Με απάτησε ή όχι;;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    kopela93
    Guest
    Διάβασα μονο το πρώτο πόστ.
    Η άποψή μου είναι η εξής: ό.τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα επιλέξει τι θέλει αυτός για τη ζωή του,άλλωστε ήδη έχει κάνει κινήσεις για να αλλάξει καταστάσεις και επίσημα, αυτό δηλαδή το φλερτ ήταν μιά ένδειξη ότι αυτός έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει πράγματα στη ζωή του που δεν του αρέσουν. Για παράδειγμα μπορεί να μην περνάει καλά και να θέλει αλλαγές...πράγμα πολύ φυσιολογικό γιατί όλοι αυτό επιζητούμε...έναν τρόπο για να περνάμε καλύτερα..και καλύτερα και μετά ακόμη καλύτερα. Εδώ να τονίσω πως είναι πολύ σημαντικό να μην ρίξεις κανένα φταίξιμο στον εαυτό σου για τυχόν δικές του αλλαγές..τι τυχόν δηλαδή...έχουν γίνει ήδη. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο γιατί 13 χρόνια είναι πολλά,αλλά δεν έχει σημασία,δεν μπορείς να σταματήσεις κάποιον από το να κάνει κάτι ή να θέλει κάτι,το ίδιο ισχύει για όλους μας,γιαυτό με ψυχική δύναμη και όχι πολλά πολλά σκηνικά,δέξου την όποια απόφαση θα πάρει για τη ζωή του,ξεπροβόδισε τον,και κάνε το καλύτερο για σένα επίσης! Στη ζωή μερικές φορές ξεκινάμε κάπως,αλλά δεν τελιώνουμε όπως το φανταζόμασταν. Κι αυτό είναι καλό. Καινούργιες ευκαιρίες ανοίγονται για σένα. Εύχομαι καλή δύναμη και με την κατάθλιψη και να βγεις σύντομα δύνατη από όλα αυτά!

Senior Member
    Σκεφτομουν την περιπτωση σου , Λιλα , διοτι εχω μια αναλογη με τον κολλητο μου και την γυναικα του , που δεν το πιστευε , αλλα τον απατησε μετα απο 18 χρονια γαμου ..........τωρα ειναι χαλι μαυρο ο κολλητος , δεν ξερει τι να κανει , να το κανει γαργαρα , η να φυγει , ειναι ομως 59 ετων , και λεει , που να βρισκω αλλη τωρα ..................βεβαια δεν ειναι απλο , υπαρχουν και 2 παιδια στηνν μεση , εχει χασει σε δυο μηνες 8 κιλα ο φιλος , υποφερει ...................και οι ορκοι που σουδωσε ο φιλος σου , Λιλα , δεν λενε τιποτα , τι σημαινει ' ορκιζομαι ' ? τιποτα , κι εγω εχω ορκιστει στο δικαστηριο , μαρτυρας , κι ειπα ψεμματα , μην βασιζεσαι σε ορκους , το ενστικτο σου κι ηλογικη σου τι λενε ........εμενα μουθ λενε οτι σε δουλευει , λυπαμαι που το γραφω , το θεμα ειναι αν εισαι προθυμη να τον συγχωρησεις , δυσκολο κι αυτο , αλα ειναι δικο σου θεμα .....

Senior Member
    θελει μεγαλα κοτσια να συγχωρεσεις πιστευω..
    θελει να δεις κ καποια κινηση και απο τον αλλον για να συγχωρεσεις...
    πχ αν ο αλλος το κανει αυτο κ μετα ειναι περα βρεχει, ειναι ακομα πιο δυσκολο να συγχωρεσεις, αν ομως βλεπεις οτι οντως μετανοιωσε στ αληθεια κ ερχεται με ταπεινοτητα κ σκυμμενο το κεφαλι,δλδ να νιωσεις οτι οντως μετανοιωσε πραγματικα, εκει πιστευω αξιζει μια δευτερη ευκαιρια..
    Ενα ζευγαρι φιλων, ο αντρας απατησε την γυναικα του, αυτη το ανακαλυψε κ ο τυπος αντι να ζητησει συγγνωμη της ελεγε το εξης τροπαριο, οτι η μονογαμια δεν ισχυει κ οτι σιγα κ τι εγινε πως κανεις ετσι?? ε φιλε με συγχωρεις! αλλα τι να συγχωρεσεις απο αυτο το πραμα?? ειναι δυνατον να δωσεις δευτερη ευκαιρια σε εναν τετοιον ανθρωπο??? οχι φυσικα!
    οποτε απο την σταση του απο δω κ περα θα κρινεις να πρεπει να συγχωρεσεις ή οχι, δλδ αν ειναι αδιαφορος κ περα βρεχει κ νιωθεις οτι συνεχιζει τις ιδιες μαλακιες, ε οχι εκει δεν συγχωρεις...
    αν ομως νιωθεις οτι ειναι αφοσιωμενος, προσπαθει να σου δειξει με τα ολα του οτι μονο εσενα θελει κ οτι οκ.. το συζητησατε κ μετανοιωσε τοτε πιστευω αξιζει να προσπαθησεις..
    το οτι ισχυριζεται συνεχεια οτι ηταν μια πλακα μεταξυ τους κ οτι ενω υπαρχει τοση οικειοτητα μεταξυ τους στο θεμα βολτα, αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο.
    Θα εκτιμουσα να ερχοταν κ να σου ελεγε "ξερεις τι?ναι εκανα μαλακια κ γω στην θεση σου θα ενιωθα οτι δεν μπορω να σου εχω εμπιστοσυνη, δεν θα ξανασυμβει, οκ... συγγνωμη" εκει ναι ρε φιλε θα ηταν πιο ξηγημενος...
    αυτο το "ελα μωρε πλακα καναμε" πολυ μου την σπαει.. τι πα να πει πλακα! δεν λες ουτε για πλακα σε καποια " να σε γλυψω" ελεος!!

Senior Member
    Γνωστό μου ζευγάρι μετα από 10 χρόνια συμβίωσης και με το κομμάτι του σεξ να έχει γίνει κάπως ρουτίνα και προβληματικό έζησε το εξής. Η κοπέλα έπιασε ένα βράδυ που ήταν έκτός της πόλης της για δουλειές κουβέντα με έναν γνωστό της στο φβ στην αρχή στην πλάκα, η κουβέντα εξελίχθηκε σε πείραγμα και στο τέλος ξεπέρασε εντελώς τα όρια κι έγινε εντελώς ερωτική.

Το ατυχές για εκείνη ήταν ότι όλη την συνομιλία την παρακολουθούσε συγχρόνως και ο άντρας της από τον υπολογιστή του σπιτιού, οπότε δεν υπήρχε θέμα να αρνηθεί κάτι ή να προσπαθήσει να το μπαλώσει. Ο άντρας της τα είχε δει όλα. Η κοπέλα θεώρησε οτι θα την χωρίσει μετά από αυτό, ένιωσε απίστευτες τύψεις, η ίδια έλεγε και ξανάλεγε οτι δεν κατάλαβε πως ξέφυγε έτσι και το έκανε αυτό...του εξήγησε, περάσανε βέβαια μια μεγάλη κρίση, αλλά σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ. Εκείνος την συγχώρεσε και το γεγονός στάθηκε αφορμή για να συζητήσουν και να λύσουν τελικά τα δικά τους προβλήματα μεταξύ τους που μέχρι τότε κάπως καλύπτανε και οι δύο.

Θέλω να πω οτι καμιά φορά, ίσως κάτι τέτοια να είναι και η αφορμή για να γίνει μια ουσιαστική συζητηση στο ζευγάρι, εφόσον έχουν βέβαια την διάθεση και οι δύο να προσπαθήσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γνωστό μου ζευγάρι μετα από 10 χρόνια συμβίωσης και με το κομμάτι του σεξ να έχει γίνει κάπως ρουτίνα και προβληματικό έζησε το εξής. Η κοπέλα έπιασε ένα βράδυ που ήταν έκτός της πόλης της για δουλειές κουβέντα με έναν γνωστό της στο φβ στην αρχή στην πλάκα, η κουβέντα εξελίχθηκε σε πείραγμα και στο τέλος ξεπέρασε εντελώς τα όρια κι έγινε εντελώς ερωτική.

Το ατυχές για εκείνη ήταν ότι όλη την συνομιλία την παρακολουθούσε συγχρόνως και ο άντρας της από τον υπολογιστή του σπιτιού, οπότε δεν υπήρχε θέμα να αρνηθεί κάτι ή να προσπαθήσει να το μπαλώσει. Ο άντρας της τα είχε δει όλα. Η κοπέλα θεώρησε οτι θα την χωρίσει μετά από αυτό, ένιωσε απίστευτες τύψεις, η ίδια έλεγε και ξανάλεγε οτι δεν κατάλαβε πως ξέφυγε έτσι και το έκανε αυτό...του εξήγησε, περάσανε βέβαια μια μεγάλη κρίση, αλλά σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ. Εκείνος την συγχώρεσε και το γεγονός στάθηκε αφορμή για να συζητήσουν και να λύσουν τελικά τα δικά τους προβλήματα μεταξύ τους που μέχρι τότε κάπως καλύπτανε και οι δύο.

Θέλω να πω οτι καμιά φορά, ίσως κάτι τέτοια να είναι και η αφορμή για να γίνει μια ουσιαστική συζητηση στο ζευγάρι, εφόσον έχουν βέβαια την διάθεση και οι δύο να προσπαθήσουν.
    συμφωνω κ με αυτο..

Senior Member
    Ντάξει τι να λέμε τώρα, αυτό το "να σε πιάσω απ'το μαλλί και να σε γλείψω" το λες μόνο αν είσαι πανέτοιμος να το κάνεις. Αν δεν το έχει κάνει ήδη, αυτό δεν θα οφείλεται στην αυτοσυγκράτηση του αλλά μόνο στο αν η άλλη του χει βάλει φρένο ή του κάνει την "δύσκολη".

Όσο για το "τα μπάζα να φοβάσαι" που είπαν 2-3 γυναίκες, εύγε κορασίδες μου. Να υποθέσω ότι όλες σας ήσαστε μοντέλες και οι μοντέλες δεν απατούν...

Τέλοσπάντων, όπως είπαν και οι άλλοι, όσο και να ρωτάς απάντηση καταφατική δεν πρόκειται να λάβεις. Ο λόγος που ρωτάς συνεχώς είναι ότι είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλαβαίνεις ότι αυτό ήταν απάτη τελεσμένη στο 100% ή στο 99.5% στη καλύτερη.

Το να συνεχίσεις να ρωτάς το μόνο που θα κάνει είναι η αυτοεκπλήρωση της προφητείας, δηλαδή θα χωρίσετε. Αν το θες όμως, τουλάχιστον κάντο με αξιοπρέπεια, μην τον ζαλίζεις μέχρι να σου πει αυτός "έτσι είσαι; σε παρατάω". Πάρε τώρα απόφαση αν μπορείς να ζήσεις με αυτό ή όχι.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ στη σχέση περνάς καλά ή όχι; Η κατάθλιψη σου είναι εγγενής ή την απέκτησες με αυτό τον άνθρωπο επειδή δεν περνάς καλά; Η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση (που είναι το πραγματικό σου πρόβλημα), την έχεις δουλέψει με ψυχολόγο ή όχι;

Senior Member
    http://787.gr/product-categories/spe...ector-2-modes/

Να και ενα εργαλειο χρησιμο κγια καθε ζευγαρι ........ουτε φωνες , ουτε φασαριες ,βαζεις το χερακι του-ης , και εληξε το θεμα ,.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Όσο για το "τα μπάζα να φοβάσαι" που είπαν 2-3 γυναίκες, εύγε κορασίδες μου. Να υποθέσω ότι όλες σας ήσαστε μοντέλες και οι μοντέλες δεν απατούν...
    ι;
    Kι ομως , αυτο ισχυει , εχω δει αντρες ναπατουν τις γυναικες τους με χειροτερες εμφανισιακα απ αυτες , το οποιο ποτε δεν καταλαβα γιατι να συμβαινει ......οπως ειπε ο μεγας R. Redford ,' αμα εχω το φιλετο στο κερεβατι μου , τι να την κανω την μπριζολα ? ' ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kι ομως , αυτο ισχυει , εχω δει αντρες ναπατουν τις γυναικες τους με χειροτερες εμφανισιακα απ αυτες , το οποιο ποτε δεν καταλαβα γιατι να συμβαινει ......οπως ειπε ο μεγας R. Redford ,' αμα εχω το φιλετο στο κερεβατι μου , τι να την κανω την μπριζολα ? ' ............
    xaxaxaxaxaxa!
    κι ομως υπαρχει απαντηση και γι αυτο.
    ΑΝ ισχυει αυτο που λεγεται, η απαντηση ειναι οτι ο ανδρας που θα ξενοπηδηξει αλλα θελει την γυναικα του και δεν την βλεπει σοβαρα την ξεπετα, υποσυνειδητα δεν θελει να μπει σε διαδικασια συγκρισης και διλληματος, γιαυτο προτιμαει μια γυναικα υποδεεστερη απο την δικια του, στα ματια του.

εγω προτιμω την αλλη εξηγηση γιατι μου φαινεται πιο πιθανη.
    οτι θα ηθελε μια χαρα καμια καλυτερη, αλλα οι καλες εχουν απαιτησεις και βρισκουν καλυτερους απο τους δεσμευμενους.
    δεν καθονται να ξερογλειφονται στο περιθωριο μιας σχεσης για να φανε κανενα κοκκαλακι (χωρις το ψαχνο) στην χαση και στην φεξη..
    οποτε ποια να μπει σε τετοια αχαρη διαδικασια και να παρακαλαει? η καμια χαζη η καμια που δεν την θελει κανεις. :)
    (εξαιρουνται οσες ασχολουνται με ηδη δεσμευμενους γιατι δεν θελουν δεσμευσεις και γι αυτο δεν κανουν σοβαρες σχεσεις, αλλα οσες εχω εγω υποψιν μου μια χαρα θελουν να τους χωρισουν, απλα δεν τους προκυπτει και γινονται δυστυχεις τελικα..)
    Last edited by Remedy; 31-03-2017 at 11:00.

Member
    Τι να πω βρε παιδιά, διάβασα όλα τα σχόλια σας και σας ευχαριστώ. Ως προς το θέμα της αφοσίωσης δεν έχω να του προσάψω τίποτα, είναι δίπλα μου και περιμένει να περάσει η καταθλιψη, με έχει στηρίξει όσο ούτε η οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον είχα λίγο γραμμένο για πολλά χρόνια και ασχολιομουν μόνο με τη δουλειά και σεξουαλικα, ίσως και λόγω των χαπιών και της πεσμένης λίμπιντο, ίσως λόγω ρουτίνας, ήμουν απόμακρη. Αυτός με κάθε ευκαιρία μου έδειχνε ότι με θέλει.
    Κι εγώ δεν είμαι αγία, πέρασα ένα διάστημα ψιλοκαψουρας για έναν άλλο, χωρίς όμως να έχω κάνει τίποτα....
    Ειλικρινά, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχει κάνει κάτι με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά και μόνο το μήνυμα αυτό με κάνει έξαλλη. Δεν βγάζει νόημα το πάμε βόλτα ούτε το να σε γλειψω, με τον ισχυρισμό περί πλάκας...
    Θέλω πραγματικά να μου πει την αλήθεια, αυτό ζητάω συνέχεια, πες μου έκανα ενα λαθος, εκείνη τη μέρα ήθελα να κάνω κάτι με την άλλη, συγχώρεσε με. Μου λέει δεν πρόκειται να το κάνω αυτό γιατί είναι ψέμα, δεν ήθελα να κάνω κάτι, πρέπει να με πιστέψεις.
    Εύχομαι να μην είχα ανοίξει τον υπολογιστή του εκείνη την ημέρα, πραγματικά, αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να αντιμετωπίσω εν μέσω βαριάς κατάθλιψης. Ignorance is bliss...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    xaxaxaxaxaxa!
    κι ομως υπαρχει απαντηση και γι αυτο.
    ΑΝ ισχυει αυτο που λεγεται, η απαντηση ειναι οτι ο ανδρας που θα ξενοπηδηξει αλλα θελει την γυναικα του και δεν την βλεπει σοβαρα την ξεπετα, υποσυνειδητα δεν θελει να μπει σε διαδικασια συγκρισης και διλληματος, γιαυτο προτιμαει μια γυναικα υποδεεστερη απο την δικια του, στα ματια του.

εγω προτιμω την αλλη εξηγηση γιατι μου φαινεται πιο πιθανη.
    οτι θα ηθελε μια χαρα καμια καλυτερη, αλλα οι καλες εχουν απαιτησεις και βρισκουν καλυτερους απο τους δεσμευμενους.
    δεν καθονται να ξερογλειφονται στο περιθωριο μιας σχεσης για να φανε κανενα κοκκαλακι (χωρις το ψαχνο) στην χαση και στην φεξη..
    οποτε ποια να μπει σε τετοια αχαρη διαδικασια και να παρακαλαει? η καμια χαζη η καμια που δεν την θελει κανεις. :)
    (εξαιρουνται οσες ασχολουνται με ηδη δεσμευμενους γιατι δεν θελουν δεσμευσεις και γι αυτο δεν κανουν σοβαρες σχεσεις, αλλα οσες εχω εγω υποψιν μου μια χαρα θελουν να τους χωρισουν, απλα δεν τους προκυπτει και γινονται δυστυχεις τελικα..)
    Δεν ξερω ,ρεμ , ποια εκ των δυο εξηγησεων ειναι επαρκης , αλλα ειχα λιγους δεσμους , σοβαρους , παντα με φιλετα , τουλαχιστον στα ματια μου , γι αυτο και δεν σκεφτηκα ποτε ναπατησω καμμια , απιστευτο , κι ομως αληθινο , ποτε καμμια ..................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lila1980 View Post
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον είχα λίγο γραμμένο για πολλά χρόνια και ασχολιομουν μόνο με τη δουλειά και σεξουαλικα
    Θέλω πραγματικά να μου πει την αλήθεια, αυτό ζητάω συνέχεια, πες μου έκανα ενα λαθος, εκείνη τη μέρα ήθελα να κάνω κάτι με την άλλη, συγχώρεσε με. Μου λέει δεν πρόκειται να το κάνω αυτό γιατί είναι ψέμα, δεν ήθελα να κάνω κάτι, πρέπει να με πιστέψεις.
    ...
    Αμα τον ειχες γραμμενο γιαρκετα χρονια , μην παραπονιεσαι ... την αληθεια δεν θα στην πει , εξεθεσε ηδη την εκδοχη του , προτιμα τον δρομο της ανιλεικρινειας , ειναι πιο ευκολος , δεν θελει φασαριες , κι απο δειχνει , συνεχιζει να σε θελει , ........... εγω λεω προσπερνα το θεμα , μια και φερεις κι εσυ ευθυνη ........ο γεγονεν , γεγονεν ....

Senior Member
    Στην τελικη , εξερταται εσυ πως αισθανεσαι , δεν μπορει κανεις να σου υποδειξει πως θαντιδρασεις , ο καθεις με την ιδιοσυγκρασια του .... αναλυσεις επι αναλυσεων , δεν βγαινουν καπου ...... ουτε οι ανακρισεις θα φερουν αποτελεσμα .......εγω θα τοπαιρνα δεδομενο οτι την ΄εκανε ΄και αναλογα θαντιδρουσα .....δεν μουχει τυχει ομως .,...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ξερω ,ρεμ , ποια εκ των δυο εξηγησεων ειναι επαρκης , αλλα ειχα λιγους δεσμους , σοβαρους , παντα με φιλετα , τουλαχιστον στα ματια μου , γι αυτο και δεν σκεφτηκα ποτε ναπατησω καμμια , απιστευτο , κι ομως αληθινο , ποτε καμμια ..................
    Και πολυ καλα εκανες.
    σε τιμαει και το οτι εισαι ειλικρινης στις σχεσεις σου, και το οτι δεν χρειαζεσαι ενεσεις επιβεβαιωσης απο καποια ξεπετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Και πολυ καλα εκανες.
    σε τιμαει και το οτι εισαι ειλικρινης στις σχεσεις σου, και το οτι δεν χρειαζεσαι ενεσεις επιβεβαιωσης απο καποια ξεπετα.
    Ωωω, σευχαριστω για τα καλα και ευστοχα λογια , ρεμ , οντως ,ποτε δεν ημουν της ' ξεπετας ' , μονο πριν τα 23 , μετα μονο δεσμους ....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast