Results 136 to 150 of 277
Thread: Όταν σε θέλει για φίλο.....
-
17-03-2017, 10:26 #136
Προσωπικά δεν έχω ακούσει πολλά νέα παιδιά πια στην εποχή μας να πηγαίνουν συστηματικά σε στούντιος. Δεν λέω να πήγανε κάποια στιγμή από περιέργεια ή κάτι τέτοιο. Αλλά να πηγαίνουν συστηματικά, δεν έχω ακούσει.
Και προφανώς υπάρχει λόγος για αυτό. Δεν ζούμε στο 30 όπου ήταν σχεδόν αδύνατο να βρει κάποιος νέος γυναίκα για να εκτονωθεί, ούτε θεωρείται πια ταμπου το προγαμίαιο σεξ. Τα 18χρονα λοιπόν αγόρια βρίσκουν σεξ πολύ ευκολα πια χωρίς να χρειάζονται επαγγελματίες.
Αρα στη θέση σου θα αναρωτιόμουν τί είναι αυτό που με εμπόδιζε σε μια τέτοια εποχή να βρω σεξ και με έκανε να απευθυνθώ σε στούντιο. Ήμουν πολύ κλειστός; Δεν είχα φίλους/ες; Ήμουν πολύ ντροπαλός; Ήταν κάτι άλλο;
Μάλλον για αυτό λες οτι μόλις το μάθαιναν απομακρύνονταν από σένα. Υποδηλώνει οτι κάτι συμβαίνει εδώ.
- 17-03-2017, 10:30 #137
17-03-2017, 11:06 #138
Το θέμα , πού για χρόνια καλά κρατεί ... Ναι είναι πολύ άσχημο και ανέντιμο να την πέφτεις σε μία κοπέλα κι αυτή να μην απαντάει ευθέως (όπως θα ήθελε κανείς , ιδανικά ) αλλά να αρχίζει με ατάκες " Σε βλέπω μόνο , σαν φίλο ρε" , " Είσαι, καλό παιδί ,τυχερή αυτή πού θα σε έχει" κι άλλα τέτοια και το χειρότερο από όλα να το παίζει "χαζή" στο ξεκάθαρο φλερτ του άλλου. Σε ότι αφορά τις κοπέλες , τα ενδεχόμενα είναι δύο α) ή την βρίσκει με το να την φλερτάρουν και καθόλου δεν την νοιάζει πώς αισθάνεται ο άλλος ή β) πραγματικά δεν της αρέσει αυτός αλλά ντρέπεται ή αισθάνεται άσχημα να το πει στα ίσια. Μπορεί και να φοβάται , μην το χάσει ως άνθρωπο από την ζωή της. Σε ότι αφορά τα αγόρια για εμένα υπάρχουν δύο κατηγορίες α) αυτοί πού φλερτάρουν πολύ έντιμα και με σεβασμό στην άλλη και είναι οκ και μετά από ενδεχόμενη απόρριψη. β) αυτοί οι τύποι πού από μακρυά μυρίζουν "απελπισία" , πού πάντα θα τους ακούς να λένε για την αδικία της ζωής , για το πόσο ..... είναι όλες οι γυναίκες και γενικά να κλαψουρίζουν. Δεν θεωρώ , ότι οι άνθρωποι διακρίνονται σε ωραίους κι άσχημους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες πού κοιτάνε μόνο ομορφιά , λεφτά και αυτοκίνητα. Πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Προσωπική εμπειρία , πριν 2 χρόνια , μου την έπεσε ένα παιδί από κοινή παρέα , όταν του απάντησα " Δεν είσαι ο τύπος μου βρε... , αφού το ξέρεις , οπότε σταμάτα το κι ας μείνουμε έτσι όπως είμαστε " Με χαρακτήρισε αγενή . Άρα ούτε τον ευθύ τρόπο , τον δέχονται όλοι οι άνθρωποι .
17-03-2017, 11:51 #139
Το τελευταίο δεν είναι φυσιολογικό, εκτός κι αν όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν είχες στύση ή δεν άκουσες/δεν είδες/δεν φαντάστηκες την τέχνη αν και είχες στυση.
Ως προς τα δυο πρωτα (αντίδραση και βουλιμία), μου φαίνεται πως δεν ήρθαν από το πουθενα αλλά έχουν κάποιο υπόβαθρο το οποίο δεν ξέρω αν αναζήτησες.γιάννης
17-03-2017, 11:56 #140
Ως προξενιό έννοούσα και το "μέσω κοινών γνωστών", δλδ πχ εκει που θα πάμε θα είναι και κάποιο παιδί για να τον γνωρίσεις, θα ρθει και μια κοπέλα να μας πεις αν σ αρεσει, έχουν υπόψη τους μια κοπέλα, θες να δώσω το τηλέφωνο σου στο παιδι να σε πάρει, κλπ συναφή.
Ωστόσο, όντως, κάποιος μπορεί ειχε εμπειριες αλλά να ναι συντηριτικός. Δεν αποκλείεται.γιάννης
17-03-2017, 12:00 #141
γιάννης
17-03-2017, 12:58 #142
Δεν ξέρω τι συμβαίνει!
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήμουν πολύ κλειστός, δεν είχα παρέες και ήμουν μόνος μου...
Τώρα για το ότι βρίσκουν εύκολα, δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί πάντως εγώ δε συγκαταλέγομαι σ' αυτούς!
Που βρίσκουνε;
Σε κλαμπς;
Όσες φορές έχω πάει οι κοπέλες βρίσκονται σε παρέες, μου φαίνονται απλησίαστες και με ύφος ντίβας.
Τι να πάω; Να ζητήσω σεξ, την ώρα που είναι μπροστά οι φίλες, οι φίλοι ή ακόμη και οι γκόμενοί τους;
Ποιοι είναι πια αυτοί οι γκομενοκατακτητές που έχουν κάθε μέρα κι από άλλη κοπέλα στο κρεβάτι τους και δωρεάν;
Και με λέτε εμένα loser, επειδή πάω στα studio!
17-03-2017, 13:00 #143
Τίποτα δε συμβαίνει!
Όσο μου συμπεριφέρεστε σα να' μαι "εξωγήινος" ή προβληματικός, τόσο κι εγώ αυτό θα βγάζω!
Αλήθεια κοπελιά, γιατί να προσπαθήσω να αποδείξω ότι είμαι "φυσιολογικός" σαν και σας;
Για να πάρω το "μπράβο";
Κουράστηκα πια........
Συγγνώμη για τον τόνο, αλλά κουράστηκα να με αντιμετωπίζουν σαν άχρηστο......
Εντάξει, μπορεί να μην μπορώ να έχω όσες γυναίκες θέλω και να μην το' χω κατορθώσει ποτέ στα λημέρια που το κατορθώνουν άλλοι, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι το "εργαλείο" μου είναι λειτουργικό!
Κάτι δεν είναι κι αυτό;Last edited by GiannisNik3; 17-03-2017 at 13:30.
17-03-2017, 13:07 #144
Γιατί δεν είναι φυσιολογικό;
Είχα στύση από τα 11.
Απλώς δε δοκίμασα ποτέ να προβώ σε αυτοϊκανοποίηση πλήρη, μέχρι τότε...
Δεν ξέρω!
Και στο δωμάτιό μου δε μπήκε ούτε υπολογιστής, ούτε τηλεόραση μέχρι να μπω στο Πανεπιστήμιο.
Και στον υπολογιστή του πατέρα μου, που πήγαινα, είχε βάλει φίλτρο και δε μπορούσα να μπω σε πορνό....
Οπότε.........
Έπαιξε ρόλο πιστεύω και το γεγονός ότι είχα φίμωση κι έκανα εγχείρηση στα γεννητικά μου όργανα στα 15,5...
Περιτομή δηλαδή.
Τα επόμενα χρόνια μέχρι τα 20 είχα ονειρώξεις, αλλά μέχρι εκεί!
Δεν προχωρούσα παρακάτω...
Ίσως έπαιζε ρόλο ότι είχα την εντύπωση ότι τα γεννητικά όργανα είναι κάτι "βρώμικο" και κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά!
Είχα μπλέξει και με κάτι θρησκευτικές οργανώσεις και τα θεωρούσα βαριά αμαρτήματα όλα αυτά....
Αμέσως όταν αποσκίρτησα ήρθε και η γνωριμία με το σώμα μου.....
Αμέσως μετά πάντως, μεταξύ 21- 25 ήρθα αντιμέτωπος με μια σεξουαλική όρεξη, άλλο πράγμα! Η οποία έφτασε μέχρι και τη διαστροφή! Σαν τρικυμία, ένα πράγμα! Πώς είναι ένα ποτάμι που θέλει να ξεχυθεί και του βάζεις φράγματα συνεχώς για να το ανακόψεις; Μέχρι που έσκασε και ξεχείλισε!!!
Πήγαινα δυο φορές την εβδομάδα σε οίκους ανοχής και είχα πάει μέχρι και με δυο γυναίκες -ταυτόχρονα- μια φορά...........
Από τα 20-25 έτρεχα να προλάβω το χρόνο και την εμπειρία που έχασα, προκειμένου να είμαι σαν τους άλλους και να μην είμαι πίσω!
Γι' αυτό πήγαινα τόσες πολλές φορές!
Ένας λόγος........
Ο άλλος λόγος είναι διότι μου άρεσε από ένα σημείο και μετά και μου έγινε πάθος.......
Το τι πέρασα εκείνη την περίοδο και τι κόμπλεξ κατωτερότητας μου είχαν δημιουργηθεί, δε λέγεται!
Κι όλα αυτά χάρη στη σύγχρονη, ανεκτική κοινωνία που όλα τα παρέχει, μέχρι και σεξ, σ' όλους ανεξαιρέτως!!!Last edited by GiannisNik3; 17-03-2017 at 13:37.
17-03-2017, 13:09 #145
17-03-2017, 13:10 #146
17-03-2017, 13:15 #147
Χέσε μέσα!
Εμένα μου λες...
Έτσι πως το' χουν κάνει;
Σημείο g, πώς να την ευχαριστήσεις, 10 στάσεις που θα την ξετρελάνουν......
Γι' αυτό πήγαινα στα studio... Για ν' αποκτήσω εμπειρία και να το παίξω "κάποιος"...
Ίσως και για να αισθανθώ περισσότερη αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες...
Και αντ' αυτού γυρνάνε και με λένε loser.....
Βλέπεις τι "πόλεμο" δέχομαι, φίλε μου;
Γι' αυτό άρχισα να παίρνω αντικαταθλιπτικά από τα 25.......
Όποτε θέτω αυτό το θέμα - οι γυναίκες ιδίως- είναι έτοιμες να με "πετροβολήσουνε"!
Τη στιγμή που οι ίδιες μπορεί να πηγαίνουν με όσους θέλουν κάθε βράδυ!
Αυτό είναι λίγο υποκριτικό, δε νομίζεις;
Δηλαδή τι;
Δε φτάνει που δε με γουστάρουν κιόλας, μου αρνούνται και το δικαίωμά μου να ικανοποιήσω τις φυσικές μου ανάγκες;
Πώς αλλιώς μπορώ να το εκλάβω αυτό παρά σαν εκδήλωση απροκάλυπτου μίσους απέναντι στο πρόσωπό μου;
Άμα είσαι παρθένος είσαι αγάμητος, άμα πας σε μπουρδέλα είσαι loser!
Πουθενά δεν τις βρίσκεις!
Ε κι εγώ χέστηκα για τη γνώμη τους........
Να σου πω κάτι;
Άμα δε με δέχονται εδώ πάω και στο εξωτερικό, δεν έχω πρόβλημα!
Ας ελπίσω ότι εκεί δε θα υπάρχει τόση στενοκεφαλιά όση εδώ.....
Ούτε θα θέλουν, μετά μανίας, να μάθουν για το παρελθόν σου και για το τι έκανες και με ποιές.......
Ε δηλαδή έλεος!!
Τι σε νοιάζει καλή μου αν πήγαινα σε μπουρδέλο ή μ' αυτές που ψωνίζονται στην Παραλιακή;
Άσε μας από ' κει πέρα...
Και μετά μου λες ότι δεν έχουνε ταμπού!Last edited by GiannisNik3; 17-03-2017 at 15:09.
17-03-2017, 13:17 #148
17-03-2017, 15:08 #149
Δεν μίλησα για γκομενοκατακτητές ούτε για αυτούς που έχουν κάθε μέρα και άλλη.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι στην εποχή μας πια που δεν υπάρχουν τόσα ταμπου τα πραγματα είναι πιο απλά.
Ενα αγόρι στα 15-17 που λογικά θα πηγαίνει σχολείο, θα έχει τις παρέες του αναμεσα σε αυτές και κορίτσια, θα έχει κοινωνικοποιηθεί φυσιολογικά, θα έχει διάφορες δραστηριότητες χόμπυ..ε όλο και καποια θα του αρέσει και όλο και με κάποια θα αρχίσει να γίνεται κάτι. Δεν είναι απλησίαστα πια τα κορίτσια!
Αν εσύ ήσουν κλειστός όπως λες (πολλοί είναι, δεν είναι απαραίτητα κακό), είναι λογικό να μην είχες τέτοιες ευκαιρίες.
Αν δεν είχες καθόλου φίλους όμως... τότε κατά τη γνώμη μου αναζήτησε εκεί την πηγή κι όχι στο τι ψάχνουν οι γυναίκες.
Γυναίκες υπάρχουν πολλές και η καθεμιά ψάχνει διαφορετικά πράγματα.
17-03-2017, 15:15 #150