παραξενη συμπεριφορα φιλου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    εχω συντροφο κ το γνωριζει ναι, κοιτα...βασικα ακουω συχνα οτι οταν ενας αντρας δινει κατι κ η κοπελα το δεχτει, οτι αυτη δινει το πρασινο φως...
    εγω ομως δεν το βλεπω ετσι, δλδ οταν καποιος απλα επαθε εμμονη με αυτο κ μπορει να με γουσταρει κ εγω τον αποφευγω ευγενικα , του δινω πρασινο φως?
    δλδ μονο αν γινουμε αποτομες , μονο τοτε ο αντρας θεωρει οτι δεν του δινουμε το πρασινο φως?
    γιατι πχ πρεπει να το βαλουμε κατω στο τραπεζι το θεμα, να δημιουργηθουν αμηχανιες κ προβληματα, εφοσον τον αποφευγω ευγενικα..?
    δεν δεχτηκα αλλο δωρο... το σταματαω εδω..
    αυτος εχει το θεμα στην προκειμενη...
    γιατι να μπω σε διαδικασια να νιωσω τοσο αμηχανα να του εξηγω??
    δεν ξερω...νιωθω μερικες φορες οτι οι αντρες παρεξηγουν ακομα κ την φιλικη μας προθεση ως γυναικες... οτι κ καλα οταν χαμογελασουμε κ ειμαστε ευγενικες..σημαινει οτι θελουμε τελικα κατι αλλο...ειναι κριμα αυτο, ετσι με αυτον τον τροπο παμε στο ασπρο ή μαυρο, δλδ πρεπεει να γινω σοβαρη,αυστηρη, αποτομη κ μετρημενη σε εναν ανθρωπο που μεχρι πριν λιγο καιρο, λεγαμε τα παντα για εμας κ την ζωη μας..
    ειναι πολυ αβολο αυτο.. δεν θελω να μπω καν στην διαδικασια..

Senior Member
    Και φιλικά να σε βλέπει, πάλι άβολο και προσβλητικό είναι. Αυτό λέω. Τώρα αν σε βλέπει ερωτικά και μεταφράζει το χαμόγελο και την ευγενική συμπεριφορά ως το πράσινο φως για να συνεχίσει, επειδή αυτό συμβαίνει συχνά και αν δεν το πεις ξεκάθαρα αυτός δεν θα καταλαβαίνει αλλιώς, ε εκεί ναι, αναλόγως πόσο το αντέχεις ή όχι θα το ξεκαθαρίσεις. Εγώ θα το ξεκαθάριζα και στην περίπτωση που με έβλεπε σαν φίλη αλλά επέμενε. Άβολο είναι από μόνο του αυτό που συμβαίνει. Αν δεν μπορείς να μπεις σ' αυτή την διαδικασία, πες του πως ΑΝ χρειαστείς κάτι έχεις σύντροφο και δικά σου λεφτά για να μπορείς να το αγοράσεις και ότι απλά δεν νιώθεις άνετα, χωρίς να μπεις σε λεπτομέρειες.

Senior Member
    Εγω δεν το βλεπω κ τοσο φιλικα το θεμα!οσο καλος φιλος να ειναι δεν βρισκω το λογο να επιμενει για να σου παρει δωρα!τι θελει να δειξει?οτι θελεις εσυ αυτος μπορει να στο παρει γιατι εχει χρηματα???δεν ξερω,εγω καπως ετσι το βλεπω!!κ επειδη αυτο δεν ειναι ωραιο πραγμα καλο θα ηταν να κοψεις για μενα κ να του πεις οτι σε φερνει σε δυσκολη θεση!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εχω συντροφο κ το γνωριζει ναι, κοιτα...βασικα ακουω συχνα οτι οταν ενας αντρας δινει κατι κ η κοπελα το δεχτει, οτι αυτη δινει το πρασινο φως...
    εγω ομως δεν το βλεπω ετσι, δλδ οταν καποιος απλα επαθε εμμονη με αυτο κ μπορει να με γουσταρει κ εγω τον αποφευγω ευγενικα , του δινω πρασινο φως?
    δλδ μονο αν γινουμε αποτομες , μονο τοτε ο αντρας θεωρει οτι δεν του δινουμε το πρασινο φως?
    γιατι πχ πρεπει να το βαλουμε κατω στο τραπεζι το θεμα, να δημιουργηθουν αμηχανιες κ προβληματα, εφοσον τον αποφευγω ευγενικα..?
    δεν δεχτηκα αλλο δωρο... το σταματαω εδω..
    αυτος εχει το θεμα στην προκειμενη...
    γιατι να μπω σε διαδικασια να νιωσω τοσο αμηχανα να του εξηγω??
    δεν ξερω...νιωθω μερικες φορες οτι οι αντρες παρεξηγουν ακομα κ την φιλικη μας προθεση ως γυναικες... οτι κ καλα οταν χαμογελασουμε κ ειμαστε ευγενικες..σημαινει οτι θελουμε τελικα κατι αλλο...ειναι κριμα αυτο, ετσι με αυτον τον τροπο παμε στο ασπρο ή μαυρο, δλδ πρεπεει να γινω σοβαρη,αυστηρη, αποτομη κ μετρημενη σε εναν ανθρωπο που μεχρι πριν λιγο καιρο, λεγαμε τα παντα για εμας κ την ζωη μας..
    ειναι πολυ αβολο αυτο.. δεν θελω να μπω καν στην διαδικασια..
    Ειναι πολυ γενικο αυτο που γραφεις!εξαρταται ποιος σου δινει κατι!στη συγκεκριμενη φαση ειναι φιλος σου!σου πηρε για τα γενεθλια σου,οκ!!σου πηρε αλλη μια φορα,αντε να το δεχτω!το να σε ρωταει συνεχεια τι θελεις δεν το δεχομαι ομως!εννοειται οτι πρεπει να ξεκαθαρισεις!εγω θα τον ειχα ρωτησει ηδη,κατσε ρε φιλε απο που κ ως που να μου κανεις συνεχεια δωρα??κ αυτος απο καπου εχει παρει το θαρρος κ σε ρωταει εσυ δεν αντιδρας κ λογικο ο ανθρωπος να νομιζει οτι θες!η ευγενεια δεν λυνει παντα τις καταστασεις κ το να ξεκαθαρισεις οτι δεν σου αρεσει ολο αυτο δεν ειναι αγενεια!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    βρε συ ανξιους.
    μηπως εκεινος ο παλιος που ειχε γινει το μπερδεμα μεταξυ σας, μιλαει για σενα απο δω κι απο κει, και του μπηκαν ιδεες αυτουνου οτι ισως κανεις πραγματα εκτος της σχεσης σου?
    απο την δουλεια σου δεν ηταν κι εκεινος?

Senior Member
    Anxious με όλο το θάρρος και εντελώς φιλικά...διαβάζω τώρα τις απαντήσεις σου εδώ σε αυτό το θέμα και μου ήρθε το μυαλό το άλλο θρεντ με το αν λέμε εύκολα όχι που έτυχε να δω την απάντηση σου εκεί... νομίζω οτι δυσκολεύεσαι και μάλλον γιαυτό δεν θες να ρωτήσεις ευθέως για να αποφύγεις να πεις "όχι". Προσπαθείς να κάνεις τον άλλον να το καταλάβει από μόνος του χωρίς να χρειαστεί να το πεις γιατί μάλλον θεωρείς πως αυτό θα χαλάσει την σχέση σας ή θα τον φέρει σε δύσκολη θέση.

Δεν στο λέω σαν "κατηγορία" κι εγώ το κάνω, απλά τώρα έκανα τον συνειρμό.

Πάντως δεν βρίσκω πουθενά το κακό να του πεις οτι σε φέρνει σε δύσκολη θέση με τα συνεχή δώρα...αφού είστε φίλοι γιατί να μην ξέρει πώς νιώθεις; Μην κάνεις αναφορά στο ερωτικό αν δεν θες, αλλά συμφωνώ με τα άλλα παιδιά οτι και ερωτικό να μην παίζει πάλι είναι κάπως άβολο κάποιος να σου κάνει συνεχώς δώρα. Κι όχι τίποτε άλλο αλλά κάθεσαι και αγχώνεσαι τώρα για κάτι που λύνεται εύκολα...

Senior Member
    Πάντως αυτό με πολλούς άντρες που δεν τολμάμε να πούμε κουβέντα, να είμαστε φιλικές, ευγενικές, χαρούμενες κι αμέσως το θεωρούν πράσινο φως για πέσιμο...καταντάει πολύ κουραστικό κάποιες φορές! Λες και το σύμπαν περιστρέφεται γύρω τους....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε συ ανξιους.
    μηπως εκεινος ο παλιος που ειχε γινει το μπερδεμα μεταξυ σας, μιλαει για σενα απο δω κι απο κει, και του μπηκαν ιδεες αυτουνου οτι ισως κανεις πραγματα εκτος της σχεσης σου?
    απο την δουλεια σου δεν ηταν κι εκεινος?
    Όχι όχι γλυκούλα μου, κατάλαβα πως το εννοείς.. Ναι εκείνος από τη δουλειά ήταν επίσης, όμως ο φίλος μου ξέρει τα πάντα, εννοώ ο δωροφιλος, θα τον λέω έτσι.. Χαχα.. Ξέρει τι είχε γίνει κ είχε ζήσει τις υποτροπες μου κ με βοηθούσε να στηρίχτει εδώ στη δουλειά, άσε που δεν μιλάνε καν οι δύο τους.. Δεν έχουν καμία επαφή, σε άλλο τμήμα εντελώς..ο δωροφιλος ξέρει τι άνθρωπος είμαι, μιλάμε για σχέση σαν αδερφοα τώρα, 20 χρόνια παρέας κ φιλίας βαθιάς.Εχουμε βγει κ άπειρες φορές όλοι μαζί ως ζευγαρια+έχει βοηθήσει την μάνα μου όταν αυτή έκανε γαδ, την έτρεξε στους γιατρούς, γνωρίζει όλη την οικογένεια,.. Εγώ έτρωγα κ τρέφω εκτίμηση άπειρη κ ευγνωμοσυνη, πότε όμως δεν είχαμε αναπτύξει οικειοτητα όσον αφορά τα δώρα κλπ.. Γι αυτό με εκπλήσσει! Έχει πάθει παραλήρημα δώρου..

Senior Member
    ισως για καποιον λογο του μπηκαν αλλες ιδεες τωρα, γι αυτο προσεχε με τα δωρα.

Senior Member
    Ναι ειδικά με αυτόν τον άνθρωπο δυσκολεύομαι να πω κάτι απότομα η να πω όχι γτ φοβάμαι να μην χαλάσει η σχέση, θα πίκραθω αλήθεια πολύ.. Επίσης πάντα με εκθοαζει σε όλους, για οτιδήποτε κάνω..δςν γίνεται να του φέρω σκληρά, πρέπει να το αντιμετώπισω με λεπτούς χειρισμούς.. Εν τω μεταξύ έχει κ αυτός μια γάτα κ γω έχω δύο κ μιλάμε συχνά πυκνά για τις γάτες μας.. Πάντα έχουμε πράματα να πούμε..

Senior Member
    Ναι, δεν θα δεχτώ ευγενικά άλλο δώρο.. Αν κ αυτός πολύ Φοβάμαι θα αρχίσει να μου παίρνει μόνος του ότι βρίσκει..

Senior Member
    Μωρέ να μην φέρνουμε τους άλλους σε δύσκολη θέση, οι άλλοι όμως δεν θα πρέπει να σκέφτονται και εμάς; :p

Τώρα σοβαρά, αν ήμουν ο σύντροφός σου θα χαλιόμουν με όλο αυτό...

Junior Member
    απλά τα πράγματα
    αν το μόνο που θέλει είναι να σε κάνει να χαμογελάς του εξηγείς πως τα δώρα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, ούτε συζητήσεις για σεξ θα χρειαστεί να κάνεις ούτε να γίνεις αυστηρή ούτε τίποτα!
    γενικά μην χαμογελάς οταν κάτι σε κάνει να νιώθεις άβολα, κανείς δεν διαβάζει μυαλά αλλά αντιδράσεις διαβάζουν όλοι!
    20 χρόνια έχετε φιλική σχέση απορώ γιατί σου είναι δύσκολο να του εξηγήσεις

Miliva21
    Guest
    Το τί μπορει να σκεφτεται μονο εκεινος το ξερει...οτι ειναι περιεργο ειναι ,και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ανιδιοτελες....
    Αν σε ενοχλει μιλησε του μην του πεις τπτ σε φαση "σου γυαλισα κ μου παιρνεις δωρακια?"

Απλα πες του σοβαρα οτι πραγματικα σε ενοχλει αυτο που κανει, οτι τον ευχαριστησεις πολυ για την "καλη?" του προθεση αλλα σε φερνει σε πολυ δυσκολη θεση και οτι αν δεν σταματησει θα αναγκαστεις να θυμωσεις?, απομακρυνθεις? μην του ξαναμιλησεις? διαλεξε και παρε
    Αν δεις οτι δεν ακουει και συνεχιζει κρατα της αποστασεις σου

Ελα τωρα,20 ολοκληρα χρονια ειστε φιλοι και κολλας να του μιλησεις..? Ε οχι.....δεν υπαρχει λογος...μιλα του ειλικρινα
    Και επδ εχω διαβασει και αλλα ποστ σου...νομιζω πρεπει να το δουλεψεις αυτο το θεματακι..που δεν μπορεις να ξεκαθαρισεις τη θεση σου ευκολα..που δισταζεις να αναλαβεις πρωτοβουλια..που δεν λες οχι και δεν εκφραζεις ΠΟΤΕ τη δυσαρεσκεια σου...αν το σκεφτεις ολο αυτο εσενα επιβαρυνει καταβαθος...οκει καταλαβαινω οτι δεν θες να στεναχωρησεις κανεναν ομως πραγματικα δεν αξιζει να βαζεις παντα τους αλλους πιο πανω απο τη δικη σου ηρεμια...και να αντιδρασεις με το δικιο σου θα αντιδρασεις...δεν εισαι εσυ η παραλογη που δυσανασχετεις..ΑΥΤΟΣ ειναι παραλογος που ξαφνικα λεει θελω να σ παιρνω δωρα χωρις λογο

Ειμαι υπερ της καλης συμπεριφορας και της ευγενειας αλλα οταν ο αλλος σε ενοχλει και "μπαινει σε δικα σου χωραφια" χρειαζεται αποφασιστικοτητα κ ευθυτητα..μην τον βρισεις απλα πες του ηρεμα οτι δεν σου αρεσει καθολου αυτο..
    Συνηθως οταν παρουσιαζουμε διστακτικοτητα κ αβουλια τοσο δινουμε το δικαιωμα στους αλλους να μας ενοχλουν...γιατι ξερουν οτι ποτε δεν πρκειται να αντιδρασουμε

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ειμαι υπερ της καλης συμπεριφορας και της ευγενειας
    είναι παράλογη που φοβάται να του εξηγήσει
    δεν ξέρουμε αν ο δωράκιας την βλέπει φιλικά η οχι
    αν έχω καταλάβει καλά χαμογελάει σαν να μην τρέχει τίποτα κάθε φορά που της δίνει δώρο.
    αν ο σκοπός του είναι να την κάνει να χαμογελάσει γιατί να σταματήσει να τις δίνει δώρα; αφού στα μάτια του "αποστολή εξετελέσθει" με τις αντιδράσεις που βλέπει
    με το να υποκρίνεται (εσείς το λέτε ευγένεια) τον τροφοδοτεί να συνεχίζει να της δίνει δώρα.
    ...και ειδικά αν του περισσεύουν τα χρήματα, σε εμάς μπορεί να φαίνονται παράλογα τόσα δώρα αλλά για εκείνον να μην είναι τίποτα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast