Μου το έχουν πει κι άλλοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ποσο υψος εχεις δεν θυμαμαι...
    1.58 ξυπόλητος

Τι να σου πω ρε συ;
    Εγώ έχω καταλάβει ότι οι περισσότερες θέλουν ψηλούς.
    Είτε για να αισθάνονται καλύτερα μαζί τους και πιο προστατευμένες, είτε για να μπορούν να κυκλοφορούν μαζί τους και να μπορούν να βάζουν τα 12ποντα, είτε, είτε είτε.............
    Πρέπει να είσαι από τις ελάχιστες που δεν τους αρέσουν οι μυώδεις!
    Και εντάξει να είσαι μυώδης, αλλά να πρέπει να έχεις και γράμμωση!
    Πολύ δύσκολο!! Γι' αυτό οι περισσότεροι παίρνουν πια λιποδιαλύτες............
    Πολλά από αυτά τ' αποτελέσματα που βλέπουμε δε γίνονται μόνο από γυμναστική, μη γελιόμαστε!
    Και γυμναστική που έκανα δεν ήθελα να μπω στο "τρυπάκι" αυτό με τις πρωτεΐνες και τα λοιπά.........
    Οι πρωτεΐνες είναι το πιο αθώο. Υπάρχουν κι άλλα........

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    1.58 ξυπόλητος

Τι να σου πω ρε συ;
    Εγώ έχω καταλάβει ότι οι περισσότερες θέλουν ψηλούς.
    με μια προχειρη αναζητηση στο διαδικτυο ειδα οτι ο μεσος ορος υψους των ελληνων αντρων ειναι σημερα 175 εκατοστα.
    17 εκατοστα που εισαι εσυ κοντυτερος δεν ειναι τιποτα
    οσο για το τι θελουν οι περισσοτερες,ναι σε φαντασιακο επιπεδο μπορει να θελουν ψηλους πλουσιους νεους και ωραιους αλλα στην πραγματικη ζωη δεν συμβαινει αυτο για τον ιδιο λογο που και εσενα δεν σε χαλα το παχος και η κυτταριτιδα μιας γυναικας εαν σου αρεσει για αλλους λογους. αμα κανεις μια βολτα στον δρομο και προσεξεις τα ζευγαρια ανεξαρτητα ηλικιας θα δεις οτι πολλες φορες η γυναικα ειναι ψηλοτερη απο τον αντρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    με μια προχειρη αναζητηση στο διαδικτυο ειδα οτι ο μεσος ορος υψους των ελληνων αντρων ειναι σημερα 175 εκατοστα.
    17 εκατοστα που εισαι εσυ κοντυτερος δεν ειναι τιποτα
    οσο για το τι θελουν οι περισσοτερες,ναι σε φαντασιακο επιπεδο μπορει να θελουν ψηλους πλουσιους νεους και ωραιους αλλα στην πραγματικη ζωη δεν συμβαινει αυτο για τον ιδιο λογο που και εσενα δεν σε χαλα το παχος και η κυτταριτιδα μιας γυναικας εαν σου αρεσει για αλλους λογους. αμα κανεις μια βολτα στον δρομο και προσεξεις τα ζευγαρια ανεξαρτητα ηλικιας θα δεις οτι πολλες φορες η γυναικα ειναι ψηλοτερη απο τον αντρα
    Ξέρω ότι πολλά είναι στο μυαλό μου.
    Τα περισσότερα τα κουβαλάω από παλιά..
    Προσωπικά, αν με ρωτήσεις, δεν αισθάνομαι κοντός, αισθάνομαι "μέτριος"!
    Ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω μύτες, στο σπίτι μου, για να πιάσω κάποια πράγματα και στο δημόσιο χώρο αυτοεξυπηρετούμαι μια χαρά μόνος μου... Από τον περίγυρο το "ρούφηξα" κι αυτό!
    Από τη γιαγιά μου, που μου κοπανούσε συνέχεια όποτε ερχόταν σε δύσκολη θέση μαζί μου, ότι δεν έπινα γάλα μικρός κι ότι αναγκαζόταν να μου το δίνει με το κουταλάκι, που ο ξάδερφός σου έπινε γάλα και ψήλωσε κι έγινε 1.90.... μέχρι τον πατέρα μου που στα 15 μου έλεγε να κοιτάξω να ψηλώσω, διότι έτσι θα μπορώ να πουλήσω και μαγκιά πιο εύκολα! Διότι το μέτριο ανάστημα δεν προκαλεί δέος!
    Η πλάκα είναι ότι ο ίδιος είναι 1.69 με παπούτσια! Τώρα γιατί μου τα λεγε αυτά.............
    Και από την άλλη το σχολείο! Άλλωστε, οι περισσότεροι που έχουν δυσάρεστες εμπειρίες από εκεί τις έχουν.. Τι να πρωτοθυμηθώ!
    Από τις ομάδες ποδοσφαίρου, που έπρεπε να παρακαλέσω τους "μεγάλους" της τάξης για να με βάλουν μέσα και στο τέλος δε με βάζανε; Δε νομίζω να έφταιγε το ύψος γι' αυτό, σ' αυτή την περίπτωση...... Ή στην αθλητική ημερίδα που επειδή βγήκα δεύτερος στη σκυταλοδρομία, αντί για πρώτος, αρχίζανε και με μπινελικώνανε..... Το αργυρό που πήρα στην αντοχή δεν το σχολιάσανε, η σκυταλοδρομία τους ένοιαζε! Από 'κει κατάλαβα ότι άμα δε θέλει να σε συμπαθήσει ο άλλος, θα βρει χίλιες δυο δικαιολογίες για να μη σε συμπαθήσει! Κι ακούγεται υπερβολικό, αλλά η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ήταν και ένα μέσο για να προβληθώ, ο ίδιος, να βγω από το "καβούκι" μου και να γίνω αρεστός στην παρέα! Δεν το κατάφερα και ξανακλείστηκα στον εαυτό μου........
    Στην Πρώτη Λυκείου, να' χεις ένα τριτάκι δημοτικού, αδερφό συμμαθητή, να σε κοροϊδεύει και να σε φωνάζει στο διάδρομο "κοντέ, κοντέ, γιατί είσαι τόσο κοντός;" δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει............... Είχαν έρθει εκείνη τη χρονιά και κάτι μπασκετμπολίστες, από άλλο σχολείο, άλλος 1,95, άλλος 2,00 και να είμαι εγώ σα νάνος μ' αυτούς όλους.............
    Από 'κει μου έμεινε το κόμπλεξ......................... Και γενικά, όταν ακούς τις μαμάδες να λένε "φάε να μεγαλώσεις, διότι αλλιώς θα μείνεις στούμπος" κλπ, καταλαβαίνεις ότι όλα σχετίζονται! Παλιότερα αρνιόμουν να πω ότι ήμουν 1.58, αντ' αυτού έλεγα ότι ήμουν 1.65!
    Φαντάσου κόλλημα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12