Δεν το ελεγχω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526

    Δεν το ελεγχω

    Καλησπερα, με συγχωρειτε για τον χρονο που σας κλεβω αλλα θελω να σας πω τα δικα μου. Το καλοκαιρι του 2015 γνωρησα τον ερωτα της ζωης μου, ηταν σαν να την ηξερα χρονια απ'την πρωτη στιγμη που βρεθηκαμε, μου αλλαξε εντελως την διαθεση και με εκανε να εμπιστευτω κοπελα ξανα που μου ηταν δυσκολο μετα απο εναν χωρισμο. Τα ξεχασα ολα οσα με πληγωσαν με εκανε να νιωθω υπεροχα οταν ημουν μαζι της ειχε προσωπικοτητα ηταν ωριμη, μορφομενη,προσγειωμενη ειχε χαρακτηριστικα και τις προδιαγραφες για να την κανω γυναικα μου. Εγω ωστοσο κρατουσα ενα βαθυα κρυμμενο μυστικο, τον εθισμο μου προς τις ουσιες δεν μπορουσα να το μοιραστω μαζι της γιατι φοβομουν πως αν το ελεγα θα την χασω. Τους πρωτους πεντε μηνες δεν ειχα δωσει καποιο δικαιωμα να υποψιαστει κατι, να σας πω πως η κοπελα εμενε εξωτερικο και πηγαινοερχομασταν τακτικα μια ο ενας μια ο αλλος.
    Εδω ξεκινανε ολα. Ηταν λοιπον η σειρα μου να παω να την επισκεφτω της ειχα πει πως θα την ενημερωσω μολις ξεκινησω και αντι γι αυτο της ειπα οτι δεν θα παω γιατι θα μπω σε κλινικη απεξαρτησης σε λιγη ωρα καθως ημουν πολυ χαλια σε σημειο να μην μπορω να ντυθω απ την μαστουρα και ετσι με ειδαν οι γονεις μου σ'αυτο το χαλι και μετα απο αγριο καυγα αποφασησαμε να μπω σε κλινικη. Η κοπελα επαθε τρελο σοκ εκλεγε ασταματητα δεν με πιστευε μου ειπε πως ηταν μια δικαιολογια για να μην παω να την δω και πως θελω να την χωρησω μ'αυτον τον τροπο, εκλεισα το τηλεφωνο και της ειπα πως πρεπει να φυγω και οτι την αγαπαω, μπαινω λοιπον στην κλινικη και μετα απο συζητηση με τον ψυχιατρο μου του ζητησα να μου δωσει το κινητο για να μπορω να επικοινωνω με την κοπελα μου, μου ειπε κανονικα απαγορευεται, αλλα μετα δεχτηκε να το εχω για δεκα λεπτα ημερησιως. Ανοιξα το κινητο και βλεπω μυνημα της να μου λεει χθες ημουν στην πολη που μενω της ειπα δεν σε πιστευω γιατι θα ερχοσουν να με δεις μου ειπε δεν ηθελα να σε δω σ'αυτην την κατασταση, ετσι ρωτησα τον λογο που ηρθε και μου ειπε για να σιγουρευτει οτι οντως ειπα την αληθεια οτι ειμαι σε κλινικη. Αφου λοιπον διαπιστωσε την αληθεια ειπε να μου συμπαρασταθει να με βοηθησει οικονομικα και κυριως εγκεφαλικα ηταν μαζι μου στον αγωνα που εδεινα πραγμα που το εκανε και ετσι δεθηκα ακομα περισσοτερο μαζι της.
    Μετα απο πολλες συζητησεις και υποσχεσεις μολις πηρα το εξιτηριο τρεις μηνες μετα, στην αρχη μου ειπε ειναι καλυτερο και για τους δυο να το τελειωσουμε διοτι πλεον η εμπιστοσυνη της απεναντι μου ειχε χαθει και πως τιποτα δεν ειναι οπως ηταν και οτι καθε φορα που της εστελνα μυνημα φοβοταν οτι θα της οω πως παλι ειμαι σε καποια κλινικη..
    Μετα μου ειπε πως εψαξε το παρελθον μου και πως ηξερε ακριβως ποσο καιρο ειμαι μπλεγμενος και οτι θα κε ρωταει πραγματα και αν της πω ενα ψεμα δεν θα μου ξαναμιλουσε..Με ρωτουσε διαφορα της απαντουσα οπως ακριβως ειχα συμβει τα πραγματα φενοταν πως καπως εστο και πολυ λιγο σαν να με εμπιστευοταν παλι. Δεχτηκε να μου δωσει λοιπον μια ευκαιρια ακομα, ημουν τοσο χαρουμενος οσο ποτε ηρθε να με βρει χαρηκε παρα πολυ που ειχα βαλει κιλα ειχα παρει το χρωμα του ανθρωπου παλι και ετσι τα ξανα βρηκαμε, με εβαλε να κανω εξετασεις πως δεν εχω καποια αρρωστια, πως δεν εχω στο αιμα μου καποια ουσια ειδε οτι ημουν καθαρος και ολα κοιλουσαν ομορφα..
    Δευτερο χτυπημα...Σειρα μου να παω να την δω, στο λεοφωρειο βλεπω εναν τυπι να ειναι μαστουρα φουλ και ετσι με εβαλε σε πειρασμο πιασαμε συζητηση τον ρωτησα τι ηπιε μου λεει ηρωινη και με ρωτησε αν θελω...ειπα ναι πριν καν το σκεφτω, πριν καταλαβω πως ετσι θα την εχανα οριστικα πως ετσι πετουσα στα σκουπιδια τον κοπο που εκανα στην κλινικη να γεινω παλι ανθρωπος, το εκανα λοιπον, ο τυπος πηγαινε στην ιδια πολη που πηγαινα και εγω ετσι ανταλλαξαμε νουμερα και παλι υποτροπιασα. Στην χωρα που ημουν να σας πω πως να ναρκωτικα ηταν πολυ φθηνα ενα γραμμαριο ηρωινης ειχε 8€ και η ποιοτητα πολυ καλη να μην πολυλογω το δευτερο μπαμ εγινε σπιτι της εχω παρει υπερβολικη δωση και με ειδε να φευγω απ'την ζωη τα ματια μου γυρνουσαν δεν μπορουσα να παρω ανασα καλεσε ασθενοφορο, ξυπνησα στο νοσοκομειο και βλεπω αυτα τα ενοχλητικα φωτα και η κοπελα μου να σηκωνετε μολις ειδε οτι ανοιξα τα ματια, της ειπα τι κανω εδω πες μου πως βλεπω ονειρο μου λεει μακαρι να ηταν ονειρο εγινε αυτο κι εκεινο εκει καταλαβα πως τελος..Βγαινω λοιπον μπαινω στο αμαξι της και βλεπω δεν παμε προς το σπιτι της, την ρωτησα που παμε και μου ειπε θα σε παω Ελλαδα σπιτι σου τι θα εκανα μου ειπε αν πεθαινες τι ελεγα στους γονεις σου ετρεμε ολοκλιρη η καημενη αρχησα να συνειδητοποιω πως ολα ειχαν τελειωσει..Εχασα την γη κατω απ'τα ποδια μου. Αφου λοιπον με αφησε στο σπιτι αρχησα να κανω σκεψεις αυτοκτονιας γιατι ειχα απογοητευτει απο τον εαυτο μου για το πως την εχασα οριστικα.
    Το ειχα παρει αποφαση και της εστειλα ενα τελευταιο μυνημα πως πανω στην απελπισια μου ξεφτηκα να κανω πραξη την αυτοκτονια διοτι μου ειχε πει ξεχασε με της εστειλα ενα τελευταιο αντιο με κλαματα και ενα σημειωμα στο σπιτι. Πηρα 80 υπνωτικα χαπια μαζιβμε αλκοολ και για κακη μου τυχη ξυπνησα παλι σε νοσοκομειο, η κοπελα χαρηκε που επεζησα και με στηρηξε παλι, ειχαμε μια επικοινωνια σε φιλικο επιπεδο, μου ελεγε πως με σκεφτεται πως μ'αγαπαει πως δεν πηγαινει στην δουλεια της εδω και ενα μηνα πως σκεφτεται να αλλαξει σπιτι γιατι θυμαται εμενα να αργοπεθαινω σε εκεινο το σπιτι και ειχε φοβηθει παρα πολυ. Εγω παλι δεν ηθελα να ζησω χωρς εκεινη και ετσι εκανα παλι δευτερη αποπειρα αυτοκτονιας αυτην την φορα για να το σιγουρεψω πηρα μεγαλη ποσοτητα ηρωινης μαζι με υπνωτικα. Ξυονα παλι σε νοσοκομειο μου ειπαν πως ημουν σε κωμα 4 μερες.
    Δεν ημουν χαρουμενος που καταφερα να κρατηθω στη ζωη αλλα μολις ειδα τους γονεις το βλεμα τους και μονο τους ζητησα συγνωμη και τους αγκαλιασα.. Ετσι πηρα την αποφαση αυτην την φορα να κοψω εντελως καθε ουσια πηγα παλι στην κλινικη εκατσα τρεις μηνες βγηκα εχω βαλει 30 κιλα εχω κοψει και το καπνισμα ειπα να μην απογοητευσω ξανα αυτους που μ'αγαπανε και κυριως να αγαπησω εγω τον εαυτο μου και να κανω κατι αξιολογο μπας και τα ξανα βρω με την πρωην μου, απ'οτι μου λεει εκανε τα παντα να με ξεχασει αλλα δεν μπορει το ιδιο και εγω ειμαστε εξι μηνες χωρια αλλα ακομα θελει ο ενας τον αλλον.
    Η ιδια μου λεει να προσπαθησω να την ξεχασω μα δεν μπορω την θελω παλι πισω το θεμα ειναι οτι τωρα που ειμαι καλα δεν με πιστευει σε τιποτα αλλα λεει οτι με σκεφτεται και μ'αγαπαει και οτι της λειπω αλλα δεν θελει να βρεθουμε τι να κανω εγω δεν υπαρχει μερα στιγμη ουτε λεπτο που να μη την σκεφτομαι. Δεν δεχεται να βρεθουμε, αν της κανω εκπληξη να παω να την βρω λετε να ειναι καλη ιδεα??
    Συγνωμη που σας κουρασα αλλα δεν εχω σε ποιον να τα πω..
    Last edited by KARMA; 27-03-2017 at 22:59.
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  2. #2
    Καλημέρα, πέρασες παρα πολλά και μπράβο που παλεύεις. Ίσως η κοπέλα να θέλει περισσότερο χρόνο για να νιώσει σίγουρη πως δε θα κάνεις άλλη μια υποτροπη. Εσύ όμως πέρα από αυτή τη κοπέλα και τους γονεις σου που ένιωσες πόσο σε νοιάζονται νιώθεις ότι υπάρχει κάποιος επιπλέον λόγος να απέχεις ; όσο πιο έντονα πιστεύουμε ότι αξίζει να μην φτάσουμε στην αυτοκαταστροφή τόσο περισσότερο νομίζω απέχουμε από κάτι που ξέρουμε κατά βάθος ότι μας καταστρέφει. Υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη από επαγγελματία στη ζωή σου; γνωριζεις αν η κοπέλα συζήτησε για το γεγονός με ειδικό; τα ερωτήματα μου δεν είναι για κριτική, τα κάνω γιατί ίσως πέρασε σοκ εκείνη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί ξεπεράσει. Στο τελευταίο ερώτημα σου θα έλεγα άσε το χρόνο να λειτουργήσει κυρίως για τη δική σου θεραπεία και κάνε ανοιχτά μια κουβέντα μαζί της. Μπορεί το ξαφνικό να την κάνει αμυντική ενώ έχει καταβαθος αισθήματα που από αυτά που διάβασα εχει αλλά ειναι δύσπιστη.
    Last edited by Constantly curious; 28-03-2017 at 11:06.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3,876
    Συγνώμη που θα στοπω χύμα, αλλα η συμπεριφορα σου απέναντι της, ηταν επιεικώς απαράδεκτη!
    Το σκηνικό που περιγράφεις που πήγες να πεθάνεις στο σπίτι της δεν μπορώ καν να το διανοηθώ να μου συνέβαινε. Νομίζω οτι θα περίμενα να συνέρθεις για να σε σπάσω στο ξύλο!

    Νομίζω οτι πρέπει να την αφήσεις στην ησυχία της και να κοιτάξεις να γίνεις καλά. Το καταλαβαίνω οτι έχεις αισθήματα για κείνη, είσαι σίγουρος όμως οτι δεν θα την κάνεις να σε εμπιστευτεί ξανά και μετά να ξανακάνεις υποτροπή; Τι κάνεις για να το διασφαλίσεις αυτό στο μέτρο του δυνατού οτι δεν θα ξανασυμβεί; Σε παρακολουθεί ας πούμε ψυχολόγος; Πηγαίνεις σε κάποια ομάδα αυτοβοήθειας ή κάτι τέτοιο; Το οτι πήγες στην κλινική για 3 μήνες και βγήκες καθαρός το καταλαβαίνεις και μόνος σου οτι δεν αποτελεί απόδειξη πως δεν θα ξανακάνεις τα ίδια. Το έκανες και στο παρελθόν, σε εμπιστεύτηκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σε κρατήσει μακριά από τις ουσίες.

    Χρειάζεσαι βοήθεια παραπάνω από τους 3 μήνες στην κλινική για να μπορέσεις να ξεφύγεις και προφανώς ο αγώνας σου θα είναι συνεχής. Ανέλαβε δράση λοιπόν, κάνε πράγματα που να δείχνουν οτι σε ενδιαφέρει η διάρκεια κι όχι απλώς να τα ξαναβρείτε τώρα και μετά να ξανακάνεις τα ίδια. Και ανέλαβε δράση κυρίως για τον εαυτό σου.

    Αν έχει όντως αισθήματα για σένα, αν τα κάνεις όλα αυτά και ξανασταθείς στα πόδια σου, τότε ίσως να σε εμπιστευτεί ξανά.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Earth
    Posts
    763
    Πρωτον μπραβο σου για την προσπαθεια σου,ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!
    Δευτερον της κοπελας της εχει δημιουργηθει εντονη φοβια και ειναι δυσκολο να ξεπερασεις κατι τετοιο!αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια ακομα καντο αλλα να περιμενεις τα παντα!μπορει να σε δεχτει μπορει κ να σε απορριψει!εισαι ετοιμος ψυχολογικα να το αντιμετωπισεις!
    Τριτον!!!την προσπαθεια φιλε μου να την κανεις για σενα,να αποδειξεις στον εαυτο σου πρωτα απ ολα οτι μπορεις!!οπως το ειπες να αγαπησεις τον ευατο σου και να του δωσεις ευκαιρια για μια νορμαλ ζωη!αν θα εισαι με την κοπελα ή οχι θα το δεις στην πορεια!εχεις μεγαλο αγωνα μπροστα σου!συγκεντρωσου λιγο στον εαυτο σου!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,041
    Φιλε μην περιμενεις απο κανεναν γιατρο ψυχολογο παπα η κλινικη να σε κανει καλα δεν ξερουν την τυφλα τους για υον εθισμο οπως και ολη η σαπια κοινωνια μονο ενας σαν εσενα θα σε καταλαβει....οι ναρκομανεις ειναι ξεχωρισυη φυλη ανθρωπων εγω καταλαβαινω πως οτι περιεγραψες ργινε παρα τη θεληση σου ο εθισμος ειναι μια υποτροπιαζουσα ασθενεια με υην κλασικη μορφη εμμονης και καταναγκασμου για πιωμα....η κοινωνια ειναι αδυναμη συο να καταλαβει ουι ειν καταναγκαστικο δλδ παρα υη θεληση μας....πηγες σε κλινικη και κατι τρεχει στα γυφτικα και εγω εχω παει....

    Και ολοι κατακρινουν ποσο κακοι ειναι οι ναρκομανεις και ταλαιπωρουν τους γυρω τους δεν αναρωτιουνται ομως οτι η συγκεκριμενη ασθενεια εκτος απο κληρονομικοτητα παιζει ρολο και ο κοινωνικος περιγυρος.....οποιος δεν μπορει να υο καταλαβει αυτο που δεν το καταλαβαινει ειμαι σιγουρος γτ ολοι νομιζουν πως οι ναρκομανεις καλοπερνανε ενω συην πραγμαυικοτητα μιλαμε για κολαση και ισως την χειροτερη ασθενεια που υπαρχει ε λοιπον οποιος δεν το καταλαβαινει ας κατσει συο καναπε του να λογοκρινει και να πα να γαμηθει

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Γεια σας, θα ηθελα να σας ευχαριστισω που κανατε τον κοπο να ασχοληθειτε με το θεμα το εκτιμω!
    Εδω και εξι μηνες περιπου με παρακολουθει μια πολυ καλη ψυχιατρος, η αληθεια ειναι οτι με βοηθαει με συζητησεις που κανουμε και με τα φαρμακα που μου γραφει.
    Σε αλλο προγραμμα δεν παω γιατι ξερω πως οταν συναναστρεφομαι με χρηστεσ η πρωην χρηστες δεν δεν θα με βγαλει σε καλο. Καταλαβαινω και δικαιολογω τον φοβο της πρωην μου, αλλα πιστευω και βλεπω απο μυνηματα και συνομιλιες που εχουμε πως ακομα ενδιαφερεται, νομιζετε πως υπαρχει τροπος ξανα κερδισω την εμπιστοσυνη της και την ιδια? Η τζαμπα προσπαθω..?
    Μου ειχε πει τις προαλλες οτι την εκανα να μην εμπιστευεται κανεναν αντρα οτι της εκοψα τα φτερα οτι την αφησα μονη και πληγωμενη οτι ειμαι ψευτης (ψεματσ δεν της εχω πει απλα εκρυψα τον εθισμο μου) οτι δεν την αγαπησα απλα ημουν μαστουρομενος και ετσι νομιζα γιατι ζουσα στον κοσμο μου, αλλα δεν καταλαβαινει πως η πρωτη σκεψη που κανω μολισ ξυπνησω πριν κοιμηθω και ολη μερσ ειναι αυτη και οχι καποια ουσια..
    Τι λετρ παιδια να επιμεινω να παω μα την βρω για να μην νομιζει οτι ειμαι μονο λογια?
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    αθηνα
    Posts
    16,721
    Αγαπητε karma , δικαιολογω τον φοβο της κοπελας απο ποια αποψη ? εχει να κανει με κατι αγνωστο γι αυτην , αχαρτογραφητα νερα , και μονο στο ακουσμα της λεξης ναρκωτικα ο μεσος ανθρωπος τρομοκρατειται ..............
    ειναι η φυσιολογικη αντιδραση στο τρομακτικο αγνωστο ....... ουτε γω θαξερα πως θαπρεπε ναντιδρασω οταν εμπλεκονται σκληρα ναρκωτικα σε κοντινο προσωπο .........

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    758
    Karma, συνέχισε την καλή προσπάθεια και μπράβο σου για τον αγώνα που δίνεις!
    Η αλήθεια είναι ότι μετά από όλα αυτά είναι λογικό η κοπέλα που αγαπάς να έχει πληγωθεί και να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Αναλογίσου, πως θα ένιωθες εσύ, εάν την έβλεπες ένα βήμα πριν το θανάτο κι όχι μόνο για μία φορά. Φαντάσου, το σοκ! Αντιλαμβάνεσαι σαφώς ότι θα χρειαστεί χρόνο να το ξεπεράσει.
    Όσον αφορά εσένα, επικεντρώσου στην προσπάθεια σου, ώστε να αναρρώσεις πλήρως. Να εκτιμήσεις τον εαυτό σου και να τον εμπιστευτείς κι εσύ ο ίδιος απ την αρχή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, εγώ θα πήγαινα να την βρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για τα καλύτερα και για τα χειρότερα.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    288
    Δεν καταλαβα πως ενω πηγαινες να την δεις ειδες στο λεωφορειο ενα τυπο μαστουρη κ ξανακυλησες.Αρα δεν αγαπουσες την κοπελλα αλλα τον εθισμο σου εφοσον τον προτιμησες απο αυτην.Εγω προτεινω να την αφησεις ησυχη κ οταν ξανασταθεις στα ποδια σου,βρεις μια δουλεια,αγαπησεις τον εαυτο σου,βλεπεις μετα τι θα κανεις.

  10. #10
    kopela93
    Guest
    Λοιπον αυτη πολυ ευαισθητη...(εχει καμια καταθλιψη?) ..εσυ κανεις ουσιες...οπως καταλαβαινεις η φαση αυτη της ζωης σου ειανι δυσκολη...ευχομαι βεβαια να γινεις τελειως καλα και να πιασεις τη ζωη στα χερια σου καποια στιγμη και θα γινει βεβαια αν το επιδιωξεις. Οσον αφορα την κοπελα,φιλε σου εδωσε ευκαιριες πρεπειννα το αναγνωρισεις αυτο αλλα ακομη κι αν δε σου εδινε δεν εχει σημασια γιατι ξερεις πως ειναι οι ανθρωποι και οι σχεσεις. Ο καθενας κοιταει πως να περασει καλα και καλα κανει βεβαια,αυτο κοιταμε ολοι μας αλλα αυτη η βαθεια κατανοηση που ζητας εσυ και οι χιλιες ευκαιριες ειναι λιγο δυσκολο να σου δοθουν αμα δεν δινεις και εσυ κατι παρομοιο. Και σε αυτη τη φαση θεωρω πως η σχεση η οποιαδηποτε ειναι δυσκολη. Γιατι δεν εισαι ο εαυτος σου. Εισαι αυτο. Με το καλο λοιπον οταν θα γινεις καλα,βαλε τα πραγματα στη σειρα και κανε μια νεα αρχη. Αλλα τωρα μην την κρατας την κοπελα αστην να ευτυχισει. Οσον αφορα εσενα....κανε το καλυτερο για τον εαυτο σου και τα καλυτερα ερχονται!

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,041
    Lessing αυτη η φραση που ειπες οτι αγαπαει πιο πολυ τον εθισμο του απο την κοπρλα σου προτινω ανεπιφυλακτα να την ξαναδιαβασεις με καθαρο μυαλο και δενβσου λεω τπτ αλλο γιατι κατανοω την αγνοια σου....
    Θα σε πληροφορησω μονο οτι οι εθισμενοι κανουν χρηση ψυχαναγκαστικα οποτε δεν μιλαμε για επιλογη αλλα για καυι δυνατοτερο απο την θεληση του ατομου....
    Και μην μ πεις ουι με θεληση ολα γινονται γτ απο τι βλεπω δεν ξερεις τιποτα γιαυτο το θεμα ο ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια και οχι γιατρο ψυχολογο παπα μπατσο χασαπη κουρεα.....χρειαζεται ομαδες αυτοβοηθειας.....

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Δεν καταλαβα πως ενω πηγαινες να την δεις ειδες στο λεωφορειο ενα τυπο μαστουρη κ ξανακυλησες.Αρα δεν αγαπουσες την κοπελλα αλλα τον εθισμο σου εφοσον τον προτιμησες απο αυτην.Εγω προτεινω να την αφησεις ησυχη κ οταν ξανασταθεις στα ποδια σου,βρεις μια δουλεια,αγαπησεις τον εαυτο σου,βλεπεις μετα τι θα κανεις.
    Δεν καταλαβαινεις, καποιες φορες σε βρισκει αυτο χωρις να το ψαχνεις, λες να μην ηξερα τις συνεπειες? Μου το ειχε πει απο την πρωτη φορα πως αν το ξανα κανω θα την εχανα οριστιλα.. Γι'αυτο εβαλα αυτον τον τιτλο εκει που κρατιεμαι μηνες καθαρος, ερχεται ξανα και με βρισκει..
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Lessing αυτη η φραση που ειπες οτι αγαπαει πιο πολυ τον εθισμο του απο την κοπρλα σου προτινω ανεπιφυλακτα να την ξαναδιαβασεις με καθαρο μυαλο και δενβσου λεω τπτ αλλο γιατι κατανοω την αγνοια σου....
    Θα σε πληροφορησω μονο οτι οι εθισμενοι κανουν χρηση ψυχαναγκαστικα οποτε δεν μιλαμε για επιλογη αλλα για καυι δυνατοτερο απο την θεληση του ατομου....
    Και μην μ πεις ουι με θεληση ολα γινονται γτ απο τι βλεπω δεν ξερεις τιποτα γιαυτο το θεμα ο ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια και οχι γιατρο ψυχολογο παπα μπατσο χασαπη κουρεα.....χρειαζεται ομαδες αυτοβοηθειας.....
    Να φανταστεις με πηγε στα δυο καλυτερα νοσοκομεια.της.χωρας της και τα δυοβμε αρνηθηκαν λεγωντας πως δεν δεχονται τετοιες περιπτωσεις!!!αδιανοητο φιλε..
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    526
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Λοιπον αυτη πολυ ευαισθητη...(εχει καμια καταθλιψη?) ..εσυ κανεις ουσιες...οπως καταλαβαινεις η φαση αυτη της ζωης σου ειανι δυσκολη...ευχομαι βεβαια να γινεις τελειως καλα και να πιασεις τη ζωη στα χερια σου καποια στιγμη και θα γινει βεβαια αν το επιδιωξεις. Οσον αφορα την κοπελα,φιλε σου εδωσε ευκαιριες πρεπειννα το αναγνωρισεις αυτο αλλα ακομη κι αν δε σου εδινε δεν εχει σημασια γιατι ξερεις πως ειναι οι ανθρωποι και οι σχεσεις. Ο καθενας κοιταει πως να περασει καλα και καλα κανει βεβαια,αυτο κοιταμε ολοι μας αλλα αυτη η βαθεια κατανοηση που ζητας εσυ και οι χιλιες ευκαιριες ειναι λιγο δυσκολο να σου δοθουν αμα δεν δινεις και εσυ κατι παρομοιο. Και σε αυτη τη φαση θεωρω πως η σχεση η οποιαδηποτε ειναι δυσκολη. Γιατι δεν εισαι ο εαυτος σου. Εισαι αυτο. Με το καλο λοιπον οταν θα γινεις καλα,βαλε τα πραγματα στη σειρα και κανε μια νεα αρχη. Αλλα τωρα μην την κρατας την κοπελα αστην να ευτυχισει. Οσον αφορα εσενα....κανε το καλυτερο για τον εαυτο σου και τα καλυτερα ερχονται!
    Υπεστη τρομερο σοκ η κοπελα, μου ειπε πως εκεινη την μερα νομιζε οτι θα πεθαινε απο το στρες, ετρεμε ολοκληρη με εβλεπε να πεθαινω και δεν μπορουσε να βοηθησει
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    thessaloniki
    Posts
    427
    το κανεις να φαινεται ευκολο.Αυτο διχνει τσαγανο και πισμα.Σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις εαν το κανεις πρωτα για εσενα και μετα για την κοπελια

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •