Απαλαγη για το στρατο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
    Senior Member
    Παιδια εχω ευχαριστα νεα. Κατα 90% την πήρα την απαλλαγη. Ενα τυπικο μενει μονο-να με καλεσουν στην επιτροπη απαλλαγων σε κανα 20-30 μερες και να περασω απο την επιτροπη που θα επικυρωσει την απαλλαγη. Αυτοι αποφασιζουν με βαση τα χαρτια επομενως ειναι μαλλον βεβαιο οτι δεν θα εχουμε τιποτα δυσαρεστες εκπλήξεις. Σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη. ουφ παει και αυτο.

Senior Member
    Μπραβο Winston_man !!Χαιρομαι για σενα!!

Senior Member
    Originally posted by zinovia
    Δεν ξερω αλλα δεν ειμαι πραγματικα χαρουμενος. Ενταξει χαιρομαι αλλα και λυπαμαι κιολας απτην αλλη. Θελω να πω εχω \"τυψεις\" που δεν θα παω ενω ολοι οι άλλοι πήγανε κανονικα.

Senior Member
    Μη νοιωθεις τυψεις..Απο τη στιγμη που δεν μπορεις, δεν πηγαινεις...Γιαυτο προβλεπονται οι απαλλαγες!!!!

Senior Member
    Δεν με ενδιαφερει για μενα. Για τους γονεις μου με νοιαζει που τους στενοχωρησα και ας μην το παραδεχονται.

Senior Member
    Η υγεια σου προεχει πανω απ\'ολα!Και αυτο το ξερουν οι γονεις σου και αυτο θελουν.

Senior Member
    OI ΓONEIΣ ΣOY ΘEΛOYN TO KAΛO ΣOY. YΠAPXEI TO ΘEMA OTI ΣKEΦTONTAI TI ΘA ΠEI O KOΣMOΣ AΛΛA OI AΛΛOI ΔEN METPANE.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Originally posted by zinovia
    Δεν ξερω αλλα δεν ειμαι πραγματικα χαρουμενος. Ενταξει χαιρομαι αλλα και λυπαμαι κιολας απτην αλλη. Θελω να πω εχω \"τυψεις\" που δεν θα παω ενω ολοι οι άλλοι πήγανε κανονικα.
    ε οχι και ολοιιιιιιι :P
    ας μην υπερβαλλομε...

Senior Member
    Εννοώ \"Όλοι\" απο αυτους που ξερω.

Mπραβο Winston!!Aντε καλος πολιτης τωρα!Ασε τους γονεις να στεναχωριουνται κακο δικο τους εσενα δε σε νοιαζει.Εξαλλου για τα περισσοτερα ψυχολογικα προβληματα που αντιμετωπιζουμνε φταινε και αυτοι.

Senior Member
    Μπραβο Winston ...στο ελεγα εγω

Το οτι δεν πηγες φανταρος δεν σημαινει οτι εισαι δειλος ή οτι δεν αγαπας την πατριδα σου και αλλες τετοιες βλακειες ..

Senior Member
    μπραβο winston!
    τελος καλο,ολα καλα!
    και να μην νιωθεις καθολου τυψεις.
    δεν υπαρχει λογος!
    και γω αν ημουν αντρας,απαλλαγη θα επερνα!:P
    lol

Senior Member
    Ευχαριστω παιδια να στε καλα.

Senior Member
    και συ να εισαι καλα

Originally posted by mixalakis
    το μαιο κανονικα μπαινω φανταρος, αλλα δεν ειμαι σε θεση να υπηρετησω την μαμα πατριδα, δεν ειμαι σε θεση να παιρνω διαταγες, τι πρεπει να κανω για να παρω απαλλαγη για χρονια καταθλιψη με ανχωδεις διαταραχες και κρισεις πανικου μαζι με νοσοφοβια? καποιο παιδι ειχε γραψει οτι μπορω να παρω απαλαγη εαν παω στο φρουραρχειο και παω το χαρτι απο τον ψυχιατρο μου, πειραζει που το χαρτι ειναι απο ιδιωτη ψυχιατρο?απλα δεν θελω να μπω μεσα στο στρατο και να με στειλουν μετα στο ψυχιατρικο του στρατου, για να γλιτωσω την ταλαιπωρια που θα με επηρεασει και αρνητικα , αφηστε που στην πυλη οταν μπεις σου παιρνουν ολα οτι εχεις σε φαρμακα και μπορει να κανεις και 3 μερες να τα ξαναπαρεις πισω. μονο στην ιδεα αυτη μια διαταραχη θα μου ερθει οποσδηποτε. περιμενω νεα σας εαν γνωριζετε για το θεμα.
    ευχαριστω εκ τον πρωτερον..
    μιχαλακη καλημερα
    απ\'οτι διβασα μεχρι τωρα μαλλον τα καταφερες και την παιρνεις η την πηρες ηδη την απαλλαγη...
    εχω μια ερωτηση να σου κανω...

με τι σκεπτεσαι να ασχοληθεις στην ζωη σου?

πχ αν σκοπευες να γινεις δημοσιος υπαλληλος παλια ζητουσαν απολυτηριο στρατου.... δεν ξερω τι ισχυει σημερα
    αλλα περαν απο αυτο...
    Εγραψες οτι δεν σου αρεσει να σου δινουν διαταγες!
    Ουτε εμενα μου αρεσε ...
    Αυριο ομως αν πας να δουλεψεις καπου υπαλληλος , ισως βρεθεις αντιμετωπος με το ιδιο προβλημα...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast