dipoliki diatarahi tupou 2 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    kaλημερα ολα οσα ειπες ειναι αυτα ακριβως ποθ σκεφτομαι ουτε να χωρισω θα το αντεξω συναισθηματικα τα καθημερινα αναγκαζομαι τωρα να τα κανω ειμαστε ολοι χαλια δε συνενοουμαστε να τον πεισω για να παμε μαζι στο γιατρο μπορω η μανα μου βρηκε την ωρα να μου κοπανισει τη βοηθεια για τα ψωνια οποτε εβαλα τα δυνατα μοθ και ειπα βγες και ψωνισε τερμα δε θελω να με φορτωνει και ενοχες θα τα καταφερω εχω 2 νεα 1 καλο 1 κακο σιγα μιν πηγαιναν ολα καλα σε μενα το καλο ειναι οτι η θεραπεια αρχιζει και παει καλα και το κακο οτι η=χειροτερεψε το παιδι μου οποτε πρεπει να βρω κουραγιο να τον βοηθησω δεν ξερω αν εισαι μανα αλλα εισαι γυναικα καταλαβαινεις οπςσ και να εχει σε εφχαριστς καλημερα

Αθηνά μου χαίρομαι κυρίως που βλέπεις με την αγωγή βελτίωση. Είναι τεράστιο κράτημα όταν από πουθενά αλλού δεν υπάρχει συννενοηση. Οι ενοχές μεγάλη ζημιά αλλά όταν το βλέπεις έτσι με πείσμα κερδίζεις εσύ στο τέλος. Με πιανει και εμένα το γαμώτο πολλές φορές και πάω στη κόντρα. Το αποτέλεσμα είναι καλό γιατι τελικά δρω. Μανούλα δεν είμαι αλλά ξέρω πως θα κάνεις στην άκρη τα άγχη σου για να τον στηρίξεις. Θα γίνει καλύτερα Αθηνά. Περνάει και εκείνος εξάρσεις και υφεσεις υποψιαζομαι αλλά μια αγκαλιά και μια καλή κουβέντα βοηθάνε παρά πολύ. Εύχομαι να έχω θετικά νέα σου και συνέχισε στον αγώνα. Θα βρεθούν οι ισσοροπιες εν καιρώ. Την αγωγή σου πάνω από όλα ακάθεκτη και θέλουν δεν θέλουν να κάνουν υπομονή οι υπόλοιποι. Εξαιρω το παιδί γιατί κι αυτός παλεύει!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    συγγνωμη αλλα παρακολουθησα λιγο το νημα σας, ρε παιδια διαφωτιστε με λιγο..υπομανια τι ειναι?
    οταν ενας ανθρωπος ξεκιναει με καταθλιψεις κ μετα τις καταθλιψεις θεραπευεται κ ειναι απλα νορμαλ κ οκ..κυλαει νορμαλ η ζωη του, ειναι χαρουμενος οταν πρεπει, ειναι στενοχωρημενος οταν πρεπει κλπ κλπ...μπορουμε να το πουμε κ υπομανια επειδη πχ περασε το τερας της καταθλιψης κ ειναι καλα τωρα κ ζει ομορφα τη ζωη του?
    τι στο καλο ειναι η υπομανια? κ τι διαφορα εχει απο την μανια?

Senior Member
    το ερωτημα μου γινεται γιατι εχω περασει 7 καταθλιπτικα επεισοδια σε 20 χρονια, οταν παιρνω αντικαταθλιπτικο συνερχομαι κ μετα ειμαι νορμαλ..κανονικα..ποτε μπορει καποιος να πει οτι κανει υπομανια?
    πχ επειδη ψωνιζω με κεφι, χαιρομαι τη ζωη μου, κανω ο.τι κανουν οι αλλοι με χαρα σημαινει οτι εχω υπομανια?πραγματικα εχω μπερδευτει.

Όταν το επεισόδιο μανίας είναι λιγότερο εντονο και ελεγξιμο το ονομάζουν υπομανια. Η Αθηνά εχει διπολική 2τυπου και σίγουρα θα εκφράσει αν βρει χρόνο πως το βίωσε. Δυστυχώς η υπομανια προμηνύει κατηφόρα. Σαν διάλειμμα είναι από τη συνεχόμενη ευφορία ή κατάθλιψη. Το θέμα ειναι πως οι φάσεις δεν έχουν ένα λογικό τρανταχτό λόγο είτε της μανίας είτε της κατάθλιψης που κρατά πολλούς μήνες.

Senior Member
    δεν καταλαβα τιποτα..
    ποια ειναι τα συμπτωματα?? πχ δεν κοιμασαι κ νιωθεις θεουλης?κατι τετοιο??γιατι αυτα εγω δεν τα εχω..
    ο γιατρος μου εχει πει οτι μετα τα καταθλιπτικα περναω σε νορμοθυμια..αλλα ξερω γω καμια φορα δεν ξερεις ποτε.
    μετα την καταθλιψη, επειδη συνοδευεται κ απο απειρο αγχος, νιωθω παντα κουρασμενη, υπνηλια κ μια ζωη θελω να αραζω..απλα νιωθω νορμαλ..δεν ξερω καλο ειναι αυτο? ειμαι δλδ νορμαλ..ουτε πχ παθαινω αμοκ με τα ψωνια, ουτε πχ κοιμαμαι λιγο,,μαλιστα θα ελεγα το αντιθετο, κατα την καταθλιψη κοιμαμαι ελαχιστα κ οταν φτασω σε επιπεδο να εχει φυγει το αγχος ξ η καταθλιψη χτυπαω 12ωρα υπνου.

Banned
    dimitra sugnwmi pou de grafw ellinika einai giati viazomai ehw polles doulitses gia dikous mou logous thelw na diagrafw apo to forum kai na diagrafoun oi dimosiefseis mou ginete afto?an de gnwrizeis pou prepei na apafthunthw?kai proswpika esena se efharistw mesa apo tin kardia mou eisai polu glukos anthrwpos kai osa mou eipes ta krataw filakia perimenw apantisi sou efhomai ta kalutera apo psuhis

Αν τυχόν το διαβάσεις σου εύχομαι καλή συνέχεια και πάνω από όλα να νιώθεις μέρα με την μέρα εσύ καλύτερα. Μην αφήσεις στην άκρη την δική σου ανάγκη για να σταματήσουν οι άλλοι να λένε τα παράπονα τους. Να επιμεινεις στην δική σου προσπάθεια. Εύχομαι όλα μα όλα να πάνε καλα και για το παλικάρι σου. Κρίμα που έφυγες αλλά θα έχεις σοβαρούς λόγους.

Page 2 of 2 FirstFirst 12