Results 76 to 90 of 115
-
24-03-2008, 16:52 #76
Originally posted by Flamenco
Phychangel και κάτι άλλο το να ρίχνεις ευθύνες στους άλλους επίσης μπορεί να σε κάνει χειρότερα. Αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει αλλά σε κολλάει ακόμα περισσότερο στο παρελθόν. Μήπως ο ψυχολόγος σου δεν σου κάνει καλό; Το έχεις σκεφτεί;
- 24-03-2008, 16:52 #77
Originally posted by Dalia
Δεν πρέπει να είναι ψεύτικη. Απλά στην αρχή να προβάλλει όσο μπορεί τα καλά της στοιχεία και να αφήσει κατά μέρος τα αρνητικά. Τα αρνητικά με τον καιρό μέσα στη σχέση μάλλον θα συρρικνωθούν ούτως ή άλλως.
24-03-2008, 16:54 #78
Originally posted by phychangel
ίσως να λες ότι δεν το καταπολεμώ μέχρι να μαι έτοιμη από μόνη μου, ε; γίνεται αυτό...;
24-03-2008, 16:56 #79
μα δεν έχω πρόβλημα διατροφής...την άσκηση την είπα γιατί πιστεύω, βλακεία μου το ξέρω πως πρέπει να γίνω μοντέλο...εκτός από κατάθλιψη έχω και τελειομανία...και το να βάλω πρόγραμμα να ερωτευθώ..δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο, στην φάση που είμαι τώρα θα πέσω σε ακόμα μεγαλύτερο μαλάκα, αν γίνεται, λίγο δύσκολο, γιατί μου λείπει ψυχριαμία και αυτογνωσία..
24-03-2008, 17:00 #80
¨οπως και να χει, πρέπει να φύγω..σας ευχαριστώ πολύ όλους...και θα με ξαναδείτε σύντομα εδώ.. πάντως, ότι μου είπατε θα το σκεφτώ..αυτό είναι σίγουρο.
24-03-2008, 17:02 #81
Originally posted by MANTHES
......ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ PSYCHANGEL ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟOriginally posted by Θεοφανία
Psychangel....
Θες να γίνεις πιο αναλυτική;....Originally posted by Φοίβη
Καλή μου psychangel σίγουρα δεν είσαι χαζή ούτε αθεράπευτη.......Originally posted by MANTHES
PSYCHANGEL ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. .........
Αλλο psychangel
κι άλλο phychangel
24-03-2008, 17:02 #82
παιδια αληθεια, πώς το κανετε -αυτοι που το υποστηριζετε αυτο?
να μη δειχνετε καποια στοιχεια του χαρακτηρα σας, παρα μονο αυτα που θεωρειτε αρεστα?
ειλικρινα, δεν πιστευω στα ματια μου!
24-03-2008, 17:02 #83
ρε συ γιατί παρεξηγείς τους πάντες και τα πάντα; Δε σε ξέρουμε κι από χθες, υποθέσεις κάνουμε και προτείνουμε... Θα μπορούσαμε να σου πούμε αυτα που θες να ακούσεις του στυλ \"κουράγιο είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς, δύσκολα ξεπερνιέται το ξέρω, αλλά όντως περνάει κάποτε\". Στην τελική γιατί εναντιώνεσαι σε όποιον δε σου δίνει τη συμβουλή που θέλεις; Να βοηθηθείς θέλεις ή να μας κράξεις όλους εμάς και την κοινωνία που σε έφτασε σε αυτό το σημείο...
24-03-2008, 17:04 #84
Originally posted by Sofia
παιδια αληθεια, πώς το κανετε -αυτοι που το υποστηριζετε αυτο?
να μη δειχνετε καποια στοιχεια του χαρακτηρα σας, παρα μονο αυτα που θεωρειτε αρεστα?
ειλικρινα, δεν πιστευω στα ματια μου!
24-03-2008, 17:04 #85
ναι, το χω αυτό..να πηγαίνω κόντρα στα προβλήματά μου και καταλήγω σε χειρότερο σημείο απο όπου ξεκίνησα...αλλά αν πχ. χρειάζομαι έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα φοβάμαι να βγω, να εκτεθώ, τότε πώς το καταπολεμώ;;ίσως να λες ότι δεν το καταπολεμώ μέχρι να μαι έτοιμη από μόνη μου, ε; γίνεται αυτό...;
Εσύ τι θα θελες να κάνεις?Λες να μην το καταπολεμήσεις ώσπου να νιώσεις έτοιμη. Ρωτάς αν γίνεται. Φυσικά και γίνεται, αν αυτό θέλεις.Μάκια...
24-03-2008, 17:06 #86
Originally posted by psychangel
Originally posted by MANTHES
......ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ PSYCHANGEL ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟOriginally posted by Θεοφανία
Psychangel....
Θες να γίνεις πιο αναλυτική;....Originally posted by Φοίβη
Καλή μου psychangel σίγουρα δεν είσαι χαζή ούτε αθεράπευτη.......Originally posted by MANTHES
PSYCHANGEL ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. .........
Αλλο psychangel
κι άλλο phychangelΕίναι φανερό και από τον τρόπο έκφρασης...
24-03-2008, 18:28 #87
f-l-a-m-e-n-c-o
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός/η?
24-03-2008, 20:24 #88
Καταρχήν ναι, θα γίνω λίγο πιο αναλυτικΟΣ (καταραμένο nick που με κάνει και πληκτρολογώ επιπλέον τόσες φορές...). Πάνω σε τι όμως;
26-03-2008, 09:48 #89
καλημέρα..ήθελα απλά να πω ότι ούτε κράζω΄κανέναν ούτε εναντιώνομαι σε αυτά που δεν θέλω, υποτίθεται, να ακούσω.γιατι πραγματικά δεν ήθελα να ακούσω κάτι συγκεκριμένο ή απόλυτα κατανοητικό... το ότι μπορεί να είμαι φορτισμένη και να βγαίνει προς τα έξω, δε σημαίνει ότι κατηγορώ την κοινωνία \"που με έφτασε σε αυτό το σημείο\"..καμία σχέση. ϊσα ϊσα που αυτό που με απασχολεί είναι η σχέση μου με τον εαυτό μου κι όχι με την κοινωνία, αυτό νομίζω το είπα από την αρχή. τις περισσότερες φορέα μάλιστα η κοινωνία μας δίνει αυτό που θεωρούμε εμείς ότι αξίζουμε..αυτό το αποδέχομαι και είναι ξεκάθαρο νομίζω..Τέλοσπάντων, αυτό απλά το λέω προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, ότι δηλ. μίλησα εδώ για να εκφράσω την \"οργή\" μου προς την κοινωνία...καμία σχέση κι αν εγώ έδωσα τέτοια εντύπωση, ήταν κατά λα΄θος λόγω της φορτιμένης ψυχολογικής κατάστασής μου...
26-03-2008, 11:13 #90
Τέλοσπάντων, αυτό απλά το λέω προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, ότι δηλ. μίλησα εδώ για να εκφράσω την \"οργή\" μου προς την κοινωνία...καμία σχέση κι αν εγώ έδωσα τέτοια εντύπωση, ήταν κατά λα΄θος λόγω της φορτιμένης ψυχολογικής κατάστασής μου...Μάκια...
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....