Δεν το ελεγχω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Banned
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Αυτός φίλε που. Με έβαλε στο λούκι αυτό ήταν ένας χρήστης ηρωινης και ήξερε ότι εγώ κάπνιζα μόνο χόρτο, σε μια φάση που είχαν ξεμείνει όλοι από χόρτο, για να καλύψει την ανάγκη του το τι παραμύθι μου πούλησε να δοκιμάσω πρέζα δεν λέγεται. Και οι φίλοι μου μόλις μάθανε ότι έμπλεξα με κάναν πέρα όλοι χωρίς να με βοηθήσουν να κόψω. Μόνο οι οικογένεια μου έκανε τα πάντα και αυτό ήταν αργά ήταν οι τελευταίοι που το μαθαν.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Αυτό θα τανε πολύ παλιά η θα ήσουν χαζούλης γιατί τώρα κανένας δεν πάει από χόρτο σε πρέζα θεωρείται μεγάλη ντροπή .

Senior Member
    Βέβαια και ήμουν μικρός και εύκολοπιστος, αλλά η θεωρία σου δεν στέκει με την πραγματικότητα τι θα πει είναι ντροπή να πας από το χόρτο στη πρέζα.. Υπάρχουν ένα σορό άτομα που μπήκαν στην πρέζα με το χόρτο ένας λόγος είναι κι αυτός που δεν το αποποινικοποιησαν.

....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Αυτό θα τανε πολύ παλιά η θα ήσουν χαζούλης γιατί τώρα κανένας δεν πάει από χόρτο σε πρέζα θεωρείται μεγάλη ντροπή .
    φιλε εδω κανεις λαθος ολοι αρχιζουν απο το χορτο,μετα συνηθως δοκιμαζουν ψυχοτροπικα ναρκωτικα μετα κανα μπουμπλε κανα αρνταν και μετα ερχεται η πρεζα.
    Η αρχη απο ολα ειναι το χορτο.κανενας δεν πηγε στην πρεζα κατευθειαν.

Senior Member
    Κουράστηκα να προσπαθώ να έχω κάνει ότι μπορώ να πάρω πίσω την ζωή μου και πάντα οι προσπάθειες είναι σκέτη απογοήτευση, με τους γιατρούς άκρη δεν βγάζω, με τα φάρμακα δεν έχω αισθήματα, σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα γράψω φάρμακα να τα πάρω όλα και να εξαφανιστώ εντελώς...

Banned
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    φιλε εδω κανεις λαθος ολοι αρχιζουν απο το χορτο,μετα συνηθως δοκιμαζουν ψυχοτροπικα ναρκωτικα μετα κανα μπουμπλε κανα αρνταν και μετα ερχεται η πρεζα.
    Η αρχη απο ολα ειναι το χορτο.κανενας δεν πηγε στην πρεζα κατευθειαν.
    Τι θες ναπεις δηλαδη οτι δεν ειναι βλακεια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Τι θες ναπεις δηλαδη οτι δεν ειναι βλακεια;
    μεγαλυτερη βλακεια απο την πρεζα δεν υπαρχει φιλε.και μεγαλυτερος βλακας απο αυτον που την αρχιζει.

Banned
    Μάγκα Κάρμα ότι γουστάρεις κάνεις άμα ήθελες πρέζα καλά έκανες και πήρες. https://m.youtube.com/watch?v=qoxvcWubdDk. αφιερωμένο στη κοπέλα την άπιστη που λες γιατί αν σε αγάπαγε πραγματικά δε θα σε άφηνε. Μη κολλάς βρες άλλες και τα φαρμάκια προσπάθησε να τα κόψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Μάγκα Κάρμα ότι γουστάρεις κάνεις άμα ήθελες πρέζα καλά έκανες και πήρες. https://m.youtube.com/watch?v=qoxvcWubdDk. αφιερωμένο στη κοπέλα την άπιστη που λες γιατί αν σε αγάπαγε πραγματικά δε θα σε άφηνε. Μη κολλάς βρες άλλες και τα φαρμάκια προσπάθησε να τα κόψεις.
    Ευχαριστώ φίλε δεν είναι μόνο η γυναίκα που με πειράζει πιο πολύ με ενοχλεί που κοιτάει ο καθένας σχεδόν μόνο τον κωλο του.. Εδώ που τα λέμε με το δίκιο της με άφησε δύο χρόνια πάλευε μαζί μου και με βοηθούσε σε όλα, είχα αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησα κι όταν χαθεί η εμπιστοσύνη μετά πάει..

Banned
    Κοίτα εσύ τι κάνεθς φίλε και άσε τους άλλους να κάνουν και να λένε ότι θέλουν μη δίνεις βάση. Όσο για τις γυναίκες άστο φίλε είναι δεδομένο πως αν τις πέρνει θα στη κάνουν. Γι αυτό σου λέω μη χαλάς τη ζαχαρένια σου ειδικά για γυναικα.

Banned
    και τι δεν θα εδινα για να μπορουσα ολα οσα λες να μην μπορω να τα καταλαβω! δυστυχως την ιδια αρρωστια περιπου εχω και εγω φιλε μου!
    ετσι οπως την καναμε την ζωη μας δυο τρεις επηλογες εχουμε! η μια λεει "φυφε" οσα εζησες οσα περασες καλα ηταν μην τοτραβαμε διοτις ηρθαν οι μαυρες μερες που ερχοντε μετα απο καθε καλοπεραση η και οχι. και βαζουμε οσο μπορουμε ενα αντρικιο τελος στην ζωη μας!! η!! Η λεμε να ζησουμε ταπινα, και ευχαρηστοντας για την καθε ανασα που περνουμε! με σεμνοτητα, καθαροι κι οτι θελει ας κατεβασει!

Banned
    οταν λεω αντρικιο λεω να βαλουμε ενα σκηνι και να κρεμαστουμε!! χωρις σκαμπο καν!! θυμαμαι οταν χαθηκε ενας φιλος, οπου ο γιατρος ελεγε οτι κρεμαστηκε σε χαμηλο υψος πραμα δυσκολο διοτις ο ανθρωπινος οργανησμος απο επηβιοτικους μηχανισμους ωθει τα ποδια προς τα κατω για να σωθει! αυτος ηθελε τοσο πολυ να παιθανει που αντεξε να ελεξει τα ποδια του και να μην σωθει! πραγμα που διχνει ποσο θεληση ποσο μαγκας ηταν!

προσωπικα πηστευω οτι δεν πρεπει να βαλουμε τελος στην ζωη μας διοτις δεν ειναι δικη μας, ειναι δωρο ΘΕΟΥ! και αυτος το εδωε αυτος και θα το παρει!

Senior Member
    Δεν έφταναν τα προβλήματα που είχα ήρθε κι άλλη αρρώστια πάνω μου κόλλησε ο τζόγος έχω ξοδέψει πολλά σε μόλις λίγες μέρες.. Όλα σε εμένα συμβαίνουν, αλλά έτσι πως κατάντησε η κοινωνία που αλλού θα βρεις ενδιαφέρον δεν θα πω ευτυχία γιατί δεν υπάρχει, υπάρχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές όχι ζωές. Όπου φτώχεια πορεία τζόγος και ναρκωτικά. Δεν είμαι καλά θέλει κανείς να μιλήσουμε?

Banned
    τι κανεις ρε γαμωτο σου! ημαρτον ρε ΚΑΡΜΑ! εχετο νουσου διοτις οι ληστειες δεν ειναι μακρια! ευχομαι να μην μπεις σε αυτο το μπλεξιμο διοτις το αγχος και το στρες δεν ανταμηβονται ουτε με την καλητερη !
    η εξαρτηση σε εσενα μαλονΚΑΡΜΑ ειναι καθολικο προβλημα και ειναι ιδια η αρρωστια σου απο μια πλευρα ειναι θετικο διοτις δεν μπορεις να πασχεις απο συνοσυροτητα οπως εγω ο δυσμηροςετσι λοιπον εαν επικεντροθεις στην θερραπεια της εξαρτηση ως "κολημα" σου,εαν ζητησεις βοηθεια τα αποτελλεσματα και δεν θα ειναι σε πολυ καιρο αλλα και θα ερθουν με σχεδον καθολου φαρμακα! μεσα στην ατυχια σου εν μερη εισαι τυχερος!
    μακαρι να ειχα δυναμη να τα πουμε αλλα αυριο πρωι δουλευω και εδη εχω χασει αρκετες ωρες υπνου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    τι κανεις ρε γαμωτο σου! ημαρτον ρε ΚΑΡΜΑ! εχετο νουσου διοτις οι ληστειες δεν ειναι μακρια! ευχομαι να μην μπεις σε αυτο το μπλεξιμο διοτις το αγχος και το στρες δεν ανταμηβονται ουτε με την καλητερη !
    η εξαρτηση σε εσενα μαλονΚΑΡΜΑ ειναι καθολικο προβλημα και ειναι ιδια η αρρωστια σου απο μια πλευρα ειναι θετικο διοτις δεν μπορεις να πασχεις απο συνοσυροτητα οπως εγω ο δυσμηροςετσι λοιπον εαν επικεντροθεις στην θερραπεια της εξαρτηση ως "κολημα" σου,εαν ζητησεις βοηθεια τα αποτελλεσματα και δεν θα ειναι σε πολυ καιρο αλλα και θα ερθουν με σχεδον καθολου φαρμακα! μεσα στην ατυχια σου εν μερη εισαι τυχερος!
    μακαρι να ειχα δυναμη να τα πουμε αλλα αυριο πρωι δουλευω και εδη εχω χασει αρκετες ωρες υπνου!
    Ευτυχώς την πήρα γραμμή Γιώργο και στάματησα τον τζόγο, ειναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το κερδίσεις
    Μπορείς όμως να το σταματήσεις μόλις καταλάβεις ότι μόνο χαμενος βγαίνεις κι έτσι σταμάτησα, μακάρι να ήταν εύκολο και το θέμα του εθισμού σαν αυτό.. Και όσοι κράζετε για την πρέζα άμα δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερα μη μιλάτε, τα πιο ντομπρα παλικάρια μπλέκουν με αυτά καλύτερα να συζητάω με ναρκομανή πάρα με νορμάλ παπαρα!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234