Πρώτη μου φορά - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 215
    Senior Member
    ναι Φοίβη, αυτό πιστεύω.
    έπειτα από 4 χρόνια περίπου χωρίς να πω ναι σε μία σχέση,
    και βλέποντας αυτόν τον άνθρωπο να με ενοχλεί συνέχεια. να μιλάει συνέχεια σε μία κοινή μας φίλη για εμένα, έπειτα που έκανε κάποια βήματα να γνωρίσει τους δικούς μου από μόνος του.
    έπειτα από τόσα που έδειξε έντονα για εμένα, ναι τα πίστεψα.
    νόμιζα οτι ξέρω να ξεχωρίσω,
    με πήγε σπίτι του. γνώρισα τους δικούς του.
    το σχεδόν 2χρονο ανηψάκι του με έμαθε ως θεία, έτσι με αποκαλούσανε μπροστά του η οικογένεια του. να κοιμάμαι εκεί. να μην μπορέι να κοιμάται αν δεν τον έχω αγκαλιά.
    το λιγότερο είναι για εμένα που ήθελε να παντρευτούμε, ήθελε να έρθει να μείνει σε σπίτι κοντά στο δικό μου. να τρελλαίνεται αν δεν με ακουσει κάθε 3 ώρες.
    και την τελευταία εβδομάδα, μετά που χωρίσαμε την πρώτη φορά, και ένιωσα τα πρωτόγονα συναισθήματα της εγκατάλειψης και οτι είμαι εκτεθημένη, όπως όταν ήμουνα σε νηπιακή ηλικία. και ήθελα να τον δω, να τον ακούσω πριν κοιμηθώ το βράδυ. και γυρνάει και μου λέει θέλω να τον ελέγξω; και οτι δεν το ανέχεται;
    όταν εκείνος με έπαιρνε άνω των 40 κλήσεων την ημέρα είχαμε what\'s up.
    και διάφορα άλλα που έκανε. να μην πω από έξοδα, και στην τελική;
    εγώ το έχαψα το παραμύθι, όλο αυτό ναι.
    γιατί είχα να δεθώ με άνθρωπο 3-4 χρόνια. ήθελα σύντροφο. όχι έναν εραστή όπως και του είπα οτι μπορούσα να βρω ανα πάσα στιγμή. γυναίκα είμαι θα βγω έξω, θα βρω. αλλά δεν είμαι τέτοια.
    πήγα 25 και τον πίστεψα. παραμυθιάστηκα. νόμιζα οτι μπορώ να ξεχωρίσω.
    με κοίταγε στα μάτια μου έλεγε σε αγαπάω, έκλαιγε μερικές φορέ ςπου μου το έλεγε. και γυρνάει και μου λέει από το τηλ οτι δεν με αγαπάει και οτι κάποιες στιγμές με θέλει.
    εν κατακλείδι, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ.ΑΝΩΡΙΜΟΣ,ΕΚΜΕ ΤΑΛΛΕΥΤΗΣ.ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.ΕΓΩϊΣΤ ΗΣ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.
    και σε οικονομική κρίση που δέχθηκε τον στήριξα, ψυχολογικά. κατάλαβε οτι δεν είμαι γυναίκα που θέλωνα ξοδεύω, να μείνω σπίτι; ναι να μείνω σπίτι αγκαλιά να βλέπουμε ταινίες, το τί ντροπή νιώθω που μας έφερνε η μητέρα του φαγητό; το τί ντροπή νιώθω που έκατσα σε τραπέζι και έφαγα μαζί τους;
    θέλει κάποιος να με πει υπερβολική,δραματική κ.α; ας με πεί. ας με πείτε.
    την ψυχή μου όμως που την νιώθω εγκαταλελειμένη, εκτεθημένη, προσβεβλημένη, τα νιώθω εγώ. όλα αυτά από άλλον άνθρωπο όμως. δεν αναφέρομαι για την πίστη μου στον θεό μου.
    και βρίσκομαι εδώ. να συνεχίζω τα αντικαταθληπτικά μου, τα αγχολυτικά μου. και αυτός εκεί στην δουλειά του λέγοντας μου οτι έχει κάνει νέες γνωριμίες και οτι δεν αισθάνεται τίποτα για εμένα.
    ναι έκανα λάθη.
    του είπα οτι φοβάμαι, σε φοβάμαι, οτι έχω καιρό να κάνω σχέση και φοβάμαι, δύσκολα θα σε εμπιστευθώ. ναι του μιλούσα απότομα, γιατί φοβόμουνα. δεν τον έβρισα όμως. δεν τον προσέβαλα. του μιλούσα κόσμια. ευγενέστατα.
    και αυτή την στιγμή δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι παραπέρα, του στυλ πωπω τί έγινε; και να βρω λεπτομέρειες, θα τρελλαθώ. δεν θα αντέξει άλλη κρίση το μυαλό μου.
    πού είναι η αλήθεια του κόσμου;
    η αλήθεια μίας σχέσης;
    η αλήθεια μεταξύ δύο ανθρώπων;

Senior Member
    Είχες επενδύσει πολλά σ\' αυτή τη σχέση και μάλιστα, αν καταλαβαίνω καλά, αφέθηκες σ\' αυτήν μετά από πολύ πολύ καιρό και αφού πρώτα κοίταξες να είσαι 100% σίγουρη οτι δεν θα ξαναπληγωθείς.
    Θέλεις να σου πω τη γνώμη μου? Έκανες ο, τι περνούσε από το χέρι σου για να προστατευτείς. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται 100% από σένα. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.
    Δεν σε βρίσκω δραματική. Ακούω έναν άνθρωπο που πονάει πολύ. Που ντρέπεται. Που είναι θυμωμένος. Που αισθάνεται εγκατελειμένος. Έναν άνθρωπο που ξεχειλίζει από συναισθήματα...
    Μάκια...

Να ρωτήσω κάτι?
    Μήπως στην προσπάθεια σου να νιώσεις ασφαλείς, έβαλες μπροστά το σεξ ως τρόπαιο στα μάτια του και όταν αυτός εξαντλήθηκε αφού το πήρε, απλά ξενέρωσε?
    Θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος μιας γυναίκας να χρησιμοποιεί τον εαυτό της και το σεξ ως σημείο αναφοράς μια σχέσης, γιατί ο άντρας εστιάζει σε αυτό και όταν το παίρνει, δεν έχει πια τίποτε άλλο να περιμένει.
    Τους άντρες τους κολάμε με το μυαλό και την ψυχή μας. Το σεξ είναι κάτι ισότιμο που το έχουμε και οι δύο ανάγκη και όχι μόνο ο ένας. Όταν συμβαίνει αυτό, η κατάσταση είναι χαμένη από χέρι...

Senior Member
    ολοκληρώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
    όλο το σκηνικό προέκυψε μέσα σε μία εβδομάδα.
    σημείο αναφοράς δικό μου ήτανε το μέσα μου.
    έλεγε οτι τον ηρεμούσα, του άρεσε η παιδικότητα μου, οτι είμαι χαρούμενη, ξεχνιότανε μαζί μου.

Banned
    siga-siga η αλήθεια μιας σχέσης συμπεριλαμβάνει και το σεξ. Εφόσον εσύ δεν είχες εμπειρίες σε αυτό τον τομέα, ήταν λογικό να παραβλέψεις τη σημασία του και να εστιάσεις στα λόγια. Όταν ξεκινήσατε την ερωτική σας ζωή είδες ότι αυτός ο άνθρωπος φέρθηκε άσχημα και ότι ενδιαφέρθηκε μόνο για τη δική του προσωρινή απόλαυση ανεξαρτήτως συνεπειών.

Και εδώ θα ήθελα να σου επισημάνω κάτι: λες ότι ξεκίνησες αντισυλληπτικά γιατί ήθελε να τελειώνει μέσα σου και ότι ευτυχώς δεν είχες μείνει έγκυος πριν τα ξεκινήσεις, αφού αδιαθέτησες. Όμως ένας άνθρωπος ώριμος, που σέβεται τον εαυτό του και το σύντροφο παίρνει προφυλάξεις. Αυτός δεν μου φαίνεται από την περιγραφή σου να είχε αυτά τα χαρακτηριστικά. Εσύ όμως μπορείς να τα αποκτήσεις γιατί το να απαιτείς προφυλακτικό είναι κάτι πρακτικό που μπορείς να κάνεις για να προστατευτείς σωματικά και σε ένα βαθμό και συναισθηματικά.

Κατά τ\' άλλα, το σεξ δεν είναι το επιστέγασμα μιας σχέσης εμπιστοσύνης, ούτε η ολοκλήρωση μιας σχέσης, αλλά η αρχή της.... Έχε κατά νου ότι είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να αποφασίσεις αν ένας άνθρωπος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα χωρίς να έχετε και ερωτική ζωή.

Senior Member
    marina38 ζήτησε πολλές φορές μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες την χρήση προφυλακτικού.
    δεν ξέρω πως έπεισα τον εαυτό μου να ενδώσω χωρίς αυτό.

Banned
    Ίσως γιατί τα λόγια του, το επίμονο ενδιαφέρον του και η δική σου ανάγκη να τον εμπιστευτείς σου δημιούργησαν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας.

Senior Member
    και να υποθεσουμε κρινο οτι εκανε καποια λαθη...αναμενομενο δεν ειναι αφου δεν ειχε αλλη εμπειρια ουσιαστικη απο σχεση?αλλοιμονο αν μας καταδικαζαν ολοι οι συντροφοι μας με το παραμικρο..ο ανθρωπος ηταν τελειως μα τελειως ωμος.και αυτο το σχολιο περι <ανοιχτης> λες και αυτο ειχε μονο σημασια αν τη βρηκε παρθενα η οχι ελεος ....

καποια στιγμη παντως Σιγα σιγα θα δεις οτι αυτο σε ωφελησε και σε κατι..οταν θα ερθει το καλυτερο στο μελλον θα εισαι πιο ωριμη μετα απο αυτη τη στραβη που ετυχε και θα το χειριστεις και θα το αξιολογησεις καταλληλα..αν δεν γνωρισεις το μαυρο δεν εκτιμας και τοσο το ασπρο που λενε
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by siga_siga
    ναι Φοίβη, αυτό πιστεύω.
    έπειτα από 4 χρόνια περίπου χωρίς να πω ναι σε μία σχέση,
    και βλέποντας αυτόν τον άνθρωπο να με ενοχλεί συνέχεια. να μιλάει συνέχεια σε μία κοινή μας φίλη για εμένα, έπειτα που έκανε κάποια βήματα να γνωρίσει τους δικούς μου από μόνος του. έπειτα από τόσα που έδειξε έντονα για εμένα, ναι τα πίστεψα.
    νόμιζα οτι ξέρω να ξεχωρίσω,
    με πήγε σπίτι του. γνώρισα τους δικούς του.
    το σχεδόν 2χρονο ανηψάκι του με έμαθε ως θεία, έτσι με αποκαλούσανε μπροστά του η οικογένεια του. να κοιμάμαι εκεί. να μην μπορέι να κοιμάται αν δεν τον έχω αγκαλιά.το λιγότερο είναι για εμένα που ήθελε να παντρευτούμε, ήθελε να έρθει να μείνει σε σπίτι κοντά στο δικό μου. να τρελλαίνεται αν δεν με ακουσει κάθε 3 ώρες.
    και την τελευταία εβδομάδα, μετά που χωρίσαμε την πρώτη φορά, και ένιωσα τα πρωτόγονα συναισθήματα της εγκατάλειψης και οτι είμαι εκτεθημένη, όπως όταν ήμουνα σε νηπιακή ηλικία. και ήθελα να τον δω, να τον ακούσω πριν κοιμηθώ το βράδυ. και γυρνάει και μου λέει θέλω να τον ελέγξω; και οτι δεν το ανέχεται;όταν εκείνος με έπαιρνε άνω των 40 κλήσεων την ημέρα είχαμε what\'s up.
    και διάφορα άλλα που έκανε. να μην πω από έξοδα, και στην τελική;
    εγώ το έχαψα το παραμύθι, όλο αυτό ναι.
    γιατί είχα να δεθώ με άνθρωπο 3-4 χρόνια. ήθελα σύντροφο. όχι έναν εραστή όπως και του είπα οτι μπορούσα να βρω ανα πάσα στιγμή. γυναίκα είμαι θα βγω έξω, θα βρω. αλλά δεν είμαι τέτοια.πήγα 25 και τον πίστεψα. παραμυθιάστηκα. νόμιζα οτι μπορώ να ξεχωρίσω.
    με κοίταγε στα μάτια μου έλεγε σε αγαπάω, έκλαιγε μερικές φορέ ςπου μου το έλεγε. και γυρνάει και μου λέει από το τηλ οτι δεν με αγαπάει και οτι κάποιες στιγμές με θέλει.
    εν κατακλείδι, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ.ΑΝΩΡΙΜΟΣ,ΕΚΜΕ ΤΑΛΛΕΥΤΗΣ.ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.ΕΓΩϊΣΤ ΗΣ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.
    και σε οικονομική κρίση που δέχθηκε τον στήριξα, ψυχολογικά. κατάλαβε οτι δεν είμαι γυναίκα που θέλωνα ξοδεύω, να μείνω σπίτι; ναι να μείνω σπίτι αγκαλιά να βλέπουμε ταινίες, το τί ντροπή νιώθω που μας έφερνε η μητέρα του φαγητό; το τί ντροπή νιώθω που έκατσα σε τραπέζι και έφαγα μαζί τους;
    θέλει κάποιος να με πει υπερβολική,δραματική κ.α; ας με πεί. ας με πείτε.
    την ψυχή μου όμως που την νιώθω εγκαταλελειμένη, εκτεθημένη, προσβεβλημένη, τα νιώθω εγώ. όλα αυτά από άλλον άνθρωπο όμως. δεν αναφέρομαι για την πίστη μου στον θεό μου.
    και βρίσκομαι εδώ. να συνεχίζω τα αντικαταθληπτικά μου, τα αγχολυτικά μου. και αυτός εκεί στην δουλειά του λέγοντας μου οτι έχει κάνει νέες γνωριμίες και οτι δεν αισθάνεται τίποτα για εμένα.
    ναι έκανα λάθη.
    του είπα οτι φοβάμαι, σε φοβάμαι, οτι έχω καιρό να κάνω σχέση και φοβάμαι, δύσκολα θα σε εμπιστευθώ. ναι του μιλούσα απότομα, γιατί φοβόμουνα. δεν τον έβρισα όμως. δεν τον προσέβαλα. του μιλούσα κόσμια. ευγενέστατα.
    και αυτή την στιγμή δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι παραπέρα, του στυλ πωπω τί έγινε; και να βρω λεπτομέρειες, θα τρελλαθώ. δεν θα αντέξει άλλη κρίση το μυαλό μου.
    πού είναι η αλήθεια του κόσμου;
    η αλήθεια μίας σχέσης;
    η αλήθεια μεταξύ δύο ανθρώπων;
    εγω τωρα θα κανω τον συνηγορο του διαβολου...
    και δεχομαι καθε κριτικη, καθως κι εγω αυτα που θα πω τα λεω με καθε επιφυλαξη ....
    τα σημεια της ιστοριας που σκεφτομαι εδω και ωρα, ειναι:

1)το παραπανω αποσπασμα και κυριως το νοημα αυτων που υπογραμμισα,
    2) το γεγονος οτι ΔΕΝ θεωρω οτι στις ερωτικες μας σχεσεις εχουμε ο ενας τον ρολο του ψυχολογου ουτε του γονεα του αλλου, ουτε εχουμε τετοιου ειδους ευθυνες, παρα μονο την ευθυνη να λειτουργησουμε ειλικρινως και καλοπροαιρετα απενανι του καλυπτοντας ομως ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ αναγκες και οχι νταντευοντας τον αλλο, ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, εχουμε σχεση....αν δεν συμπεσουν, απλα ο καθενας τραβαει τον δρομο του
    3)το πολυ ευστοχο , για μενα, σχολιο της Θεοφανιας οτι καποιες κοπελες συνειδητα η μη, εχοντας πιθανως τις καλυτερες των προθεσεων, διαχειριζονται το θεμα της σωματικης τους επαφης με τους αντρες σαν τροπαιο, με αποτελεσμα (συνεχιζω) αφενος να τον πεισμωνουν σαν κυνηγο στο να κατακτησουν αυτο το τροπαιο, αφετερου να χανουν καθε ενδιαφερον για την σχεση μετα το σεξ, καθως ολο το τελευταιο διαστημα ολη τους η σχεση ειχε μεταμορθωθει σε μια συνεχη προσπαθεια για την κατακτηση του θησαυρου και στις αρνησεις που δεχοταν απο την κοπελα...

στο πρωτο μερος του παραπανω αποσπασματος διαβαζουμε μια περιγραφη που μπορει μεν να εκθετουν τον τυπο για την επιπολαιοτητα του (πχ. να ορκιζεται για αγαπη σε 2 μηνες) το ιδιο ομως συμβαινει και με την αντιληψη της φιλης για την πραγματικοτητα που ζουσε...δηλαδη ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ προσωπικοι και οικογενεικοι(!) δεσμοι ειναι δυνατον να διαμορφωθηκαν μεσα σε δυο μηνες ΣΥΝΟΛΙΚΑ μιας τοσο ανωριμης σχεσης που δεν ειχε καν ολοκληρωθει, ωστε να μας περιγραφει εναν τυπο που ηθελε να γνωριστουν οικογενειακως, που δεν το αξιολογει μεν αλλα μας το σχολιασε οτι σκεφτοταν να την παντρευτει, κι ενα \"ανηψακι\" που δεν κοιμοταν πια παρα μονο στην αγκαλια της????
    που το παω?
    παντως οχι στο οτι η κοπελα μας ειπε καποιο ψεμα....
    το παω ομως στην πεποιθηση μου, οτι περα απο την ανωριμοτητα ενος ενθουσιωδους μεγαλομπεμπεκου οπως ο τυπος που λεμε, υπαρχει και η ανωριμοτητα της κοπελας αυτης , που θεωρησε ως αποδεκτο ειτε με την λογικη ειτε με το συναισθημα οτι η συντομη και αδοκιμαστη γνωριμια της των δυο μηνων μ εναν τυπο που ελεγε τετοιους δρακους, ηταν ο ερωτας της ζωης της...
    και οχι μονο αυτο...

πιθανολογω, οτι μια κοπελα που θεωρουσε το σωματικο της \"δοσιμο\" επιστεγασμα και επισημοποιηση μιας σχεσης απ οτι μου προκυπτει απο τις διηγησεις της, κι οχι αρχη και δοκιμη μιας σχεσης οπως ειναι μια τετοια πραξη,ακομα και να μη θεωρουσε \"δωρο\" προς τον τυπο το δοσιμο αυτο, το ειχε οπωσδηποτε πακετο με το ολοκληρωτικο της ΔΟΣΙΜΟ με ολα τα γραμματα κεφαλαια ψυχη τε και σωματι και πνευματι και κατι ψιλα....
    κι αυτο τον τρομαξε...
    κι οχι γιατι ειναι παλαβος
    αλλα γιατι αυτο τρομαζει ολους τους αντρες και νομιζω και τις γυναικες......
    εγω ετσι εξηγω, κι ας μην μπορει η κοπελα να εξηγησει τα σχολια του πρωην για ελεγχο και γενικως για φαινομενα \"ασφυκτικα\"...
    θεωρω δλδ, οτι μετα το συμβαν, δεν αλλαξε μονο ο τυπος αλλα αλλαξε και η κοπελα την συμπεριφορα της...
    μας λεει πως εμεινε 3-4 χρονια εντελως μονη, πως τον ειχε προειδοποιησει (!!!!!) (να μην σχολιασω και την κουβεντα της κοπελας οτι αν ηθελε εραστες μπορουσε να βρει αλλα δεν ειναι ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ αυτη...αρα ειναι αλλιωτικη....απο τις αλλες που διατηρουν τις ερωτικες τους στιγμες και ισως και την παρθενία τους ως το πολυτιμοτερο που εχουν (!)οτι ηθελε συντροφο και οχι εραστη! ωσαν το εραστης να ειναι υποτιμητικος τιτλος, ωσαν ο συντροφος να μην ξεκιναει απο εραστης αλλα να γινεται ενα ατυπο συμβολαιο συντροφικοτητας με την \"ολοκληρωτικη παραδοση ανευ ορων\"
    του ειπε δυσκολευεται να τον εμπιστευθει και φοβαται...σαν να τον προειδοποιουσε οτι ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ το κανει, θα ειναι δικια του ολοκληρωτικα και για παντα!!!
    μα ποιος το θελει αυτο?
    ποιος ξερει αν θελει τον αλλο δικο του ολοκληρωτικα και για παντα εις τους αιωνας των αιωνων , αμην, ακομα δεν τον ειδαμε?
    ειναι απολυτα φοβιστικο να βλεπεις το ατομο που γνωρισες σαν αυτονομο και αυταρκες και χαρουμενο και ανεξαρτητο, απλα και μονο επειδη εκανε ερωτα μαζι σου, ξαφνικα να εχει γαντζωθει πανω σου και να ζει μονο για την σχεση σας και να φερεται σνα να εχει δικαιωματα επανω σου ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απο αυτα που ειχε πριν το σεξ......γιατι εγω, αυτο πιστευω οτι εγινε και διαψευστε με...
    ο τυπος ετσι κι αλλιως ειναι επιπολαιος, οκ,...αυτο το ειδαμε ολοι..
    σιγουρα την ηθελε την κοπελα, δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο...
    την ηθελε διπλα του ομως....οχι στον σβερκο του...σορυ που γινομαι σξκληρη και σορυ που πιθανολογω πολα..το εχω δει ομως να συμβαινει παρα πολλες φορες και νομιζω οτι αυτο συνεβη και τωρα, και ειδικα λαμβανοντας υποψη την ιδιαιτερη συναισθηματικη φορτιση της φιλης μας απο ολο το στρες του συναισθηματικου παρελθοντος της που φυσικα και δικαιολογει παρα πολλα απο την συμπεριφορα της, αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος ο ερωτικος συντροφος να το διαχειριστει αυτο αλλα ο φιλος της και ο συμβουλος της και ο γιατρος της..

καθε κριτικη δεκτη...
    αλλα δηλωνω οτι ΑΝ τα πραγματα ειναι οπως τα παρουσιασα, κι εγω θα εφευγα αν ημουν αντρας ...
    εστω κι αν δεν ειχα πριν κανει τοσες μα λακιες οσες ο τυπος αυτος

Remedy...
    Συμφωνώ 100% μαζί σου!
    Ακριβώς έτσι είναι, τουλάχιστον όσον αφορά στη δική μου άποψη.
    Εγώ απ\' την αρχή εστίασα στο ότι η κοπέλα έφτασε 25 χρονών για να κάνει σεξ και μάλιστα με έναν άνθρωπο που την \"έψησε\" κάτι που το θεωρώ το μεγαλύτερο έγκλημα σε μια σχέση.
    Κατά τη γνώμη μου, ο τύπος εκμεταλεύτηκε όλη αυτή τη θεωρεία της και το μόνο που τον τράβηξε ήταν η \"παρθενιά\", διαστροφή πολλών αντρών που θέλουν να είναι οι ΠΡΩΤΟΙ. Της έταξε πολλά για να την πείσει και μετά απλά έχασε το ενδιαφέρον του γιατί δεν είχε τίποτε άλλο να πάρει.
    Δεν είναι τυχαίο το σχόλιο του μετά το σεξ περί \"ανοιχτής\" και τέτοια.
    Όπως και να \'χει ο τύπος ήταν ανεγκέφαλος και μακάρι η φίλη μας να πάρει ένα μάθημα από αυτό...αν και κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων...

Banned
    Originally posted by Helena
    και να υποθεσουμε κρινο οτι εκανε καποια λαθη...αναμενομενο δεν ειναι αφου δεν ειχε αλλη εμπειρια ουσιαστικη απο σχεση?αλλοιμονο αν μας καταδικαζαν ολοι οι συντροφοι μας με το παραμικρο..ο

αγαπητε-η,
    αν και περιμενα απαντηση απο την θεματοθετρια, καλοδεχουμενη απο οπου και αν προηλθε.
    Γνωμη μου ειναι οτι μαθαινουμε απο τα λαθη μας και οχι απο τους αφορισμους.
    Εκτος αν θελουμε να εξωραισουμε ολους τους διαβολους μηπως και μπουμε στο παραδεισο.....

Περαν τουτου,
    εγω δνε εχω το δικαιωμα να καταδικασω κανενα και ουδεποτε ειχα τετοιο σκεπτικο.
    Μακρια απο εμενα τα δικαστηρια....

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    πιθανολογω, οτι μια κοπελα που θεωρουσε το σωματικο της \"δοσιμο\" επιστεγασμα και επισημοποιηση μιας σχεσης απ οτι μου προκυπτει απο τις διηγησεις της, κι οχι αρχη και δοκιμη μιας σχεσης οπως ειναι μια τετοια πραξη,ακομα και να μη θεωρουσε \"δωρο\" προς τον τυπο το δοσιμο αυτο, το ειχε οπωσδηποτε πακετο με το ολοκληρωτικο της ΔΟΣΙΜΟ με ολα τα γραμματα κεφαλαια ψυχη τε και σωματι και πνευματι και κατι ψιλα....
    κι αυτο τον τρομαξε...
    κι οχι γιατι ειναι παλαβος
    αλλα γιατι αυτο τρομαζει ολους τους αντρες και νομιζω και
    καταρχήν remedy να σου πω οτι συμφωνω σε αρκετα σημεια με οσα γράφεις-με τη δικη μου οπτικη. ομως σε καποια αλλα διαφωνω κ γι αυτο κ γραφω δυο πραγματα.

μπορει εσύ ή εγω να θεωρουμε το σεξ δοκιμη μίας σχεσης, η κοπέλα ομως προφανως μη εχωντας ολοκληρώσει κ εχοντας βιωσει καποιες καταστάσεις με τον δικο της τροπο που μονο η ιδια γνωριζει, το βλέπει αλλιως. Κ ειναι φυσικα δικαιωμα της. Εχοντας μιλησει οπως εχει μιλησει στον σύντροφο της (ας τον πω ετσι), γνωριζει κ αυτος την αποψή της επι του θέματος. Αλλα κ το πώς νιωθει. Εχει μυριστει με τί ανθρωπο εχει να κανει κ τί κολληματα, αναστολές εχει επι του θέματος. Γι αυτο το λογο κ πιστεύω πως εχει ευθύνη κ μαλιστα μεγάλη για το ότι έγινε κ οπως έγινε.

Και φυσικά επειδή ενας ανθρωπος εχει φερθεί με ανωριμότητα δεν σημαινει οτι ειναι αναμενομενο να φερθεί κι άλλος έτσι.Ωστε να ναι πάτσι. Αλλιως,αν βρεις εναν πληγωμένο ανθρωπο τον πατάς κ αλλο?Δεν τον σκέφτεσαι?

Senior Member
    Δε νομίζω ότι είναι ώρα να συζητήσουμε αυτά τα θέματα. Πρώτα προέχει να σταθεί κάποιος ψυχολογικά στα πόδια του, να σταματήσει να τα λαμβάνει όλα εσωτερικά κατηγορώντας τον εαυτό του για τα πάντα και μετά όταν έχει επιτύχει κάποια συναισθηματική απόσταση από τα γεγονότα να προσπαθήσει να τα αναλογιστεί πιο αντικειμενικά.
    Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε έξω από το χορό και δε μπορούμε να νιώσουμε τη συναισθηματική φόρτιση και το χάος μέσα στο οποίο βρίσκεται η siga_siga. Μπορούμε λοιπόν πιο γρήγορα να φτάσουμε στο σημείο να προβληματιζόμαστε, αλλά κάθε τι που της λέμε μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για την ίδια γιατί φαίνεται να είναι ήδη προϊδεασμένη ανά πάσα στιγμή να κατηγορήσει τον εαυτό της.

Senior Member
    του ειπε δυσκολευεται να τον εμπιστευθει και φοβαται...σαν να τον προειδοποιουσε οτι ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ το κανει, θα ειναι δικια του ολοκληρωτικα και για παντα!!!
    μα ποιος το θελει αυτο?
    ποιος ξερει αν θελει τον αλλο δικο του ολοκληρωτικα και για παντα εις τους αιωνας των αιωνων , αμην, ακομα δεν τον ειδαμε?
    ειναι απολυτα φοβιστικο να βλεπεις το ατομο που γνωρισες σαν αυτονομο και αυταρκες και χαρουμενο και ανεξαρτητο, απλα και μονο επειδη εκανε ερωτα μαζι σου, ξαφνικα να εχει γαντζωθει πανω σου και να ζει μονο για την σχεση σας και να φερεται σνα να εχει δικαιωματα επανω σου ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απο αυτα που ειχε πριν το σεξ......γιατι εγω, αυτο πιστευω οτι εγινε και διαψευστε με...
    ποιός το θέλει?????????εγώ προσωπικά γνωρίζω πολλους που ψάχνουν να γατζωθουν απο κάποιον ή καποια. Να σωθουν! Καποια σχέση να τους σωσει. Κ οταν τη βρουν τη σχέση αυτη της δίνουν αμεσως το βάρος κ τις διαστάσεις που σε καμια περίπτωση δεν εχει, αλλα θά θελαν να εχει. Πόσοι δεν ονειρεύονται (απο δική τους ομολογία) αιωνια πιστη κ ευτυχια αγνοώντας ή παραβλέποντας τις αλλαγές που μπορει να επελθουν, βάζοντας οι ιδιοι πρώτα φραγμο στην προσωπική τους εξελιξη αλλα κ στην εξελιξη της σχέσης τους?

Κ πνιγουν πρώτα οι ιδιοι τον εαυτο τους κ τις επιθυμιες τους κ στη συνεχεια του συντροφου τους...

Οσο για το ατομο που γνωρισες αυτονομο κ ανεξάρτητο οπώς λες, ειναι δική σου υποθεση, μιας κ που το άτομο αυτο μπορει να μην ήταν ανεξάρτητο ουσιαστικα κ αυτονομο.

Σε ότι αφορα το σεξ, σιγουρα δεν το βλέπουμε ολοι με τον ιδιο τροπο. Καποιους μπορει να βοηθα στο να δεθουν περισσοτερο, καποιοι να το βλεπουν καθαρά ως ευχαρίστηση. Κ ως τπτ άλλο. Οποτε αλλαζει κ ο χωρος που καταλαμβανει στη σχεση αλλα κ στον ψυχισμο του ανθρωπου.

Σκεψου οτι άλλοι θεωρουν το σεξ τροπο για να αποκτησουν δικαιωματα πανω σου,καποιοι άλλοι το \"σ αγαπω\"...Αναλογα με το τί αισθανεται κανεις οτι τον δενει με τον άλλο ή αναμενει να τον δέσει.

Senior Member

ο τυπος ετσι κι αλλιως ειναι επιπολαιος, οκ,...αυτο το ειδαμε ολοι..
    σιγουρα την ηθελε την κοπελα, δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο...
    την ηθελε διπλα του ομως....οχι στον σβερκο του...σορυ που γινομαι σξκληρη και σορυ που πιθανολογω πολα..το εχω δει ομως να συμβαινει παρα πολλες φορες και νομιζω οτι αυτο συνεβη και τωρα, και ειδικα λαμβανοντας υποψη την ιδιαιτερη συναισθηματικη φορτιση της φιλης μας απο ολο το στρες του συναισθηματικου παρελθοντος της που φυσικα και δικαιολογει παρα πολλα απο την συμπεριφορα της, αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος ο ερωτικος συντροφος να το διαχειριστει αυτο αλλα ο φιλος της και ο συμβουλος της και ο γιατρος της..
    δεν μπορώ να περάσω ΚΑΘΟΛΟΥ στα ψιλά την επιπολαιοτητα του τύπου. η σιγα σιγά εκανε φοβερες -συγκλονιστικες- κατα τη γνωμη μου διαπιστώσεις για τα προβλήματα που έχει. εδω, σ ενα φορουμ, οποτε δεν μπορώ να μιλήσω εγω για ανωριμοτητα. προσωπικα τη θαυμαζω για το κουραγιο της να εμπιστευτει, να αναζητήσει βοήθεια, να ακουσει γνωμες, να κριθει μάλιστα κ να απαντησει. Πέρα απο το αν διαφωνω σε καποιες επιλογές της....

Και βασιζόμενη στα οσα γράφει για τον τυπο η σιγα σιγα, καθολου σίγουρη δεν ειμαι αν ο τυπος με την επιπολαιοτητα του την ήθελε δίπλα του. Αν την ειδε ισοτιμα δλδ.

Οσο για τον αν σύντροφος εχει υποχρέωση ή οχι να διαχειριστει το στρες του συναισθηματικου της παρελθοντος ή οχι, ας το σκεφτόταν αρχικα. Κ οχι μετεπειτα. Οταν ενδιαφερομαι για εναν ανθρωπο ομως, πιστεύω ακραδαντα οτι θέλω να μαι δίπλα του, να απαλύνω τον πονο του αν μπορώ. Κ οχι δεν μπαινω στο ρολο του θεραπευτη-ουτε θέλω ουτε μπορω.

Τώρα για το αν εχει καποιος υποχρέωση, οχι κανεις δεν εχει καμια υποχρέωση. Αν νιωθει οτι θέλει να σταθει σε καποιον θα το κανει ή θα προσπαθήσει. Αν οχι προφανως κ δεν θα το κανει. Κ ετσι θα πορευτει.

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast