Results 16 to 30 of 31
-
07-04-2017, 06:04 #16
έκανα μαγνητική στο κεφάλι και αλλεπάλληλα ηλεκτρομυογραφήματα.. Είχα πάρει παραμάζωμα τους νευρολόγους νομίζοντας ότι έχω ΣΚΠ...μουδιάσματα είχα και έχω σε 2-3 στάνταρ σημεία και άλλα που είναι διάσπαρτα...είχα επίσης δεσμιδώσεις σε όλο το σώμα, πρόσωπο και στη γλώσσα...είχα ζαλάδες στιγμιαίες και πονοκεφάλους δυνατούς (πολλούς μέσα στη μέρα) που κρατούσαν δευτερόλεπτα και περνούσαν...θολή όραση από το αριστερό μάτι για 4 μηνάκια περίπου...θες να αναφέρω κι άλλα?
Ταλαιπωρήθηκα 2 μιση χρόνια με νοσοφοβία...μέχρι και στην εγκυμοσύνη μου ήμουν νοσοφοβική...μη σου πω χειροτέρεψα...
Συμβουλή: αφού έκανες τις απαραίτητες εξετάσεις, τώρα βάζεις STOP, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!! Σώσε τον εαυτό σου και πάψε να βγάζεις λάθος τους γιατρούς επειδή δε σε συμφέρει! (αυτό έκανα εγώ, τους ακύρωνα όλους γιατί πίστευα ότι έχω σκπ και δεν το βρίσκανε)Pionier vsegda gotov!!!
- 07-04-2017, 06:08 #17
επίσης οι 7 οφθαλμίατροι τους οποίους επισκέφτηκα για το μάτι μου είπαν ότι η οπτική νευρίτιδα στην σκπ, έχει ως σύμπτωμα θολή όραση που διαρκεί για αρκετό διάστημα...δεν πηγαινοέρχεται όπως η δική μας...! επίσης΄, η οπτική νευρίτιδα αφήνει κουσούρι όταν περνάει (π.χ. αχρωματοψία, θαμπάδα μόνιμη)..
Pionier vsegda gotov!!!
07-04-2017, 06:11 #18
ακόμη: τα μουδιάσματα κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται σε καμιά κοίλη στην σπονδυλική στήλη ή στον αυχένα....από τα πιο συχνά αίτια των μουδιασμάτων είναι οι κοίλες και όχι η ΣΚΠ!!!!
Pionier vsegda gotov!!!
07-04-2017, 11:18 #19
Μαντυ μου, αυτό το διάσπαρτα δυστυχώς στην περίπτωση μου δεν ισχύει. Αριστερό πόδι εντελώς μουλιασμένο, με το ζόρι το σηκώνω και ας πο χτες και χέρι, το οποίο έχει κνησμό και το έχω ματωσει με τα νύχια μου...Δεν ξέρω τι είναι, πάντως σίγουρα δεν είναι ιδέα μου.Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου, πραγματικά μου έδωσε θάρρος. Απλά νομίζω ότι είμαι άλλη κατηγορία. Χαχα!
07-04-2017, 11:49 #20
αν ειναι μουδιασμενο το ποδι συνεχομενα επι μηνες, μπορει ακομα κ κοιλη να ειναι στην μεση οπου πιεζει τα νευρα...
ακομα κ τενοντιτιδα να ειναι.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σκλυρηνση.
Θα συμφωνησω με την προλαλλησασα που ειπε οτι πρεπει να βαλεις υποχρεωτικα STOP.. ΚΑΝΤΟ σαν ασκηση, ελεος μην ταλαιπωρεις αλλο τον εαυτο σου!!
σου ειπα επισης οτι κ αυτο να ειναι πραγματικα δεν εχεις τιποτα μα τιποτα να φοβηθεις!!
η κοπελα που εχει σκλυρηνση, σηκωθηκε ενα πρωι κ δεν εβλεπε απο το ενα ματι, την πηγαν σε εφημερευον κ κει κανανε μαγνητικη κ ειδαν καποιες εστιες.. η διαγνωση ηταν σκλυρηνση κατα πλακας, νοσηλευθηκε, πηρε κορτιζονη φουλ κ το ματι επανηλθε εντελως στο φυσιολογικο!!
μετα απο 1 χρονο παντρευτηκε, εκανε μωρακι κ τωρα κανει προσπαθειες για δευτερο μωρακι.. παιρνει κορτιζονη καθε μερα.. οκ so what?
μια χαρα ειναι χαρουμενη κ κανει την ζωη της!
δεν εχεις κατι να φοβηθεις!! ολο αυτο ειναι μια ιδεοληψια που σου εχει κολλησει..
εφοσον εγινε μαγνητικη κ ειπαν οτι δεν εχει κατι ο εγκεφαλος , τοτε το μουδιασμα το συνεχομενο ειναι κατι μυικο, νευρικο... δεν ειναι μονο η σκλυρηνση που προκαλει μουδιασματα αλλα κ αλλες πιο ηπιες καταστασεις...
επισης στην σωματομορφη διαταραχη, το συμπτωμα το βιωνουμε κιολας..
πχ αν κατσω κ σκεφτω επιμονα κ μου κολλησει οτι εχω κατι στο συκωτι, μπορει καποια σιτγμη να ξεκινησω να νιωθω πονο στην δεξια πλευρα μου, εκει που ειναι το συκωτι, αυτος ο πονος δεν ειναι αληθινος αλλα δημιουργειται απο την εντονη ιδεα,
προσεξε το αυτο κ γενικα μην το αφηνεις ετσι..προσπαθησε να το παλεψεις ψυχοθεραπευτικα κ να κανεις ο.τι καλυτερο μπορεις για να περασει αυτη η εμμονη.
07-04-2017, 12:41 #21
Θα πάω σμρ να μου γράψουν μαγνητικες. Θα τις κάνω και ΑΝ δεν είναι κατι-πιθανοτητα μικρη-, θα πάρω ριζικές αποφάσεις για αλλαγές. 1. Δουλειά, την οποία ως έχει ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, 2. πεφω με τα μούτρα να τελειώσω διπλωματική, γτ τα έχω φορτώσει σε κόκορα, 3. Με τη σχέση μου, να σκεφτώ τι γίνεται. Τον αγαπώ, τον λατρεύω, απλά ίσως λείπει ο έρωτας... Ίσως πάλι και να φταίει π τν τελευταίο χρόνο γυρναω σπίτι 11.30 ,και μόνο γκομενα δεν αισθάνομαι όταν βρισκόμαστε... Αλλά πρώτα οι μαγνητικές.
07-04-2017, 12:48 #22
Έχω σιχαθεί να γυρναω όλη μέρα από δημόσια υπηρεσία σε δημόσια υπηρεσία ΟΛΗ την Αθηνα, να πρέπει να χωσω σε έξοδα περισσότερα από ότι βγάζω, να πρέπει να ανεχτω τον κάθε ηλίθιο τζαμπατζη μέχρι τις 11.30 το βράδυ που θέλει ν κάνει τ δουλειά τ, ναξεκατιπνιαζομαι μ την κάθε κυρατσα στα ΙΚΑ και τις εφοριες. Άστα διαλα αν είμαι καλά ή θα επιλέγω τους ρυθμούς μ, ή θα πάρω να γίνω συμβολαιογράφος να μην έχω κανένα κέρατα ανάγκη.
07-04-2017, 15:21 #23
ετσι!!! αποφασιστηκοτητα!!!
εκεινον τον ερμο ομως γιατι να τον χωρισεις?????
κοιτα μετα απο πολλα χρονια σχεσης πεφτει λιγο παντοφλιαση....οκ... αλλα κ αυτο ειναι ωραιο..
να σου πω εμενα μαρεσει που γυρναω σπιτακι μας κ αραζω με την παντοφλα μου, τις πυτζαμαρες μου κ δεν χρειαζεται να το παιξω γκομενακι... οκ αν υπαρχει καλο σεξ... τι αλλο να θελεις??
07-04-2017, 17:31 #24
Κοίτα αν είμαι καλά εννοειται δε θα τον χωρίσω, τον λατρεύω! Απλώς θα τον θέσω σαν προτεραιότητα πια, και θα πάψω να αντιμετωπίζω καταστάσεις τύπου οικογένεια, υγεία, γκόμενος, φίλοι σα δεδομένες, όπως κάνω μέχρι τώρα. Βασικά λέω να πάω ευαγγελισμό που εφημερεύει να μου γράψουν τις μαγνητικές για να πάρω και μια άλλη γνώμη. Φοβάμαι λίγο, μη με μάσουν μόλις τους πω 'ότι έχει μουδιάσει η αριστερή μου πλευρά χέρι-πόδι, αλλά θα πάω και βλέπουμε. Α! Μου λεγε σήμερα ένας ταξιτζής (κλασσική αξία δωρεάν ψυχανάλυσης), ότι η γυναίκα του γείτονά του είχε σκπ και πέθανε γτ ήταν τετραπληγική, είχε παραλύσει τελείως και κατέληξε. Οκ, δεν τρομοκρατήθηκα από τη μαρτυρία του ταξιτζή, γτ εδώ που τα λέμε δε μου φάνηκε και ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου, αλλά όσο να ναι χαλάστηκα που άκουσα για μια τέτοια ιστορία(αν είναι έτσι, διότι διατηρώ πολύ σοβαρές επιφυλάξεις για την αξιοπιστία του αξιαγάπητου κατά τ' άλλα οδηγού). Πάντως, ακόμη και εγώ που είμαι σχεδόν παραληρηματική, μπορώ να πω ότι το ιντερνετ ας πούμε είναι μία τεράστια παγίδα για τον υποχόνδριο, ή τον άρρωστο, καθώς ο καθεις γράφει την π@@@@α του και μολονότι το ξέρεις, εκείνη τη στιγμή βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, ότι αυτό που διαβάζεις είναι η προσωπική εξομολόγηση του εκάστοτε συντάκτη, ο οποίος τι λόγο έχει να πει ψέματα?
25-02-2018, 18:16 #25
Και τελικά?
25-02-2018, 18:38 #26
Ηταν ιδεα τησ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-12-2018, 17:32 #27
εγω αυτο που εχεις με την ΣΚΠ, το εχω με την καρδια, βαραω τσιτες, εκτακτες συστολες, καρδιοφοβικος εν ολιγοις, κλασικα και εμενα ολοι οι δικοι μου απο ενα σημειο και μετα με εχουν στο δουλεμα, σωρεια εξετασεων, μαγνητικες κεφαλι μεση, αιματολογικες υπερηχους κοιλιας, θυροειδη, γαστρεντερολογοι, παθολογοι, ενδοκρινολογοι τα παντα, ολα κομπλε, κι εμενα ελειψη σε D μου βρηκαν, μεχρι και ηλεκτροκαρδιογραφηματα και τριπλεξ εκανα απο μονος μου, χωρις παραπεμπτικο ιατρου!!!! οταν σου λεω εμμονη ΕΜΜΟΝΗ, μετραω τους σφυγμους μου πολλες φορες στη μερα, τωρα λιγο λιγοτερο γιατι μαντεψε.... εχω εστιασει αλλου, τωρα ξυπναω μερικες φορες μες στη νυχτα με μουδιασματα στα πλευρα και μου εχει κολλησει οτι εχω πετρες στη χολη ή κατι με συκωτι, με εχει κουρασει ολο αυτο, ποτε σε υφεση, ποτε σε εξαρση τα συμπτωματα, απο ζαλαδες, εμβοες, ασταθειες, μουδιασματα, ψυχολογικες μεταπτωσεις, ευερεθιστικοτητα, νευρικοτητα φουλ, μετεωρισμους, φουσκωματα, δυσπεψιες, εχω κανει γενικα πολυ δουλεια μεσα στο κεφαλι μου, εχω δει αρκετη βελτιωση σε καποιους τομεις, πχ εχω χασει κιλα, εχω βελτιωσει την διατροφη μου, εχω κοψει τα πολλα ξενυχτια, αλλα πιστευω οτι εχω αναγκη ψυχοθεραπειεας, αν ζουμε με το φοβο μια ζωη πιστευω θα φυγουμε μια ωρα αρχιτερα απο στρες, στα λεω οντας ακομα νοσοφοβικος, τρωω σκαλωματα συνεχεια, πρεπει να βρουμε ακρη
12-12-2018, 22:06 #28
Εγώ από το άγχος είχα μούδιασμα στην αριστερή πλευρά κεφάλι πόδι χέρι. Και ταχυκαρδιες κόμπο στο λαιμό πεταριζε και το μάτι μου ούτε ΣΚΠ ούτε τίποτα ιδψ με νεύρωση και λίγο κατάθλιψη είχα. Όταν πήρα την αγωγή μου πέρασαν όλα. Κάτσε ηρέμησε μην σκέφτεσαι αρνητικά και να κάνεις το σταυρό σου να έχεις υγεία άσε τη ΣΚΠ εκεί που κάθετε [emoji13][emoji13][emoji13]
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
13-12-2018, 10:28 #29
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Ατονία στην αριστερή πλευρά, παίζει συνέχεια το Μα Τι μου, μυϊκά πεταρισματα κλπ. Πήγες σε ψυχίατρο η ψυχολόγο?
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
13-12-2018, 17:38 #30
Κ εγω τα ιδια χωρίς την ατονία.. Το μάτι παίζει κ μυικα αλλα πεταρισματα εδώ κ εκει..
Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App