Ο Λαζαρος δεν ξαναγελασε ποτε...... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω πως προσκυνάς μια παντόφλα, αλλά όταν σου λείπει κάποιος δεν φιλάς,κρατάς, αγκαλιάζεις , χαζεύεις κλπ φωτογραφίες, αντικείμενα κλπ?
    Εκτός αν αυτό έχει μεταδοθεί λόγω θρησκείας και όχι το αντίστροφο.....
    ------------------------------------------------------

Δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς θα πάω στην κόλαση? κρίμα ρε γμτ......

----------------------------------------------------

εγώ όχι, αλλά η γιαγιά μου χριστιανή ορθόδοξη το κάνει...........
    κι εγω ορθοδοξος ειμαι , αλλα δεν κραταω πραματα πεθαμενου , νοσηρο το βρισκω , τον σκυλο , τον εθαψα με το περιλαιμιο του ......δεν θελω να θυμαμαι μακαριτες .....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    κι εγω ορθοδοξος ειμαι , αλλα δεν κραταω πραματα πεθαμενου , νοσηρο το βρισκω , τον σκυλο , τον εθαψα με το περιλαιμιο του ......δεν θελω να θυμαμαι μακαριτες .....
    δλδ ουτε κοκκαλα αγιων προσκυνάς.... αμαρτωλλεεεεεεε θα βραζεις αιωνια στα καζανια της κολασης

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    δλδ ουτε κοκκαλα αγιων προσκυνάς.... αμαρτωλλεεεεεεε θα βραζεις αιωνια στα καζανια της κολασης
    Είναι και καλά το μότο σου,από ότι κατάλαβα.
    Γενικά αυτό που βλέπω είναι ότι με το ζόρι προσπαθείς να αλλάξεις απόψεις ανθρώπων,όπως με τη θρησκεία,ή με εμένα χθες στην πολιτική.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    τι να πω ρε γουαι αφου ολοι αμαρτωλοι ειστε... θα καειτε στην κολαση

WhyAlwaysMe?
    Guest
    τι να πω ρε γουαι αφου ολοι αμαρτωλοι ειστε... θα καειτε στην κολαση
    Απάντησε και στο άλλο που έγραψα,μπάμπη.

Banned
    Γενικά αυτό που βλέπω είναι ότι με το ζόρι προσπαθείς να αλλάξεις απόψεις ανθρώπων,όπως με τη θρησκεία,ή με εμένα χθες στην πολιτική.
    στην πολιτικη να σου αλλαξω γνωμη για ποιο λογο για την αποχη? αυτό που ειπα είναι να ψηφίζεις το λιγοτερο κακο αναλογα με την κριση σου.. η αποχη είναι ανοησια η ψηφος είναι διακαιωμα που κατακτηθηκε με αγωνα και αιμα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    στην πολιτικη να σου αλλαξω γνωμη για ποιο λογο για την αποχη? αυτό που ειπα είναι να ψηφίζεις το λιγοτερο κακο αναλογα με την κριση σου.. η αποχη είναι ανοησια η ψηφος είναι διακαιωμα που κατακτηθηκε με αγωνα και αιμα...
    Ακριβώς πάνω σε αυτό.
    Αν θέλω ψηφίζω,αν θέλω όχι.
    Δεν θα μου πεις τι θα κάνω.
    Πάντως βλέπω ότι προσπαθείς με το ζόρι να περάσεις τις απόψεις σου σε διάφορα θέματα όπως η θρησκεία,και μάλλον δεν σέβεσαι τα πιστεύω του άλλου.Ούτε εγώ πιστεύω σε θεούς κλπ.,αλλά ούτε θα ειρωνευτώ ή θα κάνω εκστρατεία για να γίνει ο άλλος άθεος κλπ.

Banned
    μα γουαι μου ακριβως αυτό κανεις προσπαθώντας να μου πεις τι να κανω.... τελικα μοιαζουμε παρα πολύ...

α και η αποχη αν εφαρμοζοταν ο νομος θα πρεπε να χες φαει ποινη φυλάκισης... απλα ο νικητης δεν ασχολειτε

οσοι δεν ψηφιζουν θα πρεπε να τους αφαιρουντε και τα πολιτικα δικαιώματα.... α και οσο αφορα την θρησκεια.. δικαίωμα τους να πιστευουν σε παραμυθια όπως και δικαίωμα μας να προσπαθουμε να τους ξυπνήσουμε... δλδ αυτοι εχουν δικαιώματα και εμεις όχι?? ρε μηπως εισαι ψιλοφασιστακος?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    μα γουαι μου ακριβως αυτό κανεις προσπαθώντας να μου πεις τι να κανω.... τελικα μοιαζουμε παρα πολύ...

α και η αποχη αν εφαρμοζοταν ο νομος θα πρεπε να χες φαει ποινη φυλάκισης... απλα ο νικητης δεν ασχολειτε

οσοι δεν ψηφιζουν θα πρεπε να τους αφαιρουντε και τα πολιτικα δικαιώματα.... α και οσο αφορα την θρησκεια.. δικαίωμα τους να πιστευουν σε παραμυθια όπως και δικαίωμα μας να προσπαθουμε να τους ξυπνήσουμε... δλδ αυτοι εχουν δικαιώματα και εμεις όχι?? ρε μηπως εισαι ψιλοφασιστακος?
    Στο να προτρέψεις άλλους τι θα κάνουν,εσύ δεν παίζεσαι.
    Δεν σου πρόσαψα κανέναν χαρακτηρισμό.

Banned
    Στο να προτρέψεις άλλους τι θα κάνουν,εσύ δεν παίζεσαι.
    Δεν σου πρόσαψα κανέναν χαρακτηρισμό.
    εγω απλως ερωτηση εκανα αν εισαι... εισαι?
    και μαλλον δεν καταλαβεινεις τι γραφεις πιο πανω με ειπες ασεβη στα πιστευω του αλλου... οποτε φιλτατε γουαι εσυ με χαρακτηρισες εγω απλα ερωτηση εκανα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    εγω απλως ερωτηση εκανα αν εισαι... εισαι?
    και μαλλον δεν καταλαβεινεις τι γραφεις πιο πανω με ειπες ασεβη στα πιστευω του αλλου... οποτε φιλτατε γουαι εσυ με χαρακτηρισες εγω απλα ερωτηση εκανα
    Ε ναι,ασεβής αφού συνεχώς κοροιδεύεις όσους πιστεύουν στον Χριστιανισμό.Αυτό τι είναι?
    Όσο για το ''φασιστάκος'',σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό,συν ότι είσαι από τα πλέον χειριστικά άτομα σε αυτό το φόρουμ.
    I rest my case.

Banned
    Ε ναι,ασεβής αφού συνεχώς κοροιδεύεις όσους πιστεύουν στον Χριστιανισμό.Αυτό τι είναι?
    Όσο για το ''φασιστάκος'',σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό,συν ότι είσαι από τα πλέον χειριστικά άτομα σε αυτό το φόρουμ.
    I rest my case.
    πωωω 3 χαρακτηρισμοι εναντιον μου σε ένα ποστ... εχεις πολύ θυμο μεσα σου... να το κοιτάξεις

κανονικα θα πρεπε να σου κανω αναφορα... αλλα εισαι πιτσιρικας και βλεπω δεν ξερεις να κανεις διαλογο παρα μονο να χαρακτηρίζεις.. που θα παει θα ωριμασεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    πωωω 3 χαρακτηρισμοι εναντιον μου σε ένα ποστ... εχεις πολύ θυμο μεσα σου... να το κοιτάξεις

κανονικα θα πρεπε να σου κανω αναφορα... αλλα εισαι πιτσιρικας και βλεπω δεν ξερεις να κανεις διαλογο παρα μονο να χαρακτηρίζεις.. που θα παει θα ωριμασεις
    Και εσύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.
    Όσο για την αναφορά,κάνε,κανένα πρόβλημα.

Banned
    Και εσύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.
    Όσο για την αναφορά,κάνε,κανένα πρόβλημα.
    και μην ξεχνας τα καζανια της κολασης σε περιμενουν....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    και μην ξεχνας τα καζανια της κολασης σε περιμενουν....
    Να τες και οι ειρωνείες.
    Εσένα δεν σε περιμένουν?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast