Προβληματική σχέση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Έχω προβληματιστεί ρε συ...
    Έχω τύχει σε τόσο όμορφες κοπέλες και όμως με καμία δεν έχω νοιώσει χημεία!
    Ούτε με έχει παρακινήσει κάτι στο να τις γνωρίσω καλύτερα.....
    Από τα 18 μου και μετά το μόνο που ένοιωθα πάνω σε αυτό το κομμάτι ήταν η κ....! Τίποτε παραπάνω....
    Δεν έχει συμβεί με μία να νοιώσω και κ.... και συναίσθημα, μαζί.
    Σκέφτομαι μήπως εγώ έχω κάτι, δεν ξέρω.....
    Για αρχη η κ... που λες φτανει...μετα αμα μπεις στη διαδικασια να γνωρισεις το ατομο θα ερθει και το συναισθημα, οπως ειπε ηδη καποιος αυτο θελει χρονο...
    Γιατι οπως μας το περιγραφεις νομιζω οτι ουτε συναισθηματα ειχες για εκεινη...απλα ειχες συναισθηματα για τα συναισθηματα αν καταλαβαινεις τι εννοω...ισως νομιζες πως η οικειοτητα και η ασφαλεια που θα σου προσεφερε και το οτι σου επετρεπε να βαλεις τσεκ στο κουτακι "σχεση" ηταν συναισθηματα για το ατομο της...αλλα ηταν απλα μια αποπειρα να αισθανθεις εσυ καλα με τον εαυτο σου και να καλυψεις τις δικες σου συναισθηματικες αναγκες...κατι τετοιο πιθανον επαιζε και απο πλευρας της...

Οσο για αυτο που λες οτι δεν μπορεις να νιωσεις και ελξη και συναισθηματα για το ιδιο ατομο δεν νομιζω οτι ισχυει...απλα ισως εισαι λιγο κολλημενος σε στερεοτυπα...να στο ρωτησω αλλιως...οταν βλεπεις κοπελες τις χωριζεις στο μυαλο σου οτι να μια κοπελα για π*** και να μια σοβαρη κοπελα για σχεση; Αυτο δεν ειναι καλο...αλλα γιατρευεται :P
    Αρκει να αρχισεις να δινεις χρονο και να προσπαθησεις να κρινεις λιγο καλυτερα και πιο ανοιχτομυαλα...εχεις προσπαθησει να το κανεις; Να αναρωτηθεις τι σκεφτεται/πως νιωθει/τι θελει/τι ανθρωπος ειναι μια κοπελα που σε ελκυει;
    Η μενεις στο α να ενα ωραιο μ***?
    Τα λεω ετσι ωμα για να καταλαβεις πως το εννοω και να καταλαβω αν οντως εισαι σε αυτο το μηκος κυματος...αν οντως ετσι τα βλεπεις τα πραγματα δοκιμασε να το δεις λιγο αλλιως και να δωσεις χρονο...δεν χανεις κατι...
    Ασε που πιστευω οτι αν οντως σκεφτεσαι ετσι ειναι επειδη εισαι νεος και κολλας, "απορριπτοντας" τροπο τινα την ελκυστικη κοπελα για κατι παραπανω πριν προλαβει να σε απορριψει...ετσι προστατευεται ο εγωισμος σου με τη σταση τυπου "σε εχω του πεταματου"...αν ειναι ετσι δε σε παρεξηγω, απλα προσπαθω να βρουμε το σημειο που κολλας για να βγαλουμε κανα συμπερασμα που θα σε βοηθησει και πρακτικα και να ωριμασεις λιγο...

