Προβληματική σχέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83
    Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

... που απλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΕΞ.
    Τωρα απλα , συνθετα παίζει...
    Εδω αναφερθηκαν γυναικολογοι κ ξεπαρθενιασματα , εισαι σε λαθος τρυπα, πρωην, λιποθυμιες κ κλαματα...
    Πως λεμε απλα τα πραγματα, καμια σχεση....

Senior Member
    η μονη εξηγιση που θα δινα γιατι εμεινες μαζι της ηταν επειδη σου αρεσαν καπια πραγματα εξωτερικα που ειχε πανω της ποδια κλπ...
    Το ακριβώς αντίθετο!
    Καθόλου καλό σώμα δεν είχε...
    Με κάλυπτε πολύ συναισθηματικά, στην αρχή....

απλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΕΞ.
    Θα ήθελε, αλλά μετά το γάμο! lol

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    σορρυ κιολας αλλα στα 23 να ψαχνει γκομενο μεσω ιντερνετ και dating sites, απο αυτο και μονο κατι βρωμαει... Στη ζωη της τι εκανε? σπουδαζε? παρεες ειχε?κοινωνικα πως στεκοταν??
    Είχε, αλλά ήταν της ιδίας συνομοταξίας...
    Είχε φάει απογοήτευση με αυτόν τον πρώην, που λέγαμε, γι' αυτό έψαχνε εκεί....

Για σχεση μην πιεστεις, η πιεση φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. Κοινωνικοποιησου χαλαρα!
    Πέρασε καιρός για να το διαπιστώσω αυτό! Νομίζω πως αρχίζω να το εμπεδώνω σιγά σιγά...
    Ήμουν σε φάση μωρέ -και τώρα το συνειδητοποιώ- που ήθελα να έχω κοπέλα για τα μάτια του κόσμου περισσότερο!
    Επειδή κι οι άλλοι είχαν. Το έβλεπα ότι θα με ανέβαζε στα μάτια των άλλων αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο ακριβως...ο συμβιβασμος σε αυτο το κομματι ηταν λαθος και εκανε κακο και στους δυο σας...
    Ωστοσο δεν καταλαβαινω γιατι σε δυσκολευει αυτο να συνεχισεις σε νεα σχεση...που ακριβως κολλας; Αν υπαρχει χημεια δεν υπαρχει λογος να αντιμετωπισεις τετοια κουλα ξανα...τι φοβασαι;
    Έχω προβληματιστεί ρε συ...
    Έχω τύχει σε τόσο όμορφες κοπέλες και όμως με καμία δεν έχω νοιώσει χημεία!
    Ούτε με έχει παρακινήσει κάτι στο να τις γνωρίσω καλύτερα.....
    Από τα 18 μου και μετά το μόνο που ένοιωθα πάνω σε αυτό το κομμάτι ήταν η κ....! Τίποτε παραπάνω....
    Δεν έχει συμβεί με μία να νοιώσω και κ.... και συναίσθημα, μαζί.
    Σκέφτομαι μήπως εγώ έχω κάτι, δεν ξέρω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    εγω λεω κατι παιζει με τον πρωην της
    Να σε πληροφορήσω ότι αρραβωνιάστηκε!
    Μάλιστα!
    Αυτό είναι το πιο τρελό απ' όλα...
    Δύο τινά συμβαίνουν κατ' εμέ: Ή βρήκε το απόλυτο κορόιδο - και το θέτω πολύ ευγενικά εδώ-
    ή "εξήντλησε" όλη της την ψυχοπαθολογία πάνω μου και μετά πήγε στον επόμενο και το παιξε προχώ.......

