Results 196 to 210 of 215
Thread: Πρώτη μου φορά
-
28-03-2008, 22:41 #196
θεοφανια δεν κανει τιποτα,
προσδοκω να παω στο παραδεισο....
:P
- 28-03-2008, 23:23 #197
Μην τα παίρνεις προσωπικά, siga siga. Αν και σε γενικές γραμμές το forum είναι \"καλαίσθητο\" μερικές φορές κάποια μέλη κάνουν προβολή. Παραδείγματος χάριν, ο εν λόγω τυπάς έκανε πολλές προσπάθειες μέχρι να καταλήξετε να έχετε ερωτική σχέση. Μπορεί κάποιο μέλος να είχε «ανοίξει τα πόδια» του πολύ γρηγορότερα και να ζηλεύει, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει. Και να δρα έτσι. Μάλιστα μπορεί να του \"τη σπάει\" που παραπονιέσαι ενώ εκείνο δεν έτυχε ούτε το ένα δέκατο της προσοχής που έτυχες εσύ μέχρι να γίνει το \"μοιραίο\". (Που μόνο μοιραίο δεν είναι)
Οπότε μην παίρνεις, σχεδόν τίποτα, προσωπικά και πάντα να ξέρεις ότι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ κάποια στιγμή θα υποπέσουν σ\' αυτό το «αμάρτημα» της προβολής.
Φίλτραρε λοιπόν, κι όλα καλά.
Η δική μου συμβουλή είναι, μην νομίζεις ότι έδωσες κάτι που δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Μην αισθάνεσαι ότι αδικήθηκες. Μόνο αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξαναπέσει σ\' αυτόν (ή μάλλον σ\' αυτήν την συμπεριφορά) θα γίνει αυτό. Και τότε θα έχεις αδικήσει εσύ τον εαυτό σου.
Επίσης μπορεί το παρελθόν της βιαιοπραγίας από την μητέρα σου να σ\' έχει φέρει σε μια άμυνα γενικότερη και να είσαι περισσότερο ευαίσθητη σε καταστάσεις που άλλους θα τους άφηναν από αδιάφορους έως συγκαταβατικούς.
Εκεί όμως είναι η ομορφιά σου. Κι αυτός που τελικά θα σε αγαπήσει, στ\' αλήθεια γι\' αυτό θα σε αγαπήσει. Ο συγκεκριμένος τύπος, δεν νομίζω ότι είναι στ\' αλήθεια κακός, είναι απλά πολύ ανώριμος και (συγνώμη που θα στο πω έτσι) δεν σ\' αγάπησε, ή μπορεί και να μην ξέρει ν\' αγαπάει.
Σε κάθε περίπτωση μην σκέφτεσαι ότι έδωσες κάτι που θα \"σε καταστρέψει\". Όσο έχεις την υγεία σου, την σωματική τε και ψυχική, δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σου κάνει πραγματικά κακό. Και βέβαια, μην τιμωρείς τον εαυτό σου.
28-03-2008, 23:28 #198
Αλέξανδρε, δεν σε παρεξηγώ.
Σε κάποιο ποστ σου την είπα και μάλλον δεν το ξέχασες. Πολύ αντρικό εκ μέρους σου
28-03-2008, 23:35 #199
Μπα. Δεν επιδίδομαι σε ανούσιες συγκρούσεις. (πια).
28-03-2008, 23:39 #200
Το είδα...γι αυτό πέταξες μια.... μ@2&? εκτός θέματος μόνο και μονο για να μου την πεις...
Μεχρι στιγμής κοντραριζόμουν με άτομα που είχαν να μου πουν κάτι.
Λυπάμαι, αλλά δεν σκοπέυω να αλλάξω γραμμή...
28-03-2008, 23:41 #201
Δεν είναι για σένα αυτό το thread, οπότε καλά θα κανείς...!
28-03-2008, 23:42 #202
......
28-03-2008, 23:49 #203
αχ alexandros3 αυτό το βράδυ πονάει πολύ μέσα μου.
παιρνάνε οι εικόνες μπροστά μου, όλα όσα έζησα μαζί του.
πονάει πολύ μέσα μου. πόσο εγωϊστρια είμαι; υπάρχουνε τόσα προβλήματα εκεί έξω. και εγώ εκεί. σε αυτόν. στο δικό μου πρόβλημα.
δεν έχω σταματήσει να κλαίω από της 11 και κοντεύει 12.
πως να σώσω τον εαυτό μου; πονάει πολύ μέσα μου. πόσο ακόμη;
αυτός ο χρόνος που όλοι λένε οτι είναι ιατρός, γιατί αργεί τόσο;
τόσα γιατί μέσα μου. με ένα γιατί είμαι συνέχεια.
ΣΩΣΕ ΜΕ χρόνε.
29-03-2008, 00:43 #204
siga_siga κοιταξε να χαλαρωσεις λιγο. μην καθεσε μεσα στο σπιτι κ μην αφηνεις τον εαυτο σου να σκεφτεται συνεχεια,ξερω πολυ δυσκολο πραγμα γιατι ολοι πιστευω εδω το κακο που εχουμε ειναι να σκεφτομαστε συνεχεια.. ωρες ωρες κ εγω σκεφτομαι τον εαυτο μου κ λεω πω πω κ απορω πως ειναι δινατον τοσες χιλιαδες αρνιτικες σκεψεις κ εικονες να επισκεπτοντε το μυαλο μου.
υπομονη κουραγιο πιστη κ θεληση νομιζω χρειαζετε για αυτο που περνας..
εχτες ηρθε η αδελφη μου στο σπιτι μου καθησε λιγο κ την ειδα εντελως χαλια,την ρωτησα τη συμβαινει κ πραγματικα συγκλονιστικα ειχε γυρισει απο κηδια μιας φιλης της που ηταν 19 χρονων κουκλα αλλα εδω κ 1 χρονο ηταν στα κρεβατια νοσοκομειων με καρκινο σε ολο της το σωμα..
μπορει να φανει αστοχο αυτο που ειπα αλλα το ειπα για να δειξω κ να καταλαβω κ εγω κ οτι τελικα χρειαζετε να κοιταμε μπροστα κ να πρωχωραμε γιατι οσο δυσκολη κ αν ειναι η ζωη εμεις ζουμε....
29-03-2008, 08:12 #205
κανε μια καινουρια σχεση και θα βγεις απο το τελμα.
τουλαχιστον θα απεγκλωβιστεις απο κει που εισαι.
Δεν ειναι η πιο σωστη λυση, αλλα ειναι κατι που ειναι μεσα στις δυναμεις σου να το κανεις.
29-03-2008, 10:35 #206
Σιγά-σιγά, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόποσ να βοηθηθείς εκτός απ το να περιμένεις να περάσει ο πόνος.
Εν τω μεταξύ, όσο να συνέλθεις, γνώμη μου είναι να ασχοληθείς με πράγματα που σ αρέσουν και μπορούν να σε απασχολήσουν πχ αγόρασε βιβλία και χάσου μέσα σ αυτά, βγες πήγαινε σινεμά και δες όλα τα έργα που έχει ή ξεκίνα γυμναστήριο και κοπανίσου μέχρι να λιώσεις.
Αμα αρχίσεις και νιώθεις καλύτερα, τότε έρχεται ο καιρός για έρωτες και σχέσεις... σε ισότιμη βάση όμως ε?
Όσο για τον τύπο, ένας μλκς είναι... όχι γιατί έφυγε, (ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει αν δεν είναι ευχαριστημένος), αλλά γιατί δεν έδωσε μία για τα δικά σου συναισθήματα. Δεν σε υπολόγισε, απλώς έκανε παιχνίδι.
΄Το πάθημα, μάθημα για την επόμενη φορά,γλυκιά μου.
Καλή δύναμη, και να σαι σίγουρη, θα σου περάσει!!
29-03-2008, 11:36 #207
Originally posted by imagine
Όσο για τον τύπο, ένας μλκς είναι... όχι γιατί έφυγε, (ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει αν δεν είναι ευχαριστημένος), αλλά γιατί δεν έδωσε μία για τα δικά σου συναισθήματα. Δεν σε υπολόγισε, απλώς έκανε παιχνίδι.
δεν συμφωνω με την αρνητικη κριτικη των οσων δεν μας φερθηκαν οπως επρεπε.
Ο τυπος ηταν καλος για να προβιβαστει σε εραστη της κοπελας, αλλα κακος οταν δεν συμβιβαδιζει με τα δικα μας θελω??
Ναι δεν την υπολογισε και εκανε παιχνιδι,
και λοιπον?
Αυτο του βγηκε να κανει εκεινη την στιγμη αυτο εκανε.
Για πιο λογο ολοι οι ανθρωποι πρεπει και μπορουν να μας φερονται καλα??
Για αυτο αλλωστε οι σχεσεις ειναι δυσκολες και τρωμε ηττες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα μας τσακισουν κιολας.
Ομως θα τελειωσω με μια σκεψη προς την φιλη μας,
\"αμα δεν βρεξεις κωλο, ψαρι δεν τρως\".
29-03-2008, 11:51 #208
Originally posted by siga_siga
αχ alexandros3 αυτό το βράδυ πονάει πολύ μέσα μου.
παιρνάνε οι εικόνες μπροστά μου, όλα όσα έζησα μαζί του.
πονάει πολύ μέσα μου. πόσο εγωϊστρια είμαι; υπάρχουνε τόσα προβλήματα εκεί έξω. και εγώ εκεί. σε αυτόν. στο δικό μου πρόβλημα.
δεν έχω σταματήσει να κλαίω από της 11 και κοντεύει 12.
πως να σώσω τον εαυτό μου; πονάει πολύ μέσα μου. πόσο ακόμη;
αυτός ο χρόνος που όλοι λένε οτι είναι ιατρός, γιατί αργεί τόσο;
τόσα γιατί μέσα μου. με ένα γιατί είμαι συνέχεια.
ΣΩΣΕ ΜΕ χρόνε.
Και όπως όλες οι πληγές παίρνει χρόνο για να επουλωθεί πλήρως. Κι αν την ξύσεις, ή δεν την φροντίσεις αρκετά, θα ξανανοίξει. Θα ξαναπονέσει. Μέχρι να κάνει τον κύκλο της. Και να κλείσει τελείως. Να μην πονάει πια, να μην αιμορραγεί. Έτσι το βλέπω εγώ.Μάκια...
29-03-2008, 12:32 #209
Originally posted by krino
Originally posted by imagine
δεν συμφωνω με την αρνητικη κριτικη των οσων δεν μας φερθηκαν οπως επρεπε.
Ο τυπος ηταν καλος για να προβιβαστει σε εραστη της κοπελας, αλλα κακος οταν δεν συμβιβαδιζει με τα δικα μας θελω??
Ναι δεν την υπολογισε και εκανε παιχνιδι,
και λοιπον?
Αυτο του βγηκε να κανει εκεινη την στιγμη αυτο εκανε.
Για πιο λογο ολοι οι ανθρωποι πρεπει και μπορουν να μας φερονται καλα??
Για αυτο αλλωστε οι σχεσεις ειναι δυσκολες και τρωμε ηττες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα μας τσακισουν κιολας.
Ομως θα τελειωσω με μια σκεψη προς την φιλη μας,
\"αμα δεν βρεξεις κωλο, ψαρι δεν τρως\".
Ο τύπος ήταν κακός διότι προκειμένου να \"προβιβαστεί\" όπως λες σε εραστή, ήταν ανειλικρινής.
Γενικώς οι τύποι με τα παχιά λόγια και το μηδέν βάθος για μένα είναι αηδιαστικοί.
Και ναι, φυσικά πρέπει να μας φέρονται καλά διότι το αξίζουμε όλοι μας, αλλοίμονο αν θεωρήσουμε οκ και φυσιολογική τη διπρόσωπη συμπεριφορά!!
Στο ότι τρώμε ήττες συμφωνώ και στο ότι πρέπει να μαθαίνουμε απ αυτές, επαυξάνω...
30-03-2008, 00:24 #210
πωπω παιδιά δεν είαμι καλά.
σήεμραμ ε πήερ ένας φίλος τηλ. είχαμε να κάνουμε παρέα από το καλοκαίρι. βρεθήκαμε, πήγαμε για φαγητό. αισθανόμουνα τόσο ωραία.
γύρισα σπίτι. τον σκεφτόμουνα τον άλλον.
ναμ ην σας πολυλογώ. ξαναβγήκαμε τώρα για καφέ. μόλις γυρίζαμε. με πίεζε να πάμε για κλαμπ ο φίλος μου. δεν είχα διάθεση.
έστειλα στον πρώην κάτι σμσ.
στο καφέ που είμασταν περάσανε κάτι κοπέλες που δίνουεν τσιγάρα. μάρκα DRUM και ζήτησα ένα πακέτο το ζαχαρί. σημείωσα τα στοιχεία μου. μου έδωσε και αναπτήρα. δεν ακτάλαβα πολλά από το τσιγάρο. και ποιό πριν έλεγα σοτν φίλο μου. τώρα καταλαβαίνω γιατί οι καπνιστές καπνίζουνε. έοχυνε κα΄τι δικό τους που δνε τους προδίδει. όταν είναι σε ένταση.
να μην πολυλογώ ξεκίνησα κάπνισμα. δεν πήγα στο κλαμπ για να ε΄ρθω σπίτι να απολαύσω το πακέτο μόνη μου.
πήγα τουαλε΄τα όταν γύρισα και στο χαρτάκι έβγαλα κάτι σκούρο και τη νδεύτερη φορά λίγο αίμα.η περίοδος μου τελείωσε πριν 3-4 ημέρες.
ερχόμενη σκεφτόμουνα οτι δεν είμαι δυνατή νααντέξω την ζωή μόνη μου χωρίς αυτόν.
δεν ξε΄ρω αν είναι επειδής είναι ο πρώτος μου. δεν ξε΄ρω αν είναι επειδής δεν αντέχω άλλη αποτυχία στην ζωή μου. δεν ξε΄ρω αν είναι επειδής είαμι αδύναμος χαρακτήρας. δεν ξε΄ρω πόσο θα αντέξω.
μα τω θεό θα το γράψω και στο τετράδιο μου.
και απόψε δεν πονάει μέσα μου.
απλά δεν βρίσκω νόημα.
αυτά για την ώρα.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή