Δεν το ελεγχω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Karma, συνέχισε την καλή προσπάθεια και μπράβο σου για τον αγώνα που δίνεις!
    Η αλήθεια είναι ότι μετά από όλα αυτά είναι λογικό η κοπέλα που αγαπάς να έχει πληγωθεί και να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Αναλογίσου, πως θα ένιωθες εσύ, εάν την έβλεπες ένα βήμα πριν το θανάτο κι όχι μόνο για μία φορά. Φαντάσου, το σοκ! Αντιλαμβάνεσαι σαφώς ότι θα χρειαστεί χρόνο να το ξεπεράσει.
    Όσον αφορά εσένα, επικεντρώσου στην προσπάθεια σου, ώστε να αναρρώσεις πλήρως. Να εκτιμήσεις τον εαυτό σου και να τον εμπιστευτείς κι εσύ ο ίδιος απ την αρχή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, εγώ θα πήγαινα να την βρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για τα καλύτερα και για τα χειρότερα.
    Μου στέλνει που και πουν κανένα μήνυμα να δει αν 'ζω' όπως λέει η ίδια.. Εχθές μου έστειλε μια φωτογραφία που βρίσκετε σε ένα μπαλκόνι με θέα την Ακρόπολη μου λέει εδώ βρίσκομαι γνωρίζεις το μέρος? Να σου υπενθυμίσω ότι αυτή είναι από εξωτερικό και εγώ μένω βόρεια σε μια πόλη κοντά στην Θεσσαλονίκη.. Της απάντησα ναι το ξέρω το μέρος και την ρώτησα αν πήγε για δουλειά διακοπές ή μήνα του μέλιτος(δεν μου μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της όσες φορές κι αν ρωτήσω αν είναι με κάποιον) , οπότε δεν γνωρίζω αν έκανε άλλη σχέση μετά από εμένα πάντως δεν μου απάντησε, απλά είπε ότι χάρηκε που είμαι ζωντανός και να προσέχω τον εαυτό μου αν έστω και λίγο νοιάζομαι για αυτήν... Τι πιστεύεις / σαν τρίτος και απ έξω που είσαι υπάρχει πιθανότητα να με θέλει ακόμα?

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Τελευταία φορά που την είδα ήταν πέρσι το καλοκαίρι είχε έρθει με την οικογένεια της και μου είχε στείλει να νοιάζομαι για αυτήν σε δέκα λεπτά να είμαι στην παραλία, εκεί που ήμουν έξω με την παρέα για ποτό τους παράτησα έτρεξα πήρα ένα ταξί και πήγα να την βρω, μιλήσαμε κάναμε ότι κάναμε και μετά, τον Νοέμβριο πήγα και καλά να της κάνω έκπληξη έκλεισα ξενοδοχείο στην χώρα τις κοντά στο σπίτι τις και πήγα σε ένα μπαρ, μετά την στέλνω μήνυμα ότι αν ακόμα νοιάζεται για μένα είμαι εκεί και δεν ήρθε.. Ένιωσα τόσο απελπισμένος που την έστειλα ένα κατεβατό με βρισίδια που δεν εννοούσα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να την ξεχάσω με τίποτα..

Member
    αν την αγαπάς, άσε την ήσυχη. αρκετά την ταλαιπώρησες. και φτιάξε τη ζωή σου από την αρχή. αυτό που θα σου πω θα σου ακουστεί αδιανόητο ή ηλίθιο και μάλλον θα νομίζεις ότι τα λέω γιατί δεν ξέρω. αν την αγαπούσες δεν θα σκεφτόσουν πως δεν μπορείς να ζήσεις μακρυά της. αν την αγαπούσες θα προτιμούσες να στεναχωρηθείς εσύ παρά εκείνη. συνεξάρτηση λέγεται αυτό που βιώνεις. και πολύ συχνά οι άνθρωποι που απεξαρτούνται, αρχίζουν να εξαρτώνται από ανθρώπους και συνήθειες. μείνε μακρυά της γιατί της κάνεις κακό. όταν περάσει αρκετός καιρός θα καταλάβεις πως αυτό που νιώθεις για εκείνη είναι άλλη μια εξάρτηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katsarola View Post
    αν την αγαπάς, άσε την ήσυχη. αρκετά την ταλαιπώρησες. και φτιάξε τη ζωή σου από την αρχή. αυτό που θα σου πω θα σου ακουστεί αδιανόητο ή ηλίθιο και μάλλον θα νομίζεις ότι τα λέω γιατί δεν ξέρω. αν την αγαπούσες δεν θα σκεφτόσουν πως δεν μπορείς να ζήσεις μακρυά της. αν την αγαπούσες θα προτιμούσες να στεναχωρηθείς εσύ παρά εκείνη. συνεξάρτηση λέγεται αυτό που βιώνεις. και πολύ συχνά οι άνθρωποι που απεξαρτούνται, αρχίζουν να εξαρτώνται από ανθρώπους και συνήθειες. μείνε μακρυά της γιατί της κάνεις κακό. όταν περάσει αρκετός καιρός θα καταλάβεις πως αυτό που νιώθεις για εκείνη είναι άλλη μια εξάρτηση.
    Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Δεν ακούγετε ηλιθιο γιατί το ίδιο μου είπε και εκείνη, ότι αν την αγαπούσα δεν θα διάλεγα τις ουσίες αντί για αυτήν και πιστεύω εκεί δίκιο ότι αυτό είναι πιο δυνατό από εμένα και ότι ποτέ δεν θα καθαρίσω. Νομίζω ότι από τις σπάνιες φορές που μου στέλνει ένα μήνυμα το κάνει μόνο και μόνο για να δει αν ζω.. Πρέπει να μην έχει άλλο ερωτικά αισθήματα για εμένα, ίσως επειδή ξέρει ότι δεν έχουμε μέλλον, μου είπε έκανα ότι μπορούσα να σε κάνω να κόψεις αλλά δεν μπόρεσα, αυτό θα κάνω θα κοίτα; ξω να γίνω πρώτα καλά και μετά μια καινούρια αρχή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Δεν ακούγετε ηλιθιο γιατί το ίδιο μου είπε και εκείνη, ότι αν την αγαπούσα δεν θα διάλεγα τις ουσίες αντί για αυτήν και πιστεύω εκεί δίκιο ότι αυτό είναι πιο δυνατό από εμένα και ότι ποτέ δεν θα καθαρίσω. Νομίζω ότι από τις σπάνιες φορές που μου στέλνει ένα μήνυμα το κάνει μόνο και μόνο για να δει αν ζω.. Πρέπει να μην έχει άλλο ερωτικά αισθήματα για εμένα, ίσως επειδή ξέρει ότι δεν έχουμε μέλλον, μου είπε έκανα ότι μπορούσα να σε κάνω να κόψεις αλλά δεν μπόρεσα, αυτό θα κάνω θα κοίτα; ξω να γίνω πρώτα καλά και μετά μια καινούρια αρχή..

Λες να σβήσω τα μηνύματα που τις έχω στείλει?

Banned
    Quote Originally Posted by katsarola View Post
    Ημαρτον!!! πως μπορεις να μηδενιζεις ετσι ευκολα εναν ερωτα αναμεσα σε δυο νεους ανθρωπους!! δεν ειναι συνεξαρτηση να καμεις τοσα μιλια , να πας σε ξενη χωρα!! ο ερωτας ειναι πιο δυνατος απο καθε εμποδιο, ο ερωτας μπορει να ξεπερασει καθε ασθενεια!!
    Δεν λεω οτι δεν υπαρχει η συνεξαρτηση,αλλα δεν ειναι ωραιο να προεξοφλουμε κατις ομορφο οπως τον ερωτα! Καλητερα για μενα φιλε μου να προσπθησεις να ξανα ερθεις σε επαφη μαζι της! πρωτα ομως κατσε μονος σου κι ξεκαθαρισαι μεσα στην καρδια τι υπαρχει,,, εαν εχει χωρο για συναισθηματα προς την κοπελα , αν εχεις την δυναμη να μην την ξανα στεναχωρεσεις με την κολο πρεζα τωτες θα σου ελεγα να μην την παρατησεις!
    Οσο για τα δικα της συναισθηματα προς εσενα δεν γνωριζω, ουτε καταλαβα πως κι τι νιωθει για σενα! αν ομως νιωθει ακομα κατις για εσενα προσπαθησε να το σωσεις , κι να το καμεις να ανθησει!! προσπαθησαι να ξανα ανθησει μεσα στην καρδια της το ομορφο λουλουδι του ερωτα σου!! και ποτισετω ,αυτο το λουλουδι ωστε να γινει πιο δυνατο απο το αλλο καταραμενο λουλουδι την παπαρουνα απο οποιο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ημαρτον!!! πως μπορεις να μηδενιζεις ετσι ευκολα εναν ερωτα αναμεσα σε δυο νεους ανθρωπους!! δεν ειναι συνεξαρτηση να καμεις τοσα μιλια , να πας σε ξενη χωρα!! ο ερωτας ειναι πιο δυνατος απο καθε εμποδιο, ο ερωτας μπορει να ξεπερασει καθε ασθενεια!!
    Δεν λεω οτι δεν υπαρχει η συνεξαρτηση,αλλα δεν ειναι ωραιο να προεξοφλουμε κατις ομορφο οπως τον ερωτα! Καλητερα για μενα φιλε μου να προσπθησεις να ξανα ερθεις σε επαφη μαζι της! πρωτα ομως κατσε μονος σου κι ξεκαθαρισαι μεσα στην καρδια τι υπαρχει,,, εαν εχει χωρο για συναισθηματα προς την κοπελα , αν εχεις την δυναμη να μην την ξανα στεναχωρεσεις με την κολο πρεζα τωτες θα σου ελεγα να μην την παρατησεις!
    Οσο για τα δικα της συναισθηματα προς εσενα δεν γνωριζω, ουτε καταλαβα πως κι τι νιωθει για σενα! αν ομως νιωθει ακομα κατις για εσενα προσπαθησε να το σωσεις , κι να το καμεις να ανθησει!! προσπαθησαι να ξανα ανθησει μεσα στην καρδια της το ομορφο λουλουδι του ερωτα σου!! και ποτισετω ,αυτο το λουλουδι ωστε να γινει πιο δυνατο απο το αλλο καταραμενο λουλουδι την παπαρουνα απο οποιο!!
    Να και ένα αισιόδοξο μήνυμα! Γιώργο καλά τα λες, έχω αισθήματα γιατί ότι πήγα να κάνω με άλλη πάντα αυτήν σκεφτόμουν, αλλά ο μόνος τρόπος να την ξανά κερδίσω είναι να της αποδείξω ότι εκείνη είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμένα κι όχι κάποια ουσία..

Να σου πω κάτι; Σίγουρα ένιωσε πράγματα για σένα αλλά προσπαθεί να τα αποβάλλει λόγω όσων έζησε στη πορεία της σχέσης σας.. Δεν νομίζω να μπορεί να σε εμπιστευτεί ξανά.. το καλύτερο κ για σένα κ για αυτήν θα ήταν να μείνετε χωριά κατά τη γνώμη μου.. Αρχικά για να πατήσεις εσύ στα πόδια σου.. άλλωστε μια σχέση εξ αποστάσεως είναι πάντα δύσκολη, ένα παραπάνω αν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης.. Θεωρώ ότι θα σε βοηθούσε περισσότερο μια σχέση να είναι δίπλα σου ο άνθρωπος σου.. και σίγουρα θα είσαι πιο προσεκτικός με τις επιλογές σου πλέον γιατί αυτή η ιστορία σε δίδαξε τι χρειάζεσαι περισσότερο στη ζωή σου κι αυτό δεν είναι οι ουσίες..

Εγώ είμαι πάλι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimikoko View Post
    Να σου πω κάτι; Σίγουρα ένιωσε πράγματα για σένα αλλά προσπαθεί να τα αποβάλλει λόγω όσων έζησε στη πορεία της σχέσης σας.. Δεν νομίζω να μπορεί να σε εμπιστευτεί ξανά.. το καλύτερο κ για σένα κ για αυτήν θα ήταν να μείνετε χωριά κατά τη γνώμη μου.. Αρχικά για να πατήσεις εσύ στα πόδια σου.. άλλωστε μια σχέση εξ αποστάσεως είναι πάντα δύσκολη, ένα παραπάνω αν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης.. Θεωρώ ότι θα σε βοηθούσε περισσότερο μια σχέση να είναι δίπλα σου ο άνθρωπος σου.. και σίγουρα θα είσαι πιο προσεκτικός με τις επιλογές σου πλέον γιατί αυτή η ιστορία σε δίδαξε τι χρειάζεσαι περισσότερο στη ζωή σου κι αυτό δεν είναι οι ουσίες..

Εγώ είμαι πάλι...
    Μου είπε γιατί το έκανα αυτό θα μπορούσαμε να ζήσουμε τόσο ωραία και το θέμα απόστασης δεν ήταν σοβαρό γιατί μπορούσα να μείνω σπίτι της έμενε μόνη της. Τα κατέστρεψα όλα, μου είπε πως ήμουν ένας από τους λίγους που γνώρισε την οικογένεια της και ότι την απογοήτευσα όσο δεν πάει. Δυστυχώς ισχύει ότι δεν με εμπιστεύεται για τίποτα πλέον ούτε μια λέξη.. Αλλά η γυναίκα αυτή είναι το κάτι άλλο μορφομενη ώριμη ειλικρινείς, μια ψυχή που σπάνια συναντάς, ευγενική με καλοσύνη προκαλώντας την επικοινωνία. Άνθρωπος που συμπαθείς αμέσως και χαίρεσαι που μια τέτοια γυναίκα με πολύ καλό εισόδημα μπορούσε να είχε όποιον θέλει και διάλεξε εμένα γιατι λέει ήμουν ο άντρας που της άρεσε πιο πολύ απ όσους γνώρισε, ήταν αεροσυνοδός έκανε πολλά ταξίδια, με οικογενειακή επιχείρηση, τριών αεροπορικών εταιριών και ένα λογιστικό γραφείο.. Δεν μου κάναν αυτά το κλικ αλλά ο χαρακτήρας της σαν να είχα κερδίσει το Τζόκερ και να το πέταξα.. Δεν ξέρω ίσως είναι καλύτερα να την αφήσω ήσυχη, για να είναι πιο εύκολο και για τους δύο εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να με ξανά εμπιστευτεί..

Sent from my RNE-L21 using Psychology Forum mobile app

Banned
    Καρμα! δεν ξερω τι θα κανεις, ουτε ξερω τι ειναι το σωστο, εξαλου οι πιο πολλοι βγαζωντας μια γνωμη επιρεασμενη απο την λογικη σου λενε να την ξεχασεις, να την αφησεις ησυχη, να χωρισετε τους δρομους σας. Αλλα ο ερωτας δεν συνεφαζετ με την λογικη ισως μαλον το αντιθετο.
    Δεν θα σου γραψω τι να καμεις, θα σου πω τι θα εκανα στην θεση σου -μαλιστα πριν αρκετα χρωνια εκαμα κατις παρομοιο ,αλλα με ελληνιδα οπου ειχε παει στην Κυπρο- αυτο λοιπον που θαεκαμα ειναι πρωτα απο ολα να κρατω επαφες μαζι της, διοτις εαν ψαχνετε, η αν εχει βρει αλλον ειναι ασκοπο να την σκεφτεσαι.Εαν λοιπον κραταγα επαφες μαζι της, εαν συνεχιζαι το συναισθημα θα εκανα το επομενο, να αγωνιστω με ολη μου την πιγμη να καθαρισω απο τα ναρκωτικα !οχι μονο να αποτωξινωθω, αλλα να απεξαρτηθω ! και συνεχως να εκανα γυμναστικη κι γενικα να ξανα "εχτιζα" οσο μπορουσα εναν ποιο υγειες ανθρωπο μεσα μου , οχι μονο σωματικα αλλα κι ψυχικα!
    Μετα θα εψαχνα να μαθω την γλωσσα αλλα κι ενα επαγγελμα οπου θα μπορουσα να εξασκησω στην χωρα της! μπορει να εχει λεφτα η κοπελα ,αλλα να ξερεις κατις, η οιονομικη ανεξαρτισια ειναι αναγκη ειδικα απο την πλευρα του ανδρα! διοτιςαυτος ειναι ο λογος που μπορει ολα να χαλασουν! εξαλου σχεσεις εξαρτησεις δεν πρεπει να ξανα καμεις! πρεπει να εισαι ανεξαρτητος ωστε να μπορεις να κανεις οτι θες! να μπορεις -που λεει ο λογος - να τσακωθεις και μαζι της χωρις να εχεις αγχος για κατι!
    Τελος θα , ετοιμαζομουν και θα της εκαμα την εκπλξηξ που τοσο θα ονειρευοταν , θα πηγαινα να ειμαι διπλα της!! εαν υπαρχει αγαπη, εαν βασηλευει ο ερωτας στην καρδια δυο ανθρωπων ,τωτες δεν υπαρχει εμποδιο αναμεσα τους!! τα χιλιαδες χιλιομετρα γινοντε λιγα μετρα! η ξενη γλωσσα γινετε ενας διασκεδαστηκος τροπος και προσφερει χαμογελο στην επικοινωνια σας!εξαλου, αναμεσα σε δυο ερωτευμενους ανθρωπους η επικοινωνια δεν γινετε τοσο με καποια γλωσσα οσο με τα ματια! υπαρχει μια γλωσσα για ολους τους ερωτευμενους! και ειναι σαν την γλωσσα του σωματος!δε χρειαζεσαι να εχεις καποιο διπλωμα οταν θα καμετε ερωτα !!
    αυτα θα εκαμα στην θεση σου! διοτις ο θεος δεν δινει πολλες φορες του τεριαστο σου αλλο μισο αντε μια δυο φορες το πολυ! ρωτα εμενα που μου τις εστειλε και τις δυο και τις εχασα! απο τωτες, απλα γνωριζω κοπελες που δεν εχουν τπτ ΝΑ ΜΟΥ δωσουν!.
    Μην την αφησεις φιλε μου!! διοτις

Senior Member
    Βασικα εκεινη τον αφηνει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Βασικα εκεινη τον αφηνει...
    Εννοεί να μην αφήσω την προσπάθεια για να την ξανά κερδίσω, αλλά δεν βλέπω προκοπή... Καλά να ναι όπου και να ναι, δεν θα επιδιώξω κάτι από την στιγμή που μου στέλνει μια φορά τον μήνα και όταν στέλνω εγώ παίρνω απάντηση μετά από καμιά εβδομάδα.. Πάμε για άλλα! Ευτυχώς δεν εγώ αυτήν την στεναχώρια που είχα πριν λίγους μήνες που την σκεφτόμουν συνέχεια, που είναι με ποιον τι κάνει κτλ. Έζησα χωρίς αυτήν μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν, αν δω ότι μου λείπει απλά θα βλέπω καμία φωτογραφία της..

Banned
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Εννοεί να μην αφήσω την προσπάθεια για να την ξανά κερδίσω, αλλά δεν βλέπω προκοπή... Καλά να ναι όπου και να ναι, δεν θα επιδιώξω κάτι από την στιγμή που μου στέλνει μια φορά τον μήνα και όταν στέλνω εγώ παίρνω απάντηση μετά από καμιά εβδομάδα.. Πάμε για άλλα! Ευτυχώς δεν εγώ αυτήν την στεναχώρια που είχα πριν λίγους μήνες που την σκεφτόμουν συνέχεια, που είναι με ποιον τι κάνει κτλ. Έζησα χωρίς αυτήν μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν, αν δω ότι μου λείπει απλά θα βλέπω καμία φωτογραφία της..

χαχα! συγνωμη που γελω, αλλα αυτο , με την φωτο της ηταν καπως!
    Μα! πως θα την ξεχασεις αμα συνεχηζεις να βλεπεις την φωτο της? αποψημου, ο τροπος για να την ξεχασεις, ειναι να βαλεις στην σκεψη σου την σκεψη οτι δεν θα ξανα ερθει, οτι εχει πρωτα αλλαξει συναισθηματα απεναντι σου! κι επακολουθο να πρεπει να αλλαξεις κι εσυ!
    Απο την αλλη ομως, επειδη το γραφω ευκολα, δεν ειναι κι ετσι η καρδια! δεν ειναι ευκολο να αλλαξουμε συναιθηματα για μια κοπελα που καπωτες αγαπησαμε, σε καταλαβαινω αν δυσκολευεσαι κι εξαλου ειναι κι λογικο! το αντιθετο θα ηταν παραλογο! Βλεπεςι , φιλε μου, οσο κι αν το πεζουν ευαισθητα ωντα οι γυναικες! το χαρησμ που εχουν , το να μπορουν δλδη σε τοσο γρηγορο χρωνο να αλλαζουν τα αισθηματα τους για εναν ανδρα ,εμεις οι ανδρες δεν το εχουμε! εμεις -που μας περιγρΦΟΥΝ Ως ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΩΝΤΑ! οσο κι να λεμε δεν ξεπερναμε σε ενα βραδυ μια σχεση!
    Βεβαια , σε αυτα τα θεματα τεραστιο ρολο παιζει κι ο χαραχτηρας του καθε ενος μας κι της καθε μιας . Ετσι λοιπον κι ο καθε ενας μας εχει τον τροπο του να ξεπερνα μια ερωτικη σχεση, διοτις ετσι ειναι η ζωη,πρεπει να πας παρακατω! δεν πρεπει να σπαταλας χρονο, σκεψεις κι δακρυα για μια γυναικα που πλεον δεν δινει δεκαρα για εσενα!Προσωπικα εχω βρεθει κι εγω στην θεση σου αρκετες φορες! αρκετες φορες γυναικα οπου ειχα ερωτευθει με ολο μου το παθος μου φερθηκε αναλογως, μου εδειξε μια κρυα καρδια! , πολλες φορες πληγοθηκα , πολλες φορες η καρδουλα μου εγινε "κοματια",, πολλες φορες εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου! πολλες φορες εκαμα κακο στον εαυτο μου! βλεπεις , δυστυχως, ο πονος του χωρησμου για την δικη μου συναισθηματικη κατασταση κι λογο της καταθλιψης οπου πασχω ,γινετε αβασταχτος ο πονος! και δυστυχως φαρμακο που να περναει αυτος ο πονος πηγα και βρηκα! βρηκα το ποιο δυνατο παυσιπονο για τους πονους της καρδουλας μου! πηγα κι πειρα την ηρωινη! δυστυχως ομως, αντι για φαρμακο με τον καιρο μου εγινε "φαρμακι" αποτελλσμα?? καταστρεψα τη ωη μου, μαζι με τα συναισθηματα μου για καποιον προδομενο ερωτα καταστρεψα κι τον οργανισμο μου! ! Βλεπεις εμεις, δεν εχουμε την τυχη να βαζουμε τα κλαματα, να περνουμε τις φιλες μας κι να γκομενιζουμε το αλλο βραδυ, ,με αποτελλεσμα να ξεπερναμε τοσο ευκολα εναν ερωτα! αυτο το προτεριμα το χαρησε ο Θεος στις γυναικες! ισως επειδη λογο βιωολογικων παραγοντων πρεπει να προλαβουν να γινουν μαναδες, μπορουν κι ξεπερναν πιο ευκολα μια πικρια στα συναισθηματα τους! σε αντιθεση με εμας, οπου για κοινωνιους λογους δεν πρεπει να εκτονονουμε τα συναισθηματα μας, με αποτελλεσμα να μην ξεσπα η πικρα κι να λιονουμε στα σωθηκα μας! Βεβαια για να ειμαι σωστος, παλυς ειναι στον καθε ενα μας κατι αλλο, εχω πολλους φιλους κι γνωστους οπου μπορουσαν κι μπορουν να ξεπερναν πολυ ευκολοτερα απο εμενα μια ερωτικη απογοητευση! σε αντιθεση με εμενα οπου με ποναει παρα πολυ! αποτελλεσμα!! σκεφτομαι παρα πολυ το αν θα ξανα ανοιγω τα "φυλλα της καρδιας" μου σε θυληκο ξανα!
    Θα σου προτεινα κι εσενα το ιδιο φιλε μου, κανε οτι πρεπει να κανεις! δωσου σαρκικα αλλα οχι τοσο πνευματικα σε οποια γυναικα γνωριζεις! "πουλα" αυτο που θελουν να ακουσουν! κι μην δεινεις αυτο που εσυ πραγματικα θελεις! να εχεις παντα στην πισω ακρη του μυαλου σου οτι θα ερθει μια μερα οπου θα σε πικρανει!

Senior Member
    Γειά σας παιδιά, πρόσφατα μετά από καιρό μου έστειλε μυνημα η πρώην μου. Στην αρχή μου έστειλε ένα ερωτικό τραγούδι και την ευχαρίστησα για το τραγούδι και που με σκέφτηκε, έστειλε χαμογελάκι και πήγε να με ψαρέψει λέγοντας μου τι κάνει η κοπέλα σου? Της είπα πως δεν έχω κοπέλα και μου λέει δεν σε πιστεύω, η αλήθεια είναι ότι όντως δεν έχω άλλα αυτή νομίζει τις λέω ψέματα, της είπα κι εγώ τα δικά μου πως από τότε που χωρίσαμε δεν έκανα τίποτα με καμία κι ότι είναι η μοναδική που αγάπησα πως την είδα στο όνειρο μου και μου λέει ψέματα λες δεν είδες εμένα άλλη είδες.. Δεν σε πιστεύω και τα σχετικά.
    Το θέμα μου είναι τι ακριβώς θέλει από εμένα εφόσον ξεκάθαρησε την θέση της πως δεν θέλει να την ενοχλώ γιατί όλα γυρνάνε πίσω και την πληγώνουν, πράγμα που σεβάστηκα και σταμάτησα να επικοινωνώ μαζί της. Αυτή όμως γιατί μου στέλνει αφού μου ζήτησε να την αφήσω ήσυχη? Έχω μπερδεύτει.. Βοηθήστε με να καταλάβω σας παρακαλώ.

Senior Member
    Νομίζω ότι παίζει μαζί σου και της αρέσει που της χαϊδεύεις τα αφτιά. Θέλει να την παρακαλέσεις να τα φτιάξετε.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast