Living in the dark or dying on the light?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Living in the dark or dying on the light?

Τι από τα δύο ειναι προτιμοτερο? Το γραφω με αφορμή το θανατο του dj mike siouti. Ενος ατομου που ηταν ο ορισμός του παρτυ ανιμαλ απότι βλέπω (τον ειχα απλα ακουστα δεν ημουν φαν) επαιξε μουσικη στα πιο μεγαλα μαγαζια, γνωρισε επιτυχιες κτλ κτλ και ολα τελειωσαν στα 28 του χτες βραδυ:

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apo...%CF%82-%CE%AD/

Senior Member
    Εγω θα ηθελα σιγουρα να ειμαι πιο πλουσιος και πιο διασημος - καταξιωμενος στο χωρο που ασχολουμε , αλλα επισης δεν θα ηθελα να πεθανω :P

Στο τελευταιο δεν εχω επιλογη αργα ή γρηγορα θα ερθει για ολους.

Βασικα δεν ειναι και ευκολο να εχεις οτι θες, χωρις να δωσεις τα αναλογα. Θα μπορουσα ισως να ειμαι πλουσιος και καταξιωμενος αν ειχα πεσει με τα μουτρα στον τομεα που δραστηριοποιουμε , αλλα θελω και αλλα πραγματα απο τη ζωη , ολοι θελουν μια θεση κατω απο τον ηλιο και φυσικα θετουν διαφορετικες προτεραιοτητες κι ισοροπιες.

Σιγουρα στα 6 δισ που ειμαστε λιγοι μπορει να ειναι διασημοι .... αν μου πεις να γραψω διασημους μεχρι να μου ερχεται αλλος στο μυαλο μαλλον θα κολλησω στους πρωτους .... 800 μαλλον.
    Ιστορικες προσωπικοτητες , επιστημονες , καλλιτεχνες ,εφευρετες , συγγραφεις κλπ κλπ .... οι αλλοι ειναι ... αγνωστοι για μενα. ( Βασικα και αυτος ο dj αγνωστος μου ειναι).

Μπορεις να σκεφτεις πολλα τετοια ερωτηματα .... σου δινω 1 εκατομμυριο αλλα θα εχεις και καρκινο .... σου δινω 1 δις αλλα εχεις 1 μηνα ζωης , σου δινω 10 χρονια επιπλεον ζωη αλλα χανεις την περιουσια σου, σπαζοκεφαλιες :P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και λεγοντας "διασημοι που γνωριζω" , εννοω γνωριζω το εργο τους, γιατι ουτε τους ξερω προσωπικα ... ουτε μπορω να τους μαθω απο τα σκανδαλοθηρικα περιοδικα , βιογραφιες κ.α ισως. Θαυμαζω το εργο καποιων , απεχθανομαι θυριωδιες μερικων και καπως ετσι ειναι για ολους.
    Αφηνουν καποιοι εργο στο ματαιο ετουτο κοσμο και ανυψωνουν λιγο την ανθρωποτητα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Συλληπητηρια και στους συγγενεις και φιλους του αποθανωντα

Senior Member
    Ποιό μικρό παιδι δεν φαντασιονόταν οτι θα γινει πιλότος μια ημέρα οταν μεγαλώσει?

http://www.onalert.gr/stories/ptosi-...rovatika/52518

http://www.onalert.gr/stories/aerosk...-pilotos/52513

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=EBl0h-dNvdY

Ωρες ωρες αισθανομαι τυχερος που ζω στο σκοταδι και ας με λενε Lord of Light. Χιλιες φορες απο το να λαμπαδιασεις στο φως.

Senior Member
    Δεν εχω αποψη να εκφερω αλλα δεν αντεξα, γραμματικοφασιστακι εδω :P πλζ συγχωρεσε με θεματοθετη, αλλα ας αλλαξει καποιος τον τιτλο σε "dying IN the light"...in the light ειναι το σωστο. Συγνωμη αλλα ειναι οπως οταν βλεπεις ενα σκουπιδακι η τριχα ξερω γω πανω σε καποιον και σε τρελαινει...αυτο :P
    Μη με γιουχαρετε :P

Senior Member
    Sorry - Πάνε χρόνια απο τοτε που πήρα προφισιανσυ.