Όταν σε θέλει για φίλο..... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 277
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Σ' εμένα απευθύνεσαι;
    ναι. Τι θα μπορουσες να της ελεγες
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    επισης εχω ακουσει χιλιες φορες οτι οι γυναικες κηνυγουν τα χρηματα κ την εξουσια ( καποιες ισως ειναι ετσι......) γτ τοτε αφου θες να μπεις στο κλαπμ με τα " κελεπουρια και καλα " δεν φροντιζεις να αποκτησεις χρηματα ή κοινωνικο στατους...αν παση θυσια θες ν εχεις κ εσυ πολλες επιλογες αλλα δν σ ευνει λες η εμφανιση.....χD xD xD
    Γιατί δε μπορώ να το κάνω.
    Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να επιδιώκω χρήματα, κοινωνική προβολή και εξουσία!
    Εντάξει, ως ένα βαθμό....
    Όλοι θέλουν να είναι αποδεκτοί και αγαπητοί...
    Από κει και πέρα ο τρόπος και τα μέσα τα οποία χρησιμοποιεί ο καθένας για να φτάσει εκεί διαφέρουν.
    Το σκεφτόμουνα αυτό που λες.
    Όμως, μετά από ενδοσκόπηση, κατάλαβα ότι δεν είμαι τέτοιος.
    Δε μπορώ να γίνω σαν εκείνους που πατάνε, μέχρι και, επί πτωμάτων για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους.
    Το να κάνω τα παραπάνω για μένα ισοδυναμεί με ξεπούλημα της ψυχής μου και όλων εκείνων που υποστηρίζω!
    Τι θέλω να πω με λίγα λόγια;
    Ότι ο πειρασμός της εξουσίας, της δύναμης και των χρημάτων σε μένα παίρνει τη "μορφή" της αποδοχής, των πολλών κατακτήσεων...
    Προσπαθώ να μην το αφήσω να με κυριεύσει.
    Προτιμώ να είμαι με μία που θα είναι μαζί μου, επειδή είμαι εγώ κι όχι για το εισόδημά μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ναι. Τι θα μπορουσες να της ελεγες
    Θα τη ρωτούσα τι κάνει, με τι ασχολείται, τι της αρέσει να κάνει....
    Αυτά για αρχή...
    Στο χαλαρό.

Miliva21
    Guest
    Γιατί δε μπορώ να το κάνω.
    Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να επιδιώκω χρήματα, κοινωνική προβολή και εξουσία!
    Εντάξει, ως ένα βαθμό....
    Όλοι θέλουν να είναι αποδεκτοί και αγαπητοί...
    Από κει και πέρα ο τρόπος και τα μέσα τα οποία χρησιμοποιεί ο καθένας για να φτάσει εκεί διαφέρουν.
    Το σκεφτόμουνα αυτό που λες.
    Όμως, μετά από ενδοσκόπηση, κατάλαβα ότι δεν είμαι τέτοιος.
    Δε μπορώ να γίνω σαν εκείνους που πατάνε, μέχρι και, επί πτωμάτων για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους.
    Το να κάνω τα παραπάνω για μένα ισοδυναμεί με ξεπούλημα της ψυχής μου και όλων εκείνων που υποστηρίζω!
    Τι θέλω να πω με λίγα λόγια;
    Ότι ο πειρασμός της εξουσίας, της δύναμης και των χρημάτων σε μένα παίρνει τη "μορφή" της αποδοχής, των πολλών κατακτήσεων...
    Προσπαθώ να μην το αφήσω να με κυριεύσει.
    Προτιμώ να είμαι με μία που θα είναι μαζί μου, επειδή είμαι εγώ κι όχι για το εισόδημά μου.
    Αρα φιλε μου η εμφανιση δεν παιζει ρολο τελικα....απο οτι καταλαβα θες καποια που να σε θελει επδ εισαι εσυ επδ εισαι αυτος π εισαι και οχι επδ θελει κατι απο σενα.....

Στη περιπτωση αυτων που εχουν χρηματα οι γυναικες τους θελουν για τα λεφτα ομως τις εχουν ..τις.κερδιζουν ασχετα απο το κινητρο (που ειναι ιδιοτελες)

Επισης στη περιπτωση των ωραιων οπως λες το ιδιο συμβαινει..οι γυναικες τους θελουν για την εμφανιση και μονο πχ για τους κοιλιακους και για το πρπσωπο μοντελου για να κανουν φιγουρα στις φιλες τους ....γτ δεν νμζ οτι οι περισσοτεροι συνδυαζουν εμφανιση με σωστο χαρακτηρα....

Και στις δυο περιπτωσεις οι γυβαικες ελκονται απο συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κ οχι επδ εκτιμουν τον ανθρωπο απεναντι τους....και οι δυο περιπτωσεις ελκυουν γυναικες ρηχες....που δεν νμζ να ειναι του γουστου σου ( αποτι γραφεις).....

Θα βρεθει κ αυτο που ψαχνεις ......μη κοιτας αποκλειστικα ομως αυτες π αρεσουν μονο σε σενα
    Να σ πω την αληθεια το βλεμμα μου πεφτει κ μενα συνηθως στους εμφανισημους ομως δεν αρκει αυτο..δεν ειναι το απολυτο..καποια στιγμη μου ειχε τυχει ενα κουκλακι ζωγραφιστο που στην ουσια ηταν μπαζο ..ανωριμος...ψευτης ....δν ηξερε να συμπεριφερεται...ξενερωσα κ εφαγε πορτα και ας ηταν κουκλακι ...τι να τον κανω ??? Διακοσμητικο στο σπιτι μου να τον κοιταζω ?? xD δν λεει
    Προσωπικα θ μπορουσα να με φανταστω με καποιον που θα με τραβαει επδ ειναι ο εαυτος του...επδ μ αρεσει ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα του...το μυαλο του ..ή επδ εχουμε χημεια χωρις να εχει εμφανιση μοντελου ουτε λεφτα και εξουσια....και δν νμζ ν ειμαι η μονη.....χΔ

Senior Member
    Εννοούσα δυναμικές στο κρεβάτι.....
    Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ....
    Εννοώ να είναι Κυρίαρχες!
    BDSM καταστάσεις.....

το να ειναι η κυριαρχη δηλαδη πως το καταλαβαινεις απο την αρχη?? εννοω μολις την γνωριζεις την αλλη....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Π.χ. δεν πάω με έναν, ο οποίος δεν είναι δικηγόρος ή γιατρός π.χ....
    Γι' αυτό και μία γνωστή μου πήγε και τα μπλεξε μ' έναν τύπο εντελώς primitive μιλάμε!
    Ένας παχύσαρκος εκεί πέρα.... Το μόνο που είχε ήταν "κακό παιδί"....
    Όταν είσαι ωραίος έχεις όσες θες, ενώ άμα είσαι μέτριος η κάτω του μετρίου παρακαλάς να σου κάτσει και η παραμικρή βούζα....
    Γιατί να πρέπει να επενδύσω στο να βγάλω λεφτά για να' χω μία ωραία γυναίκα;

Ο έρωτας είναι για τους λίγους, τελικά!
    Για την "ελίτ"!
    Όλοι οι υπόλοιποι.......... στον Καιάδα....
    Και ποιοι είναι οι υπόλοιποι? άφησες και κανέναν? μα χοντρούς μα ωραίους μα πλούσιους μα δικηγόρους μα κακό παιδί μα γιατρούς αυτό δεν είναι ελίτ, αυτό είναι ο μισός πληθυσμός....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    το να ειναι η κυριαρχη δηλαδη πως το καταλαβαινεις απο την αρχη?? εννοω μολις την γνωριζεις την αλλη....
    Από την αρχή φυσικά δεν μπορώ να το καταλάβω...
    Στην πορεία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ξερεις εστω ενα παραμυθι που η φτωχια, χωριατοπουλα, η,σταχτοπουτα, δεν παντρευτηκε το βασιλοπουλο;;;
    κανεις αντρας δεν μπορει να πιστεψει
    το ψεμμα σου κυκνε

Ναι υπάρχει. Δες το "Happily N'Ever After" στα ελληνικα "Ζησαμε εμεις καλα και αυτοι.... χειρότερα" και θα δεις ακριβως αυτο :Ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Θα τη ρωτούσα τι κάνει, με τι ασχολείται, τι της αρέσει να κάνει....
    Αυτά για αρχή...
    Στο χαλαρό.

Αυτα που σου ειπα πριν θα μπορουσες να της τα έλεγες όταν σου ειπε γτ την κοιτάζεις. Μετα αφου θα εσπαγες τον πάγο με αυτο θα μπορουσες να ξεκινησεις ;)

Senior Member
    Από την αρχή φυσικά δεν μπορώ να το καταλάβω...
    Στην πορεία...
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και ποιοι είναι οι υπόλοιποι? άφησες και κανέναν? μα χοντρούς μα ωραίους μα πλούσιους μα δικηγόρους μα κακό παιδί μα γιατρούς αυτό δεν είναι ελίτ, αυτό είναι ο μισός πληθυσμός....
    Giannis, καταλαβαινεις ποσο πολυ περιοριζεις το target group σου?? χοντροι, ωραιοι, πλουσιοι, δικηγοροι-γιατροι, κακα παιδια, ολη η αντρικη ελιτ που εσυ νιωθεις οτι σε πεταει στην απεξω, και γυναικα κυριαρχη σεξουαλικα?? θα βρεις πολλες πιστευεις να σε κυνηγανε με το μαστιγιο και να σε πλακωνουν στο ξυλο?? γουσταρεις και παθητικο σεξ απο την κυριαρχη???
    αγορια, σας χαλανε τα στουντιο....
    αυτο για το bdsm επιδεχεται ψυχαναλυτικη ερμηνεια...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    γουσταρεις και παθητικο σεξ απο την κυριαρχη???
    Όχι, παθητικό δε γουστάρω...

Senior Member
    Δηλαδή;
    Ποια είναι η ερμηνεία σου;

Senior Member
    Giannis, καταλαβαινεις ποσο πολυ περιοριζεις το target group σου?? χοντροι, ωραιοι, πλουσιοι, δικηγοροι-γιατροι, κακα παιδια, ολη η αντρικη ελιτ που εσυ νιωθεις οτι σε πεταει στην απεξω, και γυναικα κυριαρχη σεξουαλικα?? θα βρεις πολλες πιστευεις να σε κυνηγανε με το μαστιγιο και να σε πλακωνουν στο ξυλο?? γουσταρεις και παθητικο σεξ απο την κυριαρχη???
    αγορια, σας χαλανε τα στουντιο....
    Ένας από τους λόγους που φοβάμαι να κάνω σταθερή και μόνιμη σχέση είναι και αυτός!
    Το λες και μόνη σου..
    Που θα βρω γυναίκα να τα ανέχεται αυτά;

Senior Member
    Ένας από τους λόγους που φοβάμαι να κάνω σταθερή και μόνιμη σχέση είναι και αυτός!
    Το λες και μόνη σου..
    Που θα βρω γυναίκα να τα ανέχεται αυτά;

οχι να τα ανεχεται... εννοεις, να τα κανει! γιατι εσυ ουσιαστικα ανεχεσαι...

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα βρεις ΚΑΙ ΑΝ...!!!!
    εμ, ηθελες και στουντιο... οριστε τα αποτελεσματα!

Για την ψυχαναλυτικη ερμηνεια, συμφωνα με το Φροιντ, ο σαδομαζ αποτελει καθηλωση στο πρωκτικο σταδιο ψυχοσεξουαλικης αναπτυξης. Ψαξε βιβλια και διαβασε...

Senior Member
    Όχι, παθητικό δε γουστάρω...
    στην κυριαρχη ομως εχεις βουληση? τοτε τι σοι κυριαρχη ειναι?

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast