Results 16 to 30 of 59
Thread: Απαλαγη για το στρατο
-
05-05-2009, 01:38 #16
Exei kaneis kanenan psixiatro stin athina na mou sistisei na paw na vgalw kapio xarti kai na me simvoulepsei endexwmenws gia anavoli???
- 14-07-2009, 21:38 #17
Σημερα μου ήρθε το χαρτι για το στρατό. Τεθωρακισμενα Αυλώνα. Το αστειο στην ολη υπόθεση ειναι οτι οταν μικροτερο με ρωταγαν που θελω να παω στρατο ελεγα \"μαυροσκουφης\" (Τεθωρακισμενα) Ξερετε τι λεει μια Κινεζικη παροιμια? Προσεχε τι ευχεσαι... χαχα...
Οπως και να χει θα ζητησω νεα 2ετη αναβολη. Κανονικα σε τετοιες περιπτωσεις δινουν οριστικη απαλλαγη (Αν εχεις παρει ΗΔΗ 2χρονια αναβολη οπως εγω) ΑΛΛΑ λογω του πατερα μου θα ζητησω νεα αναβολη. Τι εννοω? Δεν μπορει με τιποτα να δεχτει οτι θα παρω απαλλαγη στρατευσης. Θεωρει οτι θα γινει καποιου ειδους \"θαυμα\" και θα υπηρετησω στο τελος. Ευσεβεις ποθοι του πατερα μου... Για να μην τον στενοχωρησω συμφωνησα μαζι του. Φυσικα μπορει αυτο να μην γινεται και να παρω απαλλαγη αλλα ο πατερας μου θελει να εξαντλησει ολα τα περιθωρια. \"Τι θα λεμε στο κοσμο??\" μου λεει και αυτος και η μανα μου αν δεν πας?? Θα ελεγα ψεμματα αμα ελεγα δεν με απασχολει αυτο και εμενα τον ιδιο... Αλλα δεν θελω να υπηρετησω απο την αλλη. Κανονικα μπαινω 10 Αυγουστου και πρεπει να τρεξω για χαρτια απο ψυχιατρους που παω ωστε να ειμαι ετοιμος απο αποψη δικαιολογητικών.
Κανας αλλος που να παρουσιαζεται αυτες τις μερες?? :P
14-07-2009, 23:36 #18
Την ημέρα που παρουσιάζεσαι θα σε ρωτήσουν αν είσαι ψυχολογικά εντάξει για να υπηρετήσεις.Εαν πεις ότι δεν μπορείς σου δίνουν αναβολή
04-08-2009, 16:16 #19
Αυριο ξεκιναμε τη διαδικασια για να παρω οριστικη απαλλαγη και έχω αγχωθεί είναι η αλήθεια. Εχω στη κατοχη μου 2 χαρτια απο ψυχιατρους αλλα ολο το μυαλο μου παει στη περιπτωση να \"στραβωσει\" κατι και να μου τα απορριψουν τα χαρτια και να μου πουν υπηρετησε. Θελω να τελειωνει ολο αυτο ρε γμτ.
04-08-2009, 16:32 #20
Δεν νοιμζω να υπαρχει τετοια πιθανοτητα.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποση ευθυνοφοβια υπαρχει στο στρατο...απαξ και εχεις χαρτια απο τους γιατρους δεν νομιζω να διακινδυνεψει κανενας, χωρις ουσιαστικα να αποκομιζει κατι,την καριερα του στην περιπτωση που κατι δεν παει καλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-08-2009, 17:56 #21
οπως ειπε και ο keep μην ανησυχεις.ολα καλα θα πανε winston
04-08-2009, 18:50 #22
Originally posted by Winston_man
Αυριο ξεκιναμε τη διαδικασια για να παρω οριστικη απαλλαγη και έχω αγχωθεί είναι η αλήθεια. Εχω στη κατοχη μου 2 χαρτια απο ψυχιατρους αλλα ολο το μυαλο μου παει στη περιπτωση να \"στραβωσει\" κατι και να μου τα απορριψουν τα χαρτια και να μου πουν υπηρετησε. Θελω να τελειωνει ολο αυτο ρε γμτ.
Δεν υπαρχει περιπτωση ...το \"χειροτερο\" που θα σου συμβει ειναι να μη σου δωσουν την οριστικη απαλλαγη αμεσως , αλλα πρωτα να παρεις ετησια ή διετη αναβολη .
Ειναι ομως σιγουρο οτι δεν θα υπηρετησεις ..
Καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα σου.
05-08-2009, 08:01 #23
κάτι σημαντικό!
ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θες να πας?
ψυχολογικό πρόβλημα? (ποιο?)
αντίδραση στον πιεστικό πατέρα?
αντίρρηση συνείδησης κατά του στρατεύματος?
φόβος για το τι θα αντιμετωπίσεις?
χάσιμο χρόνου?
όλα τα προηγούμενα?
κοίτα...
η αναβολή παίζεται και από τον γιατρό που πήγες και τι χαρτί έδωσε-έγραψε.
εχε κατά νου ότι τα κέντρα εκπαιδεύσεως (κυρίως) έχουν λίστες από γιατρούς (ονόματα-διευθύνσεις, στατιστικά στοιχεία) που δίνουν με σχετική ευκολία χαρτιά σε υποψηφίους για απαλλαγή.
εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα θα διαπιστωθεί και από τους γιατρούς του κέντρου.
εάν δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δυσκολευτείς λίγο μέχρι την απαλλαγή.
05-08-2009, 08:16 #24
Originally posted by agkat
κάτι σημαντικό!
ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θες να πας?
ψυχολογικό πρόβλημα? (ποιο?)
αντίδραση στον πιεστικό πατέρα?
αντίρρηση συνείδησης κατά του στρατεύματος?
φόβος για το τι θα αντιμετωπίσεις?
χάσιμο χρόνου?
όλα τα προηγούμενα?
κοίτα...
η αναβολή παίζεται και από τον γιατρό που πήγες και τι χαρτί έδωσε-έγραψε.
εχε κατά νου ότι τα κέντρα εκπαιδεύσεως (κυρίως) έχουν λίστες από γιατρούς (ονόματα-διευθύνσεις, στατιστικά στοιχεία) που δίνουν με σχετική ευκολία χαρτιά σε υποψηφίους για απαλλαγή.
εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα θα διαπιστωθεί και από τους γιατρούς του κέντρου.
εάν δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δυσκολευτείς λίγο μέχρι την απαλλαγή.
05-08-2009, 12:38 #25
αφού υπάρχουν ψυχολογικοί λόγοι, θα διαπιστωθούν εύκολα και θα αξιολογηθούν ανάλογα.
το να σου λέμε εμείς να μην αγχώνεσαι μάλλον δεν βοηθάει γιατί είσαι ήδη αγχωμένος (αν και πρόκειται για σωστή συμβουλή)
05-08-2009, 13:05 #26
winston μου,τι εγινε τελικα?
την πηρες την απαλλαγη?
σου ευχομαι ολοψυχα να την εχεις παρει!!!
05-08-2009, 22:17 #27
Originally posted by ferro
την πηρες την απαλλαγη?
06-08-2009, 00:20 #28
Originally posted by Winston_man
Originally posted by ferro
την πηρες την απαλλαγη?
Επρεπε να χαιρεσαι που θα πας μονον μεχρι την Αυλωνα και οχι σε κανενα πολυ ποιο μακρυνο κεντρο εκπαιδευσης .
Μη μασας εκει που θα πας , δειξτους τα χαρτια και ολα θα ειναι ΟΚ.
Το οτι ισως θα εισαι και λιγο αγχωμενος , θα βοηθησει την ολη κατασταση
Αντε και στις 10 να μας πεις τα ευχαριστα.
06-08-2009, 16:00 #29
μην αγχωνεσαι winston μου.
ολα θα πανε καλα
10-08-2009, 11:23 #30
winston μου περιμενουμε (ευχαριστα) νεα σου!
ευχομαι να την πηρες τελικα την απαλλαγη απο τον στρατο!!!
εγω μολις γυρισα απο τον(κοινο μας) γιατρο και με βοηθησε πολυ!
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια