Τέλος στα ψυχοφάρμακα; Βιταμίνες καταπολεμούν το ίδιο τη σχιζοφρένεια – Έρευνα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Ελις η ερωτηση μου ηταν για ποιο λογο να υπαρχουν φαρμακα με λιγοτερες παρενεργεις κ οι γιατροι να μην τα δινουν?εγω δεν ξερω πολλα πραγματα,μια απορια εξεφρασα!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Αυτοί λένε ότι έχουν πρωτόκολλο θεραπείας πρώτη γραμμή δεύτερη κλπ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τέλος επειδή δεν τα παίρνω από πουθενά θα σ πω μερικά πράγματα μπορείς να πας σε φυσικοπαθητικο δουλεύει αυτό αυτά που λέω εγώ δουλεύουν αυτή που βγήκε τώρα με τα βίντεο από το youtoube αλήθεια λέει σε κάποιους θα δουλέψει εγώ σας λέω για γυμναστική γτ ήμουν δραστήριος αυτά που λένε με το cbd αλήθεια είναι για βιταμίνες ωμέγα τρία κλπ αλήθεια όπως βλέπεις δεν υπάρχει ένας δρόμος να μη στα πολυλογω αυτά έχει λίγα χρόνια που βγηκανε είναι όλα για βελτίωση θεραπεία δεν ξέρω κάτι για βελτίωση ξέρω κι άλλα αλλά δεν τα λέω σε όλους
    Ελις είσαι σε καποια ομαδα σχετικη? Το cbd , είναι έλαιο κάνναβης που δεν συμπεριλαμβάνει τη ψυχοδραστική ουσία thc και πολλοί υποστηρίζουν ότι βοηθά σε πολλές παθήσεις και στην επιληψία , στη σκλήρυνση κατα πλάκας κλπ .

Senior Member
    Όχι κούκλα απλά ξέρω ότι για να βγαλεισ ένα συμπλήρωμα διατροφής πχ πρωτεινεσ πρέπει να ξέρεις όλο τον οργανισμό επίσης ξέρω ότι οι γιατροί δεν είναι ηλίθιοι επίσης ξέρω τα οφέλη της γυμναστικής επίσης ξέρω ότι κ βιταμίνες με καλή αφομοίωση από τον οργανισμό να πάρεις θα γίνεις καλά δεν προσπαθώ να πείσω κανένα απλά δεν είμαι ηλίθιος όλα για το κέρδος γίνονται επίσης είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε τα φάρμακα

Banned
    Γεια σας, υπάρχει και κάτι άλλο που λέει το άρθρο πάντως, που με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι απαραίτητο, επιβεβλημένο θα έλεγα να αναζητηθούν όσο το δυνατό περισσότερο και άλλοι τρόποι θεραπείας παράλληλα.

...[Οι υπάρχουσες θεραπείες βασίζονται στα αντιψυχωσικά φάρμακα. Μετά από μερικούς μήνες φαρμακοθεραπείας, οι ασθενείς εμφανίζουν ύφεση των συμπτωμάτων τους όπως των ψευδαισθήσεων και παραισθήσεων, αλλά το 80% υποτροπιάζουν μέσα σε μια πενταετία. Γι' αυτό, οι γιατροί αναζητούν εναλλακτικές λύσεις και συμπληρωματικές θεραπείες.]...

Δεν ξέρω κατά πόσο προσεγγίζει την αλήθεια το ποσοστό που αναφέρεται παραπάνω, αφού όλα βασίζονται σε έρευνες και στατιστικές κλπ, αλλά χρειάζεται να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη το πως θα τα πηγαίνει μακροπρόθεσμα ένας άνθρωπος στη ζωή του, γενικά την ποιότητα ζωής του, να κατανοήσουμε τι σημαίνει παρενέργειες φαρμάκων στον οργανισμό, σωματικά προβλήματα και άλλα. Είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις και οι εμπειρίες και οι σκέψεις και οι προβληματισμοί... και δεν πιστεύω ότι ένα απλό άρθρο, μπορεί να επηρεάσει έναν άνθρωπο να κόψει την αγωγή του, δεν θα περίμενε το άρθρο για να το κάνει δηλαδή αν το ήθελε...
    Για την ιστορία υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που τα πάνε καλά έχοντας κόψει τελείως τα φάρμακα (κάποιες έχουν συγκεντρωθεί από διάφορα μέρη του κόσμου από τον συγγραφέα Peter Lehmann) ή λαμβάνοντας μια χαμηλή δόση φαρμάκου, συμβάλλει πάρα πάρα πολύ ο τρόπος ζωής, αποφυγή καταχρήσεων, η συστηματική γυμναστική, μια καλή διατροφή και μεγάλο βοήθημα είναι όντως κάποια συμπληρώματα και βιταμίνες. Να διευρυνουμε αυτή τη γνώση γιατί μόνο με φάρμακα δεν γίνεται δουλειά και αρκετά άτομα και εδώ μέσα το έχουν αναφέρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δείτε κ Σαλόνικα
    https://youtu.be/0C3cejNLM2w
    Μιλάμε για κομμάτι με πολύ βαθυστόχαστο στίχο ε; :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Καλά εννοείται

Quote Originally Posted by maus View Post
    Τέλος στα ψυχοφάρμακα; Βιταμίνες καταπολεμούν το ίδιο τη σχιζοφρένεια – Έρευνα

http://www.iatropedia.gr/psychiki-yg...-erevna/75078/
    MAUS OXI Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

Page 3 of 3 FirstFirst 123