Results 1 to 14 of 14
Thread: ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
-
31-03-2017, 04:26 #1
ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Καλησπέρα σας.Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα την άποψή σας σε ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό.Είχα μια σχέση κάποιων μηνών με ένα παιδί 5 χρόνια μικρότερό μου.Ξεκινήσαμε σχέση πολύ γρήγορα θέλοντας και οι δύο μια σοβαρή σχέση.Εκείνος υποτίθεται ότι είχε μια σχέση 2,5 χρόνων η οποία τον πλήγωσε και τον παράτησε και πήγαινε από εδώ και από εκεί μέχρι να βρεί κάποια να αξίζει.Θεώρησε ότι εγώ είμαι αυτή και άρχισε να μου πλέκει το εγκώμιο για το πόσο καλή είμαι από το πρώτο ραντεβού.Τα έλεγε τόσο γρήγορα σαν τα είχε μάθει απ'έξω ένα πράγμα κάτι που με παραξένεψε όπως και ότι όταν πήγε να πληρώσει τα ποτά μας και έβγαλε αρκετά χρήματα από την τσέπη του και μου τα έδωσε στο χέρι να πληρώσω εγώ χωρίς καλά καλά να με ξέρει.Η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψαν και μου χτύπησαν ένα καμπανάκι αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ενθουσιάστηκα μαζί του σαν καινούργια γνωριμία που ήταν.Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά,αλλά μετά από λίγο καιρό αρχίσαμε να έχουμε θέματα κυρίως στο σεξουαλικό κομμάτι γιατί από ότι φάνηκε ο τύπος ήταν άσχετος.Έκανε τα βασικά κι αυτά με το ζόρι και τις πιο πολλές φορές τον πλησίαζα εγώ ερωτικά ενώ εκείνος μόνο αν πέφταμε να κοιμηθούμε.Όλα αυτά με ξενέρωναν αλλά προσπαθούσα μήπως διορθωθεί.Επειδή μέναμε σε κοντινές πόλεις και όχι στην ίδια και το μεγαλύτερο κομμάτι της επικοινωνίας μας ήταν μέσω τηλεφώνου,αυτό και κάτι άλλα ψιλοπροβλήματα μεταξύ μας με έκαναν να νιώθω μόνη μου και να μην του μιλάω πολύ γλυκά.Εκείνος από τον πρώτο μήνα γνωριμίας έταζε γάμους στο μέλλον,προσπαθούσε να με πείσει να κάνουμε παιδί από την αρχή της σχέσης,έκανε μελλοντικά σχέδια για μας,ήθελε κοινώς να με παντρευτεί στο μέλλον.Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι βιάζεται και ότι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο έχοντας περάσει ήδη μια σχέση με έναν τύπο ο οποίος έταζε τα ίδια από την αρχή και τα ήθελε σύντομα και στο τέλος αποδείχτηκε ψυχοπαθής με την βούλα.Κατάφερα να απαλλαγώ μετά από πολύ καιρό από εκείνον και κάθε μορφή ψυχολογικής και σωματικής βίας που βίωσα.Ένα άλλο θέμα που είχαμε ήταν ότι δεν ήταν δοτικός.Τον καιρό που ήμασταν μαζί δεν μου είχε πάρει έστω ένα λουλούδι σαν ένδειξη των συναισθημάτων που είχε για μένα ενώ εγώ του έπαιρνα έστω κάτι μικρό όποτε το ένιωθα πράγμα που με πείραξε και το εξέφρασα.Με κατηγόρησε ότι δεν έχω υπομονή μόλις του εξέφρασα το παράπονό μου,ότι είχε σκοπό να μου πάρει κάτι στο μέλλον και με σύγκρινε με μία πρώην η οποία τον κατηγόρησε για τσιγκούνη όταν της πήρε ένα λουλούδι.Τελικά το λουλούδι μου το πήρε την μέρα που κατάλαβε ότι ήθελα να τον χωρίσω επειδή του το ζήτησα εγώ.Εκείνη τη μέρα του εξέφρασα όλα μου τα παράπονα,για όλα κατηγόρησε εμένα και μετά από ώρες παραδέχτηκε τα λάθη του μάλλον για να μη φύγω.Μου ζήτησε ευκαιρία για να επανορθώσει κι εγώ του την έδωσα για να δώσουμε χρόνο και στου δυό μας.Τον καιρό που ήμασταν μαζί με γέμιζε γλυκόλογα του τύπου τι ωραία γυναίκα έχω,μετά από σένα έκλεισα σαν άντρας,ότι δεν θα βρεί άλλη σαν εμένα και μου ζητούσε να μην τον αφήσω αρκετές φορές.Επίσης κοιτούσε να μου κάνει κατανοητό ότι με βλέπει σοβαρά και ότι μόνο εκείνος νοιάστηκε πιο πολύ από όλους τους πρώην για μένα.Ενα άλλο που είχε ήταν ότι κλαιγόταν για τα οικονομικά του και έλεγε θέλω να αγοράσω το ένα και το άλλο με αποτέλεσμα επειδή τον ήθελα και είμαι καλή να του τα αγοράζω εγώ.Επίσης στερούμουνα φαγητό εγώ για να παίρνω και να του φτιάχνω γλυκά που του άρεσαν καθώς επίσης του δάνεισα χρήματα για να φτιάξει το αμάξι του γιατί είχε ένα ατύχημα γα να μπορεί να έρχεται να με βλέπει γιατί εγώ ακόμη δεν έχω μέσο και κινούμαι με τα μέσα.Τελικά μια μέρα πάνω στην κουβέντα ειπώθηκαν τα προβλήματα που είχαμε(επικοινωνία και σέξ) με αποτέλεσμα να χωρίσουμε.Βρεθήκαμε να μιλήσουμε και να μου δώσει κάποια χρήματα και κατέληξε να μου πεί ότι εγώ δεν τον ήθελα.Ζήτησε να αφήσουμε λίγο διάστημα να περάσει και μπορεί να τα ξαναβρίσκαμε και να βρεθούμε καμία μέρα σπίτι μου να δούμε ταινία και καλά όπως κάναμε σαν ζευγάρι.Για κάποιες μέρες κρατήσαμε επικοινωνία και μου ζήτησε κάποιες μέρες να σκεφτεί και μετά άλλες 2 και θα μου απαντούσε γιατί δεν ήθελε να το μετανιώσει.Τελικά δεν πήρε και όταν τον πήρα μετά από μία εβδομάδα είπε ότι θα με έπαιρνε εκείνος μία από εκείνες τις μέρες για να μου πεί να προχωρήσω με τη ζωή μου,ότι δεν του μιλούσα καλά στο τηλ,μέχρι ότι του τα έπρηζα με τα προβλήματά μου μου είπε στο τέλος.Με κατηγόρησε για πολλά ενώ όσο ήμασταν σε σχέση δεν είχαμε κανένα θέμα πέρα από το σεξουαλικό κατά τη γνώμη του και στο τέλος μου έβγαλε όλα τα κουσούρια.Τέλος να πώ ότι δεν έχω πάρει παρά ελάχιστα χρήματα από τα χρωστούμενα κι αυτά με το ζόρι λέγοντας μου χίλιες δύο δικαιολογίες,μου είπε ότι όσα έκανα για εκείνον ήταν λίγα και ότι ήμουνα η μόνη γυναίκα στην οποία είπε τόσα λόγια και ότι έδειχνε το ενδιαφέρον του όταν ερχόταν να με δεί πιο πολλές φορές και πλήρωνε για να μη βαρύνει οικονομικά στις εξόδους μας.Να αναφέρω επίσης ότι λίγες μέρες πρίν χωρίσουμε δήλωνε ερωτευμένος και μετά από 5 μέρες ούτε καν του έλειπα,του τέλειωσε όπως μου είπε.Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν κατάφερε να με γεμισει τυψεις και ενοχές για τον χωρισμό μας και εδώ και καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου και τη ζωή μου.Αναγκάστηκα να πάω μέχρι και σε ψυχολόγο η οποία μπορώ να πώ ότι ήταν χάσιμο χρόνου και χρημάτων γιατί το μόνο που μου είπε είναι ότι πρόκειται για έναν ελεγκτικό άνθρωπο όπως ήταν και ο ψυχοπαθής που είχα και παραξενεύτηκε που ήμουν έξυπνη και τέλειωσε νωρίς.Αυτό που θέλω εγώ να με βοηθήσετε είναι κάτι απλό.Πιστεύετε ότι όντως ήμουν λίγη γι αυτόν τον άνθρωπο μετά από αυτά που σας είπα και πώς γίνεται να ζητάς από τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι έβλεπες σοβαρά την ίδια μέρα του χωρισμού να βρίσκεστε διαφορετικά?Τέλος πως γίνεται να λές ότι σε πρήζει ο σύντροφος σου ενώ πρέπει να είστε μαζί και στα καλά και στα κακά.Πόσο νοιάζεσαι γι'αυτόν για να το λές αυτό?Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα.
- 31-03-2017, 09:35 #2
καλημερα.
με μπερδεψες βρε βασια.
ΕΚΕΙΝΟΣ ζητησε χρονο να σου πει τι θα κανει?
εγω ειχα καταλαβει οτι ΕΣΥ τον χωρισες!
τι χρονο ζητησε δηλαδη, να σου πει αν δεχεται να χωρισετε?
στο χερι του ηταν?
κι οι 'ενοχες" του τιτλου σου, που κολλανε τελικα?
για τα λεφτα δεν το συζηταω, τρομερες μιζεριες και πολυ ξενερωτικες. απαραδεκτος...
να ζητησεις ολα τα λεφτα που του δανεισες για το αμαξι του. αφου δεν ηταν δωρο, επρεπε απο μονος του να τα εχει επιστρεψει ηδη.
31-03-2017, 18:56 #3
31-03-2017, 20:42 #4
εσυ γεμισες τον εαυτο σου τυψεις και οχι αυτος.
εσυ διαλεξες και τον προηγουμενο που αποκαλεις ψυχοπαθη.
αλλη φορα να εισαι πιο σοφη και να κανεις καλυτερες επιλογες.
ξερω δεν μπορεις να το κανεις αν μπορουσες θα το ειχες κανει, συνεχισε με καποιο ψυχολογο δεν ειναι χασιμο χρονου, εχεις δυσκολιες που δεν μπορεις μονη σου να αντιμετωπισεις, το καταλαβαινει ο καθενας αυτο οταν ρωτας,Πιστεύετε ότι όντως ήμουν λίγη γι αυτόν τον άνθρωπο μπλα μπλα μπλα
31-03-2017, 23:50 #5
Ποσο καιρό έχετε να μιλήσετε δηλαδη?
01-04-2017, 06:11 #6
Καλησπέρα σας.Remedy το κατάλαβα ότι σε μπέρδεψα.Στην αρχή τον χώρισα εγώ γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του κι εκείνος με παρακάλεσε να του δώσω ευκαιρία γιατί με ήθελε.Την έδωσα γιατί ακόμη ένιωθα αλλά μετά από λίγες μέρες μετά από διαφωνία το λήξαμε απο κοινού.Εκείνος όμως μου άφηνε παραθυράκια του τύπου να δώσουμε λίγο χρόνο και στους 2 μας να σκεφτούμε,μετά έλεγε ότι ήθελε να αποφασίσει μόνος του και να μου πεί,μου ζητούσε άλλες 2 μέρες χρόνο...κοινώς έπαιζε με εμένα και την υπομονή μου.Οι ενοχές είναι για το γεγονός ότι εκείνος κατηγόρησε εμένα για την συμπεριφορά μου μέσα στη σχέση και τη λήξη της ενώ εκείνος ήθελε να βγεί λάδι...δηλαδή κατάφερε να μου περάσει το ότι εγώ ήμουν ο καλός που σε έβλεπα σοβαρά σαν σχέση κι εσύ η ηλίθια που με έδιωξε.Νikos2 σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου για να μου απαντήσεις.Πιστεψέ με ότι αν ήξερα από την αρχή με τι έμπλεκα δεν θα ασχλιόμουνα καν.Απλά έχω μάθει να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους.Όσο γι αυτό που λές για την ψυχολόγο δεν με βοήθησε ίσα ίσα που με ειρωνεύτηκε με ερώτηση του τύπου τι κάνεις εδώ ενώ ξέρεις τις απαντήσεις οπότε ναι για μένα ναι ήταν χάσιμο χρόνου.Τι να κάνουμε εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των δυνατών όπως εσύ για να το αντιμετωπίσω γι αυτό και μπήκα στη διαδικασία να το κάνω.Δεν πιέζω κάποιον εδώ μέσα να μου απαντήσει με το ζόρι.Lessing τα καμπανάκια τα έβλεπα αλλά τα προσπερνούσα δυστυχώς κοιτώντας τα καλά στοιχεία.Συνειδητοποίησα μετά από όλα αυτά ότι πρέπει πάντα να ακούμε το ενστικτό μας.Όσο για τα χρήματα remedy ήταν δανεικά και ενώ του τα ζήτησα με πολλούς τρόπους λέει ότι δεν έχει και προσπαθεί να βρεί.Αποφεύγει να με πάρει τηλ και η επικοινωνία του είναι μέσω ίντερνετ.Θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενα του να με έχει ξεχρεώσει και δεν μου έδωσε ούτε τα μισά.Υποσχέθηκε να μου βάλει χρήματα προχθές σε λογαριασμό και πήγα και δεν βρήκα τίποτα.Κοινώς με δουλεύει και δεν ενημερώνει.
04-04-2017, 05:32 #7
Πες του θα έρθω στον πατέρα σου να ζητήσω τα λεφτά.
04-04-2017, 07:37 #8
κοιτα, εφοσον τωρα η επικοινωνια ειναι στο επιπεδο του να τον κυνηγας για τα λεφτα που σου χρωσταει και να κρυβεται, μην το σκεφτεσαι καν. δεν αξιζει τον κοπο σου...
οντως, αν μπορεις καπως να τον πιεσεις για τα χρηματα ζητωντας τα απο τους δικους του, καντο.
κατα τα αλλα, εξακολουθω να μην βλεπω τοζορι και τις ενοχες.
ΕΣΥ καταλαβες οτι δεν σου κανει και τον εστειλες, υπαναχωρησες για λιγο και τελικα παλι το ληξατε ΜΑΖΙ, τι σημασια εχει που προσπαθει να σου δημιουργησει ενοχες?γιατι παιρνεις το μπαλακι αυτο?
ας προσπαθει οτι θελει. εφοσον δεν σου κανει ο τυπος, δεν σε αφορα τι προσπαθει.
οσο για τις αναβολες και τα παρακαλια, πιθανον να μην μπορει με τπτ να μεινει μονος και να προσπαθουσε να βρει την επομενη, τι να πω.
06-04-2017, 02:34 #9
Κορίτσια καλησπέρα.Θεωρώ το να ζητήσω τα χρήματα από τους δικούς του είναι λίγο κάπως,πρώτον γιατί απ'ότι ξέρω δεν γνωρίζουν τίποτα ότι του δάνεισα και δεύτερον γιατί μένουμε σε διαφορετική πόλη και αν πάω εκεί να τον αντιμετωπίσω σίγουρα δεν θα βγάλω άκρη.Είναι ενήλικας και θα έπρεπε από μόνος του να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του πράγμα το οποίο δεν έκανε και δεν ξέρω αν θα κάνει στο μέλλον.Remedy αυτο που καταλαβα είναι αυτό που λές ότι ο τύπος δεν ήθελε εμένα απλά δεν άντεχε τη μοναξιά του και γι αυτό ήταν και παρέμενε μαζί μου.Το ανέβαλε μήπως και δεν βρεί κάτι για να ξαναγυρίσει σε εμένα.Γι αυτό στο τέλος μου είπε ότι δεν έχω υπομονή και συνεχώς μου επαναλάμβανε να μην τον αφήσω.
06-04-2017, 07:41 #10
ναι, καπως ετσι το σκεφτομαι.
δεν ξερω αν ξεκινησε ετσι, αλλα ο τροπος που προσπαθουσε να το τελειωσει, αυτο δειχνει.
φυσικα και σαν ενηλικος εκεινος ειναι υπευθυνος για τις υποχρεωσεις του.μονο που δεν λειτουργει σαν ενηλικος, αλλα σαν παιδακι και κρυβεται. αν ειναι παιδακι, πηγαινε στην μαμα του...
η κινηση με τους γονεις δεν ειναι για να παρεις τα λεφτα σου πισω, αλλα για να καταλαβει οτι δεν παιζεις το παιχνιδακι του των αναβολων, του κρυφτου και της κοροιδιας και για να τον εκθεσεις.
φυσικα, θα σε βρισει.
ας σε βρει να σε βρισει. μην εμφανιζεσαι μετα.
12-04-2017, 02:17 #11
Καλησπέρα.Τελικά ζήτησα τηλεφωνικά τα χρήματά μου και πήρα την ίδια απάντηση ότι δεν έχει.Επισκέφθηκα ξανά σήμερα ψυχολόγο και μου είπε ότι θα πρέπει να μην παίρνω τόσο σοβαρά τι λένε οι άλλοι και κατά τη γνώμη της το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το είχε εκείνος που δεν μου πρόσφερε όσα ήθελα.Το μπαλάκι με τις ενοχές το πήρα γιατί νόμιζα ότι είχα κάτι καλό και το έδιωξα από δικά μου λάθη.Το ερώτημα είναι αν και χαζό πως γίνεται να με βλέπει μελλοντικά κάποιος ο οποίος μου ζητάει τη μέρα που χωρίσαμε να βρεθούμε καμιά μέρα για ταινία σπίτι μου και να με έχει σε αναμονή λέγοντας ότι δεν με θέλει για σχέση αλλά για οτιδήποτε άλλο.Αυτό μου δείχνει ότι ήθελε μόνο σέξ απλά το κάλυπτε από την αρχή με ταξίματα για μέλλον γιατί ήξερε ότι δεν θα το δεχτώ.
12-04-2017, 08:35 #12
12-04-2017, 09:32 #13
Δεν ξέρω για τι ποσό μιλάμε και τι ηλικία έχεις, αλλά αν έχεις καμία φίλη δικηγόρο πες της να τον πάρει αυτή τηλέφωνο για τα λεφτά και να τον απειλήσει ότι αν δεν στα δώσει θα ξεκινήσει διαδικασίες. Εσένα πλέον δεν σε φοβάται καθόλου και θεωρεί ότι αν σου λέει δεν έχω αρκεί. Πρέπει να νιώσει ότι κάποιος με μεγαλύτερη εξουσία τον πιέζει.
13-04-2017, 01:22 #14
Remedy έχεις απόλυτο δίκιο.Εκτός από δειλός που δεν σήκωσε τηλέφωνο να με πάρει για να μου πεί έστω ότι δεν έχει τα χρήματα με κορόιδεψε ότι θα έβαζε χρήματα εδώ και δύο εβδομάδες ενώ δεν έβαλε τίποτα.Να βοηθήσω τη σχέση μας ήθελα και κατέληξα να ζητιανεύω τα λεφτά μου.Melissa δεν θέλω να αναφέρω το ποσό αλλά με αυτά τα χρήματα εγώ βγάζω τα έξοδα σχεδόν ενός μήνα.Θα κάνω κι αυτό με την δικηγόρο μήπως πιάσει.Κελεπούρι όπως το είπες...Όχι μόνο πήρε τα χρήματα και δεν τα επιστρέφει,κι όσα επέστρεψε το έκανε με το στανιό,όχι μόνο του ήταν λίγα όσα έκανα,μου έταζε μέλλον και μόλις χώρισα έλεγε να ρθώ καμιά μέρα σπίτι για ταινία,δεν σε θέλω για σχέση αλλά για φίλη και ότι άλλο σε θέλω...Πώς μετατρέπεις σε μία εβδομάδα τον "έρωτα" που έλεγε ότι μου είχε σε καμιά ξεπέτα σόρυ κι όλας?Τόσο παραμύθι έφαγα η ηλίθια???