Όταν σε θέλει για φίλο..... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 277
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xristinaxrkd View Post
    Να σου πω κάτι , να έχεις κατά νου , σχετικά με την ειλικρίνεια .. Πριν κάνω σχέση με το πρώην μου (πια) , είχα διαγνωστεί με ψυχικά προβλήματα , ψυχαναγκασμό κατάθλιψη κ.α. μαζί με φάρμακά πού παίρνω. Θεώρησα τίμιο , να το ξέρει. Ε λοιπόν , ο συγκεκριμένος το είπε σε όλους . Όχι όταν χωρίσαμε αλλά κι όταν ήμασταν μαζί. Όμοιοι του με αντιμετωπίζουν , ως "προβληματικό κορίτσι" ή "τρελή" . Να σημειώσω , ότι μένω σε επαρχία και σήμερα είμαι 26 χρονών. Βίωσα ρατσισμό κι έκανα να βγω 1 χρόνο από το σπίτι μου ! Φέτος τα Χριστούγεννα βγήκα, μετά από αυτό.
    Τι νομίζεις ήταν πραγματικά ερωτευμενος μαζι σου, πως το καταλαβαινες; Ηταν αυτος ο λόγος που τον εμπιστευτηκες;
    Ακομη και ερωτευμενος να ηταν ομως και να μην ήθελε να διαδοσει τιποτα, όταν ερθει ο χωρισμος, αν ερθει, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο αλλος. Ο ψυχολόγος τι σου ειχε πει, να το πεις σε μια ενδεχόμενη σχέση;

Δεν ειναι ομως οτι το ειπε. Ο τροπος ειναι. Αν ελεγε εχω μια κοπελα που την πιανει μια μελαγχολια που κ που κ σκεφτεται, ομως κανει προσπαθεια κ το παλευει, τοτε ολοι οι γνωστοι του θα σε βλεπανε με συμπαθεια. Το ειπε υποτιμητικα και σε βλεπανε σαν 'τρελη'. Που μυαλο να κατσει να σκεφτει ο κοσμος. Δεν ειναι ρατσισμος βασικα, βλακεια ειναι..
    Last edited by Anti-pression; 18-03-2017 at 08:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Δε θα γινω εε?! Κρίμας.... :Ρ
    ναι. κι εγω με τα μικρα τα πάω καλυτερα... μπορω να κάνω καλη παρέα μαζί τους...
    Ε ηρέμησε!
    Δε σε πήραν και τα χρόνια!
    Νέο παιδί είσαι!
    Αλίμονο, αν νιώθαμε μεγάλοι από τώρα....
    Άσχετα με το τι έχουμε περάσει....
    Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους και να προσπαθείς να τους πετυχαίνεις βήμα, βήμα.... Τότε θα έχεις την αίσθηση ότι "ανεβαίνεις"! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Αρκεί να έχεις επικεντρωμένο το μυαλό σου εκεί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Το βλέπεις κι εσύ λοιπόν;
    Άρα με καταλαβαίνεις.....
    Σκέψου και το άλλο... Πόσοι έχουν την ψυχική αντοχή να ρισκάρουν (γιατί εδώ μιλάμε για ρίσκο) το χρόνο τους και την ψυχική τους υγεία και να δίνουν "εξετάσεις" , προκειμένου να απολαύσουν το σεξ; Πόσοι; Εγώ ξέρω κάποιον, που δεν ήθελε να πάει σε στούντιο - ήθελε με την αξία του να....- λες κι εμείς που πήγαμε είμαστε κι εγώ δεν ξέρω τι....... και προσπαθούσε, δεν του έβγαινε και ήταν για μεγάλη περίοδο μισογύνης..... Ευτυχώς εγώ πήγαινα τότε, εκεί που πήγαινα και είχα χαλαρώσει! Το ακριβώς αντίθετο από αυτόν ήμουνα... Όχι μισογύνης, αλλά φιλογύνης!

Ναι καταλαβαινω.
    Οπως καταλαβαινω και εκεινο τον φίλο σου. Τελικα καταφερε τίποτα;
    Ειχα διαβασει ενα βιβλιο για εναν αντρα που μιλουσε για το πως κατακτουσε τις γυναικες ευκολα. Ειχε παει με πάνω απο 300 γυναικες μεσα σε 5 χρόνια. Ελεγε πως οι γυναικες ειναι σαν ενα ψαρι (δε θυμαμαι πιο ψαρι). Το συγκεκριμενο ψαρι αν εμφανιστουν 2 πανομοιότυπα αρσενικα και μια θηλυκιά πάει με τον έναν απο τους δυο, τότε όλες οι θηλυκιες θα πανε με τον ιδιο και καμια με τον αλλον γτ όλες θα πουνε, αφου παει αυτη με αυτον σήμαινει πως αυτός εχει κάτι που ο αλλος δεν εχει.
    ποσο αληθες ειναι αυτο δε ξερω, ελπιζω να ειναι βλακειες.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Archangel, απ' ότι καταλαβαίνω έχεις κι εσύ μπόλικες "περιπτώσεις" στο βιογραφικό σου.....

Εχω φλερταρει στα 29 μου χρόνια πανω απο 300 γυναικες και εχω φάει άλλες τόσες απορριψεις.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Ναι καταλαβαινω.
    Οπως καταλαβαινω και εκεινο τον φίλο σου. Τελικα καταφερε τίποτα;
    Εντάξει. Στο τέλος βρήκε μια κοπέλα κι αυτός.
    Και μου φάνηκε πιο ήρεμος την τελευταία φορά που τον είδα.
    Βέβαια, μου υπογράμμισε ότι οι απόψεις του για τις γυναίκες δεν έχουν αλλάξει!

Ειχα διαβασει ενα βιβλιο για εναν αντρα που μιλουσε για το πως κατακτουσε τις γυναικες ευκολα. Ειχε παει με πάνω απο 300 γυναικες μεσα σε 5 χρόνια. Ελεγε πως οι γυναικες ειναι σαν ενα ψαρι (δε θυμαμαι πιο ψαρι). Το συγκεκριμενο ψαρι αν εμφανιστουν 2 πανομοιότυπα αρσενικα και μια θηλυκιά πάει με τον έναν απο τους δυο, τότε όλες οι θηλυκιες θα πανε με τον ιδιο και καμια με τον αλλον γτ όλες θα πουνε, αφου παει αυτη με αυτον σήμαινει πως αυτός εχει κάτι που ο αλλος δεν εχει.
    ποσο αληθες ειναι αυτο δε ξερω, ελπιζω να ειναι βλακειες.
    Άμα διαβάζεις τέτοια βιβλία, φίλε μου, κάηκες!
    Παράτα τα!
    Και παράτα και τ' αντρικά περιοδικά και όλες τις άλλες "συμβουλές" τέτοιου τύπου....
    Απευθύνονται σε ανθρώπους με συγκεκριμένη ιδιοσυγκρασία, που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να είναι όλη μέρα έξω και να "χτυπάνε" γκόμενες!
    Άκου ψάρια και μπούρδες.....
    Και μόνο αν αισθάνεσαι μετά το διάβασμα τέτοιων βιβλίων άσχημα, αυτό από μόνο του πρέπει να σε κάνει να τα κόψεις!
    Κάτι τέτοιες μαλακίες λέγανε και οι PUA (pick up artists), που ισχυρίζονται ότι μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν στο κρεβάτι τους, ακόμα και παντρεμένες..... Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας έλεγε ότι έχει πάει με 200 γυναίκες, για την πλάκα του!
    Καλά φιλαράκι, βγάλε μας μια φωτογραφία τη φάτσα σου να τη βλέπουμε και άσε τις κομπορρημοσύνες, ανωνύμως........

Senior Member
    Εχω φλερταρει στα 29 μου χρόνια πανω απο 300 γυναικες και εχω φάει άλλες τόσες απορριψεις.
    Καλά τις μέτραγες κιόλας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anti-pression View Post
    όταν ερθει ο χωρισμος, αν ερθει, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο αλλος.
    Ισχύει αυτό!
    Το ίδιο μου είχε τύχει και μένα......

Senior Member
    Αυτο είναι αληθεια. Ισως αν πηγαινα απο τα 18 μου να ειχα καταφερει κάτι ως τωρα.

Ειχα απο μικρός μεγαλο πρόβλημα μπουλινγκ στο Δημοτικο. 3 σχολεια αλλαξα. Οσοι δεν με έδερναν δε με έκαναν παρέα για να μην φανε κι αυτα ξυλο. Μόνο μερικά κορίτσια με έκαναν παρέα κι αυτό λίγο.
    Και στο Γυμνάσιο ειχα λιγο πρόβλημα αλλα ήταν λίγο, παρόλα αυτα είχα μια φοβία στο να κάνω φίλους.

Ευχαριστω :) Κανω βηματα αλλα είναι πολυ μικρα (babysteps) και είμαι πολυ μεγαλος πια. Με αυτο το ρυθμο θα κάνω πρωτη φορα κανονικη σχέση στα 50 μου..... και αυτο με αγχωνει πολυ.

Οχι ακριβως στουντιο... δεν εχουμε τέτοια εδω που είμαι... αλλα τουλάχιστον μου έφυγε αυτο το βάρος
    ωχ μπουλινγκ; για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;
    Εντάξει αυτό εξηγεί τις φοβίες που λες πάντως, φυσιολογικό είναι.
    Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και μην μιλάς άσχημα για αυτόν! Έκανες αρκετά βήματα, την επόμενη φορά θα δεις που θα πάνε όλα καλά γιατί εσύ θα εισαι πιο χαλαρός και θα ξέρεις καλύτερα τα όρια σου!
    Και σταμάτα να είσαι ηττοπαθής!!!
    Λες πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα....ωραία...γιατί δεν δοκιμάζεις κι αυτό για ένα διάστημα...να μιλας και να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου μόνο με θετικές λέξεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και μην μιλάς άσχημα για αυτόν! Έκανες αρκετά βήματα, την επόμενη φορά θα δεις που θα πάνε όλα καλά γιατί εσύ θα εισαι πιο χαλαρός και θα ξέρεις καλύτερα τα όρια σου!
    Λες πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα....ωραία...γιατί δεν δοκιμάζεις κι αυτό για ένα διάστημα...να μιλας και να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου μόνο με θετικές λέξεις;
    Εγώ λέω να είσαι ο εαυτός σου απλά!

Banned
    Εγώ στα 29 μου όχι μόνο δεν είχα σταυρώσει γυναίκα αλλά δεν είχα πάει καν να κάνω εγχείρηση περιτομής ενώ είχα διεγνωσμένο θέμα (φίμωση) το οποίο με εμπόδιζε να κάνω σεξ. Ας μην ξεχνάμε σε ποιο φόρουμ βρισκόμαστε, το ότι είμαστε στην τελευταία θέση της τροφικής αλυσίδας από θέμα σεξ δεν είναι το πρόβλημά μας αλλά μία από τις συνέπειες του προβλήματος για το οποίο μπήκαμε στο φόρουμ αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by diomides View Post
    Εγώ στα 29 μου όχι μόνο δεν είχα σταυρώσει γυναίκα αλλά δεν είχα πάει καν να κάνω εγχείρηση περιτομής ενώ είχα διεγνωσμένο θέμα (φίμωση) το οποίο με εμπόδιζε να κάνω σεξ. Ας μην ξεχνάμε σε ποιο φόρουμ βρισκόμαστε, το ότι είμαστε στην τελευταία θέση της τροφικής αλυσίδας από θέμα σεξ δεν είναι το πρόβλημά μας αλλά μία από τις συνέπειες του προβλήματος για το οποίο μπήκαμε στο φόρουμ αυτό.
    Καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας!
    Έλα να γινόμαστε πολλοί......
    Και νόμιζα ότι η σημερινή εποχή είναι η καλύτερη, όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κι ότι μπορεί εύκολα να βρει σεξ!
    Πω, πω πόσο προβληματικοί είμαστε....... Πω, πω, πω!

Banned
    Καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας!
    Έλα να γινόμαστε πολλοί......
    Και νόμιζα ότι η σημερινή εποχή είναι η καλύτερη, όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κι ότι μπορεί εύκολα να βρει σεξ!
    Πω, πω πόσο προβληματικοί είμαστε....... Πω, πω, πω!
    Δεν ανήκουμε στον γενικό πληθυσμό εμείς εδώ μέσα, στον γενικό πληθυσμό τα πράγματα είναι καλύτερα από παλαιότερα

Senior Member
    Καλά τις μέτραγες κιόλας;

Στο περίπου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

επειδη ήμουν πιο ήρεμος και καλο παιδι απο αυτούς. στο πρώτο και δευτερο σχολειο μαλιστα με εδερναν γτ ημουν ξενος για αυτούς. Για δουλεια είχαμε μετακομησει εκει και επειδη δεν ήμουν απο εκει με εδερναν καθημερινα. Στο δευτερο μαλιστα με εδερνε και η δασκαλα...
    όποτε με έβλεπε κατω μετα το ξυλο απο τα αλλα παιδια με χαστουκιζε και μου τσιμπουσε το κεφαλι. και ήταν μάλιστα και γνωστη της μάνας μου.....
    πες με κακο αλλα όταν έμαθα πως τρακαρε και πέθανε χαρηκα πολυ...
    Πριν παω σε αυτα τα σχολεια ήμουν σε ενα αλλο που είχε ολα και όλα τεσσερα παιδια. τρια κοριτσια κι εγω. ήταν ωραια τότε αλλα εκλεισε και ξεκίνησε η κόλαση μου στα τρια εκεινα σχολεια.

Προσπαθω αλλα δεν μου είναι ευκολο.... ειδικα αν αποτυγχανω. Αν είναι όπως τα λες πανευκολο στην εποχη μας να εχεις κοπέλα τότε ειμαι αχρηστός και ανίκανος που δεν εχω..... ή τουλαχιστον ετσι νιωθω

Senior Member
    Quote Originally Posted by diomides View Post

Μια απο τα ιδια.... χωρις την φίμωση

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast