παραξενη συμπεριφορα φιλου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το τί μπορει να σκεφτεται μονο εκεινος το ξερει...οτι ειναι περιεργο ειναι ,και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ανιδιοτελες....
    Αν σε ενοχλει μιλησε του μην του πεις τπτ σε φαση "σου γυαλισα κ μου παιρνεις δωρακια?"

Απλα πες του σοβαρα οτι πραγματικα σε ενοχλει αυτο που κανει, οτι τον ευχαριστησεις πολυ για την "καλη?" του προθεση αλλα σε φερνει σε πολυ δυσκολη θεση και οτι αν δεν σταματησει θα αναγκαστεις να θυμωσεις?, απομακρυνθεις? μην του ξαναμιλησεις? διαλεξε και παρε
    Αν δεις οτι δεν ακουει και συνεχιζει κρατα της αποστασεις σου

Ελα τωρα,20 ολοκληρα χρονια ειστε φιλοι και κολλας να του μιλησεις..? Ε οχι.....δεν υπαρχει λογος...μιλα του ειλικρινα
    Και επδ εχω διαβασει και αλλα ποστ σου...νομιζω πρεπει να το δουλεψεις αυτο το θεματακι..που δεν μπορεις να ξεκαθαρισεις τη θεση σου ευκολα..που δισταζεις να αναλαβεις πρωτοβουλια..που δεν λες οχι και δεν εκφραζεις ΠΟΤΕ τη δυσαρεσκεια σου...αν το σκεφτεις ολο αυτο εσενα επιβαρυνει καταβαθος...οκει καταλαβαινω οτι δεν θες να στεναχωρησεις κανεναν ομως πραγματικα δεν αξιζει να βαζεις παντα τους αλλους πιο πανω απο τη δικη σου ηρεμια...και να αντιδρασεις με το δικιο σου θα αντιδρασεις...δεν εισαι εσυ η παραλογη που δυσανασχετεις..ΑΥΤΟΣ ειναι παραλογος που ξαφνικα λεει θελω να σ παιρνω δωρα χωρις λογο

Ειμαι υπερ της καλης συμπεριφορας και της ευγενειας αλλα οταν ο αλλος σε ενοχλει και "μπαινει σε δικα σου χωραφια" χρειαζεται αποφασιστικοτητα κ ευθυτητα..μην τον βρισεις απλα πες του ηρεμα οτι δεν σου αρεσει καθολου αυτο..
    Συνηθως οταν παρουσιαζουμε διστακτικοτητα κ αβουλια τοσο δινουμε το δικαιωμα στους αλλους να μας ενοχλουν...γιατι ξερουν οτι ποτε δεν πρκειται να αντιδρασουμε
    εχεις απολυτο δικιο σχετικα με αυτο που λες οτι πρεπει να δουλεψω αρκετα το θεμα του πως να διαχειριζομαι τα πεσιματα γενικα, γιατι σε αυτο εχω μεινει ακομα στην παιδικη ηλικια! χαμογελαω για να μην κακοκαρδισω κανεναν..
    ενα αλλο που εχω ειναι οτι συμπαθω ολο τον κοσμο!! αφου η παρεα οταν μιλαμε για νεα ατομα που εισερχονται στην ζωη μας, παντα μου λενε "καλα εσενα δεν σε ρωταμε, εσυ αγαπας ολο τον κοσμο κ συμπαθεις τους παντες, δεν θα ακουσουμε κατι καινουριο απο σενα¨, ολους καλους τους βρισκεις"... κ γελανε...
    δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο, ειμαι λιγο 'ολοι οι στραβοι κουτσοι στον Αγιο Παντελεημονα" ενα πραμα... πρεπει να το συζητησω στην ψυχοθεραπεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by distr View Post
    είναι παράλογη που φοβάται να του εξηγήσει
    δεν ξέρουμε αν ο δωράκιας την βλέπει φιλικά η οχι
    αν έχω καταλάβει καλά χαμογελάει σαν να μην τρέχει τίποτα κάθε φορά που της δίνει δώρο.
    αν ο σκοπός του είναι να την κάνει να χαμογελάσει γιατί να σταματήσει να τις δίνει δώρα; αφού στα μάτια του "αποστολή εξετελέσθει" με τις αντιδράσεις που βλέπει
    με το να υποκρίνεται (εσείς το λέτε ευγένεια) τον τροφοδοτεί να συνεχίζει να της δίνει δώρα.
    ...και ειδικά αν του περισσεύουν τα χρήματα, σε εμάς μπορεί να φαίνονται παράλογα τόσα δώρα αλλά για εκείνον να μην είναι τίποτα
    τον γνωριζω 20 χρονια, αλλα δεν εχουμε ποτε μιλησει για κατι ερωτικο κ γι αυτο κολλαω... φοβαμαι μη νομιζει οτι νομιζα οτι με γουσταρει..καταλαβες??
    οταν νιωθεις σεβασμο για καποιον καπως μπλοκαρεις..
    οταν μου εδωσε το δωρο ειπα ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα! μετα επεσαν προτασεις για αλλα δωρα κ κει του απαντησα " δεν χρειαζομαι κατι αλλο, ειμαι οκ..κ παλι ευχαριστω πολυ! να εισαι παντα καλα! " , μετα οταν επεμενε του ειπα μεταξυ σοβαρου κ αστειου " καλα ρε τι εχεις παθει?κριση δωρου? χαλαρωσε λιγο" αλλα κ παλι χαμογελαστα, χαριτωμενα παντα... μα ειναι φιλος, καρδιακος φιλος, πως μπορω να του μιλησω αποτομα κ να μην χαμογελασω?

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω, φοβάσαι να μιλήσεις μήπως και δεν υπάρχει κάτι ερωτικοσεξουαλικό, κι αυτός σκεφτεί πως ΕΣΥ το πήρες έτσι. Και χαλάσει η φιλία σας.

Γνώμη μου: Να του πεις πως σε φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν είσαι για λύπηση ούτε έχεις ανάγκη από δώρα κι ελεημοσύνες. Πες του ότι για σένα το καλύτερο δώρο είναι η φιλία σας, και πως ΑΥΤΟ σε κάνει να χαμογελάς. Κι αν χρειαστείς κάτι, δε θα διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά του, όπως έχεις κάνει και στο παρελθόν.

Μη θίξεις καθόλου το τυχόν ερωτικό. Μπορεί όντως να μην υπάρχει (50-50 το'χω) και να τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση.

Αλλη ιδέα είναι να το ρίξεις στην πλάκα " σταμάτα πια μ αυτά τα δώρα, αν δεν ήσουν εσύ θα το παρεξηγούσα"

Senior Member
    ΣΩΣΤΟ ! απολυτα σωστο κ αυτο θα κανω!!! σε ευχαριστω πολυ! ευχαριστω ολους σας πολυ!!!! να στε καλα παιδια!!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εχεις απολυτο δικιο σχετικα με αυτο που λες οτι πρεπει να δουλεψω αρκετα το θεμα του πως να διαχειριζομαι τα πεσιματα γενικα, γιατι σε αυτο εχω μεινει ακομα στην παιδικη ηλικια! χαμογελαω για να μην κακοκαρδισω κανεναν..
    ενα αλλο που εχω ειναι οτι συμπαθω ολο τον κοσμο!! αφου η παρεα οταν μιλαμε για νεα ατομα που εισερχονται στην ζωη μας, παντα μου λενε "καλα εσενα δεν σε ρωταμε, εσυ αγαπας ολο τον κοσμο κ συμπαθεις τους παντες, δεν θα ακουσουμε κατι καινουριο απο σενα¨, ολους καλους τους βρισκεις"... κ γελανε...
    δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο, ειμαι λιγο 'ολοι οι στραβοι κουτσοι στον Αγιο Παντελεημονα" ενα πραμα... πρεπει να το συζητησω στην ψυχοθεραπεια.
    Μηπως εκει βρισκεται το προβλημα? Οτι θες να τα εχεις με ολους καλα και να δειχνεις παντα συμπαθης και καλη γτ εχεις αναγκη να σε αποδεχονται κ να σε συμπαθουν?? Και αν εκφρασεις δυσαρεσκεια φοβασαι οτι θα χασεις αυτο το προνομιο??

Senior Member
    Κούκλα δεσ το βίντεο κ προσπάθησε να καταλάβεις τα κόλπα του βορρά αν δεν καταλάβεις έλα ταξίδι
    https://youtu.be/0C3cejNLM2w
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    τον γνωριζω 20 χρονια, αλλα δεν εχουμε ποτε μιλησει για κατι ερωτικο
    το να του εξηγήσεις πως κάτι σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα δεν είναι ερωτική συζήτηση
    δεν χρειάζεται να του πεις "τσάμπα ξηγιέσαι σαν sugar daddy"
    του λες "δεν είναι κάθε μέρα χριστούγεννα και εσυ δεν είσαι ο αι Βασίλης, ξεκόλλα γιατί μπορεί να μην το δείχνω αλλά νιώθω άβολα" ΠΧ
    δεν έχεις εξηγήσει ακόμα γιατί θέλεις να σταματήσει, πρέπει να καταλάβει πως έχει γίνει ενοχλητικός, δεν χρειάζεται να του πεις τι τρέχει μέσα στο μυαλό σου, το αποτέλεσμα πρέπει να ξέρει οχι τι σκέφτεσαι
    αν δεν έχει καταλάβει έστω και λιγο απο μόνος του πως συμπεριφέρεται εκτός του "κανονικού" πες του μεταξυ σοβαρου και αστείου να πάει να τον τσεκάρουν για διπολική τι να πω :P

Senior Member
    πες με και χαζούλα άμα θες, εγώ όμως βλέπω έναν άνθρωπο που αγαπάει και συμπονάει. δεν είναι καινούργιο αυτό, χρόνια πριν ανέπτυξε αισθήματα για σένα. είδε όμως ότι δεν τον παίρνει, και επειδή εξακολουθεί να βλέπει ότι δεν τον παίρνει, δεσμευμένοι κι οι δυο, το έριξε στα δώρα. πες του ότι σε συγκινεί αυτό που κάνει, ότι εκτιμάς ό,τι έκανε αυτός για σένα, ότι θα είσαι πάντα φίλη του αλλά ότι πήρες μία πορεία στη ζωή σου κι επιθυμείς να την κρατήσεις. τί ωραίο να σε αγαπούν! πολύτιμο! έρωτας είναι καλή μου, αγάπη και σεβασμός στο πρόσωπό σου είναι, ο καλός μου ο Δώρης! τυχερή!
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    πες με και χαζούλα άμα θες, εγώ όμως βλέπω έναν άνθρωπο που αγαπάει και συμπονάει. δεν είναι καινούργιο αυτό, χρόνια πριν ανέπτυξε αισθήματα για σένα. είδε όμως ότι δεν τον παίρνει, και επειδή εξακολουθεί να βλέπει ότι δεν τον παίρνει, δεσμευμένοι κι οι δυο, το έριξε στα δώρα. πες του ότι σε συγκινεί αυτό που κάνει, ότι εκτιμάς ό,τι έκανε αυτός για σένα, ότι θα είσαι πάντα φίλη του αλλά ότι πήρες μία πορεία στη ζωή σου κι επιθυμείς να την κρατήσεις. τί ωραίο να σε αγαπούν! πολύτιμο! έρωτας είναι καλή μου, αγάπη και σεβασμός στο πρόσωπό σου είναι, ο καλός μου ο Δώρης! τυχερή!
    Πολύ γλυκό αυτό που είπες... Δεν ξέρω τι να πω... Εγώ πάντως τον σέβομαι χωρίς να εχω έρωτα γι αυτόν.. Όχι δεν χαμόγελαω επειδή φοβάμαι μην χάσω ανθρώπους.. Χαμόγελαω γτ έτσι είμαι από το εργοστάσιο κατασκευής... Δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ κάτι άλλο στην ζωή μου.. Οι άνθρωποι δεν ειναι σακοι του μποξ.. Σέβομαι τις ψυχές των συνανθρωπων μου, ιδίως όταν έχουν δώσει χέρι βοηθείας...

Page 3 of 3 FirstFirst 123