Κλονίζεται η πίστη μου.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 94
    Senior Member
    οπως ειπα αυτα ισχυουν μετα απο δικο μου ψαξιμο....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι Θεος Αγαπης γιαυτο και η θρησκεια μας ειναι η πιο δυνατη και καλο ειναι να την εκμεταλλευομαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    γεια σου λοιπον η επαφη με την αληθεια ειναι μια οδυνηρη διαδικασια διοτι θα πρεπει να ξεχασεις αυτα που σου εχουν διδαξει.....εγω δεν ειμαι εδω για να σε καθοδηγησω και να σε επηρεάσω αλλα για να σου πω αυτα που εχω διαπιστωσει εγω μεσα απο πολυ ψαξιμο το οποιο αν θελεις το δεχεσαι αν οχι δεν πειραζει.....διοτι να ξερεις καμια φορα οι ανθρωποι στο ακουσμα της αληθειας μπορει να σοκαριστουν τοσο ωστε να την απορριψουν....
    Την αλήθεια την αισθάνεσαι δεν την κατανοείς...
    Δεν την κατανοείς γιατί δεν έχεις την δυνατότητα από κατασκευής,ως αντιληπτικό όν....
    Πάντα μέσα στην πλάνη θα ζούμε....απλά θα αντικαθιστούμε την μια πλάνη με μιά άλλη.
    Αυτό που μετράει είναι η συναισθηματική απολαβή, το τι θα αισθανθούμε...αυτό είναι deception free.

Οι σκοτεινες δυναμεις βλεποντας την προθυμια του κοσμου να ξυπνησιε ακοουγοντας τα λογια του Χριστου περι του Αληθινου Θεου και να σωθει μεσω αυτου πηγαινοντας στον Αληθινο Πατερα και θελοντας να κανουν τον ανθρωπο δεσμιο της υλης προσπαθησαν να αφανισουν οτι μπορουσαν ή να διαστρευλωσουν την αληθεια του οριζοντας τον στα ευαγγελια ως το ρολο του Κριτη.....
    τελος τα αρχικα διδαγματα μπορουν να αποκατασταθουν με την φανερωση της Αληθειας αλλα οι σκοτεινες δυναμεις του κοσμου τουτου παλι θα βρουν τροπο να σε μπερδεψουν........
    Αυτό με τις σκοτεινές δυνάμεις να το προσέξεις,μπορεί να εξελιχθεί σε ψύχωση και διωκτικό παραλήρημα
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    μπα δεν νομιζω να εξελιχθει σε ψυχωση γιατι πολυ απλα ολα αυτα ειναι αορατα χαχαχα.....

λεγοντας σκοτεινη δυναμη εννοω τον αρχων του κοσμου τουτου που οπως λεει ο Ιησους ειναι ο Εωσφορος γιαυτο και παμε κατα διαολου......
    γιατι εχουμε χασει την αληθεια, το Χριστο........

επισης σκοτεινη δυναμη θεωρουνται και προσωπα εξουσιας τα οποια ελεγχουν την ανθρωποτητα οπως τραπεζιτες, κυβερνητες, ατομα υψιλων θεσεων.......γνωριζεις τους Ιλλουμινατι? και τι εχουν ορισει ως μελλον της ανθρωποτητας? ε σχεδον το εχουν πετυχει
    γνωριζεις ποσα ατομα εχουν προσπαθησει να αφυπνισουν την ανθρωποτητα και να πουν αληθειες και ως δια μαγειας εχουν δολοφονηθει?

μην σε σκαλωνει η λεξη σκοτεινη δυναμη εδω υπαρχουν πολλα ταμπου........
    δυστυχως οπως υπαρχει το καλο υπαρχει και το κακο πως να το κανουμε......

Senior Member

λεγοντας σκοτεινη δυναμη εννοω τον αρχων του κοσμου τουτου που οπως λεει ο Ιησους ειναι ο Εωσφορος γιαυτο και παμε κατα διαολου......
    γιατι εχουμε χασει την αληθεια, το Χριστο........

επισης σκοτεινη δυναμη θεωρουνται και προσωπα εξουσιας τα οποια ελεγχουν την ανθρωποτητα οπως τραπεζιτες, κυβερνητες, ατομα υψιλων θεσεων.......γνωριζεις τους Ιλλουμινατι? και τι εχουν ορισει ως μελλον της ανθρωποτητας? ε σχεδον το εχουν πετυχει
    Ωραία...Λοιπόν,λάθος μου που χρησιμοποίησα το ''μπορεί να εξελιχθεί''.
    Χρειαζόμαστε δραστικά μέτρα...
    Για αρχή quetiapine 200mg κάθε βράδυ, και πράττουμε αναλόγως :P
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Μαρουλι εγω δε προσπαθω να σωσω τον κοσμο ειναι δουλεια του εφ μπι αι μου βαζουν κατι στον καφε κ λεω αληθεια δεν θελω να λεω αληθεια εχω προβληματα δεν θελω αλλα εχουν τεχνολογια απιστευτη αμα θελουν καπωσ το κανουν και μαθαινουν τι ξερεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αυτα που ξερω εγω ειναι απο δορυφορο μπορουν να σε σκοτωσουν με αεροπλανακι ρομποτ επισησ απο σμαρτφοουν με το κλικ που θα κανεισ ξερουν τι κανεισ και τελοσ κατι κανουν στο σωμα κ βλεπουν ολη τη ζωη σου ασχετα τι λεσ και τι δε λεσ και τι κανεισ

Senior Member
    Τα ειδαν αυτα το 2011 κ μετα εγινε τησ ποπησ μεχρι το 18

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ωραία...Λοιπόν,λάθος μου που χρησιμοποίησα το ''μπορεί να εξελιχθεί''.
    Χρειαζόμαστε δραστικά μέτρα...
    Για αρχή quetiapine 200mg κάθε βράδυ, και πράττουμε αναλόγως :P
    Καλή επιτυχία λοιπόν... η ιδέα ότι δεν υπάρχει θεός, είναι κι αυτό μια ψύχωση.

Senior Member
    Τοννι οι μπατσοι σκοτωσαν τουσ μισουσ ψυχικα ασθενεισ στη θεσσαλονικη κι ηρθε το εφ μπι αι με εντολη τσιπρα εγω εζησα γτ ειχα παει στρατο

Senior Member
    Μασ κανανε βασανιστηρια

Senior Member
    Χουντα εχουμε

Senior Member
    και το εφμπιαι σκοτεινη δυναμη ειναι.....και ολα αυτα που λες ελις στεκουν καπως μιας και το βιοτσιπ με το οποιο θα ελεγχουν τα παντα ετοιμαζεται να εφαρμοστει.....
    δλδ ποση πια χειραγωγηση

εσυ γιοκο πως σε λενε τελος παντων συνεχισε να ζεις υπνωτισμενος και απολυτα χειραγωγημενος απο τα υλιστικα προιοντα που αργοτερα μπορει να σε κανουν και ζομπι.........

Senior Member
    Φιλε εμενα μου καναν βασανιστηρια δυο φορεσ δεν ηξερα οτι τουσ αλλουσ τουσ σκοτωνουν εγω νομιζα μονο εμενα γι αυτο τα γραφω για να ξερουν τι κανει η κυβερνηση εγω για να καταλαβεισ δεν ξερω που ειμαι απο το ξυλο

Senior Member
    Ενημερωνω γενικα αυτα που ακουω τα γραφω γυρναω ολη μερα

Senior Member
    Χουντα εχουμε και δεν ξερω ποιοσ ειναι ο πρωθυπουργοσ

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast