ξένες γυναίκες..Είναι άραγε η λύση? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 162
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    για να γελάσεις το είπα γυναίκα καριέρας.χαχαχα..εχ Την δικιά μου αντίληψηγια τις δυναμικες.σίγουρα δεν είναι οι ψευτοφεμινιστριες που θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο επειδή φοβούνται να εκτεθούν στον στον εαυτό τους.Ο ποιο αδύναμος είναι αυτός που φοβάται τις αδυναμίες του
    Νομιζω οτι ο καθενας μας σε αυτη τη ζωη πρεπει να κανει οτι τον ανακουφιζει οποτε αν εσενα σε ανακουφιζουν οι ''ξενες''γυναικες μην προβληματιζεσαι αν ειναι η λυση οπως λες προχωρα ολοι ειμαστε μαζι σου!Μπορει να εισαι η λυση κ για αυτες ποτε δεν ξερεις.

Senior Member
    Οπως λεει κ ο Καβαφης στο ''Περιμενοντας τους βαρβαρους''...Οι ανθρωποι αυτοι ηταν μια καποια λυση....

Senior Member
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...ξυπνησατε την οργή του Έλληνα αντρα...Δεν είστε ούτε μια τρίχα από το ποδαράκι της θεάς Ρωσίδας.ταυλανδεζας.μολδαβ ης..εχετε οσες τριχεςς εχουν αυτες σε ολο τους το σωμα σε ενα τετραγωνικο εκατοστο του δικου σας.αυτο λεει πολλα για το πιον σας .όποιοι πήγαν έξω και είδαν ξύπνησαν και δεν τους ξανά παίρνει ο ύπνος αλλά οι υπόλοιποι που είναι εδώ και κοιμούνται έχουν εμένα τον προστάτη τους.φοβάστε το ξερω.οσο και αν το κρύβεται διακριτικά

Senior Member
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση (spam)
    Last edited by Aeon; 22-03-2017 at 18:58.

Senior Member
    Είχα έναν γνωστό, Ελληναράς με τα όλα του...καμιά γυναίκα δεν του άρεσε (έτσι έλεγε,αλλά καμιά δεν του καθόταν ήταν η αλήθεια) χάλια οι Ελληνίδες, δεν δεχόταν να προσκυνήσουν την αυτού μεγαλειότητα. Πήγε Αλβανία, βρήκε ένα κοριτσάκι 18/19 χρονών (αυτός πατημένα 40) και την παντρεύτηκε. Όμορφη κοπέλα, του κανε και δυο παιδιά, δέχτηκε να ζουν κι όλοι μαζί με τους γονείς του, τους γηροκομούσε όλους, έπλενε καθάριζε και μιλιά.. Στην αρχή που ήρθε δεν ήξερε ούτε ελληνικά, με νοήματα οτι έπιανε, αλλα έξυπνη κοπέλα προφανώς έμαθε γρήγορα και την γλώσσα και όλα. Μετά από 4-5 χρόνια η αλλαγή ήταν εμφανής, η κοπέλα είχε ξεφύγει από τις κακουχίες που ζούσε στη χώρα της, είχε σταθεί στα πόδια της του έριξε μια μούντζα κι άντε γεια. Τωρα αυτός κατηγορεί και τις Αλβανίδες....άτιμη φάρα λέει, δεν το εκτίμησε που της έδωσε ψωμί να φάει και την είχε σα δουλάρα...για τον εαυτό του ούτε λόγος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Είχα έναν γνωστό, Ελληναράς με τα όλα του...καμιά γυναίκα δεν του άρεσε (έτσι έλεγε,αλλά καμιά δεν του καθόταν ήταν η αλήθεια) χάλια οι Ελληνίδες, δεν δεχόταν να προσκυνήσουν την αυτού μεγαλειότητα. Πήγε Αλβανία, βρήκε ένα κοριτσάκι 18/19 χρονών (αυτός πατημένα 40) και την παντρεύτηκε. Όμορφη κοπέλα, του κανε και δυο παιδιά, δέχτηκε να ζουν κι όλοι μαζί με τους γονείς του, τους γηροκομούσε όλους, έπλενε καθάριζε και μιλιά.. Στην αρχή που ήρθε δεν ήξερε ούτε ελληνικά, με νοήματα οτι έπιανε, αλλα έξυπνη κοπέλα προφανώς έμαθε γρήγορα και την γλώσσα και όλα. Μετά από 4-5 χρόνια η αλλαγή ήταν εμφανής, η κοπέλα είχε ξεφύγει από τις κακουχίες που ζούσε στη χώρα της, είχε σταθεί στα πόδια της του έριξε μια μούντζα κι άντε γεια. Τωρα αυτός κατηγορεί και τις Αλβανίδες....άτιμη φάρα λέει, δεν το εκτίμησε που της έδωσε ψωμί να φάει και την είχε σα δουλάρα...για τον εαυτό του ούτε λόγος!
    Αν δεν το εχεις καταλαβει, για τετοια περιπτωση ανδρα, μιλαμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Αν δεν το εχεις καταλαβει, για τετοια περιπτωση ανδρα, μιλαμε....
    Μπα...εδω νομίζω μιλάμε για χειρότερη. Ελπίζω να τον παρακολουθεί ειδικός γιατί τον βλέπω ένα βήμα από το να βγει έξω και να σακατεύει όποιο θηλυκό μιλάει ελληνικά.

Senior Member
    πες της να σου γνωρισει καμια φιλη της.
    αν εχεις τα 150 κιλα και την ανεργια, μονο η αλβανιδα σου λειπει. ευκολακι
    remedy sorry, τι εννοεις με αυτο το μνμ δεν το πολυκαταλαβαινω...
    ειναι ειρωνικο προς τις αλβανιδες? χωρις παρεξηγηση κ με το μπαρντον κ οχι ειρωνικα εννοειται.. γιατι αναφερεστε στις αλβανιδες σαν να ειναι ενα ξαχωριστο ειδος?
    κ οχι μονο, αλλα γενικα παρατηρω αρκετο ρατσισμο, ειμαι μιση ρωσσιδα κ ειμαι κ ελληνιδα γιατι γεννηθηκα εδω..
    τι παιζει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    remedy sorry, τι εννοεις με αυτο το μνμ δεν το πολυκαταλαβαινω...
    ειναι ειρωνικο προς τις αλβανιδες? χωρις παρεξηγηση κ με το μπαρντον κ οχι ειρωνικα εννοειται.. γιατι αναφερεστε στις αλβανιδες σαν να ειναι ενα ξαχωριστο ειδος?
    κ οχι μονο, αλλα γενικα παρατηρω αρκετο ρατσισμο, ειμαι μιση ρωσσιδα κ ειμαι κ ελληνιδα γιατι γεννηθηκα εδω..
    τι παιζει?
    ανξιους, ο κρις ανεφερε οτι μια αλβανιδα πανεμορφη ανελαβε να συντηρει τον φιλο του που ηταν 150 κιλων και ανεργος....
    αν ελεγε γερμανιδα, θα ελεγα γερμανιδα.
    τις αποριες, στον κρις...

Senior Member
    ανξιους, ο κρις ανεφερε οτι μια αλβανιδα πανεμορφη ανελαβε να συντηρει τον φιλο του που ηταν 150 κιλων και ανεργος....
    αν ελεγε γερμανιδα, θα ελεγα γερμανιδα.
    τις αποριες, στον κρις...
    με καλυψες απολυτα..θενξ.... απλα ρωτησα δεν θελω να παρεξηγηθουμε φυσικα, απλα πολελς φορες βλεπω εναν ρατσισμο προς τους Αλβανους κ γενικα δεν μου αρεσει αυτο.. ειμαστε ολοι ανθρωποι... ειμαστε ολοι απλα αδερφια..

Senior Member
    Το τέλος έρχεται..Όλοι οι άντρες έχουν καταλάβει την πραγματική αξία τους και ξέρουν τι αξίζουν...και πως θα το πάρουν..Όσο προπαγάνδα να και να κάνουν οι ελληνιδες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...Η ταπεινή Αλβανίδα έδειξε το δρόμο της αληθινής γυναίκας που ξέρει να στέκεται δίπλα από έναν άντρα ισαξια.αυτές θέλουμε αυτές διαλέγουμε..

Senior Member
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...ξυπνησατε την οργή του Έλληνα αντρα...Δεν είστε ούτε μια τρίχα από το ποδαράκι της θεάς Ρωσίδας.ταυλανδεζας.μολδαβ ης..εχετε οσες τριχεςς εχουν αυτες σε ολο τους το σωμα σε ενα τετραγωνικο εκατοστο του δικου σας.αυτο λεει πολλα για το πιον σας .όποιοι πήγαν έξω και είδαν ξύπνησαν και δεν τους ξανά παίρνει ο ύπνος αλλά οι υπόλοιποι που είναι εδώ και κοιμούνται έχουν εμένα τον προστάτη τους.φοβάστε το ξερω.οσο και αν το κρύβεται διακριτικά
    Ενταξει παιδι μου Ελληνα αντρα μη μας συγχιζεσαι προχωρα με τις ευχες μας οι ''ξενες''σε περιμενουν με ανυπομονησια κ ειναι ολες χωρις τριχες μη σε απασχολει τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Ενταξει παιδι μου Ελληνα αντρα μη μας συγχιζεσαι προχωρα με τις ευχες μας οι ''ξενες''σε περιμενουν με ανυπομονησια κ ειναι ολες χωρις τριχες μη σε απασχολει τιποτα.
    Ναι βέβαια. Απλά δεν θέλω να κοιμάμαι με ανθρώπινη φλοκατη.ξέρω ειμαι περίεργος.Μου αρέσουν οι θηλυκές υπαρξεις που ξέρουν να εκτιμάμε τον άντρα .να του κάθονται οποτε θελήσει αυτός χωρίς αντιρρήσεις ολο το 24 ωρο ετοιμες για σεξ

Senior Member
    Ναι βέβαια. Απλά δεν θέλω να κοιμάμαι με ανθρώπινη φλοκατη.ξέρω ειμαι περίεργος.Μου αρέσουν οι θηλυκές υπαρξεις που ξέρουν να εκτιμάμε τον άντρα .να του κάθονται οποτε θελήσει αυτός χωρίς αντιρρήσεις ολο το 24 ωρο ετοιμες για σεξ
    Ποσο χρονων εισαι?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ποσο χρονων εισαι?
    εσυ πες μου?

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast