Results 16 to 30 of 37
Thread: Μια νυχτα στο μπαρ
-
26-03-2008, 19:59 #16
δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις κανενα απολυτως συμπερασμα απο αυτα που μας λες..
αν ηταν πελατισσα, ισως μπορουσες να ερμηνευσεις καπως θετικα αυτο το κερασμα, αλλα απο μια σερβιτορα???
ειναι μερος της δουλειας της να δημιουργει οικειοτητες με τους πελατες για να ερχονται στο μαγαζι..κανονικα και μονη της να τα κερνουσε δεν εβγαινε ιδιατερο συμπερασμα, ποσο δε μαλλον που βρεθηκατε γνωστοι και μιλησατε και την προκαλεσες στελνοντας εκεινο το σφηνακι...ακομα κι απο απλο επαγγελματισμο επρεπε να το κανει....
επισης, το σχολιο για την οικογενειακη της περιουσια δεν το πιασα καθολου...τι θες να πεις?οτι εχει και προικα?
- 26-03-2008, 21:03 #17
1.Πρωτον η κοπελα δουλευει εποχιακα εκει στις διακοπες (χριστουγεννα, πασχα) αρα το οτι κερασε για να γινουμε πελατες δε νομιζω αφου κ εγω εκει μονο στις διακοπες παω.
2.Αναφερω οτι εχει χρημα, γιατι πιστευω οτι οσες γκομενες εχουν οικονομικη ανεση απο την οικογενεια τους ειναι πιο ανετες κ πιο ακομπλεξαριστες σε συγκριση με τις υπολοιπες οι οποιες για να σου μιλησουν πρεπει να κανεις το πορτοφολι σου οινοπνευμα για να καταλαβουν οτι εισαι ετοιμος να γινεις ο χορηγος τους. Αντιθετα σε αυτη την περιπτωση αισθανθηκα η <<*******>> της υποθεσης γιατι χωρις να δωσω μια, η κοπελα με ευχαριστησε κ εφερε μια ακομα γυρα σφηνακια.
3.Δε θεωρω οτι ειναι γυφτια να δινεις το σφηνακι που ξεμεινε, αλλωστε θα μπορουσα να το δωσω σε οποιαδηποτε αλλη κοπελα στο μαγαζι. Δεν καταλαβα δλδ gentleman σημαινει χρημα? Κ πιστεψτε με εχω κερασει κατα καιρους πολλες γκομενες μερικες απο τις οποιες ουτε καταδεχηκαν να το πιουν.
ΤΕΛΟΣ θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο μερικους που δεν εχω να σας διηγουμαι σκηνικα με επεισοδιακους χωρισμους, ξυλο, χαρακωματα, παρτουζες, κτηνοβασιες, και αλλες φωσκολιακες χαριτωμενιες. Κ οποιος ειναι μαγκας κ με ξαναβρισει να αφησει κ τα στοιχεια του αμα εχει @@.
26-03-2008, 21:19 #18
Αγαπητέ Phil
1. Δεν σε έβρισε κανείς, αν εξαιρέσεις τον showmehowtolive που τον καταδικάσαμε όλοι γιατί σίγουρα έβγαλε σε εσένα όλο το κόμπλεξ του.
2. Για μένα -ναι-είναι γυφτιά να με κεράσει κάποιος ένα σφηνάκι που ξέμεινε και σίγουρα δεν εννοώ τα χρήματα, αλλά την κίνηση.
3. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται απ\' την οικονομική τους κατάσταση και έχω χιλιάδες παραδείγματα γι\' αυτό αν σε ενδιαφέρει.
4. Το θέμα δεν είναι να ασχοληθούμε με κάποιον που αντιμετωπίζει όλα όσα ανέφερες, αλλά ξαναδιάβασε την ιστορία σου και θα δεις ότι είναι μια παιδική αναφορά σε μια βραδινή έξοδο, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό για σένα).
5. Αν δεν ήθελες κριτική, τότε δεν έπρεπε να ρωτήσεις τη γνώμη μας....
26-03-2008, 22:24 #19
Phil, κάθεσαι και μετράς τις πιθανότητες αντί να πράξεις. Μπορεί η κοπέλα να μην έχει συνειδητοποιήσει καν αν της αρέσεις ή όχι, να ένιωσε απλά ευχάριστα και να μη μπήκε στις σκέψεις τις δικές σου. Το θέμα είναι ότι αν κάτι θέλουμε να γίνει προσπαθούμε να το καλλιεργήσουμε και αφού κάνουμε κάποια κρούση που θα τον κάνει τον άλλο να σκεφτεί αν πράγματι του αρέσεις τότε μετράμε από τις αντιδράσεις του αν συμβαίνει αυτό ή όχι. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Μπορεί κάλλιστα μετά από ένα δύο επισκέψεις στο μπαρ όπου θα της δώσεις προσοχή αυτό το ευχάριστο συναίσθημα που μπορεί να ένιωσε στην αρχή να εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Δε πρέπει να μιλήσεις μαζί της λίγο παραπάνω, να της δείξεις λίγο ότι χαίρεσαι όταν τη βλέπεις, να της κάνεις κάποια νύξη;
26-03-2008, 22:31 #20
Thanx Aphelia για τη συμβουλη σου ευχαριστω κ τους υπολοιπους καλοπροαιρετους. Τωρα οσοι βλεπουν παιδικο αυτο το post μου, να μη μου ξαναγραψουν κ ουτε να το παιζουν θιγμενοι οτι κ καλα απειλω. Καλυτερα να ασχοληθουν με αλλα posts κ να πανε να δουν Τατιάνα. Καλη χωνεψη!
26-03-2008, 22:50 #21
Μάθε όταν θες να πεις κάτι να το λες ονομαστικά και όχι αφηρημένα.
Το αν δεν σου άρεσαν οι απόψεις μου, δεν φταίω εγώ, αλλά ο άδικος τούτος κόσμος που έχει νοήμων ανθρώπους.
Όσο για τη χώνεψη...
Συγνώμη, αλλά δεν την έφαγα εγώ τη χυλόπιτα...
26-03-2008, 22:56 #22
Aπ το βουνο κατεβηκα κ στην κορφη κανελλα.
27-03-2008, 08:37 #23
Phil,
εφόσον σ αρέσει και δείχνει να σε συμπαθεί, κάνε μια προσπάθεια. Πήγαινε ξανά απο κεί και πιάσε κουβέντα... μετά,ζήτα της να βρεθείτε το μεσημέρι που δε θα δουλεύει ή το βράδυ μετά τη δουλειά. ή, αν δε θες να εκτεθεις τόσο, κάλεσέ την σε κάποια έξοδο που θα κάνεις με την παρέα σου,πχ μεθαύριο θα πάμε να δούμε ένα φοβερό έργο στο σινεμά, διάβασα κριτικές και δε χάνεται.... μήπως θες να ρθείς μαζί??
Όσο για το θέμα με το σφηνάκι.... οκ, και γω δεν το βρίσκω ό,τι καλύτερο.. απο την άλλη όμως, εφόσον ήταν ένα σφηνάκι κερασμένο στην παρέα σου, δηλώνει ότι θέλεις να συμπεριλάβεις και αυτήν στην παρεα και στους φίλους σου. Εξαρτάται λοιπόν απο ποιά σκοπιά θα το δείς...
Καλή επιτυχια!!!!
27-03-2008, 14:45 #24
Originally posted by Θεοφανία
Showmehowtolive
Σε πίεσε κανείς να απαντήσεις?
Και γω όταν το διάβασα, το προσπέρασα χωρίς να δώσω σημασία, αλλά αυτό είναι πολύ μακριά από το να βρίζουμε τον άλλο τόσο ευκολα και να πετάμε το πρόβλημα-που γι αυτόν είναι σοβαρό-στα σκουπίδια.
Ο καθένας εδώ έχει το πρόβλημα του, αλλά σε διαβεβαιώ δεν λύνεται με το να βγάζει τα απωθημένα του και την κακία του στους άλλους...
Υ.Γ. Phil85 Τι μ@@@α ήταν αυτή να της στείλεις το σφηνάκι που περίσεψε?
mou tin les emena kai meta pas kai ton vrizeis!!!!! eisai thea!!
27-03-2008, 14:50 #25
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για λόγους παραβίασης των όρων χρήσης
27-03-2008, 14:54 #26
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για λόγους παραβίασης των όρων χρήσης
27-03-2008, 14:57 #27
Originally posted by Θεοφανία
Αγαπητέ Phil
1. Δεν σε έβρισε κανείς, αν εξαιρέσεις τον showmehowtolive που τον καταδικάσαμε όλοι γιατί σίγουρα έβγαλε σε εσένα όλο το κόμπλεξ του.
2. Για μένα -ναι-είναι γυφτιά να με κεράσει κάποιος ένα σφηνάκι που ξέμεινε και σίγουρα δεν εννοώ τα χρήματα, αλλά την κίνηση.
3. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται απ\' την οικονομική τους κατάσταση και έχω χιλιάδες παραδείγματα γι\' αυτό αν σε ενδιαφέρει.
4. Το θέμα δεν είναι να ασχοληθούμε με κάποιον που αντιμετωπίζει όλα όσα ανέφερες, αλλά ξαναδιάβασε την ιστορία σου και θα δεις ότι είναι μια παιδική αναφορά σε μια βραδινή έξοδο, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό για σένα).
5. Αν δεν ήθελες κριτική, τότε δεν έπρεπε να ρωτήσεις τη γνώμη μας....
Εχεις πολύ ωραίο στυλ που γράφεις!
Σε έχω προσέξει και σε άλλα θέματα που έχεις γράψει.... δεν με πειράζει που μου \"τη μπήκες\" λιγάκι ... μην ανησυχείς, ξέρω σε ποιούς να απευθύνομαι με αυτόν τον τρόπο που έγραψα στον Phil_85 ....
:)
27-03-2008, 15:18 #28
show ποσο χρονων εισαι?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
27-03-2008, 15:27 #29
Αγαπητε showmehowtolive
το να δημοσιευσεις τα στοιχεια σου ειναι δικο σου θεμα,
παρολα αυτα βλεπω οτι δεν εδωσες σημασια σε αυτο που σου εγραψε ο αντμιν.
Θυμησου οτι τα στοιχεια σου δεν τα εγραψες σε ενα χαρτακι σε μια καφετερια (οπου μπορεις να εκφραστεις οπως σου καπνισει), θυμησου οτι η παρουσια σου (οπως και η ολων) δεν ειναι παντα δεδομενη με τους ορους που εμεις νομιζουμε.
Γενικα ενα βημα δεν παρεχεται για να το δουλευει οπως πιστευει ο καθενας, ιδιως εδω μεσα.
Σε ενα γενικο φορουμ, θα ελεγα οτι παιζει και να βριζομαστε για να περναει και η ωρα.
Τωρα ευσ πως πιστευεις οτι βοηθας με τα τελευταια σου ποστ και ποιον συγκεκριμενα???
Πως ακριβως θα βοηθησεις τον phil με το ονομ/νυμο σου?
Η τελικα θες να βοηθησεις τον εαυτο σου?
Θα σου προτεινα να διαγραψεις το ποστ με τα στοιχεια σου (το οτι τα δημοσιευεις δειχνεις καθαρα οτι δεν εισαι αυτο που υποψιαζεται καποιος....) και να βαλεις τις αντιρρησεις σου (εστω και στρεβλες αν ειναι) σε οτι αφορα το θεμα.
Σιγουρα εδω μεσα τρωμε την ωρα μας καλοπροαιρετα και οχι για να ροπαλιαζομαστε.
think deeper my friend.....
Αν εισαι εξυπνος και διορατικος ξερεις τι πρεπει να κανεις....
27-03-2008, 16:27 #30
ποια στοιχεια του δημοσιευσε ρε κρινο, για δες καλυτερα τι στοιχεια εβαλε:
Originally posted by ShowMeHowToLive
ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 26, ΚΟΛΩΝΑΚΙ
142 21
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία