γνωσεις απο effexor - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    αυτο μονο ο γιατρος σου μπορει να το πει - εννοω σχετικα με την δοσολογια αν και σε μενα ειχε κανει διαφορα και το 75 μετά δεν μου εκατσε καλα ο συγκεκριμένος ψυχιατρος και δεν συνεχισα μαζι του αλλα τα εφεξορ τα πηρα για ενα χρονο και τα εκοψα σχετικα ευκολα. περιμενε μια βδομαδουλα ακομα

MikeStam 3
    Guest
    κατσε μια βδομαδα που λες να περιμενω για ποιον λογο για να δω αποτελεσμα???

Senior Member
    ναι ακριβως

MikeStam 3
    Guest
    και οι ζαλαδες ποτε θα φυγουν υπαρχει περιπτωση να μεινουν για οσο παιρνω το φαρμακο ολο τον καιρο της θεραπειας δηλαδη?

Senior Member
    οχι βρε θα φυγουν

MikeStam 3
    Guest
    πότε?α και μιλησα με τον γιατρο μου αν φυγουν μου ειπε θα με παει στα 150 Mg για να πιασει και νοραδρεναλινη

Senior Member
    φυσικα ο γιατρος σου ξερει καλύτερα....ελα απ'οτι βλεπω θα τα ξαναξεκινησω και εγω οποτε θα τα περναμε μαζί καθως το μουδιασμα με φερνει οριακα..πια..

MikeStam 3
    Guest
    πω τωρα νιοθω οταν το παιρνω και κοπωση μα τοσες παρενεργειες ποια αυτο το φαρμακο ρε πουστη μου?

Senior Member
    ναι αλλα να σου πω...εγω οταν επαιρνα το εφεξορ ή και το λαντοζ παλιοτερα ειχα διαφορα. αλλα ηταν απο το φαρμακο ίσως αλλά και καποια απο τους πανικους που ακομα δεν με ειχαν αφησει εντελως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    πότε?α και μιλησα με τον γιατρο μου αν φυγουν μου ειπε θα με παει στα 150 Mg για να πιασει και νοραδρεναλινη
    Στα 150 θαχεις δυσκοιλιοτητα ..................ασε τι λεει ο γιατρος , και με αλλο μελος που μιλω , στα 150 δεν αντεχαμε την δυσκοιλιοτητα ...............

Senior Member
    μακ εγω στα 75 νομιζω δεν με επιασε επαρκως στους πανικους παντως. το μονο που κερδισα ηταν κιλα...που προσπαθω τωρα να χασω

MikeStam 3
    Guest
    δηλαδη να ακουσω εσενα και οχι τον γιατρο μου ρε φιλε πρωτον αυτον και δευτερον ποιος σου πε οτι αυτη η παρενεργεια θα με πιασει και μενα ?

Senior Member
    Παιδια, οι συνεδριες με το ψυχιατρο οσον αφορα τα θεματα κοινωνικης φοβιας πως πηγαινουν συνηθως; σας γραφει μονο φαρμακα και τελος ή κανετε και ψυχοθεραπεια/ψυχαναλυση οπως με το ψυχολογο; Επισης οι τιμες σε τι επιπεδα κυμαινονται;
    Εκανα παλιοτερα συνεδρειες με ψυχολογο που χρησιμοποιουσε γνωσιακη/συμπεριφοριστικη θεραπεια και ειχε βοηθησε αρκετα. Τωρα σκεφτομαι να κανω αυτο ή καποια ομαδικη ψυχοθεραπεια που ακουσα οτι βοηθαει πολυ. Τα φαρμακα για τετοια περιπτωση αν δε συνδιαστουν με πρακτικες τεχνικες -σαν αυτες που προσφερει η γνωσιακη/συμπεριφορεστικη- δεν βοηθανε μακροχρονια, παρα μονο οσο επιδρα το φαρμακο. Τουλαχιστον, αυτο μου ειχε αναφερει τοτε ο ψυχολογος μου οταν τον ρωτησα.

MikeStam 3
    Guest
    λαθος φιλε τα αντικαταθληπτικα κανουν χρονια θεραπεια σε αντιθεση με τις βενζοδιαζεπινες

Senior Member
    Μονα τους; Χωρις να αλλαξεις εσυ το τροπο που σκεφτεσαι για τους γυρω σου; Δεν ισχυει οτι επιδρουν μονο στη χημεια του εγκεφαλου σου προσωρινα; Ισα ισα που αρκετα απ αυτα δημιουργουν και εθισμους, ειδικα τα SSRI's. Γενικα τα φαρμακα γραφονται σε δυσκολες περιπτωσεις και οταν ολες οι αλλες θεραπειες δεν ανακουφιζουν τον πασχον.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast