ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Κανω εκκληση S.O.S.: Τον τελευταιο καιρο τα πηγαινα καλα.(Ημουνα λειτουργικη,εβγαινα εξω κ.λ.π.)Ξαφνικα κ χωρις καποια προφανη αιτια χτες σηκωθηκα το πρωι κ αντι να συνεχισω τη μερα κ να παω να δω μια φιλη οπως εκανα προχτες,το ακυρωσα κ επεσα ξανα για υπνο.Ξυπνησα μεσημερι με πολυ ασχημη διαθεση εξ αιτιας της ακυρωσης.Προσπαθησα να ηρεμησω τον εαυτο μου λεγοντας οτι δεν πειραζει κ.λ.π.μια μερα ηταν θα ξαναμπω στο ρυθμο,αλλα σημερα τα ιδια.Ξυπνησα λεγοντας στον εαυτο μου οτι σημ.θα δραστηριοποιηθω κ παλι επεσα για υπνο κ ξυπνησα τωρα μεσημερι.Τι κανω;Εχω φρικαρει κ φοβαμαι οτι θα ακολουθησουν κ αλλες τετοιες μερες κ θα με πρει απο κατω.Βοηθεια.Καμμια ιδεα;Προταση;Χρειαζομαι συμπαρασταση.

Senior Member
    παιρνεις καποιο φαρμακο?επισης...γιατι να πανικοβληθεις?κακο ειναι το οτι βαριοσουν να κανεις ολα αυτα??
    ολοι οι ανθρωποι ακομα κ αυτοι που δεν εχουν καταθλιψη, κουραζονται κ βαριουνται..γιατι θορυβηθηκες τοσο πολυ?μπορει ο οργανισμος σου να εχει αναγκη για χουχουλιασμα..κακο ειναι?
    νομιζω οτι νιωθεις χαλια οχι επειδη δεν εκανες οσα ηθελες...κ μαλλον επεβαλλες με το ζορι στον εαυτο σου, αλλα επειδη εσυ κατηγορεις τον εαυτο σου κ του επιριπτεις ευθυνες...αυτο λοιπον το αυτομαστιγωμα θα σου κανει κακο κ οχι το οτι δεν πηγες βολτα κ κοιμηθηκες παραπανω..σε βρισκω υπερβολλικη.

Senior Member
    γιατί εμένα δεν μου φαίνεται τίποτε παράξενο από αυτά που λες; ωχοχόοοο! έτσι γίνεται πάντα, ο ύπνος ύπνο φέρνει. κι άμα πέσω σε ύπνο μέρα, ξυπνάω λιώμα, άρρωστη, μένω ώρες χαλασμένη και επειδή ξερω τί βλακεία έκανα με βλαστημάω, αλλά έχω χαλάσει τη μέρα μου. το παθαίνω όλη μου τη ζωή. έτσι υιοθέτησα τον ύπνο του εικοσάλεπτου στο μπράτσο του καναπέ και ρήμαξα τον αυχένα μου. φυσιολογικότατο το ακούω, ντοντ γουόρι μή σκοτίζεσαι :-)
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Πανικοβληθηκα γιατι αμα αρχισουν αυτες οι συμπεριφορες οι 2 μερες γινονται 10 κ οι 10 βδομαδες κ μηνας...(εχω ιστορικο εχει συμβει επανειλλημενα στο παρελθον γι αυτο τρομαζω).Ευτυχως εσπασε το μοτιβο γιατι ειχα ραντεβου το πρωι στα εξωτερικα στο Αιγινητιο κ σηκωθηκα για να παω κ πηρα κουραγιο κ απο εκει.Ευχαριστω για τις απαντησεις -ηθελα μια διαβεβαιωση οτι δεν ειναι κατι φοβερο για να μου φυγει ο πανικος.Ευχαριστω πολυ.