Results 61 to 75 of 115
-
24-03-2008, 16:23 #61
Originally posted by phychangel
Originally posted by Flamenco
Phychangel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, έχω περάσει πολύ πρόσφατα ακριβώς αυτή την κατάσταση για την οποία μιλάς.
Καταρχήν, όσο το σκέφτεσαι γίνεται πολύ χειρότερο και αυτό πιστεύω το χεις διαπιστώσει ήδη.
Ρίξε τις απαιτήσεις που έχεις από τους άνδρες (πχ εξωτερική εμφάνιση κλπ) γιατί στην κατάστασή σου δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάτι πιο εύκολο για να μην σε εξαντλεί. ʼσε τους γύρω σου να λένε ότι θέλουν ότι θα μπορούσες πχ να βρεις κάτι καλύτερο.
Τέλος, γυμναστική με όση σωματική και ψυχική δύναμη σου έχει απομείνει. Και να σε βλέπει πολύ ο ήλιος.
Όλα αυτά είναι πάρα πολύ βασικά για να καλυτερεύσεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν μιλάς σοβαρά ή όχι..γυμναστική, ε, προσπαθώ πχ. αγόρασα διάδρομο αλλά δουλεύω την διπλωματική μου τώρα στο μεταπτυχιακό και ψιλοβαριέμαι...δεν έχω και όρεξη για σωματική κόπωση. κι όσο για τα στάνταρ μου στους άντρες, δεν είναι η εμφάνιση, ίσα ίσα που την τελευταία ειδίκά φορά, ήταν μακράν κάτω του ωραίου προτύπου..δεν με νοιαζε όμως αυτό, εμένα μου άρεσε..δεν ψάχνω τον μπραντ πιτ, άλλα ψάχνω και πολύ πιο δύσκολα από την εμφάνιση..να ναι αληθινός, να καταλαβαίνει...
Η γυμναστική θα σε ζορίζει για καμμιά βδομάδα αλλά μετά θα αρχίσεις να νιώθεις πολύ διαφορετικά, θα νιώθεις πιο δυναμική και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Όσον αφορά τους άνδρες, το ότι δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις είναι πολύ καλό για αρχή. Αλλά επίσης ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο άλλος δεν πρόκειται να σε αγαπήσει όπως είσαι και να σε νοιάζεται πολύ από τις αρχές. Μάλλον θα πρέπει να κρύβεις λίγο τον κακό σου εαυτό μέχρι να είσαι αρκετά άνετη μαζί του.
- 24-03-2008, 16:25 #62
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ. ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΧΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
24-03-2008, 16:26 #63
κοίτα, σε ποιό ακριβώς ύψοσ στέκομαι δεν το ξέρω..ειλικρινά και αν τα δω πολύ ψυχρά φοβάμαι να ψάξω πόσο κάτω έχω πέσει..όσο για το βάρος που λες, τί να κάνω..προσπαθώ να βγάλω από πάνω μου όσο μπορώ, αλλά δεν γίνεται, τους εχω καλομάθει βλέπεις χρόνια και ..μάλλον μου δινε μια ψευδαίσθηση δύναμης ότι ντε και καλά εγώ τα κατάφερα κτλ. ε, τώρα είναι αργά.. πχ η μάνα μου, εμ την οποία έχω και καλές σχέσεις, όσο γίνεται, δηλ. της ανοίγομαι και τέτοια, κι η οποία όμως είναι αιτία πολλών παρελθοντικών δεινών, μου πε τις προάλλες ότι έτσι γεννήθηκες...κλειστό παιδί...μήπως γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί μου;;λέω εγώ...δεν γεννιέται κανείς κλειστός..και στην τελική δεν είμαι κλειστή, φοβισμένη είμαι και απογοητευμένη, αν ήμουν κλειστή δεν θα αναζητούσα την λύση στους ανθρώπους...νομίζω τουλάχιστον..
manthes, γιατί σου κάνει εντύπωση αυτό που είπα; ναι, αυτή είναι η λύση..κακά τα ψέμματα, η αγάπη είναι το μόνο φάρμακο..απλά μακάρι να μπορούσα να διορθώσω τον εαυτό μου για να την διεκδικήσει
24-03-2008, 16:27 #64
Δεν πρέπει να είναι ψεύτικη. Απλά στην αρχή να προβάλλει όσο μπορεί τα καλά της στοιχεία και να αφήσει κατά μέρος τα αρνητικά. Τα αρνητικά με τον καιρό μέσα στη σχέση μάλλον θα συρρικνωθούν ούτως ή άλλως.
24-03-2008, 16:30 #65
Αφού όπως λες έμαθες να μην ζητάς βοήθεια γι\'αυτό προφανώς οι άλλοι νομίζουν ότι είσαι καλά και δυνατή και κοιτάνε να πιαστούν εκείνοι από σένα.Αλλά τουλάχιστον η οικογένειά σου θα έπρεπε να σε καταλαβαίνει περισσότερο ότι δεν είσαι καλά.Δεν νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να το παίζεις δυνατή ενώ μέσα σου να είναι χάλια.Πρέπει τώρα να βοηθήσουν κι αυτοί εσένα.
24-03-2008, 16:30 #66
Originally posted by phychangel
έχεις δίκιο...και συν το ότι εγώ είμαι άτομο που από μικρή με έμαθαν να μην ζητώ βοήθεια, γιατί...δεν την χρειαζόμουν..οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο μου είναι...ναι, έχω βοήθεια, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια πάω σε ψυχολόγο, αλλά δεν ξέρω να έχω βοηθηθεί..μάλλον όχι..δηλ. μιλούσαμε για τις σχέσεις μου, αυτές που έτυχε να κάνω αυτή την περίοδο και με βοηθούσε στο πωσ να τις διαχειριστώ, στην τελευταία μάλιστα είχε πειστεί και κείνος κι έπεσε από τα σύννεφα όταν του το εξήγησα...αλλά δεν βλέπω να με βοηθά στο πώς να δω τον εαυτό με αγάπη κι όχι με θυμό.
Σχετικά με τον ψυχολόγο σου, μόνο εσύ είσαι η αρμόδια να κρίνεις αν σε βοηθάει ή όχι.
Λες όμως οτι θα \'θελες να μάθεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αγάπη και όχι με θυμό. Πάνω σ\' αυτό θέλω να σου πω κάτι, από την προσωπική εμπειρία. ʼνακάλυψα οτι για μένα τουλάχιστον δεν ωφελεί να προσπαθήσω \"με το ζόρι\" να νιώσω κάτι για μένα. ʼν είμαι θυμωμένη μαζί μου, αυτό είναι, αυτό νιώθω, δεν μπορώ να το κάνω αγάπη. Το μόνο που εμένα ως τώρα με έχει βοηθήσει είναι να αναγνωρίσω στον εαυτό μου οτι νιώθει αυτό που νιώθει, πχ θυμό. Να δεχτώ οτι απλά έτσι είναι.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό βοηθάει εσένα.Μάκια...
24-03-2008, 16:31 #67
PSYCHANGEL ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
FLAMENCO ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
24-03-2008, 16:31 #68
flamenco, δεν είπα με το καλημέρα σας να αρχίσω εγώ να του λέω τα ψυχολογικά μου..αλλά δεν θα το παίξω και πάρτύ άνιμαλ..τότε τί νόημα έχει; κι όταν έρθεις κοντά με κάποιον, αυτό έρχεται από μόνο του, δεν θα υποκριθώ..και δεν είπα να τον νοιάζει από την αρχή, να μην το εκμεταλλευτεί΄είπα...εξάλλ� �υ, φαίνομαι και είμαι κατά μία έννοια και δυναμική ..λόγω της δουλειάς αυτό το βγάζω γιατί αλλιώς θα μουν χαμένη..κι όσο για τα στάνταρ που πες, δεν ξέρω αν είναι καλό, πχ ο ψυχολόγος μου λέει ότι πηγάζει από την δική μου έλλειψη αυτοπεποίθησης το να επιλέγω άτομα πολύ χειρότερά μου , με αποτέλεσμα να ναι κομπλεξικοί τις περισσότερες φορες κτλ.
24-03-2008, 16:32 #69
Δεν πρέπει να είναι ψεύτικη. Απλά στην αρχή να προβάλλει όσο μπορεί τα καλά της στοιχεία και να αφήσει κατά μέρος τα αρνητικά. Τα αρνητικά με τον καιρό μέσα στη σχέση μάλλον θα συρρικνωθούν ούτως ή άλλως.
24-03-2008, 16:35 #70
ντάλια, αυτοί δεν μπορούν να με βοηθήσουν, γιατί δεν μπορούν κι οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους.. ίσως θα μπορούσαν να μην ενοχλούν, να μην ζητάνε..αλλά και πάλι δεν ξέρω αν γίνεται..
όσο γι\' αυτό που λες φοίβη, δηλ. το να αποδεχθώ ότι έτσι νιώθω για μένα...δεν το χα σκεφτεί...δεν ξέρω αν βοηθήσει, βλέπεις πάντα θέλω να λύνω, να διορθώνω κτλ.... δεν συμβιβάζομαι με την αποτυχία..άλλο αν συμβιαβάστηκα τελικά 30 σχεδόν χρόνια...αντιφατικό δεν είναι;
24-03-2008, 16:41 #71
Ξέρεις, αυτό που λες μου θυμίζει μπάνιο το καλοκαίρι σε θάλασσα με μεγάααλα κύματα. ʼν δεις τα κύματα σαν πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, που πρέπει να το ξεπεράσεις με κάποιο τρόπο, πηδάς όσο πιο ψηλά μπορείς. Αλλά δεν είναι αρκετό, τα κύματα είναι μεγάλα και καταλήγεις από κάτω τους να πνίγεσαι...Αν όμως δεχτείς οτι έτσι είναι τα πράγματα, οτι έπεσες σε φουσκοθαλασσιά, και αφεθείς ανάλαφρη στο νερό, τότε τα κύματα σε παίρνουν αγκαλιά και ,κάποιες φορές, σε φέρνουν με ασφάλεια στην ακτή.
Μάκια...
24-03-2008, 16:46 #72
Originally posted by Dalia
24-03-2008, 16:47 #73
[quote]Originally posted by Φοίβη
Ξέρεις, αυτό που λες μου θυμίζει μπάνιο το καλοκαίρι σε θάλασσα με μεγάααλα κύματα. ʼν δεις τα κύματα σαν πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, που πρέπει να το ξεπεράσεις με κάποιο τρόπο, πηδάς όσο πιο ψηλά μπορείς. Αλλά δεν είναι αρκετό, τα κύματα είναι μεγάλα και καταλήγεις από κάτω τους να πνίγεσαι...Αν όμως δεχτείς οτι έτσι είναι τα πράγματα, οτι έπεσες σε φουσκοθαλασσιά, και αφεθείς ανάλαφρη στο νερό, τότε τα κύματα σε παίρνουν αγκαλιά και ,κάποιες φορές, σε φέρνουν με ασφάλεια στην ακτή. [/qu
ναι, το χω αυτό..να πηγαίνω κόντρα στα προβλήματά μου και καταλήγω σε χειρότερο σημείο απο όπου ξεκίνησα...αλλά αν πχ. χρειάζομαι έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα φοβάμαι να βγω, να εκτεθώ, τότε πώς το καταπολεμώ;;ίσως να λες ότι δεν το καταπολεμώ μέχρι να μαι έτοιμη από μόνη μου, ε; γίνεται αυτό...;
24-03-2008, 16:50 #74
Phychangel και κάτι άλλο το να ρίχνεις ευθύνες στους άλλους επίσης μπορεί να σε κάνει χειρότερα. Αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει αλλά σε κολλάει ακόμα περισσότερο στο παρελθόν. Μήπως ο ψυχολόγος σου δεν σου κάνει καλό; Το έχεις σκεφτεί;
24-03-2008, 16:50 #75
Originally posted by Dalia
Εγώ διαφωνώ λίγο σε αυτό..δεν είπα να του ανοιχτείς από την αρχή, δεν γίνεται κιόλας, ούτε να του πεις εκβιαστικά, εγώ έτσι είμαι κι αν σου αρέσω..καμία σχέση..αλλά μίλησες για αγάπη, μεγάλη λέξη και έρχεται μόνο μέσα από την αλήθεια..αλλιώς δεν θα αγαπήσει εσένα, αλλά κάποια άλλη..εξάλλου, αδυναμίες έχουμε όλοι, εγώ δεν μίλησα για κάποιον με ιδιότητες ..μάρτυρα...αλλά κάποιον διαθέσιμο για ουσιαστική ψυχική επαφή...
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία