τελικά είναι εφικτή μια φυσιολογική ζωή; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 115
    Member
    Δεν έχω παράπονο από τους φίλους, αυτοί οι ελάχιστοι που χω κρατήσει, προσπαθούν, αλλά δεν βοηθάει. είναι φορές μάλιστα που δεν σηκώνω το τηλέφωνο και τους αγνοώ, κι ας θυμώσουν.δεν μπορώ καν να μιλήσω μαζί τους μερικές φορές..και δεν μπορούν να μου καλύψουν τα κενά. κακά τα ψέμματα, όταν κοντεύεις 30 οι προτεραιότητές σου είναι να βρεις έναν σύντροφο...εγώ αυτό προσπάθησα ελάχιστα, δεν το κρύβω, αλλά δεν μπορούσα εύκολα να ανοιχτώ και την πάτησα, ειδικά την τελευταία φορά ήταν η χειρότερη δυνατή επιλογή...
    το ξέρω ότι βοηθά να κάνεις πράγματα για σένα, αλλά πρώτον, τα κανα ανέβηκα λίγο και μετά χειρότερα, δεύτερον, συντηρούμαι μόνη μου από τα 19, άρα δεν μου ναι εύκολο να αφήσω την δουλειά μου και να πάω κάπου να ηρεμήσω κτλ. και το να φλερτάρω και τέτοια, να βγαίνω πιο πολύ κτλ. ε, αν μπορούσα να τα κάνω αυτά τότε δεν θα χα την κατάθλιψη που έχω, στην μορφή που την έχω για να μην κάνω και τον γιατρό...

Το θέμα είναι να μπει στο παιχνίδι. Εκεί χάνεις-κερδίζεις, υπάρχει δράση. Όταν δεν κάνεις τίποτα, απλά βυθίζεσαι ακόμη περισσότερο στην ανυπαρξία και την κατάθλιψη. Εγώ δεν ξέρω σε ποιο ψυχιατρείο θα ήμουν κλεισμένη αν δεν είχα πραγματικούς φίλους δίπλα μου να με τραβάνε προς τη ζωή.

ΥΓ. Και γω

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Ναι ρε παιδιά, αλλά επαναλαμβάνω ότι η αγάπη δεν θα σου χτυπήσει μια ωραία πρωία την πόρτα, θα σε βάλει πάνω στο άλογο και θα πάτε να ζήσετε στον πύργο της Φιόνας. Αυτό το κλείνομαι μέσα και κλαίω τη μοίρα μου, μόνο αντίθετα αποτελέσματα έχει

Member
    Δεν κλαίω την μοίρα μου...αλλά, χωρίς παρεξήγηση Θεοφανία, από τον τρόπο που μιλάς μάλλον δεν κατάλαβες για τί μιλάω και τί πρόβλημα με απασχολεί...

Senior Member
    Νομίζω οτι αυτό που λες psychangel είναι οτι το πρόβλημά σου ξεκινάει από μέσα σου. Είναι αυτό το κενό που λες, που δεν καλύπτεται ό, τι και να κάνεις?
    Μάκια...

Senior Member
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΛΙΓΟ. 3 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ.

Υ.Γ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ; ΠΙΑΦ, ΦΙΟΝΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Εσύ μίλησες για σύντροφο και αγάπη την οποία δεν βρίσκεις και εγώ σου λέω πάρε τους φίλους και βγες έξω να ζήσεις. Τι διαφορετικό λέμε;

MATHES
    Η Φιόνα είναι η πριγκίπισσα που αγάπησε ο Σρεκ. έλεος! Δεν καμιά ταινία να μπορούμε να συνενοούμαστε!

Member
    λέμε πως αν μπορούσα να τα κάνω αυτά, τότε δεν θα μουν αυτή που είμαι. και επίσης, πως αν τα κάνω αυτά, αλλά νιώθω τόσο χάλια για τον εαυτό μου, πάλι σε κανέναν μαλάκα θα πέσω....και πάλι από την αρχή. γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω στους ανθρώπους, δεν πιστεύω ούτε στον εαυτό μου...δεν είναι τόσο απλά όλα όταν ο εχθρός σου είσαι εσύ...

Senior Member
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ

MATHES;

Senior Member
    Θεοφανία όταν έχεις κατάθλιψη δεν είναι τόσο απλό το να βγεις,να αντιδράσεις,να κάνεις πράγματα.Σίγουρα αυτό είναι το καλύτερο και αυτό πρέπει να κάνουμε αν μπορούμε για να βοηθηθούμε,αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο.Δεν είναι απλώς μια κακή διάθεση που θα βγούμε και θα περάσει.Είναι κάτι βαθύτερο που μας κρατάει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Δηλαδή μπορεί θεωρητικά να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά στην πράξη να νιώθουμε τόσο αδύναμοι να κάνουμε το οτιδήποτε.Τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.

Οπότε γυρνάμε σε όλα αυτά που σου έλεγα στην αρχή. ΑΓΑΠΗΣΕ τον εαυτό σου. Πες μας μερικά πράγματα για σένα. Για ποια είσαι περήφανη; Τι σου αρέσει πάνω σου;
    Επαναλαμβάνω ότι για μένα είσαι αξιέπαινη που κατάφερες να σπουδάσεις κάτω από τέτοιες συνθήκες και να φτάσεις στο σημείο να συντηρείς τον εαυτό σου απ\' τα 19.
    Από μόνο του σε κάνει έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο με πολλή δύναμη.

Senior Member
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ PSYCHANGEL ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ

Dalia
    Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Εγώ στην αρχή με τη μαμά, είχα βγει ένα βράδυ έξω με φίλες μου για φαγητό. Την άλλη μέρα πάω στο αυτοκίνητο και βλέπω ότι είχα τρακάρει πίσω το καπό τόσο πολύ που είχε διπλώσει. Καταλαβαίνεις;;;; Ούτε καν το άκουσα! Πήγα στο σημείο και είδα ένα φορτηγό, όπου απ\' ότι κατάλαβα είχα κάνει όπισθεν για να ξεπαρκάρω και το χτύπησα. Τόσο στον κόσμο μου ήμουν. Δεν έβγαινα για να περνάω καλά, αλλά για να συμμετέχω στη ζωή και σιγά-σιγά αυτό σε βάζει από μόνο του στο παιχνίδι...ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και προς Θεού δεν μιλάω εκ του ασφαλούς....

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast