Με απάτησε ή όχι;;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε συ με το να τον ρωτας συνεχεια δεν θα βγαλεις ακρη!!
    ακουσε με που το εχω παθει... θα σου γινει εμμονη..
    εγω ξερεις τι εκανα?? απλα ειπα μεσα μου " εσυ θα τον πιστεψεις μονο αν θελεις οντως να τον πιστεψεις..αν δεν τον πιστευεις..χωρισε τον, οχι ομως να τον πρηζεις"
    ετσι ελεγα απο μεσα μου, κοιτα.. με το να τον ρωτας συνεχεια να ξερεις δεν θα αλλαξει κατι, ο.τι ειδες ειδες κ ο.τι ειπε ειπε, τελος ...τωρα ειναι στο χερι σου αν ακομα κ να σε εχει απατησει, θα τον χωρισεις ή οχι...
    οκ? κατσε κ σκεψου εσυ για εσενα, ασε λιγο τον χρονο να περασει... να δεις πως θα σου βγει κ τι θα βγει..
    με το να τον ρωτας συνεχεια ολο το ιδιο θα ακους κ το πιο πιθανο ειναι επειδη θα του σπασουν τα νευρα στο τελος να σου πει " ναι την πηδηξα αι παρατα με πια!"
    σιγουρα εχεις το δικιο σου, δεν το συζητω..αλλα πλεον ειναι στο δικο σου χερι...
    λες οτι αυτο εγινε 2 μηνες πριν... ειναι πολυς καιρος...
    ολο αυτον τον καιρο τι κανετε? πως ειστε?? τον βλεπεις να ειναι καπως πιο αφοσιωμενος σε εσας??
    συζτητησατε καθολου για εσας?? μη γινεσαι εμμονικη κ μη δειχνεις φρικαρισμενη..
    προσπαθησε απλα να παρεις μια αποφαση!!
    Είναι και η κατάθλιψη στη μέση, οπότε τα πράγματα δεν ήταν καλά, αλλά από τότε που έγινε αυτό είναι χάλια. Μπορεί μια δυο μέρες να λέω Εντάξει μπορεί να ήταν πλακα, να τον συγχωρησω, τον αγαπάω και τι θα κάνω 36 χρονών γυναίκα, θα ψάχνω άντρα;

Η αδερφη μου η ιδια μου λεει "και αν χωρισεις τι θα κανεις, κοντευεις 40, θα μεινεις μονη σου, κι αν σε απατησε τι εγινε, αφου λες ειναι παντρεμενη δε θα σε αφησει για αυτην. Όλοι απορουν πώς μένει μαζί σου με τοσες καταθλίψεις που έχεις περασει".

Μετά με πιάνει πάλι τρέλα και τον κατηγορώ και τον πρήζω και γενικά επικρατεί ένα χάος. Μαλώνουμε, σπάει πράγματα, απειλεί ότι θα φύγει, πέφτω τον παρακαλάω και φτου κι από την αρχή τα ίδια. Ένα μαρτύριο.
    Αν δεν ήταν η κατάθλιψη και το έβλεπα αυτό υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα μου έχει γίνει εμμονή, είμαι και στην αθλιότητα της αρρώστιας και έχει γίνει όλο αυτό ένα μαύρο χάλι. Καταπίνω τα ηρεμιστικά σαν καραμέλες, κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και βράζω όλη τη μέρα.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το θεμα δεν ειναι μονο αν σε απατησε, αλλα κι αν εμεινε "πιστος" επειδη δεν του εκατσε ακομα...
    αν θελει να την πηδηξει και δεν θελει αυτη η το τρεναρει, τι να το κανεις??
    καλυτεαρ να την πηδηξει να του φυγει και η απορια μηπως και του αρεσει...
    η απομυθοποιηση ειναι μακραν προτιμοτερη απο τα απωθημενα.

η κουβεντα που της ειπε δεν λεγεται ετσι "για να κανει πλακα στο "μπαζο""..

το να θελει να σου ριξει και ευθυνες απο πανω ειτε γιατι ειναι 'αδικημενος", ειτε γιατι δεν τον πιστευεις, ειναι πολυ ασχημο σημαδι.
    ανδρας που εχει κανει τετοιο φουλ, αν πραγματικα καιγεται για την σχεση του, δινει απλετες και απεριοριστες εξηγησεις και ειναι σεμνος, δεν ζηταει και τα ρεστα απο πανω.
    Ο ίδιος λέει ότι δεν ανέχεται την αδικία, ότι δεν έκανε τίποτα και ότι εγώ δεν καταλαβαίνω ότι αυτοί έτσι μιλάνε στη δουλειά μεταξύ τους. Ορκίζεται οτι ποτε δεν με απατησε ουτε ηθελε να με απατησει. Επίσης, λέει ότι με στήριξε τόσες φορές στις καταθλίψεις και τα μηδενίζω όλα για ενα μήνυμα.

Senior Member
    κοπελα μου κ γω μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο ειχα οταν τον επιασα να κανει τετοια, δεν ειχα καθαρο μυαλο..
    απλα εβαζα ορια στις αντιδρασεις μου, πρεπει κ εφοσον εχεις καταθλιψη να βαλεις κ συ ορια στις ακραιες αντιδρασεις σου, με το να σπατε κ να ουρλιαζετε παιδια δεν θα αλλαξει κατι, ισα ισα θα γινει ακομα χειροτετο..
    ψυχοθεραπεια κανεις? γιατι εγω τοτε εκανα κ με βοηθησε παρα πολυ στο να ελεγξω τα ασχημα συναισθηματα μου..
    κ τελος παντων ο.τι εγινε εγινε!! δλδ εσενα ακομα σε κοφτει αν μπηξε το πουλι του τελος παντων, στο απαυτο της??
    κ οκ.. πες οτι εγινε...
    το θεμα ειναι εσυ θες να τον πιστεψεις ή να πεις οκ ο.τι εγινε εγινε, παμε παρακατω??
    η εχεις σκοπο να το διαλυσεις ουρλιαζοντας???
    εν αναγκη μεινετε για λιγο καιρο μονοι σας ρε παιδια, καντε ενα ικρο διαλειμμα να σκεφτειτε να ηρεμησετε τελος παντων, με το να καντε υστεριες σιγουρα σας δινω το πολυ 1 μηνα μαζι.....
    το θεμα ειναι υπαρχει κ απο τους δυο προθεση κ προθυμια να προχωρησετε παρακατω?? αν οχι.. τι το συζηταμε??
    μη τον πρηζεις αλλο το ακους? δεν αλλαζει αυτο που εγινε με το να τον πρηζεις!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lila1980 View Post
    Ο ίδιος λέει ότι δεν ανέχεται την αδικία, ότι δεν έκανε τίποτα και ότι εγώ δεν καταλαβαίνω ότι αυτοί έτσι μιλάνε στη δουλειά μεταξύ τους. Ορκίζεται οτι ποτε δεν με απατησε ουτε ηθελε να με απατησει. Επίσης, λέει ότι με στήριξε τόσες φορές στις καταθλίψεις και τα μηδενίζω όλα για ενα μήνυμα.
    ε οκ λοιπον εφοσον ορκιζεται ο ανθρωπος κ εχει φρικαρει γιατι εσυ δεν τον πιστευεις??
    μηπως δεν θες να τον πιστεψεις?? μηπως βαθια μεσα σου εσυ δεν θελεις αλλο κ φοβασαι να το αποδεχτεις??
    οταν αγαπαμε χρειαζεται μερικες φορες κ να πιστεψουμε κ να συγχωρησουμε...

Senior Member
    ενα μηνυμα, επιασες.
    δεν ξερουμε αν ειναι ενα μηνυμα.

καλα, κι εμεις δουλευουμε, δεν ζει σε κανεναν ξεχωριστο πλανητη για να μας πει πως ειναι οι πλακες στην δουλεια...

Senior Member
    remedy,.. εννοειται οτι αντρας που εχει κανει τετοιο φαουλ δεν ζηταει κ τα ρεστα...
    κ μενα ο δικος μου , ηταν πολυ καλουλης μετα κ ανεχτηκε απο εμενα πραματα..
    τον πρωτο καιρο ειδικα ηταν σαν βρεγμενη γατα κ θα συμφωνησω μαζι σου, ομως αν αυτο με τις ερωτησεις το συνεχιζα για κανα 3μηνο πιστευω οτι στο τελος θα νευριαζε!
    κ γω δλδ στην θεση του καποτε θα νευριαζα...οταν θα εβλεπα οτι ο αλλος δεν θελει με τιποτα να το ξεπερασει τελικα κ να παμε παρακατω..
    αν τον πρηζει καθημερινα κ μεσα στα ξημερωματα , καθε μερα επι 2 μηνες..καπου καπου λες..οκ ρε φιλε, ορκιστηκα, τα ειπα τα ξαναειπα, τα ξαναματαειπα.. ε καπου καπου κ ο αλλος νευριαζει ρε παιδια...

Senior Member
    το θεμα ωστοσο ειναι οτι εφοσον αντεδρασε ετσι, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να παραδεχτει οτι εκανε κατι επιληψιμο, ειτε προχωρησε, ειτε οχι.

αρα ειναι κατι που εσυ θα πρεπει να αποφασισεις αν το πιστευεις η οχι κι αν το εθωρεις ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ωστε να συνεχισετε.

η δικη σας σχεση ειναι θερμη ερωτικα και κοντινη συναισθηματικα η υπαρχει αποσταση?

Senior Member
    Εντάξει μπορεί να ήταν πλακα, να τον συγχωρησω, τον αγαπάω και τι θα κάνω 36 χρονών γυναίκα, θα ψάχνω άντρα;

Η αδερφη μου η ιδια μου λεει "και αν χωρισεις τι θα κανεις, κοντευεις 40, θα μεινεις μονη σου, κι αν σε απατησε τι εγινε, αφου λες ειναι παντρεμενη δε θα σε αφησει για αυτην. Όλοι απορουν πώς μένει μαζί σου με τοσες καταθλίψεις που έχεις περασει".

Ε αφου εισαι 36 κ δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο κατσε μαζι του κ συγχωρεσε τον!συγνωμη κ ολας αλλα δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη!κ τι παει να πει πως καθεται μαζι σου με τοσες καταθλιψεις??θα πρεπε να σε παρατησει?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    το θεμα ωστοσο ειναι οτι εφοσον αντεδρασε ετσι, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να παραδεχτει οτι εκανε κατι επιληψιμο, ειτε προχωρησε, ειτε οχι.

αρα ειναι κατι που εσυ θα πρεπει να αποφασισεις αν το πιστευεις η οχι κι αν το εθωρεις ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ωστε να συνεχισετε.

η δικη σας σχεση ειναι θερμη ερωτικα και κοντινη συναισθηματικα η υπαρχει αποσταση?
    συμφωνω με την REMEDY σε αυτο...σιγα μη παραδεχτει...κ να το παραδεχτει παλι δεν θα το πιστεψεις... ποσο στοιχημα βαζεις?το θεμα ειναι εσυ θες να τον συγχωρησεις ή οχι???

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    remedy,.. εννοειται οτι αντρας που εχει κανει τετοιο φαουλ δεν ζηταει κ τα ρεστα...
    κ μενα ο δικος μου , ηταν πολυ καλουλης μετα κ ανεχτηκε απο εμενα πραματα..
    τον πρωτο καιρο ειδικα ηταν σαν βρεγμενη γατα κ θα συμφωνησω μαζι σου, ομως αν αυτο με τις ερωτησεις το συνεχιζα για κανα 3μηνο πιστευω οτι στο τελος θα νευριαζε!
    κ γω δλδ στην θεση του καποτε θα νευριαζα...οταν θα εβλεπα οτι ο αλλος δεν θελει με τιποτα να το ξεπερασει τελικα κ να παμε παρακατω..
    αν τον πρηζει καθημερινα κ μεσα στα ξημερωματα , καθε μερα επι 2 μηνες..καπου καπου λες..οκ ρε φιλε, ορκιστηκα, τα ειπα τα ξαναειπα, τα ξαναματαειπα.. ε καπου καπου κ ο αλλος νευριαζει ρε παιδια...
    ΚΑΠΟΤΕ ναι, λογικο.
    αλλα οχι απ την πρωτη στιγμη να την βγαλει υπερβολικη και να κανει τον αδικημενο.
    και λιγο φιλοτιμο...

Senior Member
    αυτο παλι, τι επιχειρημα ειναι?
    ανταποδοτικα ειναι αυτα?
    "σε στηριξα στην καταθλιψη, πως κανεις ετσι για μια ξεπετα" ?

Senior Member
    αυτο παλι, τι επιχειρημα ειναι?
    ανταποδοτικα ειναι αυτα?
    "σε στηριξα στην καταθλιψη, πως κανεις ετσι για μια ξεπετα" ?
    οντως... τι επιχειρημα ειναι αυτο?? ρε δεν πανε καλα οι αντρες..
    κ γω αν διαφωνισω μαζι του για κατι, μου πεταει κατι ακυρα επιχειρηματα, σαν να μου φαινεται οτι δεν εχουν παιδεια.. κατι τετοιο..
    σαν να ειναι 14χρονα που πιανεις να τρωνε κρυφα την μαρμελαδα απο το βαζο ενα πραμα...

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι η θεματοθετρια το εχει τραβηξει επισης πολυ! αυτο εγινε 2 μηνες πριν..αν καθε μερα επι 2 μηνες κανει ερωτησεις συνεχεια κλπ... ε αυτο παει πολυ..
    σορρυ κιολας, αλλα πρεπει να παρει αποφασεις κ οχι να ρωταει τα ιδια κ τα ιδια, αυτο την φθιρει ακομα περισσοτερο κ εκεινην κ αυτον κ αυτο πρεπει να καταλαβει..

Senior Member
    Το προβλημα δεν ειναι αν κοιμηθηκε μαζι της η οχι ακομα (το τονιζω το ακομα), το προβλημα ειναι η προθεση του. Που εκει επρεπε να εστιασεις, στο οτι θελει, οτι εχει αυτη την επιθυμια. Ακομα και αν δε το εκανε και δε το κανει ποτε, εκεινη θελει να γλυφει στο γραφειο, οχι εσενα. Αυτο σημαινει οτι πρακτικα σαν ζευγαρι εχετε ληξει, εσυ καθεσαι απο φοβο και εξαρτηση και αυτος απο υποχρεωση. Αλλα μεσα του να το ξερεις οτι λογω της καταθλιψης και της εξαρτησης σου ναι, θεωρει οτι εχει το δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει και ειναι και αγιος και πολυ καλουλης που δε σε αφηνει. Αυτο στο υπογραφω. Οτι γουσταρει θα κανει.
    Επισης η σχεση σας οπως την περιγραφεις ποσο να κολακεψει τον αντρικο του εγωισμο; Σκεψου το και αυτο...ενας αντρας θελει να αισθανεται οτι τον επιλεγεις, οχι οτι τον εχεις αναγκη. Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως η αναγκη ειναι πολυ παρουσα στην μεταξυ σας συναναστροφη.
    Για αυτο δεν εχει νοημα να του κλαιγεσαι και να του ζητας να σε διαβεβαιωνει πως ολα ειναι καλα. Αμα δεν ειναι δεν προκειται να σου το πει. Παλι μια συναισθηματικη αναγκη σου καλυπτουν αυτες οι ερωταπαντησεις και παλι βγαζουν αυτο που εξαρχης αρχισε να σας φθιρει: αναγκη.
    Ειναι πολυ λυπηρο που ψαχνεις τροπο παση θυσια να εθελοτυφλησεις επειδη εισαι 36 η ποσο ειπες και πουουυ να τρεχεις τωρα...δε ξερω τι πρεπει να κανεις με τον αντρα σου αλλα ξερω οτι πρεπει να σταθεις στα ποδια σου και να δειξεις σε εσενα πρωτιστως αλλα και σε εκεινον οτι εχεις αξιοπρεπεια...

Senior Member
    Lila δεν θυμαμαι κοπελα μου, αν εχεις πει... κανεις ψυχοθεραπεια?
    εχεις καποιον να σε βοηθησει σε αυτη την δυσκολη στιγμη?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast