Πάλι τα ίδια... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ελα μου,τωρα μπηκα στο φορουμ!γιατι βρε αγορι μου?νταξ,παει περασε απο δω κ περα τι κανεις ειναι το θεμα!πως εισαι σημερα?
    Σήμερα πολύ καλητερα. Δεν έκανα κρίση. Απλά όπως και κάθε φορά που νυχτώνει έτσι και σήμερα με έπιασαν τα δικά μου. Κάψιμο στα αυτιά. Μουδιασμα στο κεφάλι και τα χέρια, μειωμένη συγκέντρωση κ. ο. κ Αυτά κρατάνε περίπου δύο ώρες και πάντα από το σούρουπο και μετά. Η ψυχολόγος μου είπε να κρατήσω ημερολόγιο με όλα τα συμπτώματα, της ώρες που με πιάνουν πιθανά ερεθίσματα κτλπ. Ίδωμεν φιλενάδα, ίδωμεν.

Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Καλημέρα σε όλους και σε όλες! Αυτή τη στιγμή η περνάω η κριση πανικού η καρδιακο. Πριν από μισή ώρα ανέβηκα 10 σκαλοπάτια και αμέσως μετά μου κόπηκαν τα πόδια, ένιωσα κάτι σαν κάψιμο στο στήθος και στο αριστερό χέρι και εννοείται αυτή η δυσφορία και το "κάτι" σαν μπλοκάρισμα στο στήθος. Πίεση φυσιολογική, σφυξεισ στο 70 αυτή την στιγμή που γράφω. Να πάω πάλι σε γιατρό να χαλάσω 30ευρω, η να κάτσω εδώ που κάθομαι. Η δυσφορία παραμένει το ίδιο και η έντονη ανησυχία.
    Να σε ρωτησω κατι;Την τελευταία φορά που επαθες καρδιακο ποια ακριβώς συμπτώματα ειχες πριν το παθεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Theojamaica View Post
    Να σε ρωτησω κατι;Την τελευταία φορά που επαθες καρδιακο ποια ακριβώς συμπτώματα ειχες πριν το παθεις;
    Δεν πέρασα ποτέ μου καρδιακό. Κρίσεις πανικού ήταν όλα. Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο ενδελεχης καρδιολογικος έλεγχος που έκανα. Φλεβοκομβικες ταχυπαλμιες κάνω και κάτι λίγες αρρυθμίες από το πολύ στρες

Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Δεν πέρασα ποτέ μου καρδιακό. Κρίσεις πανικού ήταν όλα. Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο ενδελεχης καρδιολογικος έλεγχος που έκανα. Φλεβοκομβικες ταχυπαλμιες κάνω και κάτι λίγες αρρυθμίες από το πολύ στρες
    Τοτε πως ξερεις ποια ειναι τα συμπτωματα πριν το καρδιακο και ετοιμαζεσαι να το παθεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Theojamaica View Post
    Τοτε πως ξερεις ποια ειναι τα συμπτωματα πριν το καρδιακο και ετοιμαζεσαι να το παθεις?
    Η κρίση πανικού έχει τα Ίδια συμπτώματα με το έμφραγμα. Για αυτό όταν πας με κρίση πανικού στα επείγοντα εστιάζουν στην καρδιά σου. Τις δύο τελευταίες φορές που έπαθα κριση πανικού και πήρα τηλ. τον καρδιολόγο μου λέγοντας του τα συμπτώματα που είχα μου είπε να πάω κατευθείαν εκεί για να με δει. Και για άλλη μια φορά βέβαια ήταν αυτός ο διάολος...

Senior Member
    παθαινα παλιοτερα κρισεις πανικου.πολυ εντονες και πολλες φορες μεσα στη μερα.τη λυση μου εδωσε μια ψυχολογος οταν μου ειπε πως δεν προκειται να παθω τιποτα γιατι πολυ απλα εκεινη την ωρα το σωμα μιμειται συμπτωματα απο αλλες ασθενειες για να μας χτυπησει το καμπανακι οτι εχουμε φορτωθει με πολυ αγχος.δε προκειται να παθετε τιποτα.στρες και αγχος ειναι που σωματοποιουνται..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    παθαινα παλιοτερα κρισεις πανικου.πολυ εντονες και πολλες φορες μεσα στη μερα.τη λυση μου εδωσε μια ψυχολογος οταν μου ειπε πως δεν προκειται να παθω τιποτα γιατι πολυ απλα εκεινη την ωρα το σωμα μιμειται συμπτωματα απο αλλες ασθενειες για να μας χτυπησει το καμπανακι οτι εχουμε φορτωθει με πολυ αγχος.δε προκειται να παθετε τιποτα.στρες και αγχος ειναι που σωματοποιουνται..
    Ναι το ξέρω. Μου πήρε καιρό βέβαια αλλά το εμπεδωσα. Όχι πως αν μου έρθει καμιά δυνατή κριση θα είμαι άνετος. Αλλά τουλάχιστον μπορώ κάπως να την κοντρολαρο

Page 2 of 2 FirstFirst 12