Ιερεας πυροβολησε και σκοτωσε δυο σκυλια!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εχω κοτετσι και ξερω πολλες φορες μας εχουν πνιξει σκυλια κοτες, τα σκυλια ορμανε πνιγουν οσες μπορουν και μετα καθονται και μπωρει να φανε καμια, μεγαλη πληγει τα αδεσποτα σκυλια αυτη που τα παρατανε φταινε.....
    και πως μπαινουν
    στην περιφραξη τα σκυλια? εχουν κλειδια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ετσι ακριβως, πριν λιγο καιρο ο λιαγκας δεν ειπε μια δημοσιογραφο βαμπιρ η κατι τετοιο και του εκανε μηνυση και εξαφανστηκε ως να περασει το αυτοφωρο δεν εκανε εκπομπη κτλ;;;ετσι γινεται
    σου διαφευγει
    μια "μικρη" λεπτομερεια.
    για να σε συλλαβουν, πρεπει να κατηγορεισαι για κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
    η πραξη του πα΄πα και παρανομη ηταν και μαρτυρες αυτοπτες υπηρχαν οτι εγινε.
    τα υπολοιπα στον εισαγγελεα...
    ΦΥΣΙΚΑ και ειναι παρανομο να συκοφαντει την δημοσιγραφο, γι αυτο και κρυβοταν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και πως μπαινουν
    στην περιφραξη τα σκυλια? εχουν κλειδια?
    η πιθανοτητα να ξεκλειδωνουν οι κοτες για να μπουν οι σκυλοι δεν σου περασε απο το μυαλο ε;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=zZE8M7kN5ls

Senior Member
    ετσι ακριβως, πριν λιγο καιρο ο λιαγκας δεν ειπε μια δημοσιογραφο βαμπιρ η κατι τετοιο και του εκανε μηνυση και εξαφανστηκε ως να περασει το αυτοφωρο δεν εκανε εκπομπη κτλ;;;ετσι γινεται
    Αν εγώ πάω και σου κάνω καταγγελία ότι πάτησες ένα μυρμήγκι θα έρθουν να σε συλλάβουν;; Μάντεψε γιατί... γιατί δεν υπάρχει νόμος που να λέει οτι είναι παράνομο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Τα χω διαβασει ολ αυτα!γιατι τα εκρυψε απο την στιγμη που του επιτεθηκαν?γιατι δεν λεει οτι του επιτεθηκαν?αθωος μπορει να βγει,πλεον ολα γινονται σε αυτη τη χωρα,λεφτα να εχεις!!
    Πολύ σωστά....Μόνο όποιος είναι ένοχος τρέχει να το κρύψει. Και υποτίθεται ότι υπηρετεί μία θρησκεία που έχει πάνω από ένα Άγιο προστάτη των ζώων

Senior Member
    ρε δεν εχω διαβασει οσα λετε γιατι δεν ειχα χρονο!! θα πω το εξης!
    να καει στην κολαση ο παλιανθρωπος που πειραξε δυο πλασματα του ΘΕΟΥ!
    ο.τι κ να ηταν , οπου κ αν μπηκαν δεν ειχε κανενα δικαιωμα να αφαιρεση την ζωη τους!
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Κ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
    ντροπη,αηδια κ αισχος!!!!! κανονικα θα επρεπε να τον καθειρεσουν τον αληταρα!!!!!!!
    ο.τι κ να πω λιγο θα ειναι!!

Senior Member
    η πιθανοτητα να ξεκλειδωνουν οι κοτες για να μπουν οι σκυλοι δεν σου περασε απο το μυαλο ε;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=zZE8M7kN5ls
    Τι ειπες τωρα ρε φιλε??οι κοτες να ξεκλειδωνουν???χαχαχαχα,ντα ξ,δεν παιζεσαι!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Banned
    εχουμε 2 σκυλια στην γειτονια μας που είναι λιγο ζαβα... πριν μερικες μερες δεν ξερω πως βγηκαν από την αυλη και μου ορμηξαν... τελευταια στιγμη πριν πεσουν πανω μου τα φωναξε το αφεντικο τους και φυγαν... ειλικρινα παντως αν καναν πως δαγκωνουν θα τα στραγγαλιζα με τα ιδια μου τα χερια.. ξερω ότι δεν φταινε τα σκυλια για το ότι γιναν όπως γιναν αλλα οι συμπεριφορά των αφεντικων τους...
    αλλα ειλικρινα ημουν ετοιμος και θα τα εστελνα στον αγυριστο

Senior Member
    πρεπει να τα πιασεις απο το λουρι που εχουν στον λαιμο απο το πανω μερος και να αρχισεις να σφιγγεις δεν ειναι ευκολο παρα μονο αν εκεινη την στιγμη δαγκωνουν καποιον αλλο. καλο ειναι να το καβαλησεις κιολας γιατι ετσι θεωρει οτι εισαι δυνατοτερος του

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ενα καλό ξυλοφόρτωμα θα του έκανε καλό! Είναι η καλύτερη ποινή!
    Ωωω , Γιαννη , απ το στομα μου το πηρες , συμφωνω με τα ξυλοφορτωματα , πολυ κοσμος θελει ενα γερο χερι ξυλο , αλλα ..........απαγορευεται , θα σε τρεχουν μετα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    !!!!! κανονικα θα επρεπε να τον καθειρεσουν τον αληταρα!!!!!!!
    !!
    Καθαιρεσουν η καθαρισουν ? και τα δυο ενδεικνυνται.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε δεν εχω διαβασει οσα λετε γιατι δεν ειχα χρονο!! θα πω το εξης!
    να καει στην κολαση ο παλιανθρωπος που πειραξε δυο πλασματα του ΘΕΟΥ!
    ο.τι κ να ηταν , οπου κ αν μπηκαν δεν ειχε κανενα δικαιωμα να αφαιρεση την ζωη τους!
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Κ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
    ι!!

Εδω ανξιους , εχω τν εξης ερωτηση , ειναι νομιμοτατο να σκοτωνεις πουλια , λαγους , περδικες κλπ. αμα εισαι κυνηγος , εχουμε 400.000 κυνηγους , κι εγω υπηρξα κυνηγος , αλλα δικαιολογουμαι λογω του νεαρου της ηλικιας , κυνηγουσα απο τα 16-23 ,μολις καταλαβα οτι εγληματω , δεν ξανασκοτωσα τιποτα , μαλλον μολις πηρα γατο και καταλαβα οτι ειναι ψυχουλες τα ζωακια ........σε τι διαφερουν οι κυνηγοι , ενηλικες μαλιστα , απο τον ιερεα ? γιαμενα σε τιποτα , κοινοι εγκληματιες του ποινικου δικαιου ειναι ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Συγκεκριμενα σε μια φιλη μου μπηκαν στο σπιτι της κ ηταν μεσα!της πηραν οτι χρυσαφικο ειχε κ δεν φτανει αυτο χτυπησαν κ το μωρο που εκλαιγε(9 μηνων)νταξ κ εγω αν ειχα οπλο θα τους σκοτωνα!
    Εγω ειμαι οπλισμενος σαν αστακος , εχω 4 καραμπινες , και δεν θα διστασω νανοιξω πυρ, σε οποιον μπει στο σπιτι μου .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλά μη τα λέμε κι όλα καλά για το εξωτερικό. Στην Αμερική άνθρωπο σκοτώνουν για πλάκα άμα μπει στην αυλή τους μέσα και δεν τρεχει μια... ευτυχώς δεν είμαστε Αμερική.
    ...
    Οχι δα , δεν ειναι ετσι , πρεπει ναποδειξεις οτι απειλειτο η ζωη σου , η αλλος ειχε οπλο , δλδ ησουν σε αυτοαμυνα , δεν μπορεις να πυροβολεις αδιακριτως , η ηταν μες το σπιτι σου .............προτιμω αυτο τον νομο , παρα το Ελληνικο , που δεν ισχυει η αυτοαμυνα , περασαν οι εποχες που κυκλοφορουσες αμεριμνος , απαγορευται ρητως να πυροβολησεις ανθρωπο , ας ειναι μες τοι σπιτι σου , η σε απειλει , ισχυει το οτι πρεπει το οπλο σου ναναι υποδεεστερο του εισβολεα , δλδ αν ειχε μαχαιρι , εσυ μπορεις να τον κοπανησεις μενα λοστο η κατι παρομοιο , , αν ειχε οπλο , μπορεις να τον αντιμετωπισεις μενα μαχαιρι , αν κι δυο ειχατε οπλα , και τον σκοτωσεις , τοτε πας δικασιμο , οποτε καλυτερα να εξαφανισεις το πτωμα .....θελει ενα γερο update ο νομος αυτος .....εγω εχω ηδη σκεφτει που θα ξεφορτωθω το πτωμα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    .... αν ειχε οπλο , μπορεις να τον αντιμετωπισεις μενα μαχαιρι , αν κι δυο ειχατε οπλα , και τον σκοτωσεις , τοτε πας δικασιμο , οποτε καλυτερα να εξαφανισεις το πτωμα .....θελει ενα γερο update ο νομος αυτος .....εγω εχω ηδη σκεφτει που θα ξεφορτωθω το πτωμα .......
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα !!!
    ειναι λιγο τρομακτικο το οτι εχεις σκεφτει τετοια εξελιξη, παντως..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast