Results 46 to 60 of 115
-
24-03-2008, 15:52 #46
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 24-03-2008, 15:56 #47
μα πάντα εξαρτάται κι από μας, αυτό δεν το αναίρεσα..απλά ανάλογα με την ψυχολογία και την διάθεσή μας, άλλοτε εξαρτάται πολύ και άλλοτε λίγο...στην δική μου περίπτωση, ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα..αυτό που λες φοίβη για το σωστό βάθος του πηγαδιού..αυτό προσπαθώ έστω να διασώσω...αλλά και πάλι, ποιός θα βάλει το χέρι του να ψάξει να υπάρχει κάτι εκεί κάτω;;;;
24-03-2008, 15:59 #48
Ίσως αν έβαζες μια φωνή...αν με κάποιο τρόπο έκανες φανερή την παρουσία σου εκεί κάτω...
Μάκια...
24-03-2008, 15:59 #49
Originally posted by MANTHES
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ
24-03-2008, 16:01 #50
Originally posted by Φοίβη
Ίσως αν έβαζες μια φωνή...αν με κάποιο τρόπο έκανες φανερή την παρουσία σου εκεί κάτω...
24-03-2008, 16:05 #51
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-03-2008, 16:05 #52
Phychangel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, έχω περάσει πολύ πρόσφατα ακριβώς αυτή την κατάσταση για την οποία μιλάς.
Καταρχήν, όσο το σκέφτεσαι γίνεται πολύ χειρότερο και αυτό πιστεύω το χεις διαπιστώσει ήδη.
Ρίξε τις απαιτήσεις που έχεις από τους άνδρες (πχ εξωτερική εμφάνιση κλπ) γιατί στην κατάστασή σου δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάτι πιο εύκολο για να μην σε εξαντλεί. ʼσε τους γύρω σου να λένε ότι θέλουν ότι θα μπορούσες πχ να βρεις κάτι καλύτερο.
Τέλος, γυμναστική με όση σωματική και ψυχική δύναμη σου έχει απομείνει. Και να σε βλέπει πολύ ο ήλιος.
Όλα αυτά είναι πάρα πολύ βασικά για να καλυτερεύσεις.
24-03-2008, 16:06 #53
Τι εννοείς ότι σε αγάπησε κάποιος καθυστερημένα και δεν είχε πια νόημα?Γιατί δεν είχε νόημα?
24-03-2008, 16:06 #54
Α και απέφυγε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τους γιατρούς...
Αυτά, πολύ φιλικά και αν θέλεις να μάθεις κάτι επιπλέον απλά πες...
24-03-2008, 16:10 #55
Originally posted by Flamenco
Phychangel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, έχω περάσει πολύ πρόσφατα ακριβώς αυτή την κατάσταση για την οποία μιλάς.
Καταρχήν, όσο το σκέφτεσαι γίνεται πολύ χειρότερο και αυτό πιστεύω το χεις διαπιστώσει ήδη.
Ρίξε τις απαιτήσεις που έχεις από τους άνδρες (πχ εξωτερική εμφάνιση κλπ) γιατί στην κατάστασή σου δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάτι πιο εύκολο για να μην σε εξαντλεί. ʼσε τους γύρω σου να λένε ότι θέλουν ότι θα μπορούσες πχ να βρεις κάτι καλύτερο.
Τέλος, γυμναστική με όση σωματική και ψυχική δύναμη σου έχει απομείνει. Και να σε βλέπει πολύ ο ήλιος.
Όλα αυτά είναι πάρα πολύ βασικά για να καλυτερεύσεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν μιλάς σοβαρά ή όχι..γυμναστική, ε, προσπαθώ πχ. αγόρασα διάδρομο αλλά δουλεύω την διπλωματική μου τώρα στο μεταπτυχιακό και ψιλοβαριέμαι...δεν έχω και όρεξη για σωματική κόπωση. κι όσο για τα στάνταρ μου στους άντρες, δεν είναι η εμφάνιση, ίσα ίσα που την τελευταία ειδίκά φορά, ήταν μακράν κάτω του ωραίου προτύπου..δεν με νοιαζε όμως αυτό, εμένα μου άρεσε..δεν ψάχνω τον μπραντ πιτ, άλλα ψάχνω και πολύ πιο δύσκολα από την εμφάνιση..να ναι αληθινός, να καταλαβαίνει...
24-03-2008, 16:10 #56
Originally posted by phychangel
Βοήθεια από ειδικό έχεις φαντάζομαι, έτσι δεν είναι?Μάκια...
24-03-2008, 16:15 #57
Originally posted by Dalia
Τι εννοείς ότι σε αγάπησε κάποιος καθυστερημένα και δεν είχε πια νόημα?Γιατί δεν είχε νόημα?
αλλά το ξανάπα...το πρόβλημά μου δεν είναι η έλλειψη γκόμενου, και συντρόφου αν θέλετε..απλά πιστεύω πως αυτό είναι η λύση...δεν τα χω όλα πληρωμένα και λέω τί μου λείπει..α, ένας σύντροφος..γονείς, αδέρφια, γνωστοί, όλοι από μένα πιάνονται και γω από πουθενά..εσύ δεν έχεις τίποτα λένε, τα κατάφερες στην ζωή σου. λες κι η ζωή είναι μόνο οι σπουδές ...
24-03-2008, 16:18 #58
Βοήθεια από ειδικό έχεις φαντάζομαι, έτσι δεν είναι?
έχεις δίκιο...και συν το ότι εγώ είμαι άτομο που από μικρή με έμαθαν να μην ζητώ βοήθεια, γιατί...δεν την χρειαζόμουν..οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο μου είναι...ναι, έχω βοήθεια, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια πάω σε ψυχολόγο, αλλά δεν ξέρω να έχω βοηθηθεί..μάλλον όχι..δηλ. μιλούσαμε για τις σχέσεις μου, αυτές που έτυχε να κάνω αυτή την περίοδο και με βοηθούσε στο πωσ να τις διαχειριστώ, στην τελευταία μάλιστα είχε πειστεί και κείνος κι έπεσε από τα σύννεφα όταν του το εξήγησα...αλλά δεν βλέπω να με βοηθά στο πώς να δω τον εαυτό με αγάπη κι όχι με θυμό.
24-03-2008, 16:18 #59
γονείς, αδέρφια, γνωστοί, όλοι από μένα πιάνονται και γω από πουθενά..εσύ δεν έχεις τίποτα λένε, τα κατάφερες στην ζωή σου. λες κι η ζωή είναι μόνο οι σπουδές ...Μάκια...
24-03-2008, 16:19 #60
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία