Results 61 to 75 of 215
Thread: Πρώτη μου φορά
-
24-03-2008, 19:33 #61
Δεν υπάρχει \"σωστή\" ηλικία για να ξεκινήσει κάποιος/α να κάνει έρωτα. Η σωστή ηλικία είναι όταν θα αισθανθεί έτοιμος/η.
Ο υμένας σου μπορεί να είχε σπάσει κάνοντας ακόμη και ποδήλατο ή έντονη γυμναστική.
Έχοντας εμπειρία με άτομο που είχε υποστεί κακοποίηση, εσύ βγάζεις από αυτά που έγραψες μία εντελώς διαφορετική εικόνα... Πολύ πιο ευαίσθητη, αυτοκαταστροφική. Σε κάθε περίπτωση, κάνε ότι μπορείς για να μην θυματοποιείς εσύ τον εαυτό σου...
- 24-03-2008, 19:48 #62
τα γνωρίζω εν μέρει όλα αυτά με τον υμένα.
από μικρή πήγαινα χρόνια μπαλέτο, μετά χορό,μέχρι που πριν καιρό για 5 χρόνια έκανα kick boxing. με τα 3 χρόνια εντατικής προπόνησης. όταν μου το είπε οτι είμαι ανοιχτή άρχησα να σκέφτομαι μήπως κακοποιήθηκα σεξουαλικά και δεν το θυμάμαι.
κοιτάζω τα πόδια μου και αμυδρά έχουνε μείνει τα σημάδια. ξέρω οτι θα φύγουνε , ξέρω οτι μέσα μου όμως θα μείνοουνε.
και σε αυτόν τον άνθρωπο ανοίχτηκα συναισθηματικά. ήξερα για εμένα για αυτά που μου συνέβησαν και πλέον αισθάνοαμι εκτεθημένη.εκτός από εγκαταλελειμένη.
επίσης ξέρω οτι υπάροχυνε γυναίκες και άντρες βεβαίως που έοχυνε σοβαρότερα προβλήματα. συγχωρέστε με που συενχίζω και γράφω. δεν θα σταματήσω όμνως, θα συνεχίσω γιατί αισθάνομαι να μου κάνει καλό. επουδενεί δεν θέλω κάποια στιγμή να πει κάποιος καλά τί λέει αυτή τώρα; εδώ άλλοι και άλλοι είναι.....
και ευχαριστώ για τον χρόνο σας που με διαβάζεται.
24-03-2008, 19:53 #63
Δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Ούτε αυτός, ούτε και κανένας άλλος.
24-03-2008, 20:23 #64
siga-siga \'\'ακούγεσαι\'\' καλύτερα σήμερα . Πολύ χαίρομαι . Σου συνέβησαν πολλά και πρέπει να δείξεις δύναμη για να τα αντιμετωπίσεις .
Διαβάζω οτι γυμναζόσουνα παλιότερα με διάφορους τρόπους . Μηπως θα σε βοηθούσε να το ξαναρχίσεις ? Είναι ενας τρόπος εκτόνωσης και επιπλέον ανεβάζει τα επίπεδα ενδορφινών που μας προκαλούν ευφορια .
Προσπάθησε να πιαστείς απο πράγματα που σου αρέσουν αυτόν τον καιρό ........ να νιώσεις λίγο καλύτερα . Το γράψιμο και εμένα με βοηθάει οταν νιώθω ένταση ...... ειναι επίσης καλή ιδέα .
Μου φαίνεται περίεργο που δεν θέλεις να φύγεις απο το σπίτι , μετά απο όσα σου έχει κάνει η μητερα σου . Η συμπεριφορά της έχει αλλάξει τώρα ? Εχεις βρει τρόπο να την συγχωρήσεις ? Εχετε καλή σχέση πλέον ?
24-03-2008, 20:39 #65
Originally posted by siga_siga
επίσης ξέρω οτι υπάροχυνε γυναίκες και άντρες βεβαίως που έοχυνε σοβαρότερα προβλήματα. συγχωρέστε με που συενχίζω και γράφω. δεν θα σταματήσω όμνως, θα συνεχίσω γιατί αισθάνομαι να μου κάνει καλό. επουδενεί δεν θέλω κάποια στιγμή να πει κάποιος καλά τί λέει αυτή τώρα; εδώ άλλοι και άλλοι είναι.....
και ευχαριστώ για τον χρόνο σας που με διαβάζεται.
εχεις το ιδιο δικαιωμα που εχω κ εγω κ ο καθενας σ αυτο το φορουμ να εκφραστεις...αλοιμονο!!!!κ καλα θα κανεις να συνεχισεις να γραφεις για οσο κ οπως αισθανεσαι...δεν θα λογοδοτήσεις σε κανεναν μας κ προπαντος στον εαυτο σου!
αν καποιος λεει τί λεει αυτη εδώ τώρα ειναι δικο του προβλημα κ σε καμια περιπτωση δικο σου...
Εσυ εχεις το συγκεκριμενο προβλημα που σε βασανιζει.αν για μενα ειναι μικρο για τον τριτο μεγάλο, αλλαζει κατι σ αυτο που περνας? δε νομιζω...εσυ εξακολουθεις να βασανιζεσαι...το σοβαροτερο ποιος θα το κρινει?
κ τελος εγω σ ευχαριστω που παραθετεις το προβλημα σου, που προσπαθεις να εξωτερικευτεις...ελπιζω ολοψυχα μια κουβεντα καποιου ανθρωπου απο δω εστω να σε βοηθησει να βρεις μια ακρη, λιγο κουράγιο ωστε να συνεχισεις την προσπάθεια σου κ να νιωσεις πραγματικα καλύτερα.απαλλαγμενη απο ενοχες, στεναχωριες, θυμο....
περιμενουμε (περιμενω) νεα σου...
24-03-2008, 21:45 #66
γραφεις καπου οτι νιωθεις σαπια μεσα σου...αλλος ειναι σαπιος εν προκειμενω Σ. αυτος ο <κυριος> που εκμεταλλευτηκε καταστασεις..και δυστυχως υπαρχουν αρκετα <μπουμπουκια> εκει εξω..δεν εισαι η μονη..ξερω και αλλη περιπτωση που την παρατησε μολις πετυχε το<στοχο> ενω πρωτα της εταζε λαγους με πετραχηλια -μη ξερασω-
συμφωνω με τον αλεξανδρο..σιγα μην βαλουμε και ηλικιακα στανταρ ..για το ποτε θα κανουμε σεξ για πρωτη φορα..εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα απο το να φορτωνομαστε αγχος για κατι τετοια..και γω <αργησα> αλλα τελικα βρηκα καποιον που μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη..εγινε συνειδητα ..και δεν το μετανιωσα που αργησα ..
μην νιωθεις ενοχη για τιποτα...υπομονη μεχρι να μιλησεις στον δοκ..εντωμεταξυ οποτε θες μπορεις να εκφραζεσαι ελευθερα εδω μεσα. σιγουρα ο καθενας βλεπει το δικο του προβλημα βουνο..αλλα να μην σε νοιαζει τι μπορει να σκεφτει ο καθε ενας ..το θεμα ειναι να βρεις και παλι τις ισορροπιες σου...μπορα ειναι θα περασει..θα ερθουν και καλυτερες μερες να εισαι σιγουρη..να σε προσεχεις :)Dum spiro spero (?)
25-03-2008, 10:25 #67
καλημερα,
θα ηθελα να ρωτησω αν στην σχεση που ειχες,
εκτιμας οτι εχεις κανει λαθη και αν ναι πως τα προσδιοριζεις.
25-03-2008, 13:40 #68
κοιτάζω τα πόδια μου και αμυδρά έχουνε μείνει τα σημάδια. ξέρω οτι θα φύγουνε , ξέρω οτι μέσα μου όμως θα μείνοουνε.
και σε αυτόν τον άνθρωπο ανοίχτηκα συναισθηματικά. ήξερα για εμένα για αυτά που μου συνέβησαν και πλέον αισθάνοαμι εκτεθημένη.εκτός από εγκαταλελειμένη.
διάβασα πολύ προσεκτικά όλα τα λόγια σου ...
σκέφτηκα, θυμήθηκα, ταυτίστηκα με το γενικό πλαίσιο του προβλήματός σου και απόκλινα στις λεπτομέρειες (που δεν έχουν άλλωστε κ σημασία ...)
Σημασία για μένα έχουν οι μνήμες και ο πόνος ...
Ο χρόνος και η προσπάθεια ν΄ αντέξεις να τον σπρώξεις παρακάτω ...
Αυτή η προσπάθεια κι η αντοχή είναι το ζητούμενο ...
Δε μπορώ (δε ξέρω στην πραγματικότητα ...) ούτε τη μαγική συνταγή, ούτε κάποιο κόλπο ... \"φακίρικο\" που θά \'κανε ν΄ αλλάξουν όλα όσα γράφτηκαν μέσα μας ... αυτό όμως που υποψιάζομαι είναι πως αν κάτι υπάρχει που θα μπορούσε να μας κάνει σταθούμε στα πόδια μας είναι κάπου κρυμμένο, πιεσμένο ... μέσα μας και πρέπει να το ανασύρουμε με κάποιο τρόπο και να αναγνωρίσουμε οτι Υπάρχει ... ανεξάρτητα με τις προσπάθειες που έκαναν οι \"γύρω\" μας για να το πνίξουν ...
Γιατί εντάξει, έστω μας χρησιμοποίησαν, μας (κακο)μεταχειρίστηκαν (με διάφορους τρόπους), μας στέρησαν ίσως την αίσθηση της \'αξιοπρέπειας\' (... και όχι φυσικά ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ) ...
Από την άλλη όμως ΔΕΝ άξιζαν για μας ...
Και μη μου βάλεις τη δύσκολη ερώτηση :και ποιός/-οί τελικά (μας) αξίζουν ... Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω ...
Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι άτομα σαν κι αυτά που φέρθηκαν έτσι σίγουρα ΔΕΝ είναι από εκείνα που ΑΞΙΖΟΥΝ και πρέπει να κάνουμε ... file delete σε όποιο ίχνος τους έχει απομείνει μέσα μας, πάνω μας, στο μυαλό μας, στην καρδιά μας, στη μνήμη ...
.... επίσης ξέρω οτι υπάροχυνε γυναίκες και άντρες βεβαίως που έοχυνε σοβαρότερα προβλήματα. συγχωρέστε με που συενχίζω και γράφω. δεν θα σταματήσω όμνως, θα συνεχίσω γιατί αισθάνομαι να μου κάνει καλό. επουδενεί δεν θέλω κάποια στιγμή να πει κάποιος καλά τί λέει αυτή τώρα; εδώ άλλοι και άλλοι είναι.....
(έχεις μια δεδομένη ποσότητα νερού και 5 διαφορετικά δοχεία) :
πχ. ένα μπουκάλι (πχ κόκα-κόλα)
μιά πλαστική λεκάνη
ένα μεγάλο πήλινο πιάτο
ένα μεταλλικό ταψί και
μια χάρτινη συσκευασία 1 λίτρου πχ γάλακτος ...
και πρέπει να βάλεις στο καθένα από 1 λίτρο νερό ...
σκέψου η ΙΔΙΑ ποσότητα νερού πόσο διαφορετική γίνεται :
ως προς το σχήμα που παίρνει μέσα σε κάθε διαφορετικό δοχείο,
ώς προς το πόσο γρήγορα ψύχεται στο ψυγείο
ή εξατμίζεται όταν βάλουμε το δοχείο στον ήλιο ....
Υπόθεσε τώρα ότι το 1 λίτρο νερό είναι το ΙΔΙΟ πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν 5 διαφορετικής ιδιοσυστασίας άτομα (τα 5 διαφορετικά σκεύη) ...
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι θέλω να σου πω ...
Δεν είναι αυτό καθαυτό το μέγεθος του προβλήματος ...
Τα προβλήματα είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Το κατά πόσο είναι μεγάλα ή μικρά εξαρτάται από το ποιόν αφορούν και αν και κατά πόσο μπορεί να τα αντιμετωπίσει .... ή κατά πόσο μπορεί να αφεθεί να τον \"πνίξουνε\" ....
Originally posted by siga_siga.... ευχαριστώ για τον χρόνο σας που με διαβάζεται.
γι΄ αυτό πάντως ΕΓΩ σ΄ ευχαριστώ, γιατί διαβάζοντας και γράφοντάς σου ... μετέχω ταυτόχρονα και στο ΔΟΥΝΑΙ και στο ΛΑΒΕΙΝ αυτής της e-πικοινωνίας ...
25-03-2008, 16:25 #69
σήμερα είμαι όλη την ημέρα στο κρεββάτι.
κουλουριάζομαι.
προσπαθώ να δω ταινίες.
κοιμάμαι.
αισθάνομαι τόσο εξαντλημένη,
25-03-2008, 18:06 #70
siga_siga, αυτές οι στιγμές είναι αναπόφευκτες μετά από μια τέτοια κατάσταση. Δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για τον τρόπο που την αντιμετωπίζεις. Φυσικό είναι να νιώθεις εξαντλημένη και το σώμα σου και το μυαλό σου προσπαθεί να ξεκουραστεί. Είναι μέσα στη διαδικασία της ανάρρωσης, θα αρχίσεις να μαζεύεις σιγά σιγά δυνάμεις στην πορεία, μην ανησυχείς. Και όλα σιγά σιγά θα πάρουν και το δρόμο τους μέσα σου, θα κάνεις τις απαραίτητες συνδέσεις,θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους στο μυαλό σου, θα γίνονται όλα πιο ξεκάθαρα. Μη φοβάσαι όταν πέφτεις ψυχολογικά αρκεί να μην τιμωρείς τον εαυτό σου για αυτές τις πτώσεις λες και δε πρέπει να συμβαίνουν ποτέ, αλλά να τις βλέπεις σαν κομμάτι της διαδικασίας.
25-03-2008, 19:32 #71
καλησπερα καταρχην κ χρονια πολλα ¨))
διαβασα κ εγω πολυ προσεχτηκα τα οσα γραφεις κ με εχουν κανει να αισθανθω απαθεια κ μισος για ορισμενους ανθρωπους. δεν πειραζει ομως πολλες φορες ειναι κ καλο να μπενουν τετιοι ανθρωποι στην ζωη μας γιατι μας κανουν να καταλαβενουμε τι ειναι καλο κ τι ειναι κακο... τι πρεπει να αποφευγουμε κ σε τι πρεπει να τα δινουμε ολα... η γνωμη μου ειναι λοιπον πονεσε κλαψε βγαλτα απο μεσα σου ολα αρνητικα αλλα σκεψου οτι εισαι 25 οπως κ αν εισαι οτι κ αν εχεισ περασει ζεις ακομα αναπνεεις κ βιωνεις καταστασεις. προχωρα κοπελα μου κοιτα μπροστα οσο δισκολο κ αν ειναι ΠΡΩΧΩΡΑΑ,ολους μας εχουν πληγωσει κ πονεση αλλα το κακο ειναι οτι τους εμπηστευτικαμε κ τους δωσαμε τα παντα χωρις αντικρισμα,το ευχαριστω τους ψεμα κ πονος. να εισαι σιγουρηοτι καπου εκει εξω υπαρχει καποιος ξεχωριστος κ για εσενα κ για εμενα για ολους κ θα τον βρουμε οσο κ αν αργησει υπομονι χρειαζεται... ολα αλλαζουν κ ολα μενουν ιδια στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε κρυβουμε πολυ δυναμη μεσα μας....
ΚΟΥΡΑΓΙΟ....
26-03-2008, 06:53 #72
η ώρα είναι 6:50π.μ και είμαι στην δουλειά.
ήρθα νωρύτερα σήμερα. μπήκα να γράψω..... αλλά, με το που είδα το μήνυμα σου Aphelia...πέταξα στα σκουπίδια αυτό που είχα στο μυαλό μου.
αυτό που σκέφτηκα αυτομάτως είναι πόσο καλυτέρευσε το forum εν συγκρίσει προ ετών.
όλες εσείς και κάποιοι άντρες που μου γράψατε. αν ξέρατε έστω στο ελάχιστο, πόσο.... βοηθήθηκα από εσάς.
έστω στο ελάχιστο να γνωρίζατε...
καλή σας ημέρα!
26-03-2008, 07:54 #73
Originally posted by Aphelia
Μη φοβάσαι όταν πέφτεις ψυχολογικά αρκεί να μην τιμωρείς τον εαυτό σου για αυτές τις πτώσεις λες και δε πρέπει να συμβαίνουν ποτέ, αλλά να τις βλέπεις σαν κομμάτι της διαδικασίας.
siga-siga σε αυτό το κομμάτι αναφέρεσαι ? Το λεω , γιατι και εγω μόλις το διάβασα σκέφτηκα : \'\'Ποσες φορές το εχω κάνει αυτό . Μακάρι να είχε βρεθεί άνθρωπος να μου πει πόσο λάθος ήταν , τότε ! \'\'
siga-siga σου αξίζει , όπως σε όλους μας κάθε ευτυχία ! Και να εχεις εμπιστοσύνη στο χρόνο . Θα σου τη φέρει .
Καλη σου μέρα . Καλημέρα σε όλους . ;)
26-03-2008, 08:09 #74
hollyman !
διάβασα το Post σου.
ναι ξέρω οτι όλοι μας θα έχουμε έναν τέτοιον άνθρωπο στην ζωή μας και θα μάθουμε.
μου συνέβει παρόμοιο στα 20-21 χωρίς να ολοκληρώσω όμως, και είμασταν μαζί για 10-11 μήνες και με δαχτυλίδι.
μου πήρε καιρό...μετά...υποτίθεται οτι ωρίμασα μέσα μου. οτι ήξερα να ξεχωρίζω.
έχω φίλη ψυχίατρο. κάναμε παρέα και με αυτόν μαζί.τον τωρινό. αυτό που μας σάστησε όλους είναι πολλά από αυτά που έκανε για εμένα. σάστησε και εκείνη. αυτό που μου είπε χθες είναι\'θα αρχίσω να αμφιβάλω για το αν μπορώ να ξεχωρίζω και να αναγνωρίζω ανθρώπους\'
είναι ΤΑΙΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ το τί προκαλεί ένας ενθουσιασμός εντέλει. το τί κάνει κάποιος επάνω στον ενθουσιασμό του. για εκείνον αναφέρομαι.
26-03-2008, 10:31 #75
μου πήρε καιρό...μετά...υποτίθεται οτι ωρίμασα μέσα μου. οτι ήξερα να ξεχωρίζω.Μάκια...
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....