Φόβος με την ταχύτητα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Φόβος με την ταχύτητα.

Ακούω στις ειδήσεις καθημερινά ατυχήματα αυτοκινητιστικά και στενοχωριέμαι πολύ για τον αδελφό μου που οδηγεί μεγάλη μοτοσυκλέτα και το φτάνει με 200-250 χλμ/ώρα στον περιφερειακό. Φοβάμαι πολύ να μην σκοτωθεί... Εγώ έχω φοβία με τις μηχανές επίσης και δεν θέλω να ανεβαίνω. Πράγμα που τον εξοργίζει και μαλώνουμε. Τι θα κάνουμε οικογενειακώς θα τον χάσουμε τον Γιάννη... Φοβάμαι πολύ!!!! Εγώ το ξεκαθάρισα δεν ανεβαίνω στην μηχανή του.

Senior Member
    Eιμαι λατρης της ταχυτητας , οδηγω γρηγορες μηχανες 38 χρονια , εχω τνν εμπειρια να διαχειριτω δυσκολες καταστασεις , αλλα σε ταχυτητες της ταξεως των 250 χλμ . , αν ειναι και απειρος δεν εχεις κανεναν ελεγχο .................. υποψιαζομαι οτι ειναι αρκετα μικροτερος μου , και δεν θα ξερει που να την ' πατησει ' ( την μοτο ) και που οχι .................σε τετοιες και παραπανω ταχυτητες δεν μουχει τυχει κανενα επικινδυνο περιστατικο , αλλα οδηγω αμυντικα .......αντιμετωπιζω ολους τους οδηγους σαν υποψηφιους δολοφονους , και ετσι πρεπει ....
    με ταυτοκινητο ειναι αλλιως ......

Ναι,μην ανεβαίνεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Ναι,μην ανεβαίνεις!
    Δεν νομιζω να τον απασχολει , η ταχυτητα του αρεσει , οχι το Δελφινι ....

Senior Member
    Πες του ποσο στενοχωριεσαι κ ανησυχεις χωρις να τον κατηγορησεις.Πες του αυτο που εγραψες εδω:Τι θα κανουμε αν παθει κατι.
    Κ πες του να φοραει κρανος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eιμαι λατρης της ταχυτητας , οδηγω γρηγορες μηχανες 38 χρονια , εχω τνν εμπειρια να διαχειριτω δυσκολες καταστασεις , αλλα σε ταχυτητες της ταξεως των 250 χλμ . , αν ειναι και απειρος δεν εχεις κανεναν ελεγχο .................. υποψιαζομαι οτι ειναι αρκετα μικροτερος μου , και δεν θα ξερει που να την ' πατησει ' ( την μοτο ) και που οχι .................σε τετοιες και παραπανω ταχυτητες δεν μουχει τυχει κανενα επικινδυνο περιστατικο , αλλα οδηγω αμυντικα .......αντιμετωπιζω ολους τους οδηγους σαν υποψηφιους δολοφονους , και ετσι πρεπει ....
    με ταυτοκινητο ειναι αλλιως ......
    Τώρα οδηγεί εδώ και 10 χρόνια. Κάπου στα 200 τρέχει μάλλον ήμουνα υπερβολική πιο πάνω. Εσύ με πόσο πας με τις μηχανές στον περιφερειακό. Γενικώς βλέπω τις μηχανές τις πατάνε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Πες του ποσο στενοχωριεσαι κ ανησυχεις χωρις να τον κατηγορησεις.Πες του αυτο που εγραψες εδω:Τι θα κανουμε αν παθει κατι.
    Κ πες του να φοραει κρανος.
    Αν του το πω αυτό θα με σπάζει στο ξύλο. Έχω μιλήσει για τον αδελφό μου και τα παιδιά το ξέρουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Ναι,μην ανεβαίνεις!
    Το ξεκαθάρισα ΟΧΙ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τώρα οδηγεί εδώ και 10 χρόνια. Κάπου στα 200 τρέχει μάλλον ήμουνα υπερβολική πιο πάνω. Εσύ με πόσο πας με τις μηχανές στον περιφερειακό. Γενικώς βλέπω τις μηχανές τις πατάνε...
    Δεν ξερω ποιος ειναι ο περιφερειακος , σαν δευτερευον δρομος ακουγεται ,εκει παω αργα .........παντως Εθνικη οδο προς Λαμια , θα πιασω μεχρι Αρκιτσα καμμια 50αρια φορες τα 300 ,εχω πολυ γρηγορη μηχανη , σε 25 sec τα 300 , αλλα εχω και την εμπειρια , και οπως ειπε ο lessing , ουτε βολτιτσα χωρις κρανοςς ,και προστατευτικα , μπουφαν με ενισχυσεις , μποτες , παντελονι δερματινο , οχι οτι θαμε σωσουν με τετοιες ταχυτητες , αλλα αμα εχεις ο μικροβιο της ταχυτητας ..........και με αυτοκινητο καπωςε ετσι παω, αλλα οχι τοσο , φοβαμαι τους μπατσους , στα σηματα της τροχαιας , ουτε καν σταματαω με την μηχανη , δεν κυνηγανε .....με ταυτοκινητο , ναι, κυνηγανε .....

Banned
    Ακούω στις ειδήσεις καθημερινά ατυχήματα αυτοκινητιστικά και στενοχωριέμαι πολύ για τον αδελφό μου που οδηγεί μεγάλη μοτοσυκλέτα και το φτάνει με 200-250 χλμ/ώρα στον περιφερειακό. Φοβάμαι πολύ να μην σκοτωθεί... Εγώ έχω φοβία με τις μηχανές επίσης και δεν θέλω να ανεβαίνω. Πράγμα που τον εξοργίζει και μαλώνουμε. Τι θα κάνουμε οικογενειακώς θα τον χάσουμε τον Γιάννη... Φοβάμαι πολύ!!!! Εγώ το ξεκαθάρισα δεν ανεβαίνω στην μηχανή του.
    ''Οταν μιλαω για ταχυτητα εχω μεγαλο στομα, και χωμα τρως, καρμπυρατερ εχω μπομπα!!!''

Ο μοτοσυκλετισμος ειναι ιδιαιτερος, το γεγονος οτι τρεχει με 200χλμ με την μοτοσυκλετα δεν σημαινει οτι ειναι παλαβος...!!! Ειναι κατι που λεγεται αδρεναλινη... οσοι ξερουν απο αυτο το ''αθλημα'' ξερουν οτι οι μηχανες εχουν γκαζι!!!! Και ειναι και γλυκο... Απλα θα πρεπει να τον συνετισεις ωστε να μην τρεχει πολυ πανω απο το οριο, οταν κινουνται στον ιδιο δρομο μεγαλα και αργα αυτοκινητα... καλυτερα ειναι να πηγαινει με την ιδια ταχυτητα! για να ειναι με την ροη της κυκλοφοριας!!

Τωρα αν βγει εθνικη οπως λεει και ο Μακ και την τελικιασει 300χλμ, οπου στην εθνικη κινειται ενα αμαξι καθε 5 χλμ τοτε χαλαλι...( αρκετα εξω απο την Αθηνα φανταζομαι)

Senior Member
    Αν του το πω αυτό θα με σπάζει στο ξύλο. Έχω μιλήσει για τον αδελφό μου και τα παιδιά το ξέρουνε.
    Θα του πεις οτι ανησυχεις κ φοβασαι μην τον χασεις κ θα σε σπασει στο ξυλο;Τοτε συγγνωμη αλλα μην ασχολεισαι.Επικεντρωσου στη δικη σου ζωη.Μην την γεμιζεις με αγχος για πραγματα που δεν μπορεις να ελεγχεις.Κ δεν μπορεις να εχεις ελεγχο στη συμπεριφορα των αλλων οσο κοντινοι σου κ να ειναι αυτοι.Ο αδερφος σου εχει κανει τις επιλογες του κ ειναι υπευθυνος για αυτες.Κανε κ συ τις δικες σου κ επικεντρωσου στη ζωη σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    '
    Τωρα αν βγει εθνικη οπως λεει και ο Μακ και την τελικιασει 300χλμ, οπου στην εθνικη κινειται ενα αμαξι καθε 5 χλμ τοτε χαλαλι...( αρκετα εξω απο την Αθηνα φανταζομαι)
    Εννοειται , πολυ αρκετα, μολις αραιωνει η κινηση , μετα τα πρωτα διοδια,που εχει 3 λωριδες , και πιο μετα την Χαλκιδα , εκει αραιωνει πολυ η κινηση ,και ΟΧΙ Κυριακες .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ξερω ποιος ειναι ο περιφερειακος , σαν δευτερευον δρομος ακουγεται ,εκει παω αργα .........παντως Εθνικη οδο προς Λαμια , θα πιασω μεχρι Αρκιτσα καμμια 50αρια φορες τα 300 ,εχω πολυ γρηγορη μηχανη , σε 25 sec τα 300 , αλλα εχω και την εμπειρια , και οπως ειπε ο lessing , ουτε βολτιτσα χωρις κρανοςς ,και προστατευτικα , μπουφαν με ενισχυσεις , μποτες , παντελονι δερματινο , οχι οτι θαμε σωσουν με τετοιες ταχυτητες , αλλα αμα εχεις ο μικροβιο της ταχυτητας ..........και με αυτοκινητο καπωςε ετσι παω, αλλα οχι τοσο , φοβαμαι τους μπατσους , στα σηματα της τροχαιας , ουτε καν σταματαω με την μηχανη , δεν κυνηγανε .....με ταυτοκινητο , ναι, κυνηγανε .....
    Ε ναι και εγώ σε αυτόν τον δρόμο εννοώ και αυτός βάζει κράνος....γενικώς τις μηχανές τις πατάνε

Banned
    αρα εσυ φοβασαι τη ταχυτητα που καθεσε καλα και ο αδερφος σου που το σανιδωνει δε φοβαται τιποτα
    αρα αλλος κανει τις τρελες και αλλος προβληματιζεται αν παει καλα