Results 166 to 180 of 215
Thread: Πρώτη μου φορά
-
28-03-2008, 18:17 #166
Μάλλον δεν το διατύπωσες σωστά, αλλά λίγη σημασία έχει.
ήθελα απλώς να φέρω ένα παράδειγμα το οποίο νομίζω πως ισχύει-σε διαφορετικά μεγέθη φυσικά- σε όλες τις ηλικίες. Ο πόνος πιστεύω έχει ανάγκη από ανακούφιση και παρηγοριά.
Η υπόδειξη και συνειδητοποίηση -και διόρθωση- των λαθών, αυτά έπονται
Γνώμη μου φυσικά... όχι αλάνθαστη, όπως και κανενός άλλωστε ;)
- 28-03-2008, 18:18 #167
Originally posted by Θεοφανία
imagine
Εία την εντύπωση ότι έχω να κάνω με σκεπτόμενους ανθρώπους και όχι με πεντάχρονα πιτσιρίκια....Originally posted by Θεοφανία
πριν αρχίσουν όλοι οι Φρόιντ και οι Ράιχ να με λιθοβολούν επειδή προσπάθησα να το δει αλλιώς για να απενοχοποιηθεί....
κ επειδή εχω αλλεργια στον ειρωνικο λόγο, την κανω. ευχαριστώ για τις απαντησεις πάντως κ για τον χρονο σου.
28-03-2008, 18:19 #168
Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησες να προσεγγίσεις ωραία το θέμα από την αρχή. Κάπου εκεί που μπήκε δυνατά και ο/η Remedy στη συζήτηση χάθηκε η μπάλα... :)
28-03-2008, 18:20 #169
καλά έχετε ξεφύγει τελείως.
ξεκίνησα το topic σε μία άθλια κατ\'εμέ μου κατάσταση.
αυτό με βοήθησε στο να αρχίσω να συνέρχομαι από την στενοχώρια μου. καταλήξατε να γίνετε αθυρόστομοι. προσβλητικοί και πολλά άλλα.
επαναλαμβάνω το forum στην αρχική σελίδα λέει ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. και όχι κριτικής.
όταν καταλάβετε την διαφορά θα μπορέσετε τότε να αντιεμτωπίση ο κάθε ένας σας το ψυχολογικό του πρόβλημα.
το να σέβεται ένας χρήστης τον άλλον χρήστη σε ένα φόρουμ είναι μέσα στους όρους, βέβαια ας ανατρέξεται κάποιοι σε πολλαπλά λεξιλόγια να διαβάσουνε τί εστί το λήμμα σεβασμός, πρώτα από όλα. από εκεί και πέρα. το πως λαμβάνει κάποιος κάτι που έγραψα τον επηρεάζει η δική του ζωή, τα δικά του δρόμενα και οι δικές του σκέψεις. και γράφει του κεφαλιού του.
σαφέστατα έχετε πέσει τελείως έξω σε κάποια ποστ που διάβασα με την άποψη σας, την οποία δεν την ζήτησε κάποιος. ξεχωρίστε τί θα πει στήριξη υποστήριξη με το συζήτηση, κριτική, κατιναριό.
μην ξεχνάμε βάζω και εγώ τον εαυτό μου μέσα, ο καθε ένας μας βιώνει το δικό του ψυχολογικό του πρόβλημα, μην διαβάζετε θέματα απλά για να περάσει η ώρα σας, ή από κουτσομπολιό, ή επειδής νομίζετε οτι είσαστε ειδήμωνες.
υπάρχουνε άλλα forum για τις παραπάνω περιπτώσεις.
κρατήστε τον εαυτό σας αλώβητο από θέματα που θα τον κάνουνε χειρότερα. και δεν τον αφορούνε.
προσέξτε που postarete. και τί λέτε.
με φιλική εκτίμηση και σεβασμό σε κάποια άτομα που ξέρουνε τί θα πει στήριξη,υποστήριξη,σεβασμό ς,αυτοσεβασμός,επικοινωνία , ευγένεια. και που ξέρουνε να chataroune.
εγώ θα συνεχίσω να γράφω στο topic αυτό που ξεκίνησα, γράφοντας τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου σεκ άποιες φάσεις της καθημερηνότητας μου.
σας φιλώ για την ώρα.
28-03-2008, 18:24 #170
Amen...
28-03-2008, 18:24 #171
siga-siga
Αν για σένα σεβασμός σημαίνει ΜΗ άποψη, θυμήσου την επόμενη φορά να το βάλεις στο ποστ σου πριν ζητήσεις την άποψη του καθένα εδώ μέσα. Είναι άλλο ψυχολογική υποστήριξη και άλλο σου λέω ότι θες να ακούσεις...
Προσωπικά πολύ ασχολήθηκα....
28-03-2008, 18:30 #172
Θεοφανία μία τελευταία ερώτηση για να μην το κουράζουμε άλλο. Σου είπε κάποιος να μην πεις την άποψή σου; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω ειλικρινά. Εγώ έχω την εντύπωση ότι απλά θέλουν να λες τη γνώμη σου πιο ήπια.
28-03-2008, 18:36 #173
έχει πολύ μεγάλη σημασία το \"πώς\" λέει κάποιος κάτι...
28-03-2008, 18:36 #174
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του e-psychology.gr για:
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους κλπ.
Πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.
Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.
Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του e-psychology.gr.
............
Περαιτέρω ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του e-psychology.gr είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το e-psychology.gr, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
28-03-2008, 18:38 #175
... όπως έχει και πολύ μεγάλη σημασία το \"πώς\" εκλαμβάνει κάποιος αυτό που ακούει...
28-03-2008, 18:43 #176
Εγω να πω απλως σε οσους καταφευγουν στην κριτικη οτι ειναι πολυ δυσκολο απο μερικα μυνηματα που γεμιζουν ολο και ολο μια σελιδα να βγαλεις συμπερασματα...ειναι απλως μερικα κειμενακια...γραπτος λογος...τρεχα-γυρευοπουλος δηλαδη στο να ξεδιαλυνεις κατι τοσο πολυπλοκο οσο μια σχεση.
Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα,δεν καθομαι να διαβασω με τιποτα 12 σελιδες μυνηματων...για να δω τι προκαλεσε αντιπαραθεσεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-03-2008, 18:44 #177
Originally posted by siga_siga
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του e-psychology.gr για:
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους κλπ.
Πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.
Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.
Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του e-psychology.gr.
............
Περαιτέρω ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του e-psychology.gr είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το e-psychology.gr, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
Ο νοών νοήτω....έλεος!
28-03-2008, 18:47 #178
Originally posted by TC
... όπως έχει και πολύ μεγάλη σημασία το \"πώς\" εκλαμβάνει κάποιος αυτό που ακούει...
Αν νιώθεις ότι κάποιος σου κάνει επίθεση και δε θέλεις να αμυνθείς πες ένα \"μπορεί να έχεις δίκιο\" και απλά αγνόησέ το...
28-03-2008, 18:48 #179
Δεν είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στον άλλον ...
είναι ο ΤΡΟΠΟΣ και ο ΧΡΟΝΟΣ που θα το πούμε ...
κι ενδιαφέρον (κατά τη γνώμη μου πάντα) για τον άλλον σημαίνει
(μεταξύ των άλλων και) το να μπαίνω στον κόπο να βρω τον κατάλληλο
ΤΡΟΠΟ και ΧΡΟΝΟ που ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ άνθρωπος που θέλω να βοηθήσω/υποστηρίξω
θα ΄πιάσει΄ το μήνυμά μου και θα ωφεληθεί απ\' αυτό ...
Στην αντίθετη περίπτωση, τι νόημα θάχει πρακτικά αν πούμε ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ με ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ και σε ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ.
Τι νόημα θάχει αντί τελικά να υποστηριχτεί -μέχρι να ξεθολώσει το μυαλό του- να τον αποθαρρύνουμε , έστω κι αν μέσα
μας έχουμε ΚΑΘΕ λόγο να πιστεύουμε ότι κάναμε Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ για κείνον ;
Το θέμα είναι να βρούμε τρόπο να κάνουμε Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει ΕΚΕΙΝΟΣ ανάγκη να κάνουμε ...
κι αυτό περνάει μέσα απ΄τη συνάρτηση ΤΡΟΠΟΣ/ΧΡΟΝΟΣ
Διαφορετικά, θα λέμε τη γνώμη μας (άλλωστε Δημόσια συζήτηση κάνουμε ... ) χωρίς να εξετάζουμε και το πρακτικό μέρος του ... αποτελέσματος που στο χώρο αυτό εξ΄ορισμού (και εκ προθέσεως των δημιουργών του) είναι η ... θεραπευτική/υποστηριχτική συμβολή για άτομα που τόχουν ανάγκη ..
... και για να μη παρεξηγηθώ να διευκρινίσω οτι ΔΕΝ απευθύνομαι στη Θεοφανία κατ΄ ανάγκη αλλά ακόμα και σε μένα την ίδια αν με κάποιο τρόπο κάτι που έχω ήδη πει (ή θα πω ) λεχθεί με ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ σε ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ...
28-03-2008, 18:55 #180
Thanks psychangel... Το τερμάτισες... :)
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή