Results 31 to 39 of 39
Thread: παραξενη συμπεριφορα φιλου
-
13-04-2017, 09:57 #31
εχεις απολυτο δικιο σχετικα με αυτο που λες οτι πρεπει να δουλεψω αρκετα το θεμα του πως να διαχειριζομαι τα πεσιματα γενικα, γιατι σε αυτο εχω μεινει ακομα στην παιδικη ηλικια! χαμογελαω για να μην κακοκαρδισω κανεναν..
ενα αλλο που εχω ειναι οτι συμπαθω ολο τον κοσμο!! αφου η παρεα οταν μιλαμε για νεα ατομα που εισερχονται στην ζωη μας, παντα μου λενε "καλα εσενα δεν σε ρωταμε, εσυ αγαπας ολο τον κοσμο κ συμπαθεις τους παντες, δεν θα ακουσουμε κατι καινουριο απο σενα¨, ολους καλους τους βρισκεις"... κ γελανε...
δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο, ειμαι λιγο 'ολοι οι στραβοι κουτσοι στον Αγιο Παντελεημονα" ενα πραμα... πρεπει να το συζητησω στην ψυχοθεραπεια.
- 13-04-2017, 10:01 #32
τον γνωριζω 20 χρονια, αλλα δεν εχουμε ποτε μιλησει για κατι ερωτικο κ γι αυτο κολλαω... φοβαμαι μη νομιζει οτι νομιζα οτι με γουσταρει..καταλαβες??
οταν νιωθεις σεβασμο για καποιον καπως μπλοκαρεις..
οταν μου εδωσε το δωρο ειπα ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα! μετα επεσαν προτασεις για αλλα δωρα κ κει του απαντησα " δεν χρειαζομαι κατι αλλο, ειμαι οκ..κ παλι ευχαριστω πολυ! να εισαι παντα καλα! " , μετα οταν επεμενε του ειπα μεταξυ σοβαρου κ αστειου " καλα ρε τι εχεις παθει?κριση δωρου? χαλαρωσε λιγο" αλλα κ παλι χαμογελαστα, χαριτωμενα παντα... μα ειναι φιλος, καρδιακος φιλος, πως μπορω να του μιλησω αποτομα κ να μην χαμογελασω?
13-04-2017, 10:38 #33
Σε καταλαβαίνω, φοβάσαι να μιλήσεις μήπως και δεν υπάρχει κάτι ερωτικοσεξουαλικό, κι αυτός σκεφτεί πως ΕΣΥ το πήρες έτσι. Και χαλάσει η φιλία σας.
Γνώμη μου: Να του πεις πως σε φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν είσαι για λύπηση ούτε έχεις ανάγκη από δώρα κι ελεημοσύνες. Πες του ότι για σένα το καλύτερο δώρο είναι η φιλία σας, και πως ΑΥΤΟ σε κάνει να χαμογελάς. Κι αν χρειαστείς κάτι, δε θα διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά του, όπως έχεις κάνει και στο παρελθόν.
Μη θίξεις καθόλου το τυχόν ερωτικό. Μπορεί όντως να μην υπάρχει (50-50 το'χω) και να τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση.
Αλλη ιδέα είναι να το ρίξεις στην πλάκα " σταμάτα πια μ αυτά τα δώρα, αν δεν ήσουν εσύ θα το παρεξηγούσα"
13-04-2017, 10:41 #34
ΣΩΣΤΟ ! απολυτα σωστο κ αυτο θα κανω!!! σε ευχαριστω πολυ! ευχαριστω ολους σας πολυ!!!! να στε καλα παιδια!!
13-04-2017, 16:05 #35Miliva21Guest
13-04-2017, 17:48 #36
Κούκλα δεσ το βίντεο κ προσπάθησε να καταλάβεις τα κόλπα του βορρά αν δεν καταλάβεις έλα ταξίδι
https://youtu.be/0C3cejNLM2wΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-04-2017, 18:56 #37
το να του εξηγήσεις πως κάτι σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα δεν είναι ερωτική συζήτηση
δεν χρειάζεται να του πεις "τσάμπα ξηγιέσαι σαν sugar daddy"
του λες "δεν είναι κάθε μέρα χριστούγεννα και εσυ δεν είσαι ο αι Βασίλης, ξεκόλλα γιατί μπορεί να μην το δείχνω αλλά νιώθω άβολα" ΠΧ
δεν έχεις εξηγήσει ακόμα γιατί θέλεις να σταματήσει, πρέπει να καταλάβει πως έχει γίνει ενοχλητικός, δεν χρειάζεται να του πεις τι τρέχει μέσα στο μυαλό σου, το αποτέλεσμα πρέπει να ξέρει οχι τι σκέφτεσαι
αν δεν έχει καταλάβει έστω και λιγο απο μόνος του πως συμπεριφέρεται εκτός του "κανονικού" πες του μεταξυ σοβαρου και αστείου να πάει να τον τσεκάρουν για διπολική τι να πω :P
13-04-2017, 23:58 #38
πες με και χαζούλα άμα θες, εγώ όμως βλέπω έναν άνθρωπο που αγαπάει και συμπονάει. δεν είναι καινούργιο αυτό, χρόνια πριν ανέπτυξε αισθήματα για σένα. είδε όμως ότι δεν τον παίρνει, και επειδή εξακολουθεί να βλέπει ότι δεν τον παίρνει, δεσμευμένοι κι οι δυο, το έριξε στα δώρα. πες του ότι σε συγκινεί αυτό που κάνει, ότι εκτιμάς ό,τι έκανε αυτός για σένα, ότι θα είσαι πάντα φίλη του αλλά ότι πήρες μία πορεία στη ζωή σου κι επιθυμείς να την κρατήσεις. τί ωραίο να σε αγαπούν! πολύτιμο! έρωτας είναι καλή μου, αγάπη και σεβασμός στο πρόσωπό σου είναι, ο καλός μου ο Δώρης! τυχερή!
η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
14-04-2017, 22:42 #39
Πολύ γλυκό αυτό που είπες... Δεν ξέρω τι να πω... Εγώ πάντως τον σέβομαι χωρίς να εχω έρωτα γι αυτόν.. Όχι δεν χαμόγελαω επειδή φοβάμαι μην χάσω ανθρώπους.. Χαμόγελαω γτ έτσι είμαι από το εργοστάσιο κατασκευής... Δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ κάτι άλλο στην ζωή μου.. Οι άνθρωποι δεν ειναι σακοι του μποξ.. Σέβομαι τις ψυχές των συνανθρωπων μου, ιδίως όταν έχουν δώσει χέρι βοηθείας...