ΑΫΠΝΙΕΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59

Thread: ΑΫΠΝΙΕΣ

Senior Member
    Μπα ! Αυτα είναι δικά μου .

Το hollywood θέλει νυφικά . :P

Τελοσπάντων, ας αλλάξουμε θέμα .

Senior Member
    Πρέπει να φύγω, θα τα ξαναπούμε. MANTHES δοκίμασε βαλεριάνα και πες εντυπώσεις...

Senior Member
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ. ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10:50. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ 15ΛΕΠΤΟ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΥΠΝΟ, 8 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ) ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Ή ΟΧΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ :P
    ΑΜΕΣΩΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ \'\'ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΙ\'\' ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Ααα, να σας πω κι εγώ τι κάνω για να με παίρνει εύκολα ο ύπνος. Αναπαράγω στο μυαλό μου το τελευταίο όνειρο που είδα. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να θυμάμαι κάποιο όνειρο που είδα την προηγούμενη νύχτα και μου έχει μείνει έντονη ακόμα η αίσθηση. Δε λειτουργεί αν το είχα δει παλαιότερα γιατί τότε το έχει επεξεργαστεί ήδη ο εγκέφαλός μου και είναι σαν ανάμνηση μέσα μου όχι σαν αίσθηση. Αν προσπαθήσω να φανταστώ μια ιστορία τότε με συνεπαίρνει και μπορεί να κάνω και ώρες να κοιμηθώ, άσε που μπορεί να με πιάσει και υπερδιέγερση. Όταν όμως έχω πρόσφατο όνειρο, και το αναπαράγω, είναι σα να το ξαναζώ και ο εγκέφαλός μου μπαίνει σε φάση λειτουργίας όπως όταν κοιμάμαι. Συνήθως τότε με πιάνει ύπνος μέσα σε 2-5 λεπτά.

Senior Member
    Originally posted by Aphelia
    Αν προσπαθήσω να φανταστώ μια ιστορία τότε με συνεπαίρνει και μπορεί να κάνω και ώρες να κοιμηθώ, άσε που μπορεί να με πιάσει και υπερδιέγερση.
    Και εμένα μου τύχαινε μερικές φορές υπεδιέγερση όταν η ιστορία ήταν καινούργια . Αλλα συνήθως , έβλεπα (στην οθόνη του μυαλού μου) τις ίδιες για μεγάλο διάστημα , οπότε ..........

Senior Member
    ΚΛΕΙΩ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ HIGH DEFINITION; :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

ΜΑΝΤΗS
    Μια φίλη μου ταλαιπωρούνταν καιρό από αυπνιες, κοιμόταν ελάχιστα, έως και δυο ώρες την ημέρα. ΄Πήρε για ένα διάστημα βαλεριάνα και τώρα είναι μια χαρά χωρίς να παίρνει τίποτα. Μη το παίρνεις και συ στις 10. Από τις 12 και μετά είναι καλά για να κοιμηθείς καποιες \"φυσιολογικές\" ώρες.

Senior Member
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΩ. ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ.

ΒΡΕ ΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ :D

Συγνώμη!!! Απλά γράφω γρήγορα και μου φεύγουν λάθη.
    Αυτό λέμε.
    Αν παίρνεις κάτι που σε χαλαρώνει, μέχρι να σκεφτείς σε έχει παρει ο ύπνος.
    Εγώ χτες κοιμήθηκα με Μπομπ Σφουγγαράκη!

Senior Member
    ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ 15 ΛΕΠΤΟ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΘΕΩΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ. Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ

Senior Member
    Εγώ κοιμάμαι με ταινίες ιστορικού περιεχομένου,μάχες, συνομωσίες κλπ Τώρα τελευταία έβλεπα τη ρώμη επί ιουλίου καίσαρα και μετά...παρότι η σειρά είναι ωραία, με αποκοιμιζει πάραυτα!!! Δοκίμασέ τη, κυκλοφορεί στα dvdclubs.
    Επίσης χαμομήλι (το μαγικό ποτό, πολύ με ηρεμεί) και κάποιο ευχάριστο βιβλίο.
    Zεστό-καυτό μπάνιο - όχι ντους.Μπάνιο στη μπανιέρα.
    Αν μπορείς να κάνεις μόνος σου μασάζ στις πατούσες, είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό, trust me

Αυτά και όνειρα γλυκα σε όλους:)

Senior Member
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ Ή ΤΟ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΝΥΣΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

Senior Member
    META AΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΫΠΝΙΑΣ. ΕΣΤΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Senior Member
    Τελικά σας βοήθησε η βαλεριάνα;γιατί εγώ που ήπια μαζί με χαμομήλι δεν κατάλαβα τίποτε το μάτι γαρίδα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234