Senior Member
    Φυσικά και κέρδιζε!
    Και την είχα κεράσει και δώρα της έκανα..
    Θυμάμαι στη γιορτή της που είχε πάει Καλαμάτα να δώσει ένα μάθημα...
    Της έκανα έκπληξη! Πήγα στο ανθοπωλείο και τηλεφώνησαν στους συνεργάτες τους εκεί και της ήρθαν λουλούδια από το πουθενά!
    Και χάρηκε.... Δεν το περίμενε...
    Για να μην αναφέρω την τρυφερότητα που της έδειχνα... Πράγμα αυτονόητο για τους περισσότερους, αλλά όχι γι' αυτήν όπως μου παρουσιαζόταν τουλάχιστον....
    Τώρα για τον γκόμενο δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά εκείνο το Πάσχα μου ανέφερε ότι ο πρώην της την αναζητούσε στο χωριό.... Μου το' πε για να τσιγγλίσει ή κάτι έτρεχε πραγματικά; Ποιος ξέρει;
    τι πρωην ηταν αυτος??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ανησυχω τοτε σοβαρα!!!!Πιο ειναι το μελλον αυτης της χωρας;;;;Χα χα χα
    Το βρηκα!Η κοπελλα ειχε μπει σε μηχανη του χωροχρονου κ ειχε ερθει απο ην Ισπανια του Μεσαιωνα.Επειδη ηταν σοκαρισμενη απο τους ιεροεξεταστες δεν προσαρμοστηκε καλα στην εποχη μας.Τωρα να την βαλεις στην χρονοκαψουλα κ να την στειλεις πισω ειναι δυσκολο γιατι η Ισπανικη Ιερα Εξεταση δεν αστειευεται.Βασανιστηρια,κ αψιμοστην πυρα...Δες το ομως ετσι:Παρα την ταλαιπωρια σου δεν ειναι ωραιο που εζησες μια εμπειρια με αυθεντικο ανθρωπο του Μεσαιωνα;Που θα το ξαναβρεις αυτο;Εεεε; Να εισαι ευγνωμων ηρθες σε επαφη με μια αλλη μακρινη εποχη!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    τι πρωην ηταν αυτος??
    Ένας μωρέ από τα μέρη της...
    Ο οποίος, σημειωτέον, την είχε κερατώσει με την τότε καλύτερή της φίλη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Οσο για αυτο που λες οτι δεν μπορεις να νιωσεις και ελξη και συναισθηματα για το ιδιο ατομο δεν νομιζω οτι ισχυει...απλα ισως εισαι λιγο κολλημενος σε στερεοτυπα...να στο ρωτησω αλλιως...οταν βλεπεις κοπελες τις χωριζεις στο μυαλο σου οτι να μια κοπελα για π*** και να μια σοβαρη κοπελα για σχεση; Αυτο δεν ειναι καλο...αλλα γιατρευεται :P
    Αυτό ισχύει! Και μου το έχουν περάσει κιόλας....

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ασε που πιστευω οτι αν οντως σκεφτεσαι ετσι ειναι επειδη εισαι νεος και κολλας, "απορριπτοντας" τροπο τινα την ελκυστικη κοπελα για κατι παραπανω πριν προλαβει να σε απορριψει...ετσι προστατευεται ο εγωισμος σου με τη σταση τυπου "σε εχω του πεταματου"...αν ειναι ετσι δε σε παρεξηγω, απλα προσπαθω να βρουμε το σημειο που κολλας για να βγαλουμε κανα συμπερασμα που θα σε βοηθησει και πρακτικα και να ωριμασεις λιγο...
    Και αυτό μπορεί να ισχύει....

Senior Member
    Ένας μωρέ από τα μέρη της...
    Ο οποίος, σημειωτέον, την είχε κερατώσει με την τότε καλύτερή της φίλη!
    εννοω τι σοι πρωην ηταν αφου η κοπελια ελεγε οτι ειναι παρθενα...
    δεν καταλαβαινω επισης τι ειδους σχεση ειχατε αφου δεν μπορουσατε να καταληξετε αν το κανατε ή οχι...εδω ουτε στο γιατρο δεν βγαλατε ακρη...

Τι ηταν αυτο που σου δημιουργησε συναισθημα πανω της??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    εννοω τι σοι πρωην ηταν αφου η κοπελια ελεγε οτι ειναι παρθενα...
    Η παρθενιά δεν είχε "σπάσει", όπως έλεγε.... Ήξερε όμως να κάνει στοματικό!
    Παρθένα που να κάνει στοματικό; Γιατί όχι;
    Τις παλιότερες εποχές λέγανε πως μερικές χρησιμοποιούσαν την "πίσω πόρτα", προκειμένου να μείνουν άθικτες μέχρι τη πρώτη νύχτα του γάμου...............

Junior Member
    Υπάρχουν πλέον πολλοί άνθρωποι που είναι συναισθηματικά κουβάρια, λόγω των καταστάσεων που ζούμε. Νομίζω όμως ότι δεν είναι όλοι έτσι. Θα βρεις αυτό που ψάχνεις αν επιμείνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by litsa1986 View Post
    Υπάρχουν πλέον πολλοί άνθρωποι που είναι συναισθηματικά κουβάρια, λόγω των καταστάσεων που ζούμε. Νομίζω όμως ότι δεν είναι όλοι έτσι. Θα βρεις αυτό που ψάχνεις αν επιμείνεις
    Κι εγώ το ίδιο πράγμα νιώθω, αγαπητή μου!
    Αισθάνομαι ότι δεν ξέρω τι θέλω και τι μ' αρέσει, αυτή την περίοδο....

Senior Member
    Η παρθενιά δεν είχε "σπάσει", όπως έλεγε.... Ήξερε όμως να κάνει στοματικό!
    Παρθένα που να κάνει στοματικό; Γιατί όχι;
    Τις παλιότερες εποχές λέγανε πως μερικές χρησιμοποιούσαν την "πίσω πόρτα", προκειμένου να μείνουν άθικτες μέχρι τη πρώτη νύχτα του γάμου...............
    οκ σουργελο απο αυτα που δεν υπαρχουν... επεσες σε περιπτωση!
    απλα προσεξε μην επηρεαστεις τοσο ασχημα απο αυτην και σχηματισεις καμια μπαζοεικονα για το γυναικειο φυλο εν γενει!
    Ουτε προσδιοριζεσαι απο τετοιο μπαζο, στα μυαλα εννοω, ουτε ακυρωνεσαι, οπως λες στο ποστ σου. Εκανες μια πατατα-επιλογη, οκ γραψε λαθος και προχωρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Ανησυχω τοτε σοβαρα!!!!Πιο ειναι το μελλον αυτης της χωρας;;;;Χα χα χα
    Το βρηκα!Η κοπελλα ειχε μπει σε μηχανη του χωροχρονου κ ειχε ερθει απο ην Ισπανια του Μεσαιωνα.Επειδη ηταν σοκαρισμενη απο τους ιεροεξεταστες δεν προσαρμοστηκε καλα στην εποχη μας.Τωρα να την βαλεις στην χρονοκαψουλα κ να την στειλεις πισω ειναι δυσκολο γιατι η Ισπανικη Ιερα Εξεταση δεν αστειευεται.Βασανιστηρια,κ αψιμοστην πυρα...Δες το ομως ετσι:Παρα την ταλαιπωρια σου δεν ειναι ωραιο που εζησες μια εμπειρια με αυθεντικο ανθρωπο του Μεσαιωνα;Που θα το ξαναβρεις αυτο;Εεεε; Να εισαι ευγνωμων ηρθες σε επαφη με μια αλλη μακρινη εποχη!!
    Φυσικά και είμαι ευγνώμων!
    Ευγνώμων που τώρα πια έμαθα ποιες να αποφεύγω...
    Εκείνες που το παίζουν και καλά συγκροτημένες κι ότι ξέρουν τι θέλουν και χαμηλοβλεπούσες!
    Θυμάμαι που βλέπαμε το "Είσαι το ταίρι μου", στο Ίντερνετ..... Το τι βρισιές έριχνε στη Λέχου, σε ανυποψίαστο χρόνο και με τι κακία! Τσουλάκι την ανέβαζε, τσουλάκι την κατέβαζε.......

Senior Member
    οκ σουργελο απο αυτα που δεν υπαρχουν... επεσες σε περιπτωση!
    απλα προσεξε μην επηρεαστεις τοσο ασχημα απο αυτην και σχηματισεις καμια μπαζοεικονα για το γυναικειο φυλο εν γενει!
    Ουτε προσδιοριζεσαι απο τετοιο μπαζο, στα μυαλα εννοω, ουτε ακυρωνεσαι, οπως λες στο ποστ σου. Εκανες μια πατατα-επιλογη, οκ γραψε λαθος και προχωρα!
    Ρε συ, να τα παρατήσω τα dating sites; Μήπως αυτά τραβάν τέτοιες περιπτώσεις;
    Δεν ξέρω... Τώρα έχω μόνο OKCUPID και TINDER. Τι λες;

Senior Member
    Φυσικά και είμαι ευγνώμων!
    Ευγνώμων που τώρα πια έμαθα ποιες να αποφεύγω...
    Εκείνες που το παίζουν και καλά συγκροτημένες κι ότι ξέρουν τι θέλουν και χαμηλοβλεπούσες!
    Θυμάμαι που βλέπαμε το "Είσαι το ταίρι μου", στο Ίντερνετ..... Το τι βρισιές έριχνε στη Λέχου, σε ανυποψίαστο χρόνο και με τι κακία! Τσουλάκι την ανέβαζε, τσουλάκι την κατέβαζε.......
    η τυπισσα που εμπλεξες ουτε συγκροτημενη ηταν ουτε χαμηλοβλεπουσα ουτε ηξερε τι ηθελε, ομως.
    νομιζω αλλου ειναι το point ... εσυ να μη βολευεσαι με ό,τι βρισκεις μπροστα σου μονο και μονο για να βολευτεις...
    αυτη, ό,τι και να ηταν, τοσο της εκοβε, και τοσο γουσταρε... απο ενα σημειο και μετα εσυ τι εκανες??? εφτασες σε σημειο να την παρεις απο το χερακι να την πας σε γυναικολογο για να σας πει αν ξεπαρθενευτηκε ή οχι...
    Για τον εαυτο σου και τα στανταρντς σου να προβληματιστεις! και για το τι συμβιβασμους εισαι διατεθειμενος να κανεις για τα ματια του κοσμου ή για να βολευτεις σεξουαλικα...

Senior Member
    Ρε συ, να τα παρατήσω τα dating sites; Μήπως αυτά τραβάν τέτοιες περιπτώσεις;
    Δεν ξέρω... Τώρα έχω μόνο OKCUPID και TINDER. Τι λες;
    δεν τα ξερω καθολου! ουτε ασχοληθηκα ποτε! να καταλαβεις, ουτε με το φβ ασχολουμαι.
    Γνωμη μου, στα 27 εισαι? μικρουλης εισαι, μια χαρα! κοινωνικοποιησου, γνωρισε ατομα, χαλαρα, ανετα, μπες σε παρεες. Κανε φιλες, αθωα, οχι επι τουτου οτι ψαχνεσαι για γκομενα. Και θα βρεις σιγουρα. Μπορει λιγο να αργησει αλλα θα βρεις μια νορμαλ περιπτωση.
    Τι κανεις? σπουδαζεις? δουλευεις? αν δουλευεις ακομα καλυτερα!

Senior Member
    Για τον εαυτο σου και τα στανταρντς σου να προβληματιστεις! και για το τι συμβιβασμους εισαι διατεθειμενος να κανεις για τα ματια του κοσμου ή για να βολευτεις σεξουαλικα...
    Βρισκόμουν σε μια ψιλοαπελπισία εκείνη την περίοδο....
    Τώρα όχι πια! Αν και πάλι δεν έχω κάτι...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast