ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    μακ εγω δεν μενω με τους δικους μου ουτε εξαρτωμαι οικονομικα απ' αυτους...ευτυχως!!! αλλα οπως κ να εχει με επηρεαζουν πολυ..

Sent from my ZTE Blade Vec 4G using E-Psychology Forum mobile app
    Ε, τοτε , ποιο το προβλημα ? τους εχεις γραμμενους , και ληγει το θεμα ................ουτε εγω εξαρτωμαι οικονομικα απο τον πατερα μου , αλλα την δουλεια που ξερω νακανω πολυ καλα , απαιτει μεγαλα κεφαλαια , μαλλον και οι δυο δουλεις που κατεχω καλα , οποτε εκει χρειαζομαι τη συνδρομη του πατερα μου , εχει ιδιοτροπησει ομως , και δεν υπαρχςει κοινο πεδιο συνεννοησης , οπτε περιμενω το μοιραιο, να μπορεσω να δραστηριοποιηθω , οχι για να βγαλω χρηματα , εχουμε αρκετα , αλλα για να μην καθομαι και κλωθω , αυτο με καταστρεφει , οντας δημιουργικος , με τσακιζει η αδρανεια , .......το να τσακωνομαι , με φθειρει , οποτε εις αναμονην του μοιραιου , δεν ξερω πως ακουγεται αυτο , αλλα ειχα μια σκασιλα , η αυτος , η εγω ειναι η κατασταση .....
    υπομονη , ολα θα στρωσουν , ειναι το πιστευω μου ........
    αργα καταλαβα οτι δεν πρεπει να εξαρτασαι απο κανεναν , εισαι στο ελεος του ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε, τοτε , ποιο το προβλημα ? τους εχεις γραμμενους , και ληγει το θεμα ................ουτε εγω εξαρτωμαι οικονομικα απο τον πατερα μου , αλλα την δουλεια που ξερω νακανω πολυ καλα , απαιτει μεγαλα κεφαλαια , μαλλον και οι δυο δουλεις που κατεχω καλα , οποτε εκει χρειαζομαι τη συνδρομη του πατερα μου , εχει ιδιοτροπησει ομως , και δεν υπαρχςει κοινο πεδιο συνεννοησης , οπτε περιμενω το μοιραιο, να μπορεσω να δραστηριοποιηθω , οχι για να βγαλω χρηματα , εχουμε αρκετα , αλλα για να μην καθομαι και κλωθω , αυτο με καταστρεφει , οντας δημιουργικος , με τσακιζει η αδρανεια , .......το να τσακωνομαι , με φθειρει , οποτε εις αναμονην του μοιραιου , δεν ξερω πως ακουγεται αυτο , αλλα ειχα μια σκασιλα , η αυτος , η εγω ειναι η κατασταση .....
    υπομονη , ολα θα στρωσουν , ειναι το πιστευω μου ........
    αργα καταλαβα οτι δεν πρεπει να εξαρτασαι απο κανεναν , εισαι στο ελεος του ........
    Συμφωνω απολυτα στο οτι δεν πρεπει να εξαρτασαι απο κανεναν ουτε οικομομικα, ουτε συναισθηματικα...και μαλλον εκει ειναι η δικη μου εξαρτηση..
    Τοσα χρονια εμαθα να προχωραω μονο εφοσον οι κινησεις μου εγκρινονται απο τους γονεις μου...το συνδρομο του καλου παιδιου μαλλον...
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Eνταξει , Μαντυ, αλλαζει αυτο ..............καταλαβαινω τι εννοεις με το συνδρομο του καλου παιδιου αλλα οι γονεις , δεν παυουν ναναι ανθρωποι , με τις ανθρωπινες αδυναμιες τους , οσο ομως τους δινεις θαρρος ,τοσο θα αποθρασυνονται .......αυτο δεν ισχυει για ολους τους γονειος ,αλλα για τους περισσοτερους ..............

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234