Συναισθηματικη απιστία;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Unhappy Συναισθηματικη απιστία;

Καλησπερα σας. Ειμαι 27 χρονων, παντρεμενη με ενα παιδακι.
    Ειμαι σε σχεση και γαμο με τον αντρα μου εδω και πεντε χρονια.
    Θα πω πραγματα που δεν τολμησα να πω πουθενα...
    Δε μου εχει ξανατυχει ποτε κατι αντιστοιχο και ημουν σιγουρη οτι ΠΟΤΕ δε θα τυχει σε εμενα...
    Παντευτηκα τον αντρα μου συνειδητα, ειμαι πολυ τυχερη που εχω αυτο τον ανθρωπο διπλα μου. Μεχρι προτινος, θα ελεγα πως ει αι κι αυτος τυχερος που με εχει διπλα του.
    Εδω και δυο με τρεις εβδομαδες, δεχομαι φλερτ απο συγκεκριμενο προσωπο στη δουλεια και δυστυχως μου αρεσει πολυ αυτο.
    Γνωριζω πολυ καλα οτι δε θα προχωρησει παρακατω γιατι δε θα το επιτρεψω. Ομως επιδιωκω να μιλαμε, να τον βλεπω. Μου αρεσει πολυ το ενδιαφερον του για μενα. Πολλες φορες δε χρειαζεται να μιλησσω καθολου. Ξερει τι νιωθω και τι σκεφτομαι. Προσπαθω να ειμαι τυπικη γενικοτερα και να το παιζω χαλαρη και οτι δεν πιανω τα υποννοουμενα του... δεν ξερω αν ειναι πιστευτο.
    Δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο. Γιατι λοιπον μου αεσει τοσο πολυ αυτο;
    Νιωθω πολλες ενοχες για ολ αυτο. Δεν πιστευα ποτε οτι θα ενιωθα ετσι για αλλον αντρα εκτος απο τον αντρα μου.
    Πηγαινα σε ψυχολογο μεχρι περσι για αλλους λογους αλλα ντρεπομαι πολυ να του πω ολα αυτα. Νιωθω εξαιρετικα ασχημα για τα συναισθηματα μου αυτα. Σε σημαιο απελπισιας με τον εαυτο μου.....

Senior Member
    Νομιζω ειναι φυσιολογικο αυτο που περιγραφεις. Οι περισσοτερες-οι σε μονιμη σχεση θα μπορουσαν να στο επιβεβαιωσουν και να σε καθησυχασουν, μην ανησυχεις δεν εισαι ουτε περιεργη ουτε ανωμαλη.
    Ειναι η ρουτινα, η καθημερινη φθορα, η αναγκη για επιβεβαιωση, η κουραση, το οτι τον βλεπεις καθημερινα, η προκληση του νεου κλπ.
    Προσωπικα θα σου προτεινα να μην δωσεις σημασια, αφου σε καλυπτει η σχεση σου, και στηριζεις το σπιτι σου.
    Ολοι νιωθουμε διαφορα, δε σημαινει ομως οτι και αυριο/μεθαυριο/την επομενη βδομαδα θα νιωθουμε το ιδιο. Ποιος ξερει? ισως σε λιγο καιρο ενθουσιαστεις με κατι αλλο!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    καλημερα, το φλερτ θεωρω οτι κανει καλο...γενικα ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται επιβεβαιωση ακομα κ οταν ειναι ευτυχισμενοι στον γαμο τους- σχεση τους...
    δνε το θεωρω κακο, ειναι κατι που ανανεωνει κ δυναμωνει το εγω μας, ομως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι ωστε να μην ξεφυγει το φλερτ, δλδ οταν ζοριστουν τα πραματα καλο θα ειναι να απομακρυνθεις απο τον ανθρωπο στη δουλεια ωστε να μην υποπεσεις σε απιστια κανονικη..
    σε ολους μπορει να συμβει, ακομα κ στον αντρα σου!
    μην πανικοβαλλεσαι...προσπαθησ� � να κρατησεις τον ελεγχο κ γενικα μη ξεινησεις να βγαινεις για καφεδακια κλπ...
    προκλησεις θα υπαρχουν μια ζωη στην ζωη μας κ ειδικα οταν ειμαστε σε μια σχεση..για να αποφυγεις μια προκληση , πρεπει να την κρατησεις μακρια..
    με λιγα λογια, το φλερτ σου δεν ειναι κακο, αρκει να μεινει εκει..

Senior Member
    καλημερα, το φλερτ θεωρω οτι κανει καλο, γενικα ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται επιβεβαιωση ακομα κ οταν ειναι ευτυχισμενοι στον γαμο τους - σχεση τους...
    δνε το θεωρω κακο, ειναι κατι που ανανεωνει κ δυναμωνει το εγω μας, ομως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι ωστε να μην ξεφυγει το φλερτ, δλδ οταν ζοριστουν τα πραματα καλο θα ειναι να απομακρυνθεις απο τον ανθρωπο στη δουλεια ωστε να μην υποπεσεις σε απιστια κανονικη..
    σε ολους μπορει να συμβει, ακομα κ στον αντρα σου!
    μην πανικοβαλλεσαι, προσπαθησε να κρατησεις τον ελεγχο κ γενικα μη ξεκινησεις να βγαινεις για καφεδακια κλπ...
    προκλησεις θα υπαρχουν μια ζωη στην ζωη μας κ ειδικα οταν ειμαστε σε μια σχεση..για να αποφυγεις μια προκληση , πρεπει να την κρατησεις μακρια..
    με λιγα λογια, το φλερτ σου δεν ειναι κακο, αρκει να μεινει εκει..

Senior Member
    α! κ κατι αλλο..., αυτο το "συναισθηματικη απιστια" ειλικρινα δεν μπορω να το ακουω, ειναι η μεγαλυτερη πατατα του αιωνα που λεγεται συνεχεια κ ακουγεται συνεχεια, ελεος! μυαλο ειναι, θα σκεφτει, θα φαντασιωθει κλπ, υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει σκεφτει εναν αλλον αντρα ή γυναικα απο την γυναικα του??
    ελεος!! ανθρωποι ειμαστε κ οχι ρομποτ που ειναι ρυθμισμενα..
    το μυαλο μας ο.τι θελουμε το κανουμε, το παν ειναι να νιωθεις ομορφα με τον ανθρωπο σου ..
    εσυ νιωθεις ομορφα μαζι του ακομα?νιωθεις οτι τον θελεις? ή σκεφτεσαι μονο τον συναδελφο... εκει ναι θα ελεγα να το προσεξεις κ να παρεις τα μετρα σου.

Senior Member
    καλησπερα.
    ισως παντρευτηκες σε πολυ νεαρη ηλικια και δεν προλαβες να δοκιμαστεις στις σχεσεις και στις προκλησεις.
    ετσι, αφενος εισαι πιο ευαλωτη στο ενδιαφερον ανδρων που σε επιβεβαιωνουν, ενω μια γυναικα που το εχει ζησει πολυ αυτο, και ξερει οτι αρεσει, δεν εχει τοση αναγκη επιβεβαιωσης.
    δεν εντυπωσιαζεται και ουτε πεφτει ευκολα σε χειριστικες παγιδες καποιου που την φλερταρει επιμονα.
    αφετερου μην εχοντας ζησει πολλες εμπειριες, ισως νοιωθεις τωρα την αναγκη να τις ζησεις.

αν νομιζεις οτι ειναι κατι ασημαντο, απλα μην ασχολεισαι. οπως ειπε και η ανξιους, κοβε τα νωρις αυτα, μην τα καλλιεργεις με καφεδακια και ξεμοναχιασματα.
    το ενα φερνει το αλλο σε αυτες τις περιπτωσεις κι ουτε θα καταλαβεις ποτε θα βρεθεις σε 'κανονικη" απιστια.
    αν δεν ειναι κατι σοβαρο, ειναι κριμα .
    αν νομιζεις οτι ειναι κατι πιο σημαντικο απο αυτο, πχ να μην νοιωθεις πελον ερωτικα για τον ανδρα σου και να θελεις να ζησεις κατι αλλο, καλυτερα σκεψου σοβαρα τον χωρισμο. η εστω το ξεκαθαρισμα με τον ανδρα σου..

Senior Member
    Bασικά τι σου κάνει ο συνάδερφος; τι σου λέει;

Banned
    Quote Originally Posted by Koralia View Post
    Καλησπερα σας. Ειμαι 27 χρονων, παντρεμενη με ενα παιδακι.
    Ειμαι σε σχεση και γαμο με τον αντρα μου εδω και πεντε χρονια.
    Θα πω πραγματα που δεν τολμησα να πω πουθενα...
    Δε μου εχει ξανατυχει ποτε κατι αντιστοιχο και ημουν σιγουρη οτι ΠΟΤΕ δε θα τυχει σε εμενα...
    Παντευτηκα τον αντρα μου συνειδητα, ειμαι πολυ τυχερη που εχω αυτο τον ανθρωπο διπλα μου. Μεχρι προτινος, θα ελεγα πως ει αι κι αυτος τυχερος που με εχει διπλα του.
    Εδω και δυο με τρεις εβδομαδες, δεχομαι φλερτ απο συγκεκριμενο προσωπο στη δουλεια και δυστυχως μου αρεσει πολυ αυτο.
    Γνωριζω πολυ καλα οτι δε θα προχωρησει παρακατω γιατι δε θα το επιτρεψω. Ομως επιδιωκω να μιλαμε, να τον βλεπω. Μου αρεσει πολυ το ενδιαφερον του για μενα. Πολλες φορες δε χρειαζεται να μιλησσω καθολου. Ξερει τι νιωθω και τι σκεφτομαι. Προσπαθω να ειμαι τυπικη γενικοτερα και να το παιζω χαλαρη και οτι δεν πιανω τα υποννοουμενα του... δεν ξερω αν ειναι πιστευτο.
    Δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο. Γιατι λοιπον μου αεσει τοσο πολυ αυτο;
    Νιωθω πολλες ενοχες για ολ αυτο. Δεν πιστευα ποτε οτι θα ενιωθα ετσι για αλλον αντρα εκτος απο τον αντρα μου.
    Πηγαινα σε ψυχολογο μεχρι περσι για αλλους λογους αλλα ντρεπομαι πολυ να του πω ολα αυτα. Νιωθω εξαιρετικα ασχημα για τα συναισθηματα μου αυτα. Σε σημαιο απελπισιας με τον εαυτο μου.....
    Οι ηθικές αναστολές είναι αυτές που σε κρατούν από το να αφεθείς και να ζήσεις κάτι όμορφο με το συνάδελφό σου από τη δουλειά. Έτρεφες την ψευδέσθηση πως όλα στη ζωή σου είναι υπό έλεγχο, μέχρι που ο συνάδελφός σου από τη δουλειά, ξύπνησε τα βαθύτερα ένστικτά σου, τα οποία έμεναν έως τώρα σε καταστολή.

Senior Member
    Παιχνίδια του μυαλού ειναι όλο αυτό !!
    Αφού εισαι καλά με τον άντρα σου μην το ψάχνεις ... Το οτι σου άρεσε κάποιος άλλος γιατι σου έκανε ενα κοπλιμεντο γιατι του τράβηξες την προσοχή σε έβγαλε απο τη ρουτίνα σου ..
    Στο γιατρό σου να το πεις θα σε βοηθήσει γι αυτο πας και όχι για να ντρέπεσαι ..
    Έχεις μάλλον εξειδανικευσει και λίγο την κατάσταση , ίσως χρειαζόσουν και επιβεβαίωση και ήρθες ο τύπος την κατάλληλη στιγμή ..
    Συναισθηματική απιστία , συμφωνώ ούτε λόγος .. Σε όλους όσοι βρίσκονται σε σχέση μπορεί να τους αρέσει κάποιος η να σκεφτούν κάποιον άλλον και ο άντρας σου το ίδιο ... Αυτο ιμωε δεν τους κάνει ιλουε απιστους ...
    Κοιτα το σπίτι σου λοιπόν και πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα γιατι μετα δεν θα υπάρχει γυρισμός ...

Καλησπέρα ,διαβασα τις απαντήσεις σας και σκέφτομαι αν πρέπει κι εγώ να εκλάβω σαν συναισθηματική απιστία κάτι που συνέβη πριν μήνες στο γάμο μου. Είχα γράψει και τότε στο φόρουμ και οι απαντήσεις ήταν ότι ο άντρας μου με απάτησε. Λοιπόν αυτό που συνέβη είναι ότι ο άντρας μου μιλούσε για 3 βδομάδες με κάποια στο κινητό ,έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον . Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ποια είναι ενώ αυτή μόνο ήξερε. Ο δικός μου μέχρι τώρα λέει ότι απλά την ρωτούσε ποια είναι και δεν είχε σκοπό ακόμα και αν μάθαινε ποια είναι αν από το τηλέφωνο του έλεγε δλδ αυτή ή εμφανιζόταν σε κάποιο ραντεβού.
    Εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω και δεν του έχω καμιά εμπιστοσύνη πια...έχω άδικο? αν δεν το μάθαινα τι θα γινόταν??δυστυχώς δεν θα μάθω ποτέ!

Member
    Quote Originally Posted by ΒΙΒΙΑΝ View Post
    Καλησπέρα ,διαβασα τις απαντήσεις σας και σκέφτομαι αν πρέπει κι εγώ να εκλάβω σαν συναισθηματική απιστία κάτι που συνέβη πριν μήνες στο γάμο μου. Είχα γράψει και τότε στο φόρουμ και οι απαντήσεις ήταν ότι ο άντρας μου με απάτησε. Λοιπόν αυτό που συνέβη είναι ότι ο άντρας μου μιλούσε για 3 βδομάδες με κάποια στο κινητό ,έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον . Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ποια είναι ενώ αυτή μόνο ήξερε. Ο δικός μου μέχρι τώρα λέει ότι απλά την ρωτούσε ποια είναι και δεν είχε σκοπό ακόμα και αν μάθαινε ποια είναι αν από το τηλέφωνο του έλεγε δλδ αυτή ή εμφανιζόταν σε κάποιο ραντεβού.
    Εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω και δεν του έχω καμιά εμπιστοσύνη πια...έχω άδικο? αν δεν το μάθαινα τι θα γινόταν??δυστυχώς δεν θα μάθω ποτέ!
    Αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο. Πριν 2 μήνες μπήκα να κάνω μια πληρωμή online από το λαπτοπ του άντρα μου ενώ αυτός ήταν στη δουλειά. Τί το ήθελα; Ξαφνικά τσουπ πετάγεται μήνυμα στο Facebook από συνάδελφο του και εγώ διαβάζω τη συζήτηση μεταξύ τους:
    Αυτή: Με ντουμανιασες στον καπνό σήμερα, είμαι και μεγάλη γυναίκα, πρέπει να βρω τρόπο να σε τιμωρήσω...
    Αυτός: Και πότε θα γίνει αυτό;
    Αυτή: Δεν ξέρω ...
    Αυτός: Τώρα που εισαι, σπίτι, μπορείς να φύγεις να πάμε καμιά βόλτα;
    Αυτή: Δεν ξέρω...
    Αυτός: Σήμερα ήθελα να σε πιάσω από το μαλλί και να σε γλείψω πάνω στο γραφείο
    Αυτή: Γιατί;
    Αυτός: Έτσι
    Αυτή: Εγώ ήθελα να πάμε για ένα τσιπουράκι τα δυο μας αλλά δε γίνεται...
    Αυτός: Θα γίνει και αυτό

Κάπου εκεί τρελάθηκα, τον πήρα τηλέφωνο, τον έβρισα και ήρθε άρον άρον στο σπίτι και ζητούσε Συγγνώμη και έλεγε ότι ήταν μια πλάκα και τίποτα παραπάνω και ότι δεν έχει γίνει τίποτα κλπ.
    Να σημειώσω ότι εγώ είμαι σε κατάθλιψη και αυτό το γεγονός επιδεινωσε την κατάσταση γιατί από εκείνη τη μέρα νιώθω ότι δεν έχω δίπλα μου τον άνθρωπο που νόμιζα και βάζω με το μυαλό μου τα χειροτερα.
    Στο μεταξύ αυτή παντρεμένη, με ένα παιδί και μπάζο...έλεος δηλαδή...Αυτό το χρησιμοποιεί και σαν επιχείρημα βέβαια, ότι σιγά μην πήγαινα με αυτή...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
    Τον έβαλα να την πάρει τηλέφωνο μπροστά μου και να ακούω χωρίς να ξέρει αυτή (υποτίθεται δεν είχαν μιλήσει μεταξύ τους καθόλου) και αυτή είπε "Εντάξει μια πλάκα ήταν και κρίμα που μπλέχτηκε η κοπέλα σου σε όλο αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι να βοηθήσω..." Εκεί πήρα λίγο κουράγιο και είπα ότι μπορεί να ήταν όντως πλάκα και να μιλάνε έτσι κάφρικα μεταξύ τους, αλλα δεν έχει φύγει από το μυαλό μου...Και γιατί να πάνε βολτα;;; τι θα πει βολτα; βόλτα για καφέ ή για τίποτε άλλο;;; και πόσο χοντρό αυτό το να σε γλείψω; και οι προηγούμενες συζητήσεις τους διαγραμμένες...
    Δεν ξερω, νομίζω ότι θα τρελαθώ, είμαι 13 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο, τον εμπιστευόμουν απόλυτα, OK κι εγώ έχω φλερτάρει με συναδέλφους, αλλά όχι τόσο χοντρά πράγματα, μόνο πειράγματα.
    Τί να κάνω; κοντεύω να τρελαθώ...

Lila σου στελνω πμ

Αχ Lila μου τι να σου πω πως σε καταλαβαινω!!!Μείνε σε επαγρύπνηση,δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα ,απλά δράσε τώρα που είναι νωρίς . Εγώ άφησα και πέρασαν 7 μήνες ,βέβαια δεν φέυγει από το μυαλό μου...είμαι 20 χρόνια παντρεμένη με 2 παιδια.Εγώ που λες μολις το έμαθα του έκανα το εξής ,έβαλα μια φίλη και του στέλνει μνμ από το κινητό της αυτος δεν το είχε .και του γράφει" έλα όλα καλά? άλλαξα νούμερο υπάρχει λόγος " και απαντάει ο δικός μου ο χάνος
    ''όλα καλά ,πάω σπίτι τώρα ,θα τα πούμε αύριο" ολα αυτα εγιναν μεσάνυχτα αυτος γύρισε σπίτι ,εκείνη την ώρα. Κι όπως σου είπα τα είχα μαθει 2 μερες πριν αλλά μόνο ότι συνομιλεί με κάποια ,ο βλάκας έστελνε μνμ και ετρεχε μακρια απο τα κορίτσια μου που αυτές κιολας μου το είπαν γιατι πονηρεύτηκαν τα παιδιά.
    Μόλις ήρθε σπίτι που λες του τα λέω και έγινε ο κακός χαμός.Ακολουθησαν τις επομενες μερες παρακαλια και συγνωμε κ καλα δεν ηξερα ποια ειναι ,και είχα μόνο περιέργεια και δεν είχα σκοπο ακόμα και να μάθαινα δεν θα πήγαινα μαζί της ...αυτή παντρεμένη 32 χρ αλλα μπαζο. Εγω από τον αριθμό της παρολο που ηταν απόρρητος έμαθα ποια ειναι και την έκανα σκουπίδι. Υστερα απο τόσο καιρό εγω τρωγομαι ακομα και προσπαθω τωρα να τον κατασκοπεύσω . Ψαχνω που λες να βρω που θα βαλω κοριο να τον πιασω ...όλο στο google ειμαι και ψάχνω ,βρήκα κατι κοριους αλλά δεν ξέρω που να τον βάλω. επίσης κοιτάζω μήπως και ζητήσω αναλυτική της καρτας sim αλλά πρέπει να το κανει ο ίδιος όμως αυτο αποκλείεται να το δεχτει. εδω κάποια στιγμή τον πρώτο καιρό του ζήτησα την κάρτα και έσπασε το κινητό με έβρισε και από τότε η κάρτα εξαφανίστηκε. Αν την έπαιρνα τότε ίσως να μπορούσα να διαβασω τα δεδομένα με κάποιο κόστος φυσικά . Δεν του έχω καμια εμπιστοσύνη πια ,βασανίζομαι και επίσης υποφέρω κι εγώ από κατάθλιψη 10 χρόνια πάιρνω φάρμακα ,πάω σε ψυχιάτρους ,ψυχολογους κλπ όταν έχω λεφτα φυσικά.
    Λοιπον κορίτσι μου πρόσεχε πολύ ,αν δεν εισαι παντρεμένη μαζί του και δεν υπάρχουν παιδιά πέρασε τον από σκάνερ στην κυριολεξία, μη χαλάσεις την ζωή σου....αυτά από μια γυναίκα που έπαθε κι έμαθε!!

Senior Member
    βιβιαν, μακαρι ολα να ληξουν με τον καλυτερο τροπο, αλλα αν θες να κανεις κατι καλο για τα παιδια σας, μην τα αφηνεις να ανακατευονται στςι γκομενοδουλειες του πατερα τους και στα δικα σας ερωτικα προβληματα.
    μονο κακο τους κανει.

Καλησπέρα ,δυστυχώς τα παιδιά τα οποία ειναι 17 και 20 χρονών το έβλεπαν που έστελνε μηνυματα και μόλις χτυπούσε το κινητό πήγαινε μακριά και μιλούσε. Ηρθαν και μου το είπαν και με πόνεσε πολύ που το έμαθα από τα κορίτσια μου.Τώρα έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα αλλά εγώ δεν του έχω εμπιστοσύνη.

Page 1 of 2 12 LastLast