τελικά είναι εφικτή μια φυσιολογική ζωή; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 115
    Member
    Originally posted by Flamenco
    Phychangel και κάτι άλλο το να ρίχνεις ευθύνες στους άλλους επίσης μπορεί να σε κάνει χειρότερα. Αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει αλλά σε κολλάει ακόμα περισσότερο στο παρελθόν. Μήπως ο ψυχολόγος σου δεν σου κάνει καλό; Το έχεις σκεφτεί;
    μα δεν έριξα τις ευθύνες σε κανέναν...για την οικογένειά μου είπα απλά την αλήθεια..και ξέρω εξάλλου πως φταίω εγώ, γιατί εγώ το επέτρεψα...το πα κιόλας πριν.

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Δεν πρέπει να είναι ψεύτικη. Απλά στην αρχή να προβάλλει όσο μπορεί τα καλά της στοιχεία και να αφήσει κατά μέρος τα αρνητικά. Τα αρνητικά με τον καιρό μέσα στη σχέση μάλλον θα συρρικνωθούν ούτως ή άλλως.
    Ε νομίζω όλοι όταν γνωρίζουμε έναν καινούριο άνθρωπο στην αρχή προσπαθούμε να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία μας.Δεν πάμε να βγάλουμε τα ελαττώματά μας με το που αρχίζει η γνωριμία.
    Όχι όλοι Dalia. Ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που λένε πρέπει να με δεχτεί για αυτό που είμαι από την αρχή; Εγώ σου λέω πάρα πολλοί και ειδικά σε αυτό το forum. Πρέπει να αποφύγεις να δείξεις αδυναμίες πριν σε αγαπήσει ο άλλος... το επαναλαμβάνω. Αλλιώς μάλλον δε θα σε αγαπήσει όσο θέλεις, εγώ έτσι το έχω βιώσει.
    Δεν ξέρω.Εγώ νομίζω ότι ακόμη κι αν το λέμε αυτό,γιατί λογικό είναι να θέλουμε να μας αγαπήσουν γι\'αυτό που είμαστε,στην αρχή τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία.Και βέβαια συμφωνώ ότι δεν είναι κακό αυτό.Αν δείξεις τα αρνητικά σου γιατί να σε προσέξει ο άλλος?Δεν είναι υποκρισία το να προσπαθήσεις να δείξεις τον καλό σου εαυτό.Δεν εννοώ να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι αλλά να δείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου.

Senior Member
    Originally posted by phychangel
    ίσως να λες ότι δεν το καταπολεμώ μέχρι να μαι έτοιμη από μόνη μου, ε; γίνεται αυτό...;
    Αυτή την απορία έχω κι εγώ εδώ και χρόνια... Και νομίζω ότι αν δεν έχεις κίνητρο, πχ να είσαι ερωτευμένη θα είναι δύσκολο να προσπαθήσεις πολύ για βελτίωση από μόνη σου... Γι\' αυτό θέσε μικρούς στόχους και προσπάθησε να τους πετύχεις. Τόσο στο συναισθηματικό όσο και σωματικό τομέα. Προσπάθησε να βρεις κάποιον να ερωτευτείς και να έχεις κίνητρο, βάλε ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης κλπ.

Member
    μα δεν έχω πρόβλημα διατροφής...την άσκηση την είπα γιατί πιστεύω, βλακεία μου το ξέρω πως πρέπει να γίνω μοντέλο...εκτός από κατάθλιψη έχω και τελειομανία...και το να βάλω πρόγραμμα να ερωτευθώ..δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο, στην φάση που είμαι τώρα θα πέσω σε ακόμα μεγαλύτερο μαλάκα, αν γίνεται, λίγο δύσκολο, γιατί μου λείπει ψυχριαμία και αυτογνωσία..

Member
    ¨οπως και να χει, πρέπει να φύγω..σας ευχαριστώ πολύ όλους...και θα με ξαναδείτε σύντομα εδώ.. πάντως, ότι μου είπατε θα το σκεφτώ..αυτό είναι σίγουρο.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ PSYCHANGEL ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ
    Originally posted by Θεοφανία
    Psychangel....
    Θες να γίνεις πιο αναλυτική;....
    Originally posted by Φοίβη
    Καλή μου psychangel σίγουρα δεν είσαι χαζή ούτε αθεράπευτη.......
    PSYCHANGEL ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. .........
    Pleeeeeease .... προσοχη !!!!!!!!!!!!!!! :

Αλλο psychangel

κι άλλο phychangel

Senior Member
    παιδια αληθεια, πώς το κανετε -αυτοι που το υποστηριζετε αυτο?
    να μη δειχνετε καποια στοιχεια του χαρακτηρα σας, παρα μονο αυτα που θεωρειτε αρεστα?

ειλικρινα, δεν πιστευω στα ματια μου!

Senior Member
    ρε συ γιατί παρεξηγείς τους πάντες και τα πάντα; Δε σε ξέρουμε κι από χθες, υποθέσεις κάνουμε και προτείνουμε... Θα μπορούσαμε να σου πούμε αυτα που θες να ακούσεις του στυλ \"κουράγιο είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς, δύσκολα ξεπερνιέται το ξέρω, αλλά όντως περνάει κάποτε\". Στην τελική γιατί εναντιώνεσαι σε όποιον δε σου δίνει τη συμβουλή που θέλεις; Να βοηθηθείς θέλεις ή να μας κράξεις όλους εμάς και την κοινωνία που σε έφτασε σε αυτό το σημείο...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    παιδια αληθεια, πώς το κανετε -αυτοι που το υποστηριζετε αυτο?
    να μη δειχνετε καποια στοιχεια του χαρακτηρα σας, παρα μονο αυτα που θεωρειτε αρεστα?

ειλικρινα, δεν πιστευω στα ματια μου!
    Πες τα βρε Σοφία, πες τα στη Dalia γιατί δεν πιστεύει...

Senior Member
    ναι, το χω αυτό..να πηγαίνω κόντρα στα προβλήματά μου και καταλήγω σε χειρότερο σημείο απο όπου ξεκίνησα...αλλά αν πχ. χρειάζομαι έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα φοβάμαι να βγω, να εκτεθώ, τότε πώς το καταπολεμώ;;ίσως να λες ότι δεν το καταπολεμώ μέχρι να μαι έτοιμη από μόνη μου, ε; γίνεται αυτό...;
    Εδώ νομίζω οτι μιλάς για μια ανάγκη σου δυνατή, την ανάγκη για βοήθεια από έναν άνθρωπο, η οποία όμως έρχεται κόντρα στο φόβο σου να εκτεθείς. Είναι και τα δυο πολύ ζωντανά μέσα σου και σου μιλάνε, παρόλο που είναι αντίθετα. Σαν να χεις δυο παιδιά και να θέλουν και τα δυο τη φροντίδα και την προσοχή σου. Εγώ θα προσπαθούσα να τα ακούσω και τα δυο πρίν κάνω οτιδήποτε. Αλλά εγώ είμαι απλά εγώ.
    Εσύ τι θα θελες να κάνεις?Λες να μην το καταπολεμήσεις ώσπου να νιώσεις έτοιμη. Ρωτάς αν γίνεται. Φυσικά και γίνεται, αν αυτό θέλεις.
    Μάκια...

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ PSYCHANGEL ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ
    Originally posted by Θεοφανία
    Psychangel....
    Θες να γίνεις πιο αναλυτική;....
    Originally posted by Φοίβη
    Καλή μου psychangel σίγουρα δεν είσαι χαζή ούτε αθεράπευτη.......
    PSYCHANGEL ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. .........
    Pleeeeeease .... προσοχη !!!!!!!!!!!!!!! :

Αλλο psychangel

κι άλλο phychangel
    Είναι φανερό και από τον τρόπο έκφρασης...

f-l-a-m-e-n-c-o
    Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός/η?

Senior Member
    Καταρχήν ναι, θα γίνω λίγο πιο αναλυτικΟΣ (καταραμένο nick που με κάνει και πληκτρολογώ επιπλέον τόσες φορές...). Πάνω σε τι όμως;

Member
    καλημέρα..ήθελα απλά να πω ότι ούτε κράζω΄κανέναν ούτε εναντιώνομαι σε αυτά που δεν θέλω, υποτίθεται, να ακούσω.γιατι πραγματικά δεν ήθελα να ακούσω κάτι συγκεκριμένο ή απόλυτα κατανοητικό... το ότι μπορεί να είμαι φορτισμένη και να βγαίνει προς τα έξω, δε σημαίνει ότι κατηγορώ την κοινωνία \"που με έφτασε σε αυτό το σημείο\"..καμία σχέση. ϊσα ϊσα που αυτό που με απασχολεί είναι η σχέση μου με τον εαυτό μου κι όχι με την κοινωνία, αυτό νομίζω το είπα από την αρχή. τις περισσότερες φορέα μάλιστα η κοινωνία μας δίνει αυτό που θεωρούμε εμείς ότι αξίζουμε..αυτό το αποδέχομαι και είναι ξεκάθαρο νομίζω..Τέλοσπάντων, αυτό απλά το λέω προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, ότι δηλ. μίλησα εδώ για να εκφράσω την \"οργή\" μου προς την κοινωνία...καμία σχέση κι αν εγώ έδωσα τέτοια εντύπωση, ήταν κατά λα΄θος λόγω της φορτιμένης ψυχολογικής κατάστασής μου...

Senior Member
    Τέλοσπάντων, αυτό απλά το λέω προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, ότι δηλ. μίλησα εδώ για να εκφράσω την \"οργή\" μου προς την κοινωνία...καμία σχέση κι αν εγώ έδωσα τέτοια εντύπωση, ήταν κατά λα΄θος λόγω της φορτιμένης ψυχολογικής κατάστασής μου...
    Εμένα προσωπικά δεν μου έδωσες την εντύπωση οτι βαλλόσουν εναντίον της κοινωνίας. Είναι καλό όμως που το ξεκαθαρίζεις.
    Μάκια...

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast