ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ;;

Καλησπερα.
    Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, ειμαι νεο μελος και χαρηκα πολυ που ανακαλυψα αυτη τη σελιδα! Θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια ειδικου, εχω παρα πολυ ασχημη διαθεση τελευταια, μια εντονη απαθεια και αρνηση (οχι σε βαθμο ανηδονιας) αλλα παραλληλα εχω και επεισοδια υπερφαγιας. Γενικα νιωθω απλα οτι "δεν ειμαι καλα" και νιωθω και πολυ ασχημα για το βαρος και την εμφανιση μου..
    θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια ειδικου-ψυχολογου, αλλα δε ξερω που και πως! Επειδη λογω επαγγελματος εχω αρκετες γνωσεις ψυχολογιας, θα προτιμουσα καποιον που ακολουθει υπαρξιστικη προσεγγιση.
    Θα μπορουσατε να μου δωσετε καποια συμβουλη; Που να απευθυνθω; Τι να τους πω; Μπορει και να μην ειναι τιποτα αυτα που εχω και να ανησυχω χωρις λογο...

Administrator
    Καλησπέρα.
    Κάνε μια αναζήτηση στον παρακάτω κατάλογο επαγγελματιών ψυχικής υγείας που υπάρχει στο e-psychology.gr
    http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_sobi2&Itemid=56

Αν δεν βρεις κάτι που να σε καλύπτει, επικοινώνησε στο [email protected]

Σχετικά με το τι θα πεις στον όποιο ειδικό απευθυνθείς, μια καλή αρχή θα ήταν να πεις αυτά ακριβώς που αισθάνεσαι... ότι δηλαδή γράφεις και στο μήνυμα σου εδώ... την άρνηση, την απάθεια, το αν τυχόν ανησυχείς χωρίς λόγο κτλ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.