Κρίσεις πανικού,έντονο ανχος φοβίες αντιπαράθεσης και άλλα παρακαλώ βοηθήστε με
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Κρίσεις πανικού,έντονο ανχος φοβίες αντιπαράθεσης και άλλα παρακαλώ βοηθήστε με

Γεια σας με λένε Γιώργο είμαι 25 . στα 16 μου άρχισα να αντιμετοπίζω διάφορους φόβους επιθετικότητας και άλους διότι έχο δεχτεί πολλύ μπούλινγκ και άλλα και τρόμαζα έυκολα ακόμα και οταν με πηράζαν για πλάκα καμιά φορα . όταν μπήκα στρατό άρχισα να έχο αγχώδεις διαταραχές δύσπνοιες κρίσεις πανικου νευρόπονους στο θώρακα και νομιζα θα πεθάνω... η δύσπνοια οφειλόταν καποιες φορές και στην πολύ υγρασία!.. μετα από 1 μήνα οι ψυχολόγοι του στρατού μου γράψαν θεραπείες με φάρμακα τα οποία δέν θα ήθελα να ξαναπάρω επήσεις να επισημάνω οτι δέν είχα πολύ ανχος στον στρατό μετα τον πρότο μηνα .... αλλα ολα αυτά ερχοντουσαν μόνα τους.... λοιπόν για να μπό στο ψητό εχο κανει 1 χρόνο προσφατα θεραπεία σε ψυχολόγο και ομοιοπαθητικό σπανια έχο σιπτόματα... βελτίωσα την αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιηθηση μου αρκετα, βεβαια θέλω δουλεια άκομα . σταματησα εδώ και χρονια παρεες με παιδια και άτομα που με υποτιμούσαν και με κορόιδεβαν.. καποτε ντρεπόμουν να μιλήσω σε κοπελα και με θεωρούσα ασχημο (παιδικα τραυματα) μεχρι που εφτασα απο σημείο που ήμουν κλειστός και δεν μίλαγα να κάνω πολλές παρέες και να ρίξω πάρα πολες κοπέλες.... πέρασα γενικα διάφορα και πολλά τα ξεπέρασα μόνος οπος και τήν χρήση κάναβης που είχα ξεκινίσει με τις κακές παρέες στα 17 σταδιακά βεβαία ανα καιρούς έκανα χρήση.. πανε 4 χρόνια που εχο κάνει πολύ σπανια και τα τελευτεα 2 καθόλου... 1 απο τους λόγους εινε οτι αρχισα να αθλούμαι και να χορεύω και 2 με πιάνα ν κρίσεις οταν έκανα.. για να μήν σας κουράζω βελτιώθηκα αρκετά 1 πράγμα με βασανίζει ακομα... εχο δεχτέι και εχο νιώσει κάποιες φορες έντονη απειλή απο αντιπαραθέσεις και άλλα ... φοβάμε να εκφραστό πολλες φορές κολάω στο να διεκδικήσω τα δικεώματα μου , φόβαμε την επιθετικότητα και την λεκτική βία δεν υπερσασπίζομαι τον εαυτό μου. θα ήθελα να μήν φοβάμαι να μιλήσω ακόμα και να ποιαστώ στα χέρια με κάποιον αν χρειαστεί να προστατευτό. πολλές φορές που νοιώθο οτι με μειώνουν χάνομαι δεν μπορώ να πω αυτά που θέλω να εκφράσω να κάνω λόγο και άλλα φοβάμαι μην ρεζιλευτώ αλες φορές ... διστιχώς δέν έχο την οικόνομηκη άνεση να πάω παλι σε ψυχολόγο καθώς είμαι τόσο τυχερός που με δέχτικε πολλές φορές χωρίς λευτά

Junior Member
    Οι κρισεις πανικου ειναι μια πολυ σοβαρη ασθενεια, την εχει ενας φιλος μου αλλα αντιμετωπιζεται με φαρμακα

Member
    Vlospas θα διαφωνησω με την αποψη σου δεν διωθρονεται με φαρμακα οι κρισεις πανικου απλα το μουδιαζει οπως μουδιαζουμε τους ευατους μας αυτη την εποχη καθημερινος απο τηλεωραση μεχρι κινητα μεχρι τα παντα τα αγχολυτικα ειναι ακριβως σαν την τηλεωραση και το ινσταγκραμ απλα δρουνε πιο σωστα, αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι μας ειναι να αγκαλιασουμε τους φοβους μας και ακουσουμε το σωμα μας το σωμα μας, μας μιλαει καθημερινα αλλο ππυ εμεις το μουδιαζουμε καθημερινος με ποτα τσιγαρα και χιλια δυο αλλα. Προσωπικα σου μιλαω απο τοτε που εχω αρχησει να ακουω το σωμα μου και να αγκαλιαζω τις φοβιες μ και να μην αντιστεκομαι γινομαι καλυτερα προσωπικα. Υπαρχουμ βαθητερα αιτια τα οποια δεν βλεπουμε στην καθημερινοτητα εχοντας γινει ΡΟΜΠΟΤ και ομως επειδει δεν ημαστε ρομποτ το σωμα μας λεει ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ μεχρι τημ στιγμη που βρισκαστε στο νεκροκρεβατο και εκει αναγκαστηκα το καταλαβαινεις αλλα ειναι πλεον αργα.... Πηγα σε βαθυτερη συζητηση εγω.

Senior Member
    Χρειάζεσαι δουλειά με ψυχολόγο-ψυχίατρο. Υπάρχουν και τα δημόσια κέντρα ψυχικής υγείας όπου δεν χρειάζεται να δώσεις χρήματα. Μένεις σε μεγάλη πόλη ή στην επαρχία;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Μένω αθήνα . Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο;

Junior Member
    Καλησπέρα, είμαι ψυχολόγος αν θέλεις στείλε μου μήνυμα να συζητήσουμε! Ήδη μέχρι τώρα έχεις καταφέρει πάρα πάρα πολλά και μπράβο σου!!!! Θέλει απλά λίγη δουλίτσα ακόμα για να πάρεις τα ηνία μόνος σου και να μπορείς να υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου να είσαι ο εαυτός σου :-)