Results 1 to 15 of 91
-
15-03-2008, 09:55 #1
FIGHT CLUB:ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ????
Αφιερωμενο σε ολους εσας που βρικατε με κατι να ασχοληστε στην ζωη σας.............καντε το με απολαυση βρε παιδια
- 15-03-2008, 11:34 #2
χαρα στο κουραγιο σου βρε παιδακι μου...
τι ακατασχετη μπουρδολογια ειναι αυτη?>
τοσο διασκεδαστικο το βρισκεις να προσπαθεις να δουλεψεις αγνωστους σου, η τοσο βαρετη ζωη ζεις?
15-03-2008, 12:15 #3
δεν δουλευω κανεναν.ειλικρινα σου μιλαω.δεν θα εμπαινα στην θεση να ψαξω στο google σιτε με φορουμ που να συζητουν τα προβληματα τους. ηθελα να μιλησω απλα σε καποιον γαμωτο γιατι με αντιμετωπιζεται ετσι ολοι??
σκεψου μονο το ενδεχομενο να ισχυουν ολα αυτα που λεω/σκεψου το 1% πιθανοτητα να ισχυουν εστω αυτο κ εσυ απαντας ετσι πες μου λοιπον ποσο με βοηθας?
εστω κ να ισχυουν 1% δεν προσεχεισ τα λογια σου μπορει να με πειραζε αυτο που θα ελεγες.αμα πιστευεις οτι μπηκα για να δουλεψω καποιους οκ τοτε μην μου απαντας δεν σε αναγκασε κανεις να μπεις με σα στο τοπικ που εκανα.ασε τουλαχιστον εναν να μου πει κατι κ να με βοηθησει κ ας πιστευετε οτι θελετε.παντως θεωρω πολυ λαθος αυτο που εκανες μολις τωρα χωρις να εχεις αποδειξεις για τιποτα.και η ζωη μου ειναι βαρετη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπω στην διαδικασια να δουλεψω καποιον σε ενα σιτε ψυχολογιας. επειδη ειναι βαρετη κ δεν εχω κανεναν μπηκα να μιλησω με ανθρωπους που νομιζα οτι θα με καταλαβαιναν.
15-03-2008, 12:33 #4
Πολύμνια...
Στο πρώτο σου τόπικ ρώταγες αν είναι κακό να αυνανίζεσαι όλη μέρα και αν είναι ακόμη πιο κακό ότι το ξεκίνησες απ΄τα εφτά σου όπου σε έπιασε η μαμά σου και σου την ειπε.
Στο δεύτερο έθεσες θέμα ρουτίνας στην σεξουαλική ζωή και πως να την αντιμετωπίσουμε.
Στο τρίτο ανακάλυψες εκείνη την ημέρα ότι είσαι βουλιμική και χρειάζεσαι βοήθεια.
Στο τέταρτο μας λες ότι κάποιος σε χωρίζει μετά από μήνες σχέσης γιατί είστε μακριά, αλλά ξέρεις ότι κατά βάθος σ αγαπάει γιατί είχες και άλλες σχέσεις πριν από αυτόν.
Παράλληλα, λες ότι έμεινε σπίτι σου τρεις μέρες.
Και όλα αυτά στα 16;
Η μαμά σου τι λέει που είναι τόσο αυστηρή??
15-03-2008, 12:40 #5
αμα σου πω ολη την ιστορια πραγματικα θα πιστεψεις πως λεω ψεματα.δεν ειναι αυστηρη σε ολα τα θεματα.ετυχε κ εμεινε σπιτι μου 3 μερες τωρα γιατι τους παρακαλεσα για 100 φορα .εκεινοι γνωριζουν οτι ερχεται εδω μενει σε ξενοδοχειο κ απλα βρισκομαστε κ δεν εχουν προβλημα με το να εχω σχεση.δεν γνωριζει οτι ειμαι βουλιμικη ουτε θα ηθελα να της το πω δεν εχω ιδιαιτερη οικειοτητα μαζι της.κοιταξε απλα θελω να μιλησω για αυτα που με βασανιζουν.πειραζει που εχω πολλα στο μυαλο μου?
εχω κ αλλα πολλα αλλα τελικα δεν πρεπει τιποτα να συζητω με κανεναν .γιατι ποτε δεν συζηταγα γιατι θεωρησα οτι κανεις δεν θα με ακουσει.τωρα που βρηκα αυτο το σιτε κ πιστεψα οτι θα με βοηθησει καποιος παιρνω αμφιβολλια κλπ.
ειναι σαν να κατηγορεις εναν αναπηρο για την αναπηρια του.ετσι με κανεις να νιωθω.ειμαι ειλικρινης.δεν το ξερεις ουτε μπορεις να εχεις αποδειξεις.αλλα σε εκλιπαρω ασε 1% πιθανοτητα οτι λεω αληθεια σε ολα κ απαντα μου.απλα απαντα.και πιστεψε με εμενα θα με βοηθησεις.απλα μην με κρινεται για τα προβληματα μου.εχω κ αλλα πολλα πιο σοβαρα στο μυαλο μου .απο οταν γεννηθηκα πιστεψα πως ημουν λαθος κ εχω πολλα προβληματα στην υγεια στην ψυχη μου παντου.κ εννοειται πως τα παιδικα χρονια μου δεν υπαρχουν καν δεν θεωρησα οτι υπηρξε ποτε εποχη που ημουν ξενοιαστο παιδι εζησα διαφορα κ εχω γινει χαρακτηρας πολυ προβληματικος και προσπαθω να με καταλαβω γιαυτο θελω να σας ακουω να μες συμβουλευετε.μην με αποπαιρνετε
15-03-2008, 18:33 #6
Δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Δυστυχώς οι άνθρωποι μερικές φορές παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους. Δε νομίζω πως \'στην είπαν\' από κακία. Απλά, κάποιες φορές θεωρούμε πως ο τρόπος που βλέπουμε εμείς τα πράγματα είναι ο σωστός και μόνο αυτός. Ακόμα και ψέματα να είναι αυτά που λες, καμία διαφορά δεν κάνει. Γιατί κανένας δεν ξυπνάει μια όμορφη μέρα και λέει, ας δουλέψω αυτόν ή τον άλλον σήμερα. Παρόλα αυτά,θα μπορούσες να διαβάσεις ένα βιβλίο ψυχολογίας ή να συζητήσεις με τις φίλες σου για όσα σε απασχολούν.
15-03-2008, 19:13 #7
sofiab2
Ελπίζω να μην αντιδράς έτσι, γενικότερα στη ζωή σου.
Συγνώμη αν δεν μπορώ να ακούω μπουρδολογίες απ τον καθένα, άσχετα για ποιο λόγο το κάνει.
Είναι η άποψη μου
15-03-2008, 19:48 #8
αμα δεν θες να ακους μπουρδολογιες απλα μην δινεις σημασια και αδιαφορησε ελεος ...
15-03-2008, 19:53 #9
Θεοφανία είναι η άποψή σου αλλά από τη στιγμή που δεν είναι γενική και αόριστη αλλά απευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο άτομο ενδέχεται να τον πληγώσεις. Και αυτά που έχει αναφέρει μέχρι στιγμής η Πολύμνια δεν είναι καθόλου περίεργα, το αντίθετο είναι πολύ συνηθισμένα. Αν είναι να κατηγορούμε εδώ μέσα ο ένας τον άλλο δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα να συζητάμε.
15-03-2008, 19:55 #10
Originally posted by Θεοφανία
Πολύμνια...
Στο πρώτο σου τόπικ ρώταγες αν είναι κακό να αυνανίζεσαι όλη μέρα και αν είναι ακόμη πιο κακό ότι το ξεκίνησες απ΄τα εφτά σου όπου σε έπιασε η μαμά σου και σου την ειπε.
Στο δεύτερο έθεσες θέμα ρουτίνας στην σεξουαλική ζωή και πως να την αντιμετωπίσουμε.
Στο τρίτο ανακάλυψες εκείνη την ημέρα ότι είσαι βουλιμική και χρειάζεσαι βοήθεια.
Στο τέταρτο μας λες ότι κάποιος σε χωρίζει μετά από μήνες σχέσης γιατί είστε μακριά, αλλά ξέρεις ότι κατά βάθος σ αγαπάει γιατί είχες και άλλες σχέσεις πριν από αυτόν.
Και όλα αυτά στα 16;
Η μαμά σου τι λέει που είναι τόσο αυστηρή??Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
15-03-2008, 20:52 #11
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΣΗ?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΑΙ.ΩΡΑΙΑ.........
15-03-2008, 21:25 #12
[quote]Originally posted by Aphelia
Και αυτά που έχει αναφέρει μέχρι στιγμής η Πολύμνια δεν είναι καθόλου περίεργα, το αντίθετο είναι πολύ συνηθισμένα.
Πολύμνια...
Και όλα αυτά στα 16;
Η μαμά σου τι λέει που είναι τόσο αυστηρή??
Συγνώμη αν εσένα σου φαίνονται συνηθισμένα, στον δικό μου τον πλανήτη είναι λίγο περίεργα...
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
Α, πα, πα, τι είναι αυτά που λες??????
αμα δεν θες να ακους μπουρδολογιες απλα μην δινεις σημασια και αδιαφορησε ελεος ...
Λυπάμαι που δεν μπορώ να μην αντιδράσω σε ότι μ@λ@κι@ς θέλει να μου σερβίρει ο καθένας σε έναν δημοκρατικό διαδικτυακό τόπο....
15-03-2008, 21:36 #13
Originally posted by πολυμνια
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΣΗ?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΑΙ.ΩΡΑΙΑ.........
Επόμενος...
15-03-2008, 21:55 #14
Flamenco..........Μ\' έφτιαξες!!!!
15-03-2008, 22:01 #15
Ε, ναι μου φαίνονται τόσο συνηθισμένα που φαντάζομαι κι εγώ ότι στην ηλικία της Πολύμνια αν υπήρχε τότε το ιnternet θα έκανα τέτοιες ερωτήσεις. Μόνο για το τέταρτο θέμα έχω μία επιφύλαξη γιατί θα έπρεπε να τύχει να έχουν φύγει οι γονείς μου για ταξίδι για να συμβεί. Στην δική μου οικογένεια δε θα με άφηναν ποτέ να φιλοξενήσω το αγόρι μου σε εκείνη την ηλικία , αλλά γνωρίζω ότι δεν ισχύουν τα ίδια για όλες τις οικογένειες. Μπορεί να μου έκανε εντύπωση π.χ. την προηγούμενη εβδομάδα όταν διάβασα για τη δολοφονία μιας 15χρονης Αγγλίδας στην Ινδία που είχε πάει διακοπές με τα αδέλφια της και τη μητέρα της και την είχαν αφήσει μόνη στο μέρος που μέναν για μέρες να διασκεδάζει σε μπαράκια ενώ οι υπόλοιποι κάνανε tour στην περιοχή, αλλά επειδή στη δική μου οικογένεια δε θα το έκαναν ποτέ δε σημαίνει ότι δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν οικογένειες με άλλες συνήθειες.
Ένα μικρό γρομπαλακι στον λαιμό δεξιά κάτω από το σαγόνι
26-06-2025, 12:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή