Results 136 to 150 of 215
Thread: Πρώτη μου φορά
-
27-03-2008, 21:05 #136
Μα όταν μου λες ότι θεωρείς υπερβολικό το να στεναχωριέμαι για τη μαμά μου, τι θες να σκεφτώ, ότι είσαι νορμάλ άτομο και ότι έχεις μεγαλώσει σε οικογένεια με αγάπη;
Ή μήπως είμαι αυταρχική επειδή δεν ανέχομαι να μου περνάει ο καθένας ότι θέλει στον εγκέφαλο μου;
Εγώ δεν πήγα να επιβάλλω σε κανέναν την άποψη μου, εσείς πέσατε να με φάτε επειδή δεν αντιμετώπισα την siga-siga όπως ο Πρέκας την 25η Μαρτίου!
- 27-03-2008, 21:16 #137
Originally posted by Θεοφανία
Flamenco....
Αν διάβασες τα προηγούμενα...βάλλομαι επειδή είπα την άποψη μου.
Επαναλαμβάνω ότι δεν κατηγόρησα κανέναν...απλά είπα αυτό που σκέφτομαι! Είναι πια, τόσο τραγικό;
Μπήκα σε μια συζήτηση γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η έννοια της δημοκρατίας και η άλλη μου λέει για τη μαμά μου, και αν είναι φυσιολογικό να στεναχωριέμαι που την έχασα στα 55 της, όντας απόλυτα υγιείς!
Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που αντιμετωπίζουν πιο σημαντικά προβλήματα από το δικό μου, (κατά τη γνώμη τους πάντα), αλλά φταίω ΕΓΩ γι\' αυτό;
Και όσο για την ψυχρολουσία, πιστεύω ότι χρειάζεται σε όλους μας...
Εντάξει, το ότι αναφέρθηκε έτσι το περιστατικό με τη μητέρα σου ήταν λίγο υπερβολικό αλλά κι αυτό υπάγεται στο δημοκρατικό μοτίβο οπότε κανονικά δεν πρέπει να σε φέρνει προ εκπλήξεως. Ίσως και η siga_siga να βλέπει το ίδιο εχθρικά την δική σου στάση απέναντί της.
Τέλος, πράγματι ίσως να μην την κατηγόρησες ευθέως. Αλλά πάντα καλό είναι να προσέχεις πως συμβουλεύεις ένα ευαίσθητο άτομο για να μην προκύψουν και νέες ανασφάλειες.
Φιλικά στα λέω φυσικά και όχι για να μαλώνουμε!
27-03-2008, 21:20 #138
...επειδή δεν αντιμετώπισα την siga-siga όπως ο Πρέκας την 25η Μαρτίου!
27-03-2008, 21:58 #139
sorry αν δεν ήμουν τόσο ευαίσθητη όσο έπρεπε, (και δεν ειρωνεύομαι-για να σας προλάβω).
Απλά, μερικά πράγματα μου είναι λίγο δυσκολονόητα και φαντάζομαι ότι έχω αυτό το δικαίωμα στα πλαίσια μιας δημοκρατικής συζήτησης....
27-03-2008, 22:05 #140
Και βέβαια το έχεις, αλλά μην το ασκείς κατά βούληση :Ρ ...
Σίγουρα θέλεις να βοηθήσεις... Καλό βέβαια είναι να έχεις μια διαίσθηση για το ΠΩΣ σε μερικές περιπτώσεις...
Siga_siga περιμένουμε νέα... :)
27-03-2008, 22:10 #141
Αν είμασταν Θεοί, δεν θα κάναμε λάθη, αν και νομίζω ότι στην προκειμενη περίπτωση, δεν είμαι λάθος, απλά έχω άλλη άποψη, (έχω κουραστεί να γράφω συνέχεια το ίδιο)!
27-03-2008, 22:14 #142
Ναι έχεις άλλη άποψη, όπως κι άλλοι προφανώς, απλά λέμε προσπάθησε να την πεις με τρόπο! Αυτό φαντάζομαι είναι το μόνο θέμα και όχι η άποψή σου...
27-03-2008, 22:16 #143
Ευχαριστώ Flamenco...
Θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να μην είμαι τόσο μονοκόματη...αλήθεια.
27-03-2008, 22:20 #144
:)
28-03-2008, 13:41 #145
Πραγματικά συγνώμη που λέω τη γνώμη μου και δεν μπαίνω σε ένα φαύλο κύκλο όπου όλοι εμείς είμαστε οι καλοί και εκείνοι οι άνθρωποι έξω είναι κακοί δράκοι...
Λυπάμαι που δεν μπαίνω στο παιχνίδι της e-πνευματικού που μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον πόνο του άλλου.
Λειτουργούμε σε ένα δημοκρατικό φόρουμ και πιστεύω ότι η γνώμη μας ειναι σεβαστή, αρκεί να μη προσβάλει ή θίγει κάποιον.
Τώρα, αν όλοι εσείς έχετε μάθει να ζείτε μες το πρόβλημα και να κατηγορείτε όλους τους άλλους εκτός απ\' τον εαυτό σας για αυτο, λυπάμαι δεν έχω την ίδια άποψη.
Όσο για την siga-siga, πιστεύω ότι είναι ΜΟΝΟ λάθος δικό της όλο αυτό και συγνώμη αν θίγω τα ιεραποστολικά σας αισθήματα που πολύ μικρή σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Συνέχισε ετσι , έχεις πολύ καλό στυλ αξιολόγησης!
(αλήθεια μιλάω)
28-03-2008, 13:52 #146
Originally posted by Helena
ε οχι και πολυ προσεκτικα ... ακομα δεν αρχισε να λεει την ιστορια της η κοπελα και την βομβαρδισες με πομπωδεις εκφρασεις τυπου...οτι δεν ειναι νορμαλ..αμ αυτες οι θεωριες οτι οποια αργησε ειχε απωτερα κινητρα?φανταζομαι θα υπονοεις γαμο και κουτσουβελα ε?χμμ για να δω δλδ μηπως ανηκω σε αυτες και δεν το καταλαβα τοσο καιρο?για κοιτα να δεις κατι αποκαλυψεις στα γεραματα :P
by the way...το νορμαλ ποιοσ το οριζει?γιατι αν το παμε ετσι..και γω δεν θεωρω νορμαλ οτι εισαι35 χρονων και κλαις για την μανα σου..θα μπορουσα να σου πω ανετα οτι εδω μεσα και εκει εξω υπαρχουν πολυυυ σοβαροτερα προβληματα που τα αντιμετωπιζει ο κοσμος με ψηλα το κεφαλι ..αναμεσα σε αλλα και προβληματα υγειας..και προσπαθει να σταθει ΙΣΑΞΙΑ με τους αλλους σαν μελος της κοινωνιας(με δουλεια υποχρεωσεις κτλ κτλ).αντιθετα δεν ειδα κανενα να σου <επιτιθεται >οταν εξεφρασες το προβλημα σου και να σου πουμε να το εκλογικευσεις..οτι δηλαδη ο θανατος ειναι μεσα στον κυκλο της ζωης κλπ κλπ ...για ποια κλικα κανεις υπονοουμενα?
το ζητουμενο ξερεις για τους συμμετεχοντες ειναι η υποστηριξη που σημαινει και ενσυναισθηση..να προσπαθω να μπω καπως στη θεση του αλλου..να καταλαβω πως νιωθει..εστω και αν διαφωνω η θεωρω οτι λεει χαζομαρες..ωστε να τον βοηθησω..
σκεφτηκες ποσο εξευτελιστικο μπορει να ειναι γιαυτην το οτι καθεται και ξεδιπλωνει τα εσωτερα της σε τοσο κοσμο και ακουει και τις θεωριες των αλλων απο πανω?αργοτερα ναι θα ειναι σε θεση να ταδει τα πραγματα πιο αντικειμενικα τωρα ομως?σε εναν ανθρωπο που παει να πεσει ..δεν του δινεις μια να τον σπρωξεις ολοτελα στο γκρεμο
Απο τη στιγμή που κάποιος εκφράζεται δημοσίως, λαμβάνει και κριτική.... αυτή το αποφάσισε να μας μιλήσει, ο καθένας θα απαντήσει όπως αυτός νομίζει.... Επίσης, Helena, είσαι πολύ τσογλανάκι κ μουνόπανο γιατί προσπαθείς να \"την μπείς\" στη Θεοφανία για ένα θέμα και της πατάς τον κάλο για ένα άσχετο θέμα (με τη μαμά της).... Μου θες και αξιοπρεπείς διαλόγους τρομάρα σου...
28-03-2008, 13:58 #147
Originally posted by krino
χμμ θεοφανια βλεπω οτι εισαι αρκετα γκαζωμενη ε?
Ειδα σε τουλαχιστον 3 ποστ,
δεν ειναι δικο μου προβλημα - δεν ειναι δικο μου προβλημα - δεν ειναι δικο μου προβλημα.....
οκ λοιπον απεταξαμην - απεταξαμην!!!
ξουτ παλιοπροβλημα απο την πλατη μου λαιμαι......
Ας προσθεσω και εγω την εξυπναδα μου λοιπον,
Πιστευω οτι καθε θεμα που μπαινει εδω μεσα, μπαινει γιατι τριβελιζει το μυαλο καπιου, γιατι του τρωει τα συκωτια μια ανεξηγητη σκοτεινη δυναμη, αορατη και αεναη....
Με σεβασμο προς αυτη την κατευθυνση προσπαθω να απαντησω σε ολα τα ποστ μου.
Θεοφανια,
οτι απαντηση δωσεις ειναι ασχετο το ποσο εσυ θα νομιζεις οτι δινεις την σωστη απαντηση, οτι δεν θα χαριστεις οπως πρεπει να κανεις και ωφειλεις ως νομιζεις.
Ειναι ασχετο και αστοχο εαν ολο αυτο το κομματι αρχιζει και τελειωνει με το να το κατανοεις εσυ και μονο εσυ η αντε και εγω.
Πρεπει η σκεψη σου να ειναι τετοια, ετσι ωστε να καταφερεις να δεις τις κρυμμενες χαραμαδες του συνομιλητη σου και εκει να κεντραρεις για να μπορεσεις να περασεις το μυνημα σου που δεν εχω καμια αμφιβολια οτι εχεις δικαιο.
Σωστες ατακες η ευστοχες συμβουλες πιστευω οτι μπορουμε να δωσουμε ολοι.
Το ζητουμενο ομως κατα ποσο μπορουμε να μπουμε στην ψυχη του αλλου και εκει να αναμοχλευσουμε κρυμένες σκεψεις, φοβιες η ανασφαλειες.
Ο χρηστης που μπαινει εδω μεσα ζηταει να δει μια αλλη οπτικη που δεν την γνωριζει,
ο τροπος για να την δει δεν ειναι μονο ενας η και δυο.
Θεση μου ειναι οτι καθε στιγμη πρεπει να εχουμε μπροστα μας ποιος ειναι ο καλυτερος.
Εκτος αν μπαινουμε εδω για να μιλησουμε με τους αλλους, και στην ουσια μιλαμε με τον εαυτο μας....
είναι η πρώτη φορά που διαβάζω κατι πολυ ωραία τοποθετημένο
μετα απο πολλά σου post (και πίστεψε με όλο μαλακίες γράφεις συνήθως)..Αλλά αυτή σου εφω η τοποθέτηση ήταν άψογη, στο δηλώνω...
Όμως, αυτό δεν σημαίνει οτι διαφωνώ με τη Θεοφανία.. η στάση της σε αυτο το θεμα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο!
28-03-2008, 14:33 #148
Originally posted by ShowMeHowToLive
Ας μην έγραφε σε αυτό το φόρουμ τότε!
Απο τη στιγμή που κάποιος εκφράζεται δημοσίως, λαμβάνει και κριτική.... αυτή το αποφάσισε να μας μιλήσει, ο καθένας θα απαντήσει όπως αυτός νομίζει.... Επίσης, Helena, είσαι πολύ τσογλανάκι κ μουνόπανο γιατί προσπαθείς να \"την μπείς\" στη Θεοφανία για ένα θέμα και της πατάς τον κάλο για ένα άσχετο θέμα (με τη μαμά της).... Μου θες και αξιοπρεπείς διαλόγους τρομάρα σου...
Όμως σε αυτη την κοινότητα, όπως λέει και η helena, δεν ερχόμαστε για να κρίνουμε.
Κριτική έχουμε δεχτεί όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας, άπειρες φορές.
Λέμε λοιπόν σε αυτό το φόρουμ να πρωτοτυπίσουμε και να δείξουμε ενσυναίσθηση.... και ξέρεις, αν δώσεις ενσυναίσθηση, θα πάρεις ενσυναίσθηση.... και αυτό είναι πολύ λυτρωτικό.
Οσο για τα \"μουνόπανα\" και τα\" τσογλάνια\" περιττό να σου πω να τα συμμαζέψεις. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι να μετατρέψουν το φόρουμ σε μπουρδέλο και όπως καταλαβαίνεις, θέλω να το περιφρουρήσω.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
28-03-2008, 14:46 #149
Krino,
είναι η πρώτη φορά που διαβάζω κατι πολυ ωραία τοποθετημένο
μετα απο πολλά σου post (και πίστεψε με όλο μαλακίες γράφεις συνήθως)..Αλλά αυτή σου εφω η τοποθέτηση ήταν άψογη, στο δηλώνω...
Όμως, αυτό δεν σημαίνει οτι διαφωνώ με τη Θεοφανία.. η στάση της σε αυτο το θεμα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο!
αγαπητε μου,
νομιζω οτι μου χαριζεσαι, μαλακιες δεν γραφω συνηθως αλλα παντα.
Αυτη την χθεσινη μου εξαιρεση να την βαλεις στα μαυρα καταστιχα των κειμενων μου.
Παρολα αυτα, να εχεις υποχη σου οτι ακομα και που γραφω 99% μαλακιες (και 1% κατι ενδιαφερον) στο 100% δεν υποτιμω τον αλλον που εχω απεναντι μου ιδιως οταν ξερω οτι τραβαει τα ζορια του.
Αυτο αν θες, μπορεις να το κρατησεις για περαιτερω μελετη.....
Κατα τα αλλα οι διαγωνισμοι εξυπναδας, μακρια απο μενα.
ΥΓ,
να εχεις υποψη σου, οτι ο σεβασμος του απεναντι σου δειχνει ανθρωπο με υπεροχη και με πληρη ψυχικο κοσμο.
Αντιθετα η ταση του να μειωσεις τον απεναντι σου, δειχνει οτι προσπαθεις να φτασεις τον συνομιλητη σου στο δικο σου επιπεδο.
28-03-2008, 17:05 #150
Originally posted by NikosD.
Ας μην έγραφε σε αυτό το φόρουμ τότε!
Όμως σε αυτη την κοινότητα, όπως λέει και η helena, δεν ερχόμαστε για να κρίνουμε.
Κριτική έχουμε δεχτεί όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας, άπειρες φορές.
Λέμε λοιπόν σε αυτό το φόρουμ να πρωτοτυπίσουμε και να δείξουμε ενσυναίσθηση.... και ξέρεις, αν δώσεις ενσυναίσθηση, θα πάρεις ενσυναίσθηση.... και αυτό είναι πολύ λυτρωτικό.
Οσο για τα \"μουνόπανα\" και τα\" τσογλάνια\" περιττό να σου πω να τα συμμαζέψεις. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι να μετατρέψουν το φόρουμ σε μπουρδέλο και όπως καταλαβαίνεις, θέλω να το περιφρουρήσω.
Αν δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε ότι διαβάζουμε, τότε αγαπητέ NikosD, γράψτο στους όρους χρήσης για να ξέρουμε πως να λειτουργούμε εδώ μέσα.
Εγώ, προσωπικά, ξεχώρισα αυτό το forum για τη σοβαρότητα του και ΝΑΙ πιστεύω ότι γίνεται δουλειά με την αλληλουποστήριξη.
Είναι πολύ διαφορετική όμως η αλληλουποστήριξη από το να λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον, για το πόσο αλάνθαστος είναι σε οτιδήποτε τον αφορά.
ΥΓ. show συμφωνώ σε όλα μαζί σου, εκτός απ\' τις βρισιές. Χάνεις το δίκιο σου και τους κάνεις τη χάρη....
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή