Που πήγε το γέλιο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Member
    Φοίβη καλημέρα, καταλαβαίνω τι λες. Εγώ προσωπικά ήμουν χαμαιλέων ως τα 19 περίπου. Τόσο καλός χαμαιλέων που είναι πιθανόν να άλλαζε και το χρώμα μου. Αλλά συνέβηκε κάτι που με άλλαξε μέσα σε μία μέρα. Αυτό έγινε. Από την πλήρη αποδοχή και κοινωνικότητα γύρισα σχεδόν 180 μοίρες και έγινα με τον καιρό τελείως αντικοινωνικός. Ήταν επιλογή μου βέβαια ως ένα μεγάλο βαθμό, για να αποφεύγω αυτή τη διαμάχη με τον εαυτό μου όπως ανέφερα και παραπάνω. Σχεδόν όλοι ακόμα με θέλουν για παρέα και μου λένε συνεχώς να βγω μαζί τους και να μην κάθομαι μέσα, αλλά έχουν αποδεχτεί ότι αυτό πλέον μάλλον είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου αν και νιώθουν άβολα μερικές φορές. Νομίζουν ότι τους σνομπάρω όπως είπα και παραπάνω και προσπαθούν να είναι πιο επιφυλακτικοί στα αστεία πχ που λένε. Απλά εμένα με κουράζει υπερβολικά αυτή η παράσταση που πρέπει να δώσω κάθε φορά. Θα μπορούσα μήπως να σου μιλήσω πιο προσωπικά για να μην εκθέσω σε όλους την ιδιωτική μου ζωή; u2u;

Member
    ʼλλαξα και τον τίτλο γιατί μου φάνηκε λίγο χαζός τώρα που τον ξαναδιάβασα.

Senior Member
    Originally posted by must...live...
    Θα μπορούσα μήπως να σου μιλήσω πιο προσωπικά για να μην εκθέσω σε όλους την ιδιωτική μου ζωή; u2u;
    Ναι φυσικά. Στείλε μου u2u.
    Μάκια...

Member
    Φοίβη σου έστειλα ένα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12