Results 91 to 105 of 215
Thread: Πρώτη μου φορά
-
26-03-2008, 23:45 #91
ολα οσα αναφερατε ειναι σεβαστα δεν πω ειναι σωστα γιατι ειμαι κ εγω τις αποψεις μην κρινεις για να μην κριθεις..
πιστευω οτι αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να στηριξουμε μια κοπελα να σταθει στα ποδια της κ να κοιταξει παλι καταματα την ζωη. το εγκλημα της το μεγαλο ειναι οτι ΑΓΑΠΗΣΕ.....
μπραβο σου που εκανες υπομονη τοσα χρονια κ μπραβο σου που αντεχεις,ξερεις ο καθε ανθρωπος ανεβενει τον δικο του γολγαθα,αλλα ολοι πστευουμε οτι ο δικος μας σταυρος ειναι ο πιο βαρυς απο ολους τους αλλους....
το κακο ειναι οτι σε αυτη την ******* την ζωη υαρχουν κ ανθρωποι με Α κεφαλαιο,με ευασθησιες κ αρχες.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ......
- 27-03-2008, 12:11 #92
παιδιά είμαι στην δουλειά δεν αισθάνομαι καλά, ήρθα σήμερα από της 7 όπως και χθες από της 6:30.
χθες το βράδυ πήγα στην ψυχίατρο μου.
έριξα πολύ κλάμα.
το βράδυ κοιμήθηκα 3 ώρες;
τον σκεφτόμουνα συνέχεια. τί είναι αυτό; γιατί συμβαίνει; γιατί τα άλλα βράδυα μπόρεσα να κοιμηθώ;
μόλις πήρα μισό lexotanil και την νέα μειωμένη φαρμακευτική μου αγωγή αντικαταθληπτικών.
έχω αρχήσει και φοβάμαι. δεν ξέρω γιατί, πηγάζει αυτή η αίσθηση. θέλω να κλάψω να ηρεμήσω, αλλά δεν μου βγαίνει, αισθάνομαι τρομοκρατημένη. θέλω να περάσει.
27-03-2008, 12:23 #93
καλημερα. ειναι φυσιολογικο να τον σκεφτεσαι συνεχεια,εδω εγω εχω 9 χρονια προβληματα με καταθληψη κλπ. και τα σκεφτομαι συνεχεια.... ¨)) γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βγεις μια βολτα να πιεις ενα καφε? οσο καθομαστε μεσα το μυαλο μας γυρναει..
αν εχεις εμαιλ στειλτο σε μυνημα να σου στειλο ενα εμαιλ εγο να δεις κατι που μπορει να σε βοηθησει ασχετο με ολα..
φιλια
27-03-2008, 12:32 #94
παιδιά τί είναι αυτά;
γιατί αισθάνομαι περισσότερο χάλια; πως ένας έτσι με σχολιάζει και έχει μπερδέψει κάτι; δεν θέλω να αισθανθώ άσχημα εδώ μέσα.
άρχησα να γράφω για να ηρεμίσω, να εκφραστώ, μην μου το κάνεις αυτό σε παρακαλώ. δεν σου χρωστάω κάτι και μου το ξεπληρώνεις έτσι. δεν σε ξέρω καν.
αυτό που υπογράμμισες οτι του είπα οτι τον φοβάμαι. ναι είναι γενικό φοβάμαι έναν άντρα που θα με πλησιάσει. και δεν διάβασες κάτι καλά. μαζί είμασταν 2μήνες. ασχέτως οτι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για να αγαπήσεις κάποιον, είανι ανάλογα με την προσωπικότητα του κάθε ένα μας. υπάροχυνε άνθρωποι που δεν αγαπάνε ένα κοντινό τους πρόσωπο και ας το ξέρουνε και για χρόνια. έγραψα κάπου οτι γνωριζόμασταν από τον σεπτέμβριο.
επίσης, δεν ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα οτι θεωρώ το σωματικό μου δώσιμο ως επιστέγασμα μίας σχέσης. τελείως άκυρο με την δική μου περίπτωση. και κάτι άλλο φίλτατε Remedy επειδής τώρα άρχισε να επιδράει το μισό lexotanil Που πήρα και σου γράφω ευγενικά. την επόμενη φορά που θα γράψεις την γνώμη σου την άποψη σου το σχόλιο σου σε ένα τέτοιο φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. κάνε αυτό που γράφει η αρχική σελίδα FORUM ψυχολογικής υποστήριξης. και όχι ΚΡΙΤΙΚΗ.
καλή συνέχεια!
27-03-2008, 13:04 #95
siga-siga
Είναι άλλο υποστήριξη και άλλο \"γούτσου-γούτσου κοριτσάκι μου, για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς\".
Το θέμα είναι να μαθαίνουμε απ\' τα λάθη μας και να μπούμε στη διαδικασία πρώτα απ\' όλα να τα βάλουμε με τον εαυτό μας όταν μας συμβαίνει κάτι.
Αν θες να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρίζουμε τον τύπο για να νιώσεις καλύτερα, απλά πέστο...
ʼλλωστε είναι πιο εύκολο για τον καθένα από το να χαλάει τη φαιά του ουσία για να σε βοηθήσει.
Μη ξεχνάς επίσης, ότι εδώ μέσα όλοι έχουμε προβλήματα και κανείς δεν μιλά εκ του ασφαλούς.
Πρόκειται για αλληλοβοήθεια και όχι για αλληλοχάιδεμα αν έχω καταλάβει καλά...
27-03-2008, 13:42 #96
Originally posted by Θεοφανία
siga-siga
Είναι άλλο υποστήριξη και άλλο \"γούτσου-γούτσου κοριτσάκι μου, για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς\".
Το θέμα είναι να μαθαίνουμε απ\' τα λάθη μας και να μπούμε στη διαδικασία πρώτα απ\' όλα να τα βάλουμε με τον εαυτό μας όταν μας συμβαίνει κάτι.
Αν θες να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρίζουμε τον τύπο για να νιώσεις καλύτερα, απλά πέστο...
ʼλλωστε είναι πιο εύκολο για τον καθένα από το να χαλάει τη φαιά του ουσία για να σε βοηθήσει.
Κ αλλωστε αυτο που οριζεις εσυ ως λαθος πολλες φορές για μενα μπορει να ναι κ σωστο.
27-03-2008, 14:02 #97
Originally posted by Sofia
Η αλληλοβοηθεια πάντως δεν ειναι \"σου επισημαινω τα λάθη σου για να μην τα ξανακανεις\", ειναι ακουω κ προσπαθω να σε καταλαβω. Το λαθος το βλεπει μονος του ο καθενας-ΟΠΟΤΕ Κ ΑΝ ειναι έτοιμος.
Κ αλλωστε αυτο που οριζεις εσυ ως λαθος πολλες φορές για μενα μπορει να ναι κ σωστο.Μάκια...
27-03-2008, 15:18 #98
siga_siga θα περάσει όλο αυτό, να είσαι σίγουρη. Μίλησες με την ψυχίατρό σου, άγγιξες κάποια θέματα και το μυαλό σου μετά θέλησε να τα επεξεργαστεί, για αυτό δε μπόρεσες να κοιμηθείς. Μη σε ανησυχεί αυτό. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο άνετα θα μπορείς να το αγγίζεις χωρίς να νιώθεις δυσάρεστα.
27-03-2008, 16:53 #99
εχεις απολυτο δικιο σοφια.
δεν χρειαζετε να μιλαμε για ανθρωπους τριτους που δεν βιωνουν τα ιδια προβληματα με εμας.
καλο θα ειναι πιστευω παντα πρωσοπικα οτι οταν καποιος δεν αισθανεται καλα να του συμπαραστεκομαστε οχι να τον χαιδευω μου αλλα να προσπαθουμε να απαλυνουμε τον πονο του. σε καμοια περιπτωση να μην τον κριτικαρουμε αρνητικα κ τον κολαμε στον τοιχο. ενιωσα αυτο που μου λενε πολυ.. ξεκολα ρε μια χαρα παιδι με εργασια κλπ. τι σου λειπει?? δεν εχεις τιποτα!! το εισπρατω δηλαδη σαν να μην καταλαωενουμε τον αλλον.
σε καμοια περιπτωση δεν ειναι κ απολυτοσ σωστα αυτα που λεω ουτε ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανενα απλα λεω την γνωμη μου.
27-03-2008, 16:55 #100
siga-siga
αφού γυρεύεις μια αγκαλιά να .. ξαποστάσεις θάθελα ν΄ανοίξω τη δική μου ... όσο μπορεί, όσο χωράει ...
Ίσως τα πράγματα να μη (σ΄)έφταναν εκεί, ΑΝ επέλεγες άλλο χειρισμό, αν απέφευγες τις κακοτοπιές με λίγο \'σκέψη παραπάνω, αλλά ... έτσι ήξερες, έτσι μπορούσες υπό την πίεση κι εγώ δεν ξέρω ποιών (κατα)πιεσμένων βασικών αναγκών, ανθρώπινων, βιολογικών, ψυχοσωματικών .... κι έτσι τελικά (καλώς - κακώς ) έπραξες ...
Οτι έγινε , έγινε !
Κι επειδή είμαι σίγουρη οτι πρώτα απ΄ ολους ΕΣΥ μέσα σου έχεις ΗΔΗ κάνει την αυτοκριτική σου (που είναι κ η πιό αμείλικτη απ ΄όσα θα σου πουν οι άλλοι) ξέρω θάταν ΑΤΟΠΟ να κάτσω κ να σου πω για \'λάθη\' κ \'φταιξίματα\' τούτη την ώρα που ζητάς ... καταφύγιο απ΄τις ΔΙΚΕΣ σου ερινύες ...
Στην αντίθετη περίπτωση, θάταν κίνηση ... \'εντυπωσιασμού\' και μάθημα από ... \"καθέδρας ρητορεία\" που θάριχνε τα .. φώτα ΠΑΝΩ μου που .. ΞΕΡΩ και (στα)λέω ΚΑΛΑ ... γιατί είμαι ΔΙΚΑΙΑ (και καλά) κ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ...!!!
Όταν είμαστε στη κατάλληλη ψυχική κ σωματική κατάσταση να τα δούμε από απόσταση (γι αυτό και πιό \'αντικειμενικά\') ώστε να κάνουμε λογικούς συσχετισμούς, να βγάλουμε συμπεράσματα, κι έτσι να μπορέσουμε να ΜΑΘΟΥΜΕ απ΄ αυτά για νάχουμε .. αντισώματα για το μέλλον ...
Κι όχι όταν ακόμα οι πληγές είναι \'ανοιχτές\' και η διαδικασία
αυτή λειτουργεί ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ξεσκίζοντας ακόμα περισσότερο τις σάρκες μας ...
Μη ξεχνάς επίσης, ότι εδώ μέσα όλοι έχουμε προβλήματα και κανείς δεν μιλά εκ του ασφαλούς.
Originally posted by ΘεοφανίαΠρόκειται για αλληλοβοήθεια και όχι για αλληλοχάιδεμα αν έχω καταλάβει καλά...
Ποιός θάλεγε ποτέ ΟΧΙ σ΄ένα χάδι αν ήταν δυνατό κάποιος να το κάνει ... φάρμακο και το βάλει σε ... μπουκαλάκια ... ;;;;
Κοριτσάκι, πάρε το χρόνο σου ... πάρε τις αποστάσεις σου , στάσου στα πόδια σου ... κι έμεις θάμαστε εδώ να κάνουμε κουβέντα ή μάλλον ν΄ακούσουμε έσενα την ίδια να μιλάς για τα ΛΑΘΗ σου ... για όλα εκείνα που δε χειρίστικες καλά , όταν αυτό ΔΕ θα (σε) πονάει πιά ... κι όταν θάναι για σένα χρήσιμο σαν μάθημα για το μέλλον ...
27-03-2008, 17:05 #101
psychangel με συγκίνησες. Σε ευχαριστώ.
Μάκια...
27-03-2008, 17:16 #102
( Μα Φοίβη μου ,
η χαρά δεν είναι μόνο στο λαβείν αλλά ενίοτε περισσότερο στο ΔΟΥΝΑΙ ... !! )
27-03-2008, 17:24 #103
Πραγματικά συγνώμη που λέω τη γνώμη μου και δεν μπαίνω σε ένα φαύλο κύκλο όπου όλοι εμείς είμαστε οι καλοί και εκείνοι οι άνθρωποι έξω είναι κακοί δράκοι...
Λυπάμαι που δεν μπαίνω στο παιχνίδι της e-πνευματικού που μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον πόνο του άλλου.
Λειτουργούμε σε ένα δημοκρατικό φόρουμ και πιστεύω ότι η γνώμη μας ειναι σεβαστή, αρκεί να μη προσβάλει ή θίγει κάποιον.
Τώρα, αν όλοι εσείς έχετε μάθει να ζείτε μες το πρόβλημα και να κατηγορείτε όλους τους άλλους εκτός απ\' τον εαυτό σας για αυτο, λυπάμαι δεν έχω την ίδια άποψη.
Όσο για την siga-siga, πιστεύω ότι είναι ΜΟΝΟ λάθος δικό της όλο αυτό και συγνώμη αν θίγω τα ιεραποστολικά σας αισθήματα που πολύ μικρή σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
27-03-2008, 17:31 #104
Όσο για την siga-siga, πιστεύω ότι είναι ΜΟΝΟ λάθος δικό της όλο αυτό και συγνώμη αν θίγω τα ιεραποστολικά σας αισθήματα που πολύ μικρή σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Οσο για το αν το αισθημα του να κατσω διπλα στον αλλο την ώρα που ποναει κ να προσπαθήσω να τον ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ, να τον ΚΑΤΑΛΑΒΩ, απο το να τον στήσω απεναντι κ να τον ΕΠΙ κρινω, βαφτίζεται ιεραποστολικο, λιγο με ενδιαφέρει-προσωπικα. Τωρα τα συγκεκριμενα αισθηματα τα ιεραποστολικά οπως τα βαφτίζεις μπορει να μην εχουν σχέση με την δική σου πραγματικοτητα. Με την δική μου πραγματικοτητα ομως εχουν κ επιλέγω να εχουν άμεση σχέση.
27-03-2008, 17:39 #105
Το να πω την άποψη μου για μια κατάσταση, δεν το βρίσκω ούτε δακσαλίστικο, ούτε πιστεύω ότι βάζω απέναντι κανέναν.
Κατά τη γνώμη σας δηλαδή, πρέπει να της λέμε ψέμματα για να μη την πληγώσουμε- περισσότερο απ\' όσο είναι ήδη -και όταν με το καλό της περάσει, εδώ είμαστε να το πιάσουμε απ\' την αρχή και να βρούμε τον πραγματικό φταίχτη.
Αν η αυτογνωσία είναι απαγορευμένη λέξη για εσάς, εγώ δεν θα κάτσω να σας κάνω μαθήματα.
Επιμένω ότι αυτή είναι η άποψη μου
Πάλι τρώω πολύ ενώ δεν πεινάω :(
08-07-2025, 14:14 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία