τελικά είναι εφικτή μια φυσιολογική ζωή; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 115
    Senior Member
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    μα πάντα εξαρτάται κι από μας, αυτό δεν το αναίρεσα..απλά ανάλογα με την ψυχολογία και την διάθεσή μας, άλλοτε εξαρτάται πολύ και άλλοτε λίγο...στην δική μου περίπτωση, ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα..αυτό που λες φοίβη για το σωστό βάθος του πηγαδιού..αυτό προσπαθώ έστω να διασώσω...αλλά και πάλι, ποιός θα βάλει το χέρι του να ψάξει να υπάρχει κάτι εκεί κάτω;;;;

Senior Member
    Ίσως αν έβαζες μια φωνή...αν με κάποιο τρόπο έκανες φανερή την παρουσία σου εκεί κάτω...
    Μάκια...

Member
    Originally posted by MANTHES
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ
    όχι, δεν βιάζομαι ιδιαίτερα..απλά την τελευταία φορά ναι, βιάστηκα, γιατί μίλησα για πρώτη φορά για τα προβλήματά μου κι είπα αφού τα αγκάλιασε..ε, δεν έχεις λόγο να έχεις άμυνες...αλλά αυτό που λες για το να γίνουν τα πράγματα όπως πριν...εγώ δεν έχω υπάρξει ποτέ ευτυχισμένη...δεν έχω νιώσει να με έχουν αγαπήσει, εκτός δηλ. από μια φορά που με αγάπησε κάποιος...καθυστερημένα, όταν δεν είχε για μένα νόημα...ξέρω, για να ισχύει αυτό φταίω, αλλά δεν το αρνήθηκα ότι κλείστηκα για χρόνια στον εαυτό μου, χωρίς να ξέρω , να καταλαβαίνω ΄τοι κάτι πάει στραβά, μου αρκούσε που ξέφυαγ από την μιζέρια...

Member
    Originally posted by Φοίβη
    Ίσως αν έβαζες μια φωνή...αν με κάποιο τρόπο έκανες φανερή την παρουσία σου εκεί κάτω...
    πώς δηλαδή;;;δεν καταλαβαίνω...δεν ξέρω πώς ζητάς βοήθεια...μια φορά νομίίζω το κανα και δεν πέτυχε...ένιωσα τελείως μηδενικό..

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Phychangel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, έχω περάσει πολύ πρόσφατα ακριβώς αυτή την κατάσταση για την οποία μιλάς.

Καταρχήν, όσο το σκέφτεσαι γίνεται πολύ χειρότερο και αυτό πιστεύω το χεις διαπιστώσει ήδη.
    Ρίξε τις απαιτήσεις που έχεις από τους άνδρες (πχ εξωτερική εμφάνιση κλπ) γιατί στην κατάστασή σου δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάτι πιο εύκολο για να μην σε εξαντλεί. ʼσε τους γύρω σου να λένε ότι θέλουν ότι θα μπορούσες πχ να βρεις κάτι καλύτερο.
    Τέλος, γυμναστική με όση σωματική και ψυχική δύναμη σου έχει απομείνει. Και να σε βλέπει πολύ ο ήλιος.

Όλα αυτά είναι πάρα πολύ βασικά για να καλυτερεύσεις.

Senior Member
    Τι εννοείς ότι σε αγάπησε κάποιος καθυστερημένα και δεν είχε πια νόημα?Γιατί δεν είχε νόημα?

Senior Member
    Α και απέφυγε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τους γιατρούς...

Αυτά, πολύ φιλικά και αν θέλεις να μάθεις κάτι επιπλέον απλά πες...

Member
    Originally posted by Flamenco
    Phychangel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, έχω περάσει πολύ πρόσφατα ακριβώς αυτή την κατάσταση για την οποία μιλάς.

Καταρχήν, όσο το σκέφτεσαι γίνεται πολύ χειρότερο και αυτό πιστεύω το χεις διαπιστώσει ήδη.
    Ρίξε τις απαιτήσεις που έχεις από τους άνδρες (πχ εξωτερική εμφάνιση κλπ) γιατί στην κατάστασή σου δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάτι πιο εύκολο για να μην σε εξαντλεί. ʼσε τους γύρω σου να λένε ότι θέλουν ότι θα μπορούσες πχ να βρεις κάτι καλύτερο.
    Τέλος, γυμναστική με όση σωματική και ψυχική δύναμη σου έχει απομείνει. Και να σε βλέπει πολύ ο ήλιος.

Όλα αυτά είναι πάρα πολύ βασικά για να καλυτερεύσεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω αν μιλάς σοβαρά ή όχι..γυμναστική, ε, προσπαθώ πχ. αγόρασα διάδρομο αλλά δουλεύω την διπλωματική μου τώρα στο μεταπτυχιακό και ψιλοβαριέμαι...δεν έχω και όρεξη για σωματική κόπωση. κι όσο για τα στάνταρ μου στους άντρες, δεν είναι η εμφάνιση, ίσα ίσα που την τελευταία ειδίκά φορά, ήταν μακράν κάτω του ωραίου προτύπου..δεν με νοιαζε όμως αυτό, εμένα μου άρεσε..δεν ψάχνω τον μπραντ πιτ, άλλα ψάχνω και πολύ πιο δύσκολα από την εμφάνιση..να ναι αληθινός, να καταλαβαίνει...

Senior Member
    Originally posted by phychangel
    πώς δηλαδή;;;δεν καταλαβαίνω...δεν ξέρω πώς ζητάς βοήθεια...μια φορά νομίίζω το κανα και δεν πέτυχε...ένιωσα τελείως μηδενικό..
    Φαντάζομαι οτι και αυτό εξαρτάται και από τους δυο. Μπορεί να φωνάξεις και να μην είναι αρκετά δυνατή η κραυγή σου ώστε να ακουστεί. Ή μπορεί αυτός που περνούσε να μην είχε δυνατή ακοή. Ή μπορεί να μην ήθελε να ασχοληθεί.
    Βοήθεια από ειδικό έχεις φαντάζομαι, έτσι δεν είναι?
    Μάκια...

Member
    Originally posted by Dalia
    Τι εννοείς ότι σε αγάπησε κάποιος καθυστερημένα και δεν είχε πια νόημα?Γιατί δεν είχε νόημα?
    εννοώ ότι όσο ήμασταν μαζί λειτουργούσε πολύ αρνητικά πάνω μου, κελινόταν, κεράτωνε κτλ., αλλά μόλις πήρα την απόφαση να φύγω...αποφάσισε ότι με αγαπάει πραγματικά..εντάξει, δεν το κανε από κακία ο συγκεκριμένος, απλά κι αυτός ψαχνόταν τότε, πάει πολύς καιρός όμως από τότε και τώρα μάλιστα είναι κι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους...
    αλλά το ξανάπα...το πρόβλημά μου δεν είναι η έλλειψη γκόμενου, και συντρόφου αν θέλετε..απλά πιστεύω πως αυτό είναι η λύση...δεν τα χω όλα πληρωμένα και λέω τί μου λείπει..α, ένας σύντροφος..γονείς, αδέρφια, γνωστοί, όλοι από μένα πιάνονται και γω από πουθενά..εσύ δεν έχεις τίποτα λένε, τα κατάφερες στην ζωή σου. λες κι η ζωή είναι μόνο οι σπουδές ...

Member
    Φαντάζομαι οτι και αυτό εξαρτάται και από τους δυο. Μπορεί να φωνάξεις και να μην είναι αρκετά δυνατή η κραυγή σου ώστε να ακουστεί. Ή μπορεί αυτός που περνούσε να μην είχε δυνατή ακοή. Ή μπορεί να μην ήθελε να ασχοληθεί.
    Βοήθεια από ειδικό έχεις φαντάζομαι, έτσι δεν είναι?

έχεις δίκιο...και συν το ότι εγώ είμαι άτομο που από μικρή με έμαθαν να μην ζητώ βοήθεια, γιατί...δεν την χρειαζόμουν..οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο μου είναι...ναι, έχω βοήθεια, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια πάω σε ψυχολόγο, αλλά δεν ξέρω να έχω βοηθηθεί..μάλλον όχι..δηλ. μιλούσαμε για τις σχέσεις μου, αυτές που έτυχε να κάνω αυτή την περίοδο και με βοηθούσε στο πωσ να τις διαχειριστώ, στην τελευταία μάλιστα είχε πειστεί και κείνος κι έπεσε από τα σύννεφα όταν του το εξήγησα...αλλά δεν βλέπω να με βοηθά στο πώς να δω τον εαυτό με αγάπη κι όχι με θυμό.

Senior Member
    γονείς, αδέρφια, γνωστοί, όλοι από μένα πιάνονται και γω από πουθενά..εσύ δεν έχεις τίποτα λένε, τα κατάφερες στην ζωή σου. λες κι η ζωή είναι μόνο οι σπουδές ...
    Πραγματικά απορώ πως στέκεσαι ακόμα σ΄αυτό το ύψος του πηγαδιού, καλή μου. Φαντάζομαι αν εγώ είχα τέτοιο βάρος στις πλάτες μου θα είχα φτάσει στον πάτο ήδη.
    Μάκια...

Senior Member
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast