Πάλι ξυπνάει το θηρίο..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Πάλι ξυπνάει το θηρίο..

Καλησπέρα σε όλους, τα προηγούμενα χρόνια υπεφερα από κρίσεις πανικού μέχρι τη μέρα που βρήκα δουλειά και με βοήθησε να ξεχαστω με τα νέα προβλήματα που μου είχε δημιουργήσει και με αποσπουσαν την προσοχή από τις αρνητικές σκέψεις. Έχει 1 περίπου μήνα μετά από ένα περιστατικό στο οποίο όντως ζαλιστικα που άρχισα συχνά να έχω φοβια ότι θα με ξανά πιάσουν. Σίγουρα παίζει το ρόλο του το ότι έχω αποκτήσει πλέον μια Α εμπειρία στην δουλειά και το στρες που δέχομαι από το περιβάλλον μου είναι αρκετά μικρότερο. Ξεκίνησα να παίρνω κάτι καραμέλες βαλεριανας και περιοριζομαι στον ένα καφέ την ημέρα.. Δυστυχώς έχω ελάχιστο προσωπικό χρόνο και δεν ασχολούμαι με κάποιο χόμπι.. Τι έχετε να μου προτείνετε για να ξεφύγει πάλι το μυαλό μου από αυτή την κατάσταση? Τα πράματα γίνονται πολύ χειρότερα όταν είμαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και σε κλειστό χώρο.

Senior Member
    Το θέμα για όλους μας εδώ μέσα δεν είναι να βρούμε τρόπους για να καλύψουμε η να ξεχάσουμε για λίγο τα θέματα μας αλλά να τα ξεριζοσουμε και να τα πετάξουμε για πάντα από μέσα μας.Έχεις δοκιμάσει να πας σε ψυχολόγο;
    Quote Originally Posted by Mitel View Post
    Καλησπέρα σε όλους, τα προηγούμενα χρόνια υπεφερα από κρίσεις πανικού μέχρι τη μέρα που βρήκα δουλειά και με βοήθησε να ξεχαστω με τα νέα προβλήματα που μου είχε δημιουργήσει και με αποσπουσαν την προσοχή από τις αρνητικές σκέψεις. Έχει 1 περίπου μήνα μετά από ένα περιστατικό στο οποίο όντως ζαλιστικα που άρχισα συχνά να έχω φοβια ότι θα με ξανά πιάσουν. Σίγουρα παίζει το ρόλο του το ότι έχω αποκτήσει πλέον μια Α εμπειρία στην δουλειά και το στρες που δέχομαι από το περιβάλλον μου είναι αρκετά μικρότερο. Ξεκίνησα να παίρνω κάτι καραμέλες βαλεριανας και περιοριζομαι στον ένα καφέ την ημέρα.. Δυστυχώς έχω ελάχιστο προσωπικό χρόνο και δεν ασχολούμαι με κάποιο χόμπι.. Τι έχετε να μου προτείνετε για να ξεφύγει πάλι το μυαλό μου από αυτή την κατάσταση? Τα πράματα γίνονται πολύ χειρότερα όταν είμαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και σε κλειστό χώρο.

Junior Member
    Ναι πήγα, μου πρότεινε ένα μισάωρο περπάτημα σε καθημερινή βάση και καλή διατροφή σε συνδυασμό με φλαμουρι και βαλεριανα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mitel View Post
    Ναι πήγα, μου πρότεινε ένα μισάωρο περπάτημα σε καθημερινή βάση και καλή διατροφή σε συνδυασμό με φλαμουρι και βαλεριανα
    Καλό. Θα το δοκιμάσω και εγώ. Ελπίζω να βοηθάει και στον ύπνο η βαλεριάνα γιατί κάθε βράδυ ξυπνάω στάνταρ στης 4:30 μόνος μου και επίσης βλέπω συνέχεια εφιάλτες. Κοίτα, δεν κάνω για συμβουλές. Περνάω και εγώ δύσκολα. Το μονο που μπορώ να προτείνω είναι ο διαλογισμός. Με έχει βοηθήσει αρκετά στις πολύ δύσκολες στιγμές. Μην φανταστείς κάτι τρελό. Απλά, χαλάρωση με κλειστά μάτια σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον, αργές ανάσες κτλπ. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρεις πολλά ωραία πραγματάκια στο νετ. Τέλος πάντων. Αυτά από εμένα. Καλό βράδυ!

Βρίσκομαι και εγώ περίπου στο ίδιο το σημείο. Όμως κάνω ομοιοπαθητική. Η βαλεριανα σε βοήθησε;

Junior Member
    Βαλεριανα μόνο καραμέλες παίρνω αν ξεφύγουν τα πράματα, το τσάι δεν το δοκίμασα ποτέ. Πάντως οι καραμέλες φαίνεται ότι κάνουν λίγη δουλειά