ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΑΑΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΑΑΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΙΔΨ .ΑΥΡΙΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΟΥ .ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ .ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΙΔΨ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΧΑΠΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΥΡΡΑΝΑΕΙ .ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ .ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ.6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .ΨΑΧΝΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ .ΕΦΤΑΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ .ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΛΕΞΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ .ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ

Member
    Καταρχάς μπράβο που ενώ μέσα στο κεφάλι σου γίνετε χάος έχεις φτάσει ως εδώ. Αν μου επιτρέπεται να προτείνω μια ιδέα, πάρε ένα τετράδιο, γράψε τις σκέψεις σου. Αν πιστεύεις πως θα πεθάνεις, λογικά πηγάζει από κάποιον φόβο σου. Σημασία έχει πρώτα να βρεις πότε και πως δημιουργήθηκε και γιατί. Μετά απλά βρες λογικές σκέψεις που θα σε αποτρέπουν από το να πιστεύεις πως θα πεθάνεις. Και κυρίως γέμισε τη μέρα σου με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by OuraniaK View Post
    Καταρχάς μπράβο που ενώ μέσα στο κεφάλι σου γίνετε χάος έχεις φτάσει ως εδώ. Αν μου επιτρέπεται να προτείνω μια ιδέα, πάρε ένα τετράδιο, γράψε τις σκέψεις σου. Αν πιστεύεις πως θα πεθάνεις, λογικά πηγάζει από κάποιον φόβο σου. Σημασία έχει πρώτα να βρεις πότε και πως δημιουργήθηκε και γιατί. Μετά απλά βρες λογικές σκέψεις που θα σε αποτρέπουν από το να πιστεύεις πως θα πεθάνεις. Και κυρίως γέμισε τη μέρα σου με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο.
    Ξεκίνησε οταν πρωτοάκουσα για θάνατο στον υπνο κι οταν σκέφτηκα μια μέρα για σκέψου να κοιμηθώ και να μην ξυπνήσω

Member
    Τι σε φοβίζει όμως; Την διαδικασία; Τα άτομα που θα αφήσεις πίσω; Το ότι απλά δεν θα υπάρχεις πια;

Senior Member
    Τι σε φοβίζει όμως; Την διαδικασία; Τα άτομα που θα αφήσεις πίσω; Το ότι απλά δεν θα υπάρχεις πια;
    Ολα μαζι .Κυριως αυτα που θα αφήσω πίσω .επισης με ενοχλεί η ιδέα της ανυπαρξίας .θελω πολυ να πιστέψω οτι κατι υπάρχει μετα.αλλα πάνω απ ολα θέλω να ζήσω ήρεμα χωρις να ξερω η να πιστεύω οτι ξερω ποτε θα πεθάνω ..χωρις να βάζω ημερομηνίες στο μυαλό μου .σαν κανονικός άνθρωπος δηλαδή

Member
    Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, αλλά αν υπάρχει ζωή πριν το θάνατο. Αυτό πρέπει να θυμάσαι, όλοι μας θα πεθάνουμε, κάποτε, ίσως σε 5 λεπτά, σε 5 εβδομάδες, ή και σε πέντε χρόνια, είναι φυσιολογικό να σκεφτόμαστε πότε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, απλά πρέπει να θυμόμαστε πως ότι είναι να συμβεί θα συμβεί, χρέος μας είναι πριν συμβεί να φροντίσουμε το διάστημα που είμαστε ζωντανοί να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν ευτυχισμένους και όχι να σκεφτόμαστε το πότε θα πεθάνουμε το πως και τι θα γίνει μετά, το ξέρω τώρα εγώ τα λέω απλά αλλά δεν είναι. Το πως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας τη ζωή διαφορετικά και πως επεξεργαζόμαστε τις καταστάσεις και τις σκέψεις μας. Αλλά μην τρελαίνεσαι, καταρχάς νομίζω πως πρέπει να το αποδεχθείς πως αυτές οι σκέψεις υπάρχουν και πως είσαι δυνατός να τις διαχειριστείς και να μην τις αφήνεις να σε επηρεάζουν στη καθημερινή σου ζωή.

Senior Member
    Fighter δεν πας γυμναστηριο? τρεξιμο? να εκτονωθεις!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, αλλά αν υπάρχει ζωή πριν το θάνατο. Αυτό πρέπει να θυμάσαι, όλοι μας θα πεθάνουμε, κάποτε, ίσως σε 5 λεπτά, σε 5 εβδομάδες, ή και σε πέντε χρόνια, είναι φυσιολογικό να σκεφτόμαστε πότε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, απλά πρέπει να θυμόμαστε πως ότι είναι να συμβεί θα συμβεί, χρέος μας είναι πριν συμβεί να φροντίσουμε το διάστημα που είμαστε ζωντανοί να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν ευτυχισμένους και όχι να σκεφτόμαστε το πότε θα πεθάνουμε το πως και τι θα γίνει μετά, το ξέρω τώρα εγώ τα λέω απλά αλλά δεν είναι. Το πως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας τη ζωή διαφορετικά και πως επεξεργαζόμαστε τις καταστάσεις και τις σκέψεις μας. Αλλά μην τρελαίνεσαι, καταρχάς νομίζω πως πρέπει να το αποδεχθείς πως αυτές οι σκέψεις υπάρχουν και πως είσαι δυνατός να τις διαχειριστείς και να μην τις αφήνεις να σε επηρεάζουν στη καθημερινή σου ζωή.
    Εχεις απόλυτο δίκιο απλά βρίσκομαι σε σύγχυση λόγω της αυριανής ορκομωσίας .δεν πίστευα οτι θα τα καταφέρω και θα έρθει αυτή η μέρα .ειχα πει οτι αν έρθει θα ειναι η τελευταία μου.Ολο αυτο δεν μπορω να το βγάλω απο το μυαλό μου κι απλά να χαρώ τη στιγμή

Member
    και γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι αύριο είναι η τελευταία σου μέρα;

Senior Member
    και γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι αύριο είναι η τελευταία σου μέρα;
    Επειδή το ειχα σκεφτεί οταν ήμουν σε μια πολυ δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά κι επειδή φοβάμαι οτι αυτο ήταν γραφτό για μένα ...να φτάσω ως εδω και να πεθάνω ...βεβαια θα μου πεις το χω πει πολλές φορές και σ άλλες περιπτώσεις αλλα δεν ξερω αυτή τη φορα νομίζω ειναι πολυ έντονο

Member
    ωραία, έστω ότι πιστεύεις κάτι τέτοιο, και πως είναι γραφτό, αφού λοιπόν δεν είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις, δεν είναι ούτε στο χέρι σου μέχρι αύριο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτή τη μέρα;

Senior Member
    ωραία, έστω ότι πιστεύεις κάτι τέτοιο, και πως είναι γραφτό, αφού λοιπόν δεν είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις, δεν είναι ούτε στο χέρι σου μέχρι αύριο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτή τη μέρα;
    Απλά θέλω να ζήσω τη μέρα χωρις να ξερω τι ειναι γραφτό και τι δεν ειναι.σαν φυσιολογικός άνθρωπος

Member
    πόσο καιρό σε απασχολεί αυτό;

Senior Member
    πόσο καιρό σε απασχολεί αυτό;
    6-7 χρονια περίπου με απασχολεί οτι προαισθάνομαι το θάνατο μου η οτι μου έρχονται μηνύματα

Member
    σε βλέπω Online! τι ώρα είναι η ορκωμοσία;

Page 1 of 3 123 LastLast