Senior Member
    μαλλον για παρθενοπιπιτσα την κοβω που γουσταρε να σου βγαζει το λαδι και να σε εχει του χεριου της !
    Είμαι σίγουρος πως οπωσδήποτε κάτι έπαιζε και μ' αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Έχω προβληματιστεί ρε συ...
    Έχω τύχει σε τόσο όμορφες κοπέλες και όμως με καμία δεν έχω νοιώσει χημεία!
    Ούτε με έχει παρακινήσει κάτι στο να τις γνωρίσω καλύτερα.....
    Από τα 18 μου και μετά το μόνο που ένοιωθα πάνω σε αυτό το κομμάτι ήταν η κ....! Τίποτε παραπάνω....
    Δεν έχει συμβεί με μία να νοιώσω και κ.... και συναίσθημα, μαζί.
    Σκέφτομαι μήπως εγώ έχω κάτι, δεν ξέρω.....
    το συναισθημα θελει λιγο χρονο. το αλλο που λες εχει να κανει πιο πολυ με την εμφανιση.
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τετοιο ατομο σε ενεπνευσε συναισθηματικα, χωρις να ειναι ομορφη....
    Και λες οτι ηθελες να πουλας στους φιλους σου μουρη οτι εχεις σχεση... μα αφου η κοπελια δεν ηταν ωραια, και απο μυαλο μπαζο...δεν ειχατε βγει ποτε σαν παρεα με τους φιλους σου και τις κοπελες τους? τι εντυπωση τους ειχε κανει?? εψαχνες να κρυφτεις και τοτε??

δεν ξερω, μπερδεμενη φαση, αλλα μπερδεμενος και συ ρε παιδι μου....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    το συναισθημα θελει λιγο χρονο. το αλλο που λες εχει να κανει πιο πολυ με την εμφανιση.
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τετοιο ατομο σε ενεπνευσε συναισθηματικα, χωρις να ειναι ομορφη....
    Και λες οτι ηθελες να πουλας στους φιλους σου μουρη οτι εχεις σχεση... μα αφου η κοπελια δεν ηταν ωραια, και απο μυαλο μπαζο...δεν ειχατε βγει ποτε σαν παρεα με τους φιλους σου και τις κοπελες τους? τι εντυπωση τους ειχε κανει?? εψαχνες να κρυφτεις και τοτε??

δεν ξερω, μπερδεμενη φαση, αλλα μπερδεμενος και συ ρε παιδι μου....
    Δεν έχω φίλους, καλή μου....

Senior Member
    εσυ θα με τρελανεις....
    Μα λες ήθελα να έχω κοπέλα για τα μάτια του κόσμου περισσότερο!
    Επειδή κι οι άλλοι είχαν. Το έβλεπα ότι θα με ανέβαζε στα μάτια των άλλων αυτό...

ποιου κοσμου? γενικα και αοριστα???
    θα μπορουσες να πεις ψεμματα οτι ναι εχω σχεση, και να μη μιλας περαιτερω. Σιγα μην τους δωσεις λογαριασμο τι θα κανεις....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    εσυ θα με τρελανεις....
    Μα λες ήθελα να έχω κοπέλα για τα μάτια του κόσμου περισσότερο!

ποιου κοσμου? γενικα και αοριστα???
    θα μπορουσες να πεις ψεμματα οτι ναι εχω σχεση, και να μη μιλας περαιτερω. Σιγα μην τους δωσεις λογαριασμο τι θα κανεις....
    Γνωστούς έχω.
    Άλλο γνωστοί, άλλο φίλοι...
    Και εντάξει...
    Αισθανόμουν άσχημα εκείνη την περίοδο που δεν είχα τίποτα.
    Ήθελα να' χω.

Senior Member
    Συγγνωμη αλλα διαβασα το ποστ σου κ γελαγα μονη μου.Μα καλα που ζουμε; Σε κανενα χωριο του 50; Στο 2017!!!μιλαμε για ''να γνωρισεις τους δικους της στην Ηλεια''κ για ''ξεπαρθενεματα''.Μηπως ειμαστε στο 19 αιωνα;Οχι 1950 πιο πισω ακομα.Σε κατι χωρια κρεμαγαν τα σεντονια στο μπαλκονι μετα την πρωτη νυχτα του γαμου για να φανει αν η νυφη ηταν ''αθικτη''.
    Μα καλα σοβαρολογουμε τωρα;
    Αν δεν το εγραφες δεν θα το πιστευα θα νομιζα οτι ειναι απο καμμια ταινια πριν τον πρωτο παγκοσμιο.
    Ελεος!!!!Αρχιζω να ανησυχω για αυτη τη χωρα αν υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι με τετοιες νοοτροπιες.Και εσυ βρε παιδι μου τα πηρες κ σοβαρα ολα αυτα;

Senior Member
    Γνωστούς έχω.
    Άλλο γνωστοί, άλλο φίλοι...
    Και εντάξει...
    Αισθανόμουν άσχημα εκείνη την περίοδο που δεν είχα τίποτα.
    Ήθελα να' χω.
    Kαι καλα εκανες που ηθελες να εχεις!!! αλιμονο αν δεν ηθελες...
    αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...οκ να ριξεις στανταρντς αλλα οχι και μπαζωμα για ενα σουργελο...
    να παιζει την παρθενοπιπιτσα και να πουλαει αγνοια στα ανατομικα της...
    να σε ρωτησω, κερδιζε κατι απο σενα? την κερνουσες? της εκανες δωρα? μηπως ειχε γκομενο παραλληλα και για αυτο δεν ηθελε να κανει κατι μαζι σου και ελεγε αυτες τις μπουρδες για να σου ριχνει σταχτη στα ματια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Συγγνωμη αλλα διαβασα το ποστ σου κ γελαγα μονη μου.Μα καλα που ζουμε; Σε κανενα χωριο του 50; Στο 2017!!!μιλαμε για ''να γνωρισεις τους δικους της στην Ηλεια''κ για ''ξεπαρθενεματα''.Μηπως ειμαστε στο 19 αιωνα;Οχι 1950 πιο πισω ακομα.Σε κατι χωρια κρεμαγαν τα σεντονια στο μπαλκονι μετα την πρωτη νυχτα του γαμου για να φανει αν η νυφη ηταν ''αθικτη''.
    Μα καλα σοβαρολογουμε τωρα;
    Αν δεν το εγραφες δεν θα το πιστευα θα νομιζα οτι ειναι απο καμμια ταινια πριν τον πρωτο παγκοσμιο.
    Ελεος!!!!Αρχιζω να ανησυχω για αυτη τη χωρα αν υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι με τετοιες νοοτροπιες.Και εσυ βρε παιδι μου τα πηρες κ σοβαρα ολα αυτα;
    Κι όμως υπάρχουν!
    Ζουν ανάμεσά μας....
    Χα, χα, χα!!

Senior Member
    Πείτε μου σας παρακαλώ....
    Είναι όλες οι γυναίκες τόσο καταπιεστικές;
    Έχω ελπίδα να βρω μια πιο "νορμάλ" περίπτωση;
    oxi! οι γυναικες δεν ειναι τετοιες ανωμαλαρες, ουτε ψυχοπαθεις, ουτε σουργελα σαν τη λεγαμενη!
    Ελπιδες εννοειται εχεις, και να το πιστευεις! αλλα κινησου και εσυ σε πιο νορμαλ μερη... εκει που εψαξες ειδες τι μπαζο βρηκες.
    Εγω πιστευω σε αυτα τα θεματα στο χαλαρα και χωρις πιεση και πανω απο ολα χιουμορ+κοινωνικοποιηση.

Senior Member
    κερδιζε κατι απο σενα? την κερνουσες? της εκανες δωρα? μηπως ειχε γκομενο παραλληλα και για αυτο δεν ηθελε να κανει κατι μαζι σου και ελεγε αυτες τις μπουρδες για να σου ριχνει σταχτη στα ματια?
    Φυσικά και κέρδιζε!
    Και την είχα κεράσει και δώρα της έκανα..
    Θυμάμαι στη γιορτή της που είχε πάει Καλαμάτα να δώσει ένα μάθημα...
    Της έκανα έκπληξη! Πήγα στο ανθοπωλείο και τηλεφώνησαν στους συνεργάτες τους εκεί και της ήρθαν λουλούδια από το πουθενά!
    Και χάρηκε.... Δεν το περίμενε...
    Για να μην αναφέρω την τρυφερότητα που της έδειχνα... Πράγμα αυτονόητο για τους περισσότερους, αλλά όχι γι' αυτήν όπως μου παρουσιαζόταν τουλάχιστον....
    Τώρα για τον γκόμενο δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά εκείνο το Πάσχα μου ανέφερε ότι ο πρώην της την αναζητούσε στο χωριό.... Μου το' πε για να τσιγγλίσει ή κάτι έτρεχε πραγματικά; Ποιος ξέρει;

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast