ΤED VIDEO για τις ψυχ.διαταραχες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Λεσιγκ αυτός είναι ο τρόπος για να είσαι καλά φάρμακα κ διατροφή ότι και να έχεις χωρίς φάρμακα θα μπεις σε νέο κύκλο προσπάθειας κ νομίζω ότι πρέπει να κανεισ γυμναστική μετά απαρέγκλιτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Einai αοπιστευτη η ευκολια με την οποια μπορεις να προμηθευτεις συνταγογραφουμενα φαρμακα , σε οτι ποσοτητες σου κανει κεφι .....λιγο χρημα παραπανω, e voila ...............αυτο στην Ελλαδα , στο εξωτερικο ακομη και το ντεπον θελει συνταγη .....αμα αναφερω δω ταποθεματα ζαναξ πουχω, η θα με κλεισουν μεσα , η δεν θα το πιστευουν .......παντως σε μια μεγαααλη σακκουλα, χωρανε δεν χωρανε ......
    ο Μακ και αν εχει δικιο σε αυτο!!!!!!! ο Εοπυυ ειναι σχεδον αχρηστος, αντι σαν ασφαλιστικος φορεας υγειας οντως να σου παρεχει την απαραιτητη βοηθεια αυτοι συνεχεια κανουνε του κεφαλιου τους!!! Μα, φυσικα, πισω απο καθε εοπυυ κρυβεται ο αρμοδιος υπουργος υγειας.....Εμενα δεν μου επιτρεπει λογο του οτι ειμαι κατω των 55ετων να γραψω circadin, ειναι φαρμακο για τον υπνο, με αναγκαζει να πηγαινω να αγοραζω μελατονινη απο την τσεπη μου, μα και αυτην ειναι αδεια συνεχως...........

Senior Member
    Ναι.Θα ρωτησω κ τη γνωμη των γιατρων στο Αιγινητιο.Ειναι εκει μια ψυχιατρος με την ομαδα της που μου εκανε εξαιρετικα καλη εντυπωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Einai αοπιστευτη η ευκολια με την οποια μπορεις να προμηθευτεις συνταγογραφουμενα φαρμακα , σε οτι ποσοτητες σου κανει κεφι .....λιγο χρημα παραπανω, e voila ...............αυτο στην Ελλαδα , στο εξωτερικο ακομη και το ντεπον θελει συνταγη .....αμα αναφερω δω ταποθεματα ζαναξ πουχω, η θα με κλεισουν μεσα , η δεν θα το πιστευουν .......παντως σε μια μεγαααλη σακκουλα, χωρανε δεν χωρανε ......
    Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε όλες τις ειδικότητες των γιατρών ασχέτως πάθησης! Αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι τα χάπια λες και δεν είναι χημικά σκευάσματα με παρενέργειες αλλά λες και είναι καραμέλες! Εγώ κάποια στιγμή βρέθηκα να παίρνω 5-6 χάπια τη μέρα για άσχετο θέμα με συνταγή γιατρού κι όταν ευτυχώς άλλαξα γιατρό ο επόμενος έπαθε πλάκα με την ποσότητα που έπαιρνα και μπορούσα να μένω ξύπνια και να δουλεύω και να λειτουργώ κανονικά γιατί όλα αυτά προκαλούσαν και υπνηλία.
    Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για χάπια που έχουν να κάνουν με την χημεία του εγκεφάλου κτλ που από ότι φαίνεται ούτε αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν ακριβώς τις παρενέργειες.
    Δυστυχώς όλα τα χάπια, ακόμα και το πιο αθώο και συνηθισμένο δεν παύει να είναι χημεία και μάλλον έχουμε εθιστεί όλοι μας λίγο πολύ στην εποχή και στο να τα θέλουμε όλα εύκολα και γρήγορα χωρίς να ασχοληθούμε και πολύ περιμένοντας μαγικές λύσεις.
    Πλέον αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε χάπι εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο, αυτό σημαίνει οτι ταλαιπωρούμαι περισσότερο με κάποια πράγματα αλλά με έχει εκπλήξει το πόσο καλύτερα λειτουργεί πλέον ο οργανισμός μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, έτσι κι αλλιώς είμαι δύσπιστη απέναντι στα κάθε είδους χάπια εκτός κι αν αυτά είναι απολύτως απαραίτητα.
    Είναι δύσκολο θέμα και γενικώς επικρατεί πολύ άγνοια. Όταν είδα για παράδειγμα το "πάρε αυτά τα σπασμένα φτερά" εντυπωσιάστηκα γιατί δεν είχα ιδέα οτι μπορεί ακόμα και η σχιζοφρένεια να θεραπευτεί με ψυχανάλυση σε κάποιες περιπτώσεις. Η ευκολία κάποιων γιατρών να δίνουν χάπια με το παραμικρό, είναι άκρως εξοργιστική.
    Από την άλλη υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που βοηθήκαν και βοηθιούνται από τα χάπια, μιας και αυτά τους δίνουν την ευκαιρία να ζήσουν μια "φυσιολογική" ζωή.
    Προφανώς η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και χρειάζεται πολύ προσοχή για να μπορέσει ο καθένας να βρει τι είναι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.
    Elisabet τι ειναι το ''παρε αυτα τα σπασμενα φτερα;''

Senior Member
    https://youtu.be/g01Y4uWHFok

Ντοκυμαντερ είναι, αφορά κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν σχίζο και θεραπεύτηκαν με ψυχοθεραπεία.
    Οποτε έχεις χρόνο, δες το...είναι πολύ ωραίο

Page 2 of 2 FirstFirst